Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba kızlar... kimseler yok nirdesiniz.. dünki menümü paylaşayım.

sabah
çavdar ekmeği
omlet
form çay
azıcık acı sos

öğlen
nuggets
az bişey mayonez

akşam
omlet çok geç olmuştu bununla idare edeyim dedim

3 litre su yeşilçay

Sabah
1 kaşık Yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 çay bardağı kefir
2 adet Haşlanmış Yumurta
5 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Çecil Peyniri

Ara
:KK50:

Öğle
2 dilim Dalyan Köfte
Salata(Havuç ve Kırmızı Lahanası )

Ara
Türk Kahvesi
125 gram Yoğurt

Akşam
Ciğer Sote
Salata,Yoğurt

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Son düzenleme:
kızlar spora başlamam gerekiyor leslieyle başlayım diyorum aslında jillian yapmak isityorum ama bel fıtığı zorlanıyor çok ağrı oluyor leslie daha iyi snırım aslında yürüyüş yapmak istiyorum ama çocukla olmuyor bakalım bi başlasam devamı gelecek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Bugün sabahtan pazara çıktım ve öğlende eve geldim tabi pestilim çıkmış vaziyette :KK1:
Önce pazarın içinde 1 - 2 saat dolandık sonrada çocukları parka götürdük tabi oradada güneşte çarptı :KK53:
Eve gelincede yemek faslı yok çocuklarla ilgilen falan derken bir baktım saat 5 ondan sonrada ancak eşim geldi yemek faslı falan derken fırsat bulup geldim :KK34:

Bir ara küçük kuzu kuçağımdayken büyüğü onu gıdıklamak için aniden hareket yapınca diğeride kendini kurtarmak adına bir öne doğru attı kendini ve taaaaaaakkkkkkkkkk :KK47: hatun resmen kafasıyla burnuma kafa attı :KK53::KK53::KK53:
Canımdan can gitti sanki o an :26: Eşim hemen buz kalıpıyla biraz rahatlatmaya çalıştı ama hala ince ince sızlıyor :KK50:
Tabi büyük sebep oldum hesabı anında banyoya tüydü tuvaletim geldi bahanesiyle :KK60:
Elli kere tembihliyorum şu çocuğa ani hareket yapma sakın diye ama yok ille boğuşacaklar :KK1:
Şükür burnum kırılmadı :KK30: yoksa birde onla uğraşacaktık :KK30:

selam.....umarım herkes iyidir...

Selam canım ben iyiyim şükür :KK3:
Ya bu ara senin işler Ayşenin sınavları derken özlettiniz kendinizi yaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:
Valla yoğunluğundan dolayıda seni çaldırmak istemedim engel olmayayım diye ama gerçekten merak ettim :44:
Bakalım bugünde ayşe görünmedi ama ancak sınav stresini üzerinden atar birde temizlik falanda yapıyordur o şimdi :KK1: yarın inşallah gelirde onunda iyi haberini alırım olmadı artık onuda ararım :KK1:
Öpüyorum seni şekerim :KK54:
Hafta sonu inşallah bir aksilik olmazsa görüşeceğiz unutma :KK1:

kızlarr dun aksam gıremedm
3kasık patlıcan yemegyle 1kase yogurt yedm

bugun
sabah
1bardak cay
1yumurta
domates salatalık

öğlen sınavdan cıkınca babamın yanına gttm ıskender yedırdı üzgunum :KK43:
1porsıyon ıskender

aksam
bıraz cık azıcık haslanms tavuk

Merhaba Kızlar:KK16:

Sabahtan beri netteyim ama yazamadım yemek ve tatlı tariflere daldımmmmmm :KK53:ayy bu yemek yapmaya merakımdan kilo alacam vallla hep böyle değişik tarifler yapmak istiyorummmmmmmmmm özelikle tatlıııııı:KK52:

hayırlı güner hatunlar umarım keyifler yerindedir..

dünki menümü paylaşmak istiyorum

sabah
kaşar peynirli tost
1 h. yumurta
form çay

öğlen
taze fasulye
yoğurt

akşam
taze fasulye
yoğurt
çok yapmışım yemeği:KK53:

3 lştre su 2 bardak yeşilçay

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK1: Birazdan mutfağa dalıcağım öğlen yemeği hazırlamak için :KK34: sonrada çamaşırlar var asılacak, kuruyanlar katlanacak, evi yine sil süpür falan devam ediyor işler :KK1:
Öğleden sonra Spor salona atıcağım inşallah kendimi ve deşarj olup az kalori yakacağım :KK76::KK76::KK76:
Artık akşam inşallah yediklerimide paylaşırım :KK34:

Bu dip köşe temizlik benim düzenimi bozdu :KK1: yemekle ilgili problem yok ama buraya gelip paylaşmaya fırsatım olmuyordu :KK1:
Umarım bugünden sonra düzenli paylaşımda bulunabilirim :KK34:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK3:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Yine yoğun bir gün beni bekliyor :KK1: Birazdan mutfağa dalıcağım öğlen yemeği hazırlamak için :KK34: sonrada çamaşırlar var asılacak, kuruyanlar katlanacak, evi yine sil süpür falan devam ediyor işler :KK1:
Öğleden sonra Spor salona atıcağım inşallah kendimi ve deşarj olup az kalori yakacağım :KK76::KK76::KK76:
Artık akşam inşallah yediklerimide paylaşırım :KK34:

Bu dip köşe temizlik benim düzenimi bozdu :KK1: yemekle ilgili problem yok ama buraya gelip paylaşmaya fırsatım olmuyordu :KK1:
Umarım bugünden sonra düzenli paylaşımda bulunabilirim :KK34:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK3:

Aleykümselam canım :KK16:
kıss okadar temizlikten sonra birde spor salonu haaa maşallah gayretli kadın :nazar::nazar::nazar:

dünkü menüm

yarım dilim ekmek
1 yumurta
peynir
2 dilim domates
2 dilim salatalık
bitki çayı

öqlen
tavuklu kabak yemeqi
ayran

ara
türk kahvesi