Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16:
çalışan arkadaşlar hafta sonunu sevselerde ben hiiiçç sevmiyomm :KK19::KK19:
herkes evde ve bnm başımda bütün düzenim bozuluyor bu vakit oldu hala uyuyolar daha kahvaltı bile yapamadımm :KK6:

Günaydınnn :KK16: hafta sonunu bende sevmiyorum çünkü çalşıyırummm :KK19: Evde olsam keşke şimdiiiii

gunaydın kızlarr

dunku menum

sabah
1 dılım uno denge
peynır
zeytın
yumurta

ara
yok

ogle
ızgara kofte ıkı adet
mınık domates

ara
dondurma ( kullahı ve ıcındekı cıkolatasını yemedım)

aksam
1 kase corba
kahvaltılık bısıler

3 lt su

Günaydın hatunlarrrrrrr :KK3:

Bu sabah ne güzel geç saate kadar uyurum diyodum ama tabi yine hayal oldu :KK1:
Küçük cimcime sabah 8de uyandı ve ne yaptıysam uyumadı cadı :KK53:
Tam koltukta az şekerleme yapayım derken bu seferde eşim aradı ( eminönüne inmişti ) kahve yaparmısın diye anaaa sabah sabah
nereden çıktı derken amcaoğluyla geleceğini müjdeledi Allah seni dedim kahretmesin hadi gelin bari
Biraz evvel köye gitmek için evden çıktılar bende mutfak işlerine girişmeden sizlere bir bakayım dedim
Akşam 5e kadar bitireyimde o saatten sonra halılarımı getirecekler hemen siler yayarım halılarımı ve derin bir oh çekerim :KK76:

Bu arada eşim kızın amfisinide almış artık kurstan gelince hatun sevinçten havalara uçup bir güzel konser verir bize Eşim bu kız
Hayko Cepkinmi olucak başımıza diyor :KK60: :KK60: :KK60:

hepinize güzel bir hafta sonu dilerim.

Arzu bende sevmiyorum haftasonlarini dedigin gibi herkes basimizda oluyor ve düzen filan kalmiyor bak daha yeni kahvaltidan kalkabildim ben :KK52:

Banucum kizina müzik hayatinda basarilar size bol sabirlar dilerim :KK60: her ne kadar gürültülüde olsa aslinda bende severim elektronik gitari, evimde calinmamasi sartiyla :KK60: bakalim benimkiler neyle ilgilencek :44:

Cigdemcim üzülme kuzum calisiyorsun diye cok klasik olucak belki ama bir ise sahip olabilmek icin yillarca arayanlari düsünsen :KK54: iyi calismalar dilerim sana:KK16:

kayinvalidem davet etti bugün ona gidicez.önce mutfak alisverisi yapmam gerekiyor biraz.ama en azindan bugün ne pisiricem derdim yok yuppi :emir_bebek::emir_bebek::KK1::KK1:

hepinizi cok öpüyorum:KK54::KK54:

hepinize güzel bir hafta sonu dilerim.

Arzu bende sevmiyorum haftasonlarini dedigin gibi herkes basimizda oluyor ve düzen filan kalmiyor bak daha yeni kahvaltidan kalkabildim ben :KK52:

Banucum kizina müzik hayatinda basarilar size bol sabirlar dilerim :KK60: her ne kadar gürültülüde olsa aslinda bende severim elektronik gitari, evimde calinmamasi sartiyla :KK60: bakalim benimkiler neyle ilgilencek :44:

Cigdemcim üzülme kuzum calisiyorsun diye cok klasik olucak belki ama bir ise sahip olabilmek icin yillarca arayanlari düsünsen :KK54: iyi calismalar dilerim sana:KK16:

kayinvalidem davet etti bugün ona gidicez.önce mutfak alisverisi yapmam gerekiyor biraz.ama en azindan bugün ne pisiricem derdim yok yuppi :emir_bebek::emir_bebek::KK1::KK1:

hepinizi cok öpüyorum:KK54::KK54:

iyi gezmeler deryacım bende öpüyorum :KK16::KK16:

:KK1: Sorma güzelim şu anda evde tam bir konser havası var :KK1: Kızım 3 arkadaşınıda çağırdı ikisi geldi kaldı biri :KK1: bir yandan şarkı söyleyip bir yandan çalıyorlar :KK1: Hocada bugün direk orkestrada madem öyle elektro gitar çal sende demiş :KK1: havalarda uçuyor :KK34:
Hayır arada notaları yanlış basmasalar tam süper olucak :KK60:

kızlar günaydııııııııııııııın :KK1:
sabahh
5i biyerde çay(kahvaltdan yarım saat once)
2haslanms yumurta
1kucuk dılım peynır(cok kucuk mınnacık :KK70: )
1bardak çay

ara
orta sekerlı turk kahvesı

öğlen

yok

kızlar günaydııııııııııııııın :KK1:
sabahh
5i biyerde çay(kahvaltdan yarım saat once)
2haslanms yumurta
1kucuk dılım peynır(cok kucuk mınnacık :KK70: )
1bardak çay

ara
orta sekerlı turk kahvesı

öğlen

yok

unutmusum kahvalltttıda domates ve salatalıkda vardıD:KK70:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın :KK9:

Hep Yek (Özlem Tekin) - YouTube

sabah sabah iyi gelir :))) dün gece giremedım arkadaslarla okeye dalmısız :KK16: ah bıde kazaanabılseydık :KK36:

neyse canımcımlarım dün öğlen yemedım arada 2kasık kavrulmus patates cok az ınce lavas ve aayran
aksamada 2kıbrıt kutusu kadar karpuz ve 1bardak ayran ıle gunu kapattım

bu sabahda 5ı bıyerde cay
yarım saat sonra 2 haslanmıs yumrta (artık 2yumurtaya cıkarttm peynırı yaglı dıye azalttm yumurtayla proteını taamamlıyorum)
1 kıbrıt kutusu kadar peynır
yarım domates
sekersız cay

öğlenede annem suan kanat kızartyor :S: yaglı yaglı ıyı gelmıyecek bana o yuzden 2tane yıyecegım yanında domates ve yogurt veya ayranla tamamlarım olur dimiii hıı olurmu olur deyın ya:KK70: hayır dıyemıyecegım seylerın basında gelıyor azcık yesem ölmemde şişmemde dımı:) yedıkten sonra sporda yaparım hıııı?

kızlARRRRRR iyi akşamlar.bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum o kada yemişim yani=((

başlangıç:89

geçen hafta:82.1

bu hafta:81

giden:8

boy:1.68
beden:44

spor:ip atlıyorum

bende bayadan beri giremiyorum kızlar ama bugün tartıldım 83.9 olmuşum boğazım çok ağrıyoo:2: terledim bugün oda üzerimde kurudu hava güzel pöfür pöfür sıcak esti sıcak bişeylere çok ihtiyaç var :KK50: bide az önce facebookda bişey gördüm 1 kase yoğurt
1çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
1 çay kaşığı tarçın
günde 3 defa tüketin göbüş falan eritiyomuş çok su içiriyomuş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Bugün bütün gün hiç uğramaya fırsatım olmadı :KK34: Malum pazar olunca insan biraz daha tatil modunda oluyor ve eşlerde evde olunca daha beter oluyor :KK1:
Biraz geç kahvaltı ettik sonrada biraz evle ilgilenip öğleden sonra kız kardeşimle bize yakın bir yerde piknik yapmaya gittik :KK34:
Havanında güzel olması inanılmaz iyi geldi hepimize :KK34:
Çimlere yatıp dakikalarca bulutları seyrettik bir ara sonrada karşılıklı yan yatıp bol bol sohbet ettik :KK16:
Çocuklar hemen dibimizdeki çocuk parkında koşturup durdular :KK1:
Allahtan eşlerimiz daha fazla uğraştılarda biz abla kardeş tam tatil modundaydık :KK1:

Çok şükür fazla kaçırmadım ve sadece 1 dilim kadar ekmek yedim :KK34:
Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftasonuda eşimin amcası, halaları ve kuzenleriyle minibüse doluşup ( amcası ayarlayacakmış ) ma aile Çatalcaya pikniğe gidecekmişiz :KK1: tabi daha kesin değil ama amcası kafaya koyduysa kesin olma ihtimali yüksek :KK1:

Bugün inanılmaz enerji attım hatta bir ara yalın ayak cimlerde dolaştım :KK1: çok iyi geldi :KK34:
Akşam 10dan sonra eve geldik ve hemen sırayla duşa girdik :KK1: Şu anda küçük kuzu nasıl yorulduysa gece uykusuna yattı bile :KK1:
Abla kardeş nasıl hızımızı alamadıysak yarın sabahta bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğiz :KK1:

Yaz geldi ya artık ayağı yanmış kedi moduna gireriz :KK60: Anamıza çekmişiz :KK60:
Umarım herkesin haftasonu çok çok güzel geçmiştir :KK34:

Bu arada Ayşeciğim ( xay ) dün ve bugün sınava girecekti inşallah herkesin sınavı çok çok güzel geçmiştir :KK34: Aslında arayacaktım sonrasında ama cebimi evde unutmuşum :KK1: neyse yarın gelir inşallah olmadı arayıp sorarım nasılsa :KK1:

X