Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugünkü menüm

kahvaltı
2 dilim buqdaydan sucuklu tost
peynir
salatalık
büyülü bohça yeşil çay

öqlen
ızgara köfte
domates

ara
türk kahvesi

akşam
yoqurt

3 litre su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Umarım bildirim için geç kalmamışımdır :KK1:
Sabah malum kızkardeşimle kahvaltıya gittik ( İKeA da :KK1: ) eve geldiğimde de tam bilgisayarı açtım komşu ablam kahveye geldi bende mecbur anında ekranı kapattım :KK1:
Tam yatak odasında işlere dalmıştım ki jeton düştü ve anında kendimi buraya attım :KK1:

Hemen bildirimimide yapayım :KK34:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 97.4 kg
Bu hafta; 97.8 kg :KK53:
Fark; + 0.4 kg ( olacağı buydu hem ödem var eksik su içmekten hemde temizliğe dalınca yemek yemeyi ihmal ediyorum :KK47: )
Toplam giden; 22.2 kg
Hedef; 65 Kg
Spor; 130 dakika ( haftaya en az iki misli olucak inşallah :KK34: )
Beden; 48

Bu hafta hiç memnun değilim sonuçtan ama birazda olmaması gereken kanamamında sebep olduğunu düşünüyorum :KK34:
Rabbim inşallah haftaya en az 1 kilo gitmeyi nasip eder bana ....Aminnnnnnnn tabi hepimize :KK1:

Şimdilik kaçıyorum fırsat bulabilirsem bakarım olmadı artık gece inşallah :KK1:
Hepinizi kocaman öpüyorum :KK54:

Son düzenleme:
sahgizemim güzel alışverişler...
melek büper kilo vermişsin tebrikler...
sevimli çirkin, gezgin bursa, ikinizede çok geçmiş olsun...

hay masallaaaaaaaaaaaaaaah:KK70:

çok mersi...

ergin sena, süpersin, 2.7 tebrikler...

niye herkesten 1,5 2 kilo gidiyoda benden 300 500 gr gidiyo anlamıyorumki:KK43:...lk başlarda iyi gidiyodu ama şimdi gramlarla düşüyorum.yanlış yada eksi olan ne:KK43: artık kilo veremiyorum.çok zor oluyo..yüzme kursuna yazılıcam.hafta içi sağlık raporunu alırsam eğer diğer haftada kayıtları yaptırırım.haziranda kurs başlıyomuş.her sene tatilde millet yüzerken ben öküz gibi sadece ayaklarımı suya sokabiliyorum.su fobimi yenmem lazım artık.yüzmeyi öğrenmem lazım :KK43:(((((

üzülme bende de durum aynı.... ilk baslarda benimde haftada , 1.5 gidiyordu artık 500gr verince seviniyorum...

cecocum 400gr kötü değilki... bende kocaman öptüm seni..

üzülme bende de durum aynı.... ilk baslarda benimde haftada , 1.5 gidiyordu artık 500gr verince seviniyorum...

cecocum 400gr kötü değilki... bende kocaman öptüm seni..

:KK54: Bende çok öpüyorum canım seni :KK34:
Bu arada şu haftasonu Ayşede sınavını hayırlısıyla atlatsında önümüzdeki haftasonu bir araya gelelim :KK34: ertele ertele yeter dimi ama yaaaa :KK60:

Bu arada canım ya bende malum çok çok az veriyorum uzun zamandır :KK34: Şu bazı sitelerde bazal metabolizmayı hesaplayıp hani şukadar kilo vermek için şukadar kalori alın diyen siteler sence nasıl :KK34: Hani en azından ufak bir şok tedavisi uygulamak için bir kaç hafta onlardan birine uysakmı acep :KK1: hani şu hazirana kadar 89u görmem lazım ki anam :KK52::KK52::KK52::KK52: bele olsun :KK1:
Hani çok uzun süre yapınca belki metabolizmayı etkiler diye gecici yapsakmı diye düşündüm ama sizlerinde onayı benim için çok önemli :KK34:

Günaydın Kızlar :KK16: Bildirimimi yapayayim

Birde Hafta Başı 55.900 dü PAzar günü kahvaltı olayından kaçamaklardan dolayı şimdi iim aslında eski kiloma göre beden olarak bir farklılık yok hala 36 yım abartmasam mmı boyuma göre kilom normal sağlıklı kilom zaten buuu takmasammı bu kadar kafaya diye düşünüyorum Spor yaparak sıkılısıyorummmm Siz nediyorsunuz bu konuya düşüncelerinizi alayimmmm????

bende kilonu koruman gerektigini düsünüyorum canim, sporla halledersin.cok fazlada zayiflama madem ideal kilondasin :KK34:

niye herkesten 1,5 2 kilo gidiyoda benden 300 500 gr gidiyo anlamıyorumki:KK43:...lk başlarda iyi gidiyodu ama şimdi gramlarla düşüyorum.yanlış yada eksi olan ne:KK43: artık kilo veremiyorum.çok zor oluyo..yüzme kursuna yazılıcam.hafta içi sağlık raporunu alırsam eğer diğer haftada kayıtları yaptırırım.haziranda kurs başlıyomuş.her sene tatilde millet yüzerken ben öküz gibi sadece ayaklarımı suya sokabiliyorum.su fobimi yenmem lazım artık.yüzmeyi öğrenmem lazım :KK43:(((((

cirkincim üzülme önemli olan 300-500 te olsa verebilmek bak ben zayiflamaya basladigim ilk aylarda hafta basi 2,5 kilo filan kaybediyordum.cok hizli düsmüstüm 85 kiloya.sonrasinda yavaslamaya basladi kilo vermem benimde.kilo düstükce yavaslamak normal.birde kilosu fazla olanlarla normal kiloya yaklasmis olanlar arasinda daglar kadar fark var.yüzmeyide ögrenirsinde su fobini nasil yeniceksin bilmiyorum :44: kötü bir hatiran varsa denizle yada havuzla ilgili bir uzmandan yardim filan alabilirsin belki:44:

banucum 400gr.olmasa iyiydi ama cokta facia degil demi canim.hem bak ne cok yoruluyorsun temizlikte haftaya süper bir bildirim yaparsin bence bozma morelini:KK54::KK34:

Arzucum masallah güzelim:nazar::KK9:

nuhancim sagol canim ya, verimli bir alisveris yaptim aldiklarimi 60 kiloya insem bile cok rahat giyerim , israf yapmadigim icin cok mutluyum :KK16:

bende yoruldum ya , oraya kostur buraya kostur,cocuklara yetisicem diye.aldim birseyler öyle cok abartmadan.aldigim parcalari kilo kaybi olsada giyilmeye devam edilcek tarzda sectim hep.bir süre idare ederler beni.

diger kilo veren kizlarida cooookkk öpüyorum:KK54:

:KK54: Bende çok öpüyorum canım seni :KK34:
Bu arada şu haftasonu Ayşede sınavını hayırlısıyla atlatsında önümüzdeki haftasonu bir araya gelelim :KK34: ertele ertele yeter dimi ama yaaaa :KK60:

Bu arada canım ya bende malum çok çok az veriyorum uzun zamandır :KK34: Şu bazı sitelerde bazal metabolizmayı hesaplayıp hani şukadar kilo vermek için şukadar kalori alın diyen siteler sence nasıl :KK34: Hani en azından ufak bir şok tedavisi uygulamak için bir kaç hafta onlardan birine uysakmı acep :KK1: hani şu hazirana kadar 89u görmem lazım ki anam :KK52::KK52::KK52::KK52: bele olsun :KK1:
Hani çok uzun süre yapınca belki metabolizmayı etkiler diye gecici yapsakmı diye düşündüm ama sizlerinde onayı benim için çok önemli :KK34:

ya banucum ben o sitelere cok güvenmiyorum,kilonu verip ne kadar hareketli oldugunu yazdigin bir site cokta dogru tesbit yapamazmis gibi geliyor bana.ki kaldiki senin kadar hareketli olsaydim dal gibi olurdum ben herhalde su an.ama yinede cok denemeyi istiyorsan dene ama göz önünde bulundurman gereken kocaman birsey var atladigin.minik minik kilo veriyor olabilirsin ama en azindan yoyo gibi verdiklerini almiyorsun.karar senin bebegim,:KK16:

Merhaba kızlar :KK16:
Çok özledım hepınızı ve topıgımızı.. :KK5:
Sınava 1.5 ay aldı malum, pc basında görülünce anında saydırmaya baslıyo annem, bu ne rahatlık, ne kadar kaldı sınava vs.. :KK36:
Aklım burada ama hergün gelemıyorum ve ben ıyıce dağıttım kızlarrr :KK20: :KK14: :84:
Tartılmadım bu sabah, moralım bozulacak bılıyorum, bu hafta bıraz daha dıkkat edeyım de haftaya tartılıp bıldırım yapayım dıye düsünüyorum, ınsallah basarabılırım :KK15:
Kılo tablomuzu yapıyorum hemen, kılo veren herkesı tebrık edıyorum En Büyük KK

Sabah
1 çay bardağı kefir
1 kaşık yoğurt,çörek otu
4 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Tel Peyniri
1 avuç Badem
1 adet Haşlanmış Yumurta
2 adet kuru kayısı

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle
1 tavuk şis(4 küp)
Az Salata

Ara
Magnumun dondurma :KK30: :KK20:
İdaaya girmiştim kaybedince almak zorunda kaldım yedimde ama ben dondurmayı çokkk seviyorum :KK30:

Akşam
Sucuklu kuru fasulye
Salata
Bu akşam küçük kardeşlerim gelecek ona rağmen sporumu yapmak istiyorrumm inşallah yaparımmmmmmm

Kızlar bugün iş yerinde muhasebeden birisi konu açlıdı bunu diyen bir erkek ölümcül diyet yapıyormuşum hiç bir şey yemiyormuşum ben :KK47: :KK4:
Ben dedim ölümcül diyet yapmıyorum dedim bir kerem diyet yapmıyorum sağlıklı besleneiyorum öyle bir şey olsa hem spor yemek hem ev işi hemde asansör kullanmıyorum bunların hiç birirnii yapamazdım dedim.Ben gayet enerjiğim kızlar ama gelde anlat insanlara

Kızlar bugün iş yerinde muhasebeden birisi konu açlıdı bunu diyen bir erkek ölümcül diyet yapıyormuşum hiç bir şey yemiyormuşum ben :KK47: :KK4:
Ben dedim ölümcül diyet yapmıyorum dedim bir kerem diyet yapmıyorum sağlıklı besleneiyorum öyle bir şey olsa hem spor yemek hem ev işi hemde asansör kullanmıyorum bunların hiç birirnii yapamazdım dedim.Ben gayet enerjiğim kızlar ama gelde anlat insanlara

bırak boşver çiqdemcim o onu demiş bu bunu demiş salla gitsin...kendini anlatmada...yorma boşuna çeneni...biz kendimizi biliyomuyuz ?? gerisi teferruat :KK6:

Tebrikler bayanlar ne guzel ya o giden gramlar bir kac hafta birlesince dunyanin yagi atilmis oluyor vucuttan.. :KK9:

topikcanlarım ben geldım :) hemen bıldırım yapıorm

öğleden sonra arada kahve ıctm(turk kahvesı)
aksamada haslanmıs tavuk ve 1kase yogurt yedım bırde 1dılımde ekmek yedm :KK37: ama bakın cok buyuk konusuyorum haftaya bugun 2 kılo verıcem :KK1: sizin için canlarıııııııııııııııııııııııııııım :KK9:

Selamün Aleykümmmmmm :KK3:

Hele şükür yatak odamda bitti sayılır :KK34: bir kaç parça eşya kaldı yerleşecek dolaba ama gerçektende çok yoruldum :KK53:
Gerçektende bazı insanların dediği gibi en nankör iş temizlik :KK1: yap yap bitmiyor :KK1:
Anam okadar çok şey attım ki kızımın ağzına kadar dolu olan çekmecelerin ikisi tamamen boşaldı ikise yarıya indi :KK1: Anam gibi ay buda belki giyilir buda dursun diye bir sürü şey vardı hepsini koydum bir poşete :KK34: nasılda çöp konteynerin yanına ayrı koyunca alan alır :KK34: Anam görseydi beni kesin gebertirdi ne diye okadar şeyi attın diye ( hiç birinde birşey yok sadece büyük kıza dar geliyor :KK1: ama ufaklığa kadarda saklayacak halim yoktu :KK1: )
Yarında Allahın izniyle banyo ve mutfağıda yaptımmı tamamdır :KK34: Ondan sonrada artık bir kaç gün rahat eder yine günlük idare ederim :KK1:

İnşallah pazardan sonrada kendime çeki düzen verir yine menü paylaşımlarımı yaparım :KK34:
Önümüzdeki cuma çok güzel bir kilo farkı göreceğime iinanıyorum :KK34:

ya banucum ben o sitelere cok güvenmiyorum,kilonu verip ne kadar hareketli oldugunu yazdigin bir site cokta dogru tesbit yapamazmis gibi geliyor bana.ki kaldiki senin kadar hareketli olsaydim dal gibi olurdum ben herhalde su an.ama yinede cok denemeyi istiyorsan dene ama göz önünde bulundurman gereken kocaman birsey var atladigin.minik minik kilo veriyor olabilirsin ama en azindan yoyo gibi verdiklerini almiyorsun.karar senin bebegim,:KK16:

Valla ne bileyim be güzelim kararsız kaldım :KK34:
Neyse önümüzdeki haftada yine Karbon Diyetine uygun beslenmeye devam edeyimde nasılsa karbonhidratları sayıp az tüketirsem ufak ufakta olsa kilo veririm :KK34:
Olmadı iki hafta üst üste veremediğimde metabolizmayı şaşırtmak için denerim o tür birşey :KK34:
Dediğin gibi benimde kafama takılan o Yoyo etkisi olup olmayacağı sonuçta çok az kalorili tüketip hedefime ulaştığım an normal beslenirsem onada bünye abowwwwwwww diyip kilo almaya başlar diye koruyorum :KK34:
Ne bileyim canım yaa şeytan dürtüyür arada :KK1:
TAbi buradakilerin tuzu kuru :KK1: herkes fıstık gibi :KK1: bende istiyorum Fıstık olmak bananeeeeeeeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Hala kaju kıvamındayım :KK60: ( hani fıstıktan iri ya o bakımdan :KK1: )

Boşver ciğdemciğim yaa erkekler sanki çok biliyormuş gibi hep yorum yaparlar zaten :KK35:
Sen sonuçta dediğin gibi enerjinden birşey kaybetmiyorsan doğru yoldasındır :KK34: Üstelik herşeyden az da olsa yiyorsun :KK34:
Şu an hangi diyetisyene danışırsan danış eminim oda gayet sağlıklı beslendiğini sana söyleyecektir ki buna gerek bile yok :KK34: Varsın bazı insanlar konuşsun hiç izah etmeye bile çalışma :KK34:

bencede bosver insanlari, her kafadan ses cikiyor.hele bir erkegin söylediklerini düsünme bile.banada millet neler söylüyor cokta umurum:KK33: hele esimin dediklerini bir duysan, tabi kendisi bir kilo bile veremedi yanimda amcam gibi gözükücek yakinda derdi o:KK60: yani ne yapiyormusuk bebegim bedenimizi dinliyormusuk, ölümcül diyet yapsakdik ilk tepkiyi o verirdi zaten.:KK34:

Valla ne bileyim be güzelim kararsız kaldım :KK34:
Neyse önümüzdeki haftada yine Karbon Diyetine uygun beslenmeye devam edeyimde nasılsa karbonhidratları sayıp az tüketirsem ufak ufakta olsa kilo veririm :KK34:
Olmadı iki hafta üst üste veremediğimde metabolizmayı şaşırtmak için denerim o tür birşey :KK34:
Dediğin gibi benimde kafama takılan o Yoyo etkisi olup olmayacağı sonuçta çok az kalorili tüketip hedefime ulaştığım an normal beslenirsem onada bünye abowwwwwwww diyip kilo almaya başlar diye koruyorum :KK34:
Ne bileyim canım yaa şeytan dürtüyür arada :KK1:
TAbi buradakilerin tuzu kuru :KK1: herkes fıstık gibi :KK1: bende istiyorum Fıstık olmak bananeeeeeeeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Hala kaju kıvamındayım :KK60: ( hani fıstıktan iri ya o bakımdan :KK1: ):

ask olsun banucum sen neler basardiginin farkinda degilmisin yoksa arada böyle okumak hosuna gittigi icinmi basarini hice sayiyorsun? seni gidi seni :KK33: sen söyle bana ben hergün senin basarini hatirlatayim:KK76: defalarca demistin basarisiz onca diyetten hatta zayiflama ürününden sonra metebolizmani yeniden kendine getirmen, saglikli beslenmeyi ögrenmen, spor yapmaya baslaman ve tüm bunlarin üzerine kiloda veriyor olman basari degildirde nedir söylermisin bana ? hem ayrica burdaki hic kimse fistik oldugunu düsünmüyor, düsünseydi kimse burda olmazdi bebegim :KK33: ben seni cok seviyorum sen benim icin fistiksin, helede sacini basina bakip azicik makyaj yaptin mi? ohhhh fistiksin iste :KK33:

hayırlı geceler kızlar
kilo veren arkadaşlarım tebrik ediyorum:nazar::nazar::nazar:

bende dünki ve bugünki menümü paylaşayım

dün sabah
omlet
1 tam buğday ekmeği
yarım salatalık ve yarım domates
çaili form çay

öğlen
mercimek çorba

ara hatırlayamadım

akşam
bir domates ve bir biberden menemen
açaili yeşilçay

3 litre su

bugün sabah
1 h. yumurta
1 t. buğday ekmeği
1 açaili form çay

öğlen
4 kaşık makarna :KK16:

akşam
salata
1 h. yumurta

3 litre su 1 yeşilçay

Selamün Aleykümmmmmm

Hele şükür yatak odamda bitti sayılır bir kaç parça eşya kaldı yerleşecek dolaba ama gerçektende çok yoruldum
Gerçektende bazı insanların dediği gibi en nankör iş temizlik yap yap bitmiyor
Anam okadar çok şey attım ki kızımın ağzına kadar dolu olan çekmecelerin ikisi tamamen boşaldı ikise yarıya indi Anam gibi ay buda belki giyilir buda dursun diye bir sürü şey vardı hepsini koydum bir poşete nasılda çöp konteynerin yanına ayrı koyunca alan alır Anam görseydi beni kesin gebertirdi ne diye okadar şeyi attın diye ( hiç birinde birşey yok sadece büyük kıza dar geliyor ama ufaklığa kadarda saklayacak halim yoktu )
Yarında Allahın izniyle banyo ve mutfağıda yaptımmı tamamdır Ondan sonrada artık bir kaç gün rahat eder yine günlük idare ederim

İnşallah pazardan sonrada kendime çeki düzen verir yine menü paylaşımlarımı yaparım
Önümüzdeki cuma çok güzel bir kilo farkı göreceğime iinanıyorum

ask olsun banucum sen neler basardiginin farkinda degilmisin yoksa arada böyle okumak hosuna gittigi icinmi basarini hice sayiyorsun? seni gidi seni :KK33: sen söyle bana ben hergün senin basarini hatirlatayim:KK76: defalarca demistin basarisiz onca diyetten hatta zayiflama ürününden sonra metebolizmani yeniden kendine getirmen, saglikli beslenmeyi ögrenmen, spor yapmaya baslaman ve tüm bunlarin üzerine kiloda veriyor olman basari degildirde nedir söylermisin bana ? hem ayrica burdaki hic kimse fistik oldugunu düsünmüyor, düsünseydi kimse burda olmazdi bebegim :KK33: ben seni cok seviyorum sen benim icin fistiksin, helede sacini basina bakip azicik makyaj yaptin mi? ohhhh fistiksin iste :KK33:

:KK1: :KK1: :KK1: Aslında doğru söylüyorsun ama işte insan bir an önce vermek istiyor :KK1:
Dediğin gibi yavaş yavaşta olsa çok güzel kilolar verdim ama herhalde bu ara Almanyaya gidişimde yaklaştı ya herhalde ondan birazda acelem :44: Ya sanki bazen kendimi hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum ( ödemden dolayı yine Ramazan davulu gibi hissettiğimden de kaynaklanıyor olabilir :KK1: )
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım :KK54: Hepiniz iyiki varsınız :KK34: iyiki sizleri tanımışım :KK34:
Yoksa bende zayıflık hastalığımı başladı :KK60: :KK60: :KK60: tövbe ya Rabbim :KK34: işin şakası tabi ama herhalde bir kaç haftadır eksi bildirim yaparken bu hafta artı çıkmış olmak etkiledi ( hani yine aylarca kilo verememekten korkuyorum galiba :KK1: )

Neyse yaaaaaa seninde dediğin gibi bir çok şey güzel anlamda değişti hayatımda :KK34: İnan kilo verdikce herifimin bile tavırları değişti :KK1: eminim verdikce daha da değişecek :KK16:
Sizlerin desteği olduğu sürece ben kesinlikle herşeyi başarabileceğime adım gibi eminim :KK54::KK54::KK54: Bir kaç gündür temizlik uğruna safsakladım herhalde pazartesiden sonra yine herşey eskisi gibi olur ve kilo vermeye devam ederim :KK34:

Şu anda evde tek başına filmindeki ufaklık gibi süper hissediyorum kendimi :KK60: hani bir yatağın üzerinde zıplamadığım kaldı :KK60:
Eşim bugün büyük kızıma süpriz yapıp uzun zamandır başımızın etini yediği elektro gitarını almış :KK16:
Eğer beğenmeseydi geri gidecekti ama şükür bayıldı :KK1: ( alev kırmızısı parlak çok güzel birşey :KK34: )
Tabi büyük cadı havalara uçtu :KK1: tabi istekleri bitermi buna şimdi birde amfi lazım demezmi :KK52::KK52::KK52: bayılacaktım :KK1:
Bu aralar gerçekten maddi manevi bitirdi bizi cadı :KK1: yinede tabiki canı sağ olsun :KK34:

Babasınında iyi saatine deng gelince daha evvel özel ders aldığı Hocanın dükkanına gittiler bu saate :KK1: dedim kapanmıştır ama şanslarını denemek istediler :KK1: İlle o amfiyi alacak cadı :KK1:
Ufaklıkta ne olur baba benide götür diye yalvarınca onuda götürdü ve uzun bir aradan sonra ilk kez evde tek başına olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum :KK1:

Yarında eşim amcası ve onun oğlu ile köye gidecekler ( büyük ihtimal hala oğlunuda alacaklar ) / Çatalca Istıranca :KK1:
Geçen gün kızlarıda al az yanlız kalayım demiştim yok olmaz falan dedi ama büyük ihtimal ufak cadıyı yanına katıcağım :KK1: nasılsa Amcaoğlu bizim cimcime için ölüyor :KK1: seve seve bakar ona bende o arada hem işimi çabucak bitirir hemde biraz kafa dinlerim :KK34: tabi büyük cadı bugün bulamazsa yarın sabah aldırır amfisini o zamanda nasıl kafa dinleyeceksem :KK1:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16:
çalışan arkadaşlar hafta sonunu sevselerde ben hiiiçç sevmiyomm :KK19::KK19:
herkes evde ve bnm başımda bütün düzenim bozuluyor bu vakit oldu hala uyuyolar daha kahvaltı bile yapamadımm :KK6:

Son düzenleme:
X