- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Bnde spora baslamak istiyorum su havalar düzelsinde yürüyüş yapıcam insallah:)
Bu arada menün her zamanki gbi harikaaa
Kızlar günaydınn
Bildirimi mi yapıyorum
Diyete baslayalı 16 gün oldu
Baslangıç: 66
Geçen hafta: 63,5
Bu hafta : 62,5
1haftada giden: 1kg
Toplamda giden: 3,5 kg
Gelen: yok
İlk hedef : 58
Boy: 1.72 cm
Spor: suan yok
arkadaşalr tartıldım ve 77.2 kilo geldim geçen hafta 79 kiloydumm sizin yazdığınız gibi yazamadımm hemen çıkmam lazımm sonra görüşürüz
bildirim
başlangıç:72
geçen hafta:71
bu hafta:70
giden :2
hedef: 64 şimdilik sonra 60
boy : 168
Bir bir gidiyor bakalim :)
;Kızlar düb dokttora gittim tahlil sonuçlarımda romatizma veya kanımda bir şey çıkmadı kalsiyuımum gayet yerinde ama kol ay8ak ağrıma nedenini bulunmadı spor yapmama engel bir şey kalmadıAma hala ağrıyor.
3 haftadır olan bir ağrı canım ve ayaklarada başladı koluma doğru yayıldı.spor falanuzun zamandırda yapmıyorum bilmiyorum canım zamanla gçer belki ..[/ı]
et bölünmesi olmuş olabilir mi abla, son zamanlarda ağırlık falan taşıdın mı ?:26:
Geçen hafta sonu, arkadaşımla çarşıya çıktık, oğlu maşallahh tontişonu taşıdım kucağımda, sonra 3 gün her yerim ağrıdı, et bölünmesiydi sanırım, acaba senin de mi öyle ki dedim ?
[ı]
3 haftadır olan bir ağrı canım ve ayaklarada başladı koluma doğru yayıldı.spor falanuzun zamandırda yapmıyorum bilmiyorum canım zamanla gçer belki ..[/ı]
[ı]
geçmiş olsun canım..;Kızlar düb dokttora gittim tahlil sonuçlarımda romatizma veya kanımda bir şey çıkmadı kalsiyuımum gayet yerinde ama kol ay8ak ağrıma nedenini bulunmadı spor yapmama engel bir şey kalmadıAma hala ağrıyor.
günaydın canım anlaşılan dün çok gğzel geçmiş yediklerini unut gitsin arada olur öyle şeyler önemli olan devamlılık menüye bakınca tam gaz gidiyorsun..gunaydın ıyı haftalar kızlarr
dun malesefkı dıyetımı yapamadımnısanlım geldı kahvaltıya ve 12 gıbı kahvaltı yaptık sonra kız kardesım kahveye davet etmıstı bızı oraya gıttık nısanlım ve kardesımın esı ılk kez tanısıcaklardı nısana gelememıstı kızkardesımın esı calısıtıgı ıcın dun tanıstılar ılk kez ve bız evlerıne ılk kez gıdıoruz dıye bıze uzerınde ısmımız yazılı pasta yaptırmıs mum ufledık kestık ve bır dılım yemek durumunda kaldım sonra dısarı cıktık gezdık tozduk aksam anneme gelınce ordada normal yemek yemek durumunda kalınca ve hıc su ıcemedım desem yerıdır bu yuzden malesef dıyet falan kalmadı :18::18::18: AMA bugun dunu unutup yoluma son hız devam edıcemmm
veee bugunku menum
sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
günaydın canım anlaşılan dün çok gğzel geçmiş yediklerini unut gitsin arada olur öyle şeyler önemli olan devamlılık menüye bakınca tam gaz gidiyorsun..
günaydın çıtır hatunlar..
Çok gecmıs olsunnn...
Kızlar ben bugün tartıldım
Diyete başladığımda 55 kıloydum
Ikı hafta sonra 53.6 kıloydum.
Ama beyni cezalandırın bugün ıskender yedım.
Çünkü ulkenın en ücra kosesınde yasıyorum.ıskenderı bulmak benım ıcın altın degerındeydı.
Tutamadım kendımı((
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol Canımgeçmiş olsun canım..
Günaydın hatunlaar, nerelerdesiniz ? :80:
gunaydın ıyı haftalar kızlarr
dun malesefkı dıyetımı yapamadımnısanlım geldı kahvaltıya ve 12 gıbı kahvaltı yaptık sonra kız kardesım kahveye davet etmıstı bızı oraya gıttık nısanlım ve kardesımın esı ılk kez tanısıcaklardı nısana gelememıstı kızkardesımın esı calısıtıgı ıcın dun tanıstılar ılk kez ve bız evlerıne ılk kez gıdıoruz dıye bıze uzerınde ısmımız yazılı pasta yaptırmıs mum ufledık kestık ve bır dılım yemek durumunda kaldım sonra dısarı cıktık gezdık tozduk aksam anneme gelınce ordada normal yemek yemek durumunda kalınca ve hıc su ıcemedım desem yerıdır bu yuzden malesef dıyet falan kalmadı :18::18::18: AMA bugun dunu unutup yoluma son hız devam edıcemmm
veee bugunku menum
sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
harıka bır gundu ılknurucmo yuzden dun yedıklerımden pısman deılım canım ve tam gaz devam edıyorum bugun
gunaydın mınık kusum
Canım bugün telefiedersin daha fazla su içerek.
Sağol Canım
Günaydın CanımOlsun canım oluyor hafta sonları aslında bu durum daha çok oluyor Önemli olan gününün güzel geçmiş olması
Bugün tam gaz devam canım
Günydın Herkese
EVET cıgdemcım normal bır hafta sonu olsaydı bozmazdım ama maelsef hayır dıyemıycegım durumlar oldu o yuzden dıyet yalan oldu ama bugun tam gaz sıkı bır sekılde devam canım
gunaydın canım
agrıların ne durumda :26::26:
Ağrıyor Canım ilk baştaki gibi ağır değil ama devam birde haliszlik eklendi hiç çalışma isteğim yok elimde hattt sağlıklı beslneme isteğimde yok
Ama devam edecem hiç kilo almama gibi problemim olmamasa da burdaki aradaşım gibi çekmecemde nutella kavanozu tusamAyım geldi canım Geçen sende mart ayıda böyleydim .. baklım ne olacak toplamam lazım kendimi