Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Melekciğim afiyet olsun yaramasın...:KK16:
Cecocum sen köklü bir temizilğe girişmişsin... kolay gelsin...:KK16:

bende üst kiyafet kirizi var. altima giyecek var fakat evde üstümü giyecek bir tek birşey yok. ne giysem çuval gibi oluyor. Öğleden sonra toplantim var. mecbur bir cuval ile gideceğim. dönüştede kendime üst bişeler alayım artık.

günyaydın kızlarr:KK3::KK3:
sabah ekmek bile yemeden kahvaltı yaptım ama sanki çok yemişim gibi midem taş gibi...

kahvaltı
1 yumurta
2 dilim domates
yarım minik salatalık
peynir
form çayı

gunaydın kızlar :KK16::KK16:

dun aksama kadar menum fena deıldı ama aksam oglusumun ısrarı ıle yarım karısık sandvıc yedım :KK54::KK54::KK54:

iyi bir halt ettin aferin sanaa :KK20::KK20::KK20:

Melekciğim afiyet olsun yaramasın...:KK16:

bende üst kiyafet kirizi var. altima giyecek var fakat evde üstümü giyecek bir tek birşey yok. ne giysem çuval gibi oluyor. Öğleden sonra toplantim var. mecbur bir cuval ile gideceğim. dönüştede kendime üst bişeler alayım artık.

sagol nuhancımmm :KK16::KK16:

günyaydın kızlarr:KK3::KK3:
sabah ekmek bile yemeden kahvaltı yaptım ama sanki çok yemişim gibi midem taş gibi...

kahvaltı
1 yumurta
2 dilim domates
yarım minik salatalık
peynir
form çayı

iyi bir halt ettin aferin sanaa :KK20::KK20::KK20:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Kızlaar Nasılsınız :KK16:
Dünkü menüm de değişiklik oldu eşimmm Etli Türlü yapmış Patateslerini ayıklaryarak yedim
Çoban Salata yapmış
Birde Yoğurt (Kendim yapınca daha çok yeme oluyor insanın tadı daha güzel gerçekten):KK42:

Birde az malta eriği ve çilek yedimm Eskiden olsa 1 kase giderdi valla
Kızlar ben meyve yemediğim zaman sindirim sistemim güzel bir şekilde çalışmıyor onun farkına vardım:KK30:

Karatay ı ara ara yapmaya karar verdim (Sanki tam anlamıla yapıyorum da) Hem metobolizma açısından farlıklık olur:KK51::KK51:

Dün çok güldüm canlarrr Dün pazarımızın olduğu gündü eşim barbunya alayimmi dedi bende al dedim Oda almış ayıklamaya başlamıiş saoğlsun:KK16:Beni aradı bunlar yeşil olmamamış barbunya dedi bir yanda pazarcıya sayıyor eve gittim birde ne göreyim :KK53:Allahın Baklasını Birde içi ayıklanmayan bakla tekeker ayıklanmıiişşş:44::KK4: Gülmekten yerlere yattım...

hayırlı günler kızlar..

dünki menümü yazayım hemen, dün akşam yemeğimi geç yedim eşime bekledim oda geç gelesi tuttu neyse..

sabah
2 dilim t. buğday ekmeği
haşlanmış yumurta
salatalık

öğlen
mercimek çorbası

ara
kızım omlet istemişti ondan küçük bir lokma
iki çubuk kraker

akşam
ızgara et
yarım domates
sos

3 litre su

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Kızlaar Nasılsınız :KK16:
Dünkü menüm de değişiklik oldu eşimmm Etli Türlü yapmış Patateslerini ayıklaryarak yedim
Çoban Salata yapmış
Birde Yoğurt (Kendim yapınca daha çok yeme oluyor insanın tadı daha güzel gerçekten):KK42:

Birde az malta eriği ve çilek yedimm Eskiden olsa 1 kase giderdi valla
Kızlar ben meyve yemediğim zaman sindirim sistemim güzel bir şekilde çalışmıyor onun farkına vardım:KK30:

Karatay ı ara ara yapmaya karar verdim (Sanki tam anlamıla yapıyorum da) Hem metobolizma açısından farlıklık olur:KK51::KK51:

Dün çok güldüm canlarrr Dün pazarımızın olduğu gündü eşim barbunya alayimmi dedi bende al dedim Oda almış ayıklamaya başlamıiş saoğlsun:KK16:Beni aradı bunlar yeşil olmamamış barbunya dedi bir yanda pazarcıya sayıyor eve gittim birde ne göreyim :KK53:Allahın Baklasını Birde içi ayıklanmayan bakla tekeker ayıklanmıiişşş:44::KK4: Gülmekten yerlere yattım...

Sabah
1 kaşık Yoğurt
1 tatlı kaşığı çörek otu
Sucuklu Yumurta
3 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Tel Peyniri
1 dilim Uno Çok Tahıllı Ekmek (Tadı Çok lezzetli öneririm)

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase Mercmek Çorbası
Salata

Ara
3 yemek kaşığı yoğurt
Bir küçük parça Simit

Akşam
Etli Türlü
Salata,Yoğurt

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Kızlar İki gündür spor yapıyordum Dün ise Dışarıya çıktık dolaşarak 20 dakika yürüdüğümüzü varsayarsam 3 gündğr spor yapıyorummm Kısmet olursa inş bu akşama yapacam...
[/B]
[/B][/COLOR]

iyi akşamlar,
ben bugun neler yedim?

tavada ev yapımı çerkez peynirli yumurta... Harikaydı..:KK16: 3 tane minik çeri domates, bir adet salatalık. 1 fincan sekersiz çay

ögleyin, 2 adet biber dolması (içinde pirinç yok sadece kiyma soğan, yulaf kepaği ve bahatrat var. Buda çok lezzeti idi tavsiye ederim. Hem diger ev halkina çaktirmadan yiyebiliyorsun. Bir tencere pirinçli biber dolmasının içine katip pişirebiliyorsun) büyük kase yoğurt.

Akşam, bir küçük kase tavuksuyuna çorba, 2. ad malum biber dolması. Bir kase sarımsaklı yoğurt.

e artik kazanla pişirdigim çorbam bitti:KK9::KK9::KK9: yeni yemekler yapacağım... yarın finida somon takilmayı planliyorum.

3 fincan limonlu yeşil çay

ve yarin sabah 74. lu birşey çiksin lütfen... yarına görüsürüz.
sevgiler...

öğlen 2kasık pılav ve 2kanat bı bardakta ayran
ara öğünde türk kahvesi vee (tutamadım kendmı annem yapmıs:KK43: ) irmik tatlısı
aksam:ara öğünde tatlı yedım dıye aksam yemegı yemedım :) ha birdeeeeeeeeee 1kg vermısım :KK12: :KK16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Bugün inanılmaz yoruldum hatta şu an inanın parmaklarım bile ağrıyor :KK1:
Saat 11de halılarımı almaya geldiler ( halı yıkamadan ) ondan sonra hemen yarım saatcik komşu ablamla kahve faslı yapıp direk işlere giriştik :KK34: Sağ olsun büyük kızımda biraz yardım etti ( tabi daha çok kardeşini kızdırıp bir şeyi 5 kere söyledikten sonra getirdi ama olsun en azından arada 2 tur eksik atmış oldum ev içinde :KK1: )
Yaptıklarımı sayayım :KK1:
Salonun ve balkonun camını sildim ( tüller makinede yıkanırken ) tabi bu seferde temiz tülü asmadan duvarlarıda sileyim bari dedim :KK1: hadiiiiiiiii salonun duvarlarını sildim tabi kollarım koptu o ayrı :KK34:
Koltukları zaten daha rahat olsun diye ortaya çekmiştim hadi altlarınıda sildim iki posta ( sani bir kerede temiz olmayacakmış gibi :KK1: )
Koltuk kolçaklarını ve sandalyelerimi tek tek sildim :26:
Kızın odadaki oyuncaklarını ayıklayıp bazılarını yıkadım bazılarını attım
Bir ara küçük kuzu huysuzlanınca onu uyuttum ve sonrada bütün ne kadar cerceve ve ıncık cıncık varsa tozlarını aldım. Koltuk minderlerini yıkamaya atmadan evvel kirçözle birer posta sildim şu andada makinede yıkanıyorlar :KK76::KK76::KK76:
Sırt minderleri bitince ( 10 dakika sonra ) hemen oturma minderlerini atacağım :KK34: ve salonumun işi bitmiş olucak Allahın izniyle :KK34:

Yarında inşallah Yatak odasının duvarlarını, camını ve bütün yastık yorganları bir suda geçirip orayıda akşama kadar bitiririm :KK34:
Tabi sabahtan kızkardeşimle dışarda kahvaltıya gideceğiz :KK1: ( Bildirime kesin yetişirim o yüzden şu anda yapmıyorum ama pek fark yok şimdilik :KK34: )
Cumartesi günüde eşim hazır evde yokken mutfağı bir kaldırayım diyorum :KK34: FAyanslar, dolap içleri, yerler falan :KK34:
Kız sağ olsun bugün odasınıda aradan çıkardı akşam üzere babasıyla :KK1:
Banyoyuda nasılsa Cumartesi yada pazar aradan çıkarttımı yaz temizliğim bitmiş olucak inşallah :KK34:

Bu arada dün gecede tam yatacakken eşim birşey söyledi ( ki şimdi iyi diyorum :KK1: ) sinirlerimi tepeme çıkarttı bende sırf aynı anda yatmamak için biriken ütülerimide aradan çıkarmış oldum o sinirle :KK60: :KK60: :KK60:

İnanılmaz yoruldum ama heryer tertemiz olunca o yorgunluğuma deydi diyorum :KK1:

Biliyorum bu aralar düzenli menü paylaşımı yapmadım ama söz kızlar pazartesi itibariyle yine her gün yediğim herşeyi yazıcağım buraya :KK34: hatta fırsat buldukca resimli paylaşımda bulunurum :KK1:

banucum bahar temizligin hayirli olsun canim, kolay gelsin simdiden,sen bir cirpida halledersin ben eminim, hamarat hatunum benim:KK16:

Sağ olun kızlar yaaa :KK19:
İnanılmaz yoruldum ama o tertemiz evin kokusu yorgunluğu bir nebzede olsa azaltıyor :KK1:
Birde benim çok cins bir huyum var :KK1: normalde hep normal temizlik yaparken çok çoşkulu olmam hatta köklü temizliğe bile kaç gündür salladığım gibi bir türlü başlayamam :KK1: ama başladığım an kimse beni tutamaz :KK60: ille en ince ayrıntıya kadar gireceğim :KK1:
O saydığım işler hariç birde peteklerimi temizledim :KK1: üstündeki bütün ince ayrıntılara kadar girdim :KK1: araları elimde bez tırnaklayarak nasıl temizlediysem az daha uğraşsam yeni diye satılacak kıvama geldi :KK60: bir ara acaba peteğin ön panelini de söküp içinide süpürgeyle alıp silsemmi diye bile geçirdim :KK60: :KK60: :KK60: tabi tekrar bir araya getiremezsem yada bozulursa eşimle papaz olmayalım diye vazgeçtim :KK60:

Anam şu anda bunu yazarken gözüm ışığa takıldı ( salonda avizem yok o yuvarlak enerji tasaruslardan var hani halka gibi olanlardan :KK1: ) bir onların tozunu almayı unuttum :KK1: artık sabah inşallah masayı ortaya çekip onuda yaparım :KK1:

Aslında ruhumda tembellik var ama anamında dediği gibi canın istedimi domuz gibi yapıyorsun :KK60: hep öyle der bana ki haksızda sayılmaz :KK1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Bugün inanılmaz yoruldum hatta şu an inanın parmaklarım bile ağrıyor :KK1:
Saat 11de halılarımı almaya geldiler ( halı yıkamadan ) ondan sonra hemen yarım saatcik komşu ablamla kahve faslı yapıp direk işlere giriştik :KK34: Sağ olsun büyük kızımda biraz yardım etti ( tabi daha çok kardeşini kızdırıp bir şeyi 5 kere söyledikten sonra getirdi ama olsun en azından arada 2 tur eksik atmış oldum ev içinde :KK1: )
Yaptıklarımı sayayım :KK1:
Salonun ve balkonun camını sildim ( tüller makinede yıkanırken ) tabi bu seferde temiz tülü asmadan duvarlarıda sileyim bari dedim :KK1: hadiiiiiiiii salonun duvarlarını sildim tabi kollarım koptu o ayrı :KK34:
Koltukları zaten daha rahat olsun diye ortaya çekmiştim hadi altlarınıda sildim iki posta ( sani bir kerede temiz olmayacakmış gibi :KK1: )
Koltuk kolçaklarını ve sandalyelerimi tek tek sildim :26:
Kızın odadaki oyuncaklarını ayıklayıp bazılarını yıkadım bazılarını attım
Bir ara küçük kuzu huysuzlanınca onu uyuttum ve sonrada bütün ne kadar cerceve ve ıncık cıncık varsa tozlarını aldım. Koltuk minderlerini yıkamaya atmadan evvel kirçözle birer posta sildim şu andada makinede yıkanıyorlar :KK76::KK76::KK76:
Sırt minderleri bitince ( 10 dakika sonra ) hemen oturma minderlerini atacağım :KK34: ve salonumun işi bitmiş olucak Allahın izniyle :KK34:

Yarında inşallah Yatak odasının duvarlarını, camını ve bütün yastık yorganları bir suda geçirip orayıda akşama kadar bitiririm :KK34:
Tabi sabahtan kızkardeşimle dışarda kahvaltıya gideceğiz :KK1: ( Bildirime kesin yetişirim o yüzden şu anda yapmıyorum ama pek fark yok şimdilik :KK34: )
Cumartesi günüde eşim hazır evde yokken mutfağı bir kaldırayım diyorum :KK34: FAyanslar, dolap içleri, yerler falan :KK34:
Kız sağ olsun bugün odasınıda aradan çıkardı akşam üzere babasıyla :KK1:
Banyoyuda nasılsa Cumartesi yada pazar aradan çıkarttımı yaz temizliğim bitmiş olucak inşallah :KK34:

Bu arada dün gecede tam yatacakken eşim birşey söyledi ( ki şimdi iyi diyorum :KK1: ) sinirlerimi tepeme çıkarttı bende sırf aynı anda yatmamak için biriken ütülerimide aradan çıkarmış oldum o sinirle :KK60: :KK60: :KK60:

İnanılmaz yoruldum ama heryer tertemiz olunca o yorgunluğuma deydi diyorum :KK1:

Biliyorum bu aralar düzenli menü paylaşımı yapmadım ama söz kızlar pazartesi itibariyle yine her gün yediğim herşeyi yazıcağım buraya :KK34: hatta fırsat buldukca resimli paylaşımda bulunurum :KK1:

Sağ olun kızlar yaaa :KK19:
İnanılmaz yoruldum ama o tertemiz evin kokusu yorgunluğu bir nebzede olsa azaltıyor :KK1:
Birde benim çok cins bir huyum var :KK1: normalde hep normal temizlik yaparken çok çoşkulu olmam hatta köklü temizliğe bile kaç gündür salladığım gibi bir türlü başlayamam :KK1: ama başladığım an kimse beni tutamaz :KK60: ille en ince ayrıntıya kadar gireceğim :KK1:
O saydığım işler hariç birde peteklerimi temizledim :KK1: üstündeki bütün ince ayrıntılara kadar girdim :KK1: araları elimde bez tırnaklayarak nasıl temizlediysem az daha uğraşsam yeni diye satılacak kıvama geldi :KK60: bir ara acaba peteğin ön panelini de söküp içinide süpürgeyle alıp silsemmi diye bile geçirdim :KK60: :KK60: :KK60: tabi tekrar bir araya getiremezsem yada bozulursa eşimle papaz olmayalım diye vazgeçtim :KK60:

Anam şu anda bunu yazarken gözüm ışığa takıldı ( salonda avizem yok o yuvarlak enerji tasaruslardan var hani halka gibi olanlardan :KK1: ) bir onların tozunu almayı unuttum :KK1: artık sabah inşallah masayı ortaya çekip onuda yaparım :KK1:

Aslında ruhumda tembellik var ama anamında dediği gibi canın istedimi domuz gibi yapıyorsun :KK60: hep öyle der bana ki haksızda sayılmaz :KK1:

cecocum yaptıklarının aynından bende istiyorum:KK53: benim duvarlarım silinecek.camlar kapılar halılar perdeler dolaplar,içleri anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm ben nasıl yapcam bukadar temizliği :KK43::KK43: yardımcı almazsam olmayacak sanki:KK52::KK52:

Günün ilk bildirimi benden;
Boy: 177
Başlangıç: 92.4
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 75.5
Giden: 500
Toplam Giden:16.9
Spor: 240 dak.

Bugun olmadı inşallah haftaya 74lü bişe olur...
hepinizden patır patır kilolar gitsin.

günaydin kizlar.günaydin nuhancim :KK16: cok denk gelemiyoruz online.nasilsin bebegim?

bildirimimi yapayim hemennuhan senden cektim kopya, burdaki bildirime alisamadim hala :KK9:

Boy: 170
Başlangıç: 95
Bu hafta: 76
Toplam Giden:19
Spor: 120 dakika

arada yazmadigim seyler var.kac haftadir bildirim yapmadigimi bile hatirlamadigim icin bazi sorulari atladim .simdi cocuklari okula yuvaya dagitip alisverise cikicam biraz.yazlik üzerime giyicek hicbirseyim yok:KK53: kalin kabanlarda giyemiyoruz ne giydigimizi saklayan :) tam istedigim kiloya inince alicaktim kiyafet ama idare edicek gibi degil artik.sürekli spor pantolonlariyla dolasilamiyorum ne yazik ki:KK31:

gunaydın herkez

dunku menum
sabah
1 dılım uno denge 6 p
zeytın 1,5 p
peynır 0,5p
mınık yarım domates 2 p

ara
yok

ogle
1 adet sımıt 25 p
peynır 0,5 p

ara
salatalık 4 p

aksam
yok

2,5 lt su

bu hafta bıldırım soylee pazar gunu yaptgım asırı kacamaklarla 74 u gecmıstım ama bu hafta toparlamısım

Başlangıç; 89 kg
Geçen hafta; 73 kg
Bu hafta; 71,30 kg
Giden; - 1,300 kg
Toplam giden; 17,70 kg
Boy; 1.68
Beden; 38 lıkralı-40 normal
Hedef; 65
Spor; yok

herkese günaydın.bol kilolar gtmiştir inş :)...ben bu hafta regl olduğum içn midem çok bulandı ve başım döndü devamlı.aksatmamaya çalıştım ama yinede tutamadığım zaman çok oldu.

bildirim yapıyorum;

boy;173
başlangıç; 82
geçen hafta;71,6-72(regl olunca 300 gr birden arttı.normali 71,6)
bu hafta;71,1
giden;500gr
toplam giden;10,900gr
hedef;68(bu gidişle o kiloya inene kadar çatlayıp ölcem:KK53: )
spor; 480 dk

spor işini abartıyomuyum diye düşünüyorum...7 8 km tempolu yürüyüş,birazı hafif koşu.sonrada evde mekik çekiyorum.

kizlar gunaydin :KK16:
herkese hayirli cumalar guzle bol (-) li bildirimler benim bildirimim maalesef gene kotu cunku toparlayamiyorum kendimi bide hastalik burnum kipkirmizi geziyorum ortalikta artik silkelenip kendime gelmem lazim cunku haziran 22 de turkiyeye gelecem ve 29 da dugun var hemde abimin dugunu en guzellerden biri olmam lazim ve tabi en zayif. gorenlerin bana :KK53: bakmalari lazim
bildirime gelince haftaya boyle olmayacak :26:

Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.4
Bu Hafta: 67.2
Gelen/Giden: +100
Toplam Giden : 4.800gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60

maalesef +100 deyim ama bu 7.200 kg gidecek baska yolu yok :KK52:

Günaydın Kızlar :KK16: Bildirimimi yapayayim

Başlangıç Kilo:67 kilo
Geçen Hafta:55 kilo
Bu hafta:54.900
Toplam:12 kilo
Beden:36 :KK51:
Spor:Her gün yapmaya çalışyorum ama Şu ana kadar toplam dakika 120 dakika Koşu bandıla yürüyüş su şişleri ile kol hareketleri
konrdinasyon hareketleri Hergün 30 dakika yapmaya çalışıyorum

Birde Hafta Başı 55.900 dü PAzar günü kahvaltı olayından kaçamaklardan dolayı şimdi iim aslında eski kiloma göre beden olarak bir farklılık yok hala 36 yım abartmasam mmı boyuma göre kilom normal sağlıklı kilom zaten buuu takmasammı bu kadar kafaya diye düşünüyorum Spor yaparak sıkılısıyorummmm Siz nediyorsunuz bu konuya düşüncelerinizi alayimmmm????

Son düzenleme:
X