Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay masallaaaaaaaaaaaaaaah
niye herkesten 1,5 2 kilo gidiyoda benden 300 500 gr gidiyo anlamıyorumki...lk başlarda iyi gidiyodu ama şimdi gramlarla düşüyorum.yanlış yada eksi olan ne artık kilo veremiyorum.çok zor oluyo..yüzme kursuna yazılıcam.hafta içi sağlık raporunu alırsam eğer diğer haftada kayıtları yaptırırım.haziranda kurs başlıyomuş.her sene tatilde millet yüzerken ben öküz gibi sadece ayaklarımı suya sokabiliyorum.su fobimi yenmem lazım artık.yüzmeyi öğrenmem lazım (((((
üzülme bende de durum aynı.... ilk baslarda benimde haftada , 1.5 gidiyordu artık 500gr verince seviniyorum...
cecocum 400gr kötü değilki... bende kocaman öptüm seni..
Günaydın Kızlar Bildirimimi yapayayim
Birde Hafta Başı 55.900 dü PAzar günü kahvaltı olayından kaçamaklardan dolayı şimdi iim aslında eski kiloma göre beden olarak bir farklılık yok hala 36 yım abartmasam mmı boyuma göre kilom normal sağlıklı kilom zaten buuu takmasammı bu kadar kafaya diye düşünüyorum Spor yaparak sıkılısıyorummmm Siz nediyorsunuz bu konuya düşüncelerinizi alayimmmm????
niye herkesten 1,5 2 kilo gidiyoda benden 300 500 gr gidiyo anlamıyorumki...lk başlarda iyi gidiyodu ama şimdi gramlarla düşüyorum.yanlış yada eksi olan ne artık kilo veremiyorum.çok zor oluyo..yüzme kursuna yazılıcam.hafta içi sağlık raporunu alırsam eğer diğer haftada kayıtları yaptırırım.haziranda kurs başlıyomuş.her sene tatilde millet yüzerken ben öküz gibi sadece ayaklarımı suya sokabiliyorum.su fobimi yenmem lazım artık.yüzmeyi öğrenmem lazım (((((
Bende çok öpüyorum canım seni
Bu arada şu haftasonu Ayşede sınavını hayırlısıyla atlatsında önümüzdeki haftasonu bir araya gelelim ertele ertele yeter dimi ama yaaaa
Bu arada canım ya bende malum çok çok az veriyorum uzun zamandır Şu bazı sitelerde bazal metabolizmayı hesaplayıp hani şukadar kilo vermek için şukadar kalori alın diyen siteler sence nasıl Hani en azından ufak bir şok tedavisi uygulamak için bir kaç hafta onlardan birine uysakmı acep hani şu hazirana kadar 89u görmem lazım ki anam bele olsun
Hani çok uzun süre yapınca belki metabolizmayı etkiler diye gecici yapsakmı diye düşündüm ama sizlerinde onayı benim için çok önemli
sahgizemim güzel alışverişler...
melek büper kilo vermişsin tebrikler...
Kızlar bugün iş yerinde muhasebeden birisi konu açlıdı bunu diyen bir erkek ölümcül diyet yapıyormuşum hiç bir şey yemiyormuşum ben
Ben dedim ölümcül diyet yapmıyorum dedim bir kerem diyet yapmıyorum sağlıklı besleneiyorum öyle bir şey olsa hem spor yemek hem ev işi hemde asansör kullanmıyorum bunların hiç birirnii yapamazdım dedim.Ben gayet enerjiğim kızlar ama gelde anlat insanlara
ya banucum ben o sitelere cok güvenmiyorum,kilonu verip ne kadar hareketli oldugunu yazdigin bir site cokta dogru tesbit yapamazmis gibi geliyor bana.ki kaldiki senin kadar hareketli olsaydim dal gibi olurdum ben herhalde su an.ama yinede cok denemeyi istiyorsan dene ama göz önünde bulundurman gereken kocaman birsey var atladigin.minik minik kilo veriyor olabilirsin ama en azindan yoyo gibi verdiklerini almiyorsun.karar senin bebegim,
Kızlar bugün iş yerinde muhasebeden birisi konu açlıdı bunu diyen bir erkek ölümcül diyet yapıyormuşum hiç bir şey yemiyormuşum ben
Ben dedim ölümcül diyet yapmıyorum dedim bir kerem diyet yapmıyorum sağlıklı besleneiyorum öyle bir şey olsa hem spor yemek hem ev işi hemde asansör kullanmıyorum bunların hiç birirnii yapamazdım dedim.Ben gayet enerjiğim kızlar ama gelde anlat insanlara
Valla ne bileyim be güzelim kararsız kaldım
Neyse önümüzdeki haftada yine Karbon Diyetine uygun beslenmeye devam edeyimde nasılsa karbonhidratları sayıp az tüketirsem ufak ufakta olsa kilo veririm
Olmadı iki hafta üst üste veremediğimde metabolizmayı şaşırtmak için denerim o tür birşey
Dediğin gibi benimde kafama takılan o Yoyo etkisi olup olmayacağı sonuçta çok az kalorili tüketip hedefime ulaştığım an normal beslenirsem onada bünye abowwwwwwww diyip kilo almaya başlar diye koruyorum
Ne bileyim canım yaa şeytan dürtüyür arada
TAbi buradakilerin tuzu kuru herkes fıstık gibi bende istiyorum Fıstık olmak bananeeeeeeeeeeee Hala kaju kıvamındayım ( hani fıstıktan iri ya o bakımdan ):
ask olsun banucum sen neler basardiginin farkinda degilmisin yoksa arada böyle okumak hosuna gittigi icinmi basarini hice sayiyorsun? seni gidi seni sen söyle bana ben hergün senin basarini hatirlatayim defalarca demistin basarisiz onca diyetten hatta zayiflama ürününden sonra metebolizmani yeniden kendine getirmen, saglikli beslenmeyi ögrenmen, spor yapmaya baslaman ve tüm bunlarin üzerine kiloda veriyor olman basari degildirde nedir söylermisin bana ? hem ayrica burdaki hic kimse fistik oldugunu düsünmüyor, düsünseydi kimse burda olmazdi bebegim ben seni cok seviyorum sen benim icin fistiksin, helede sacini basina bakip azicik makyaj yaptin mi? ohhhh fistiksin iste