- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar
dun aksama kadar menum fena deıldı ama aksam oglusumun ısrarı ıle yarım karısık sandvıc yedım
Melekciğim afiyet olsun yaramasın...
Cecocum sen köklü bir temizilğe girişmişsin... kolay gelsin...
bende üst kiyafet kirizi var. altima giyecek var fakat evde üstümü giyecek bir tek birşey yok. ne giysem çuval gibi oluyor. Öğleden sonra toplantim var. mecbur bir cuval ile gideceğim. dönüştede kendime üst bişeler alayım artık.
günyaydın kızlarr
sabah ekmek bile yemeden kahvaltı yaptım ama sanki çok yemişim gibi midem taş gibi...
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim domates
yarım minik salatalık
peynir
form çayı
iyi bir halt ettin aferin sanaa
Kızlaar Nasılsınız
Dünkü menüm de değişiklik oldu eşimmm Etli Türlü yapmış Patateslerini ayıklaryarak yedim
Çoban Salata yapmış
Birde Yoğurt (Kendim yapınca daha çok yeme oluyor insanın tadı daha güzel gerçekten)
Birde az malta eriği ve çilek yedimm Eskiden olsa 1 kase giderdi valla
Kızlar ben meyve yemediğim zaman sindirim sistemim güzel bir şekilde çalışmıyor onun farkına vardım
Karatay ı ara ara yapmaya karar verdim (Sanki tam anlamıla yapıyorum da) Hem metobolizma açısından farlıklık olur
Dün çok güldüm canlarrr Dün pazarımızın olduğu gündü eşim barbunya alayimmi dedi bende al dedim Oda almış ayıklamaya başlamıiş saoğlsunBeni aradı bunlar yeşil olmamamış barbunya dedi bir yanda pazarcıya sayıyor eve gittim birde ne göreyim Allahın Baklasını Birde içi ayıklanmayan bakla tekeker ayıklanmıiişşş:44: Gülmekten yerlere yattım...
banucum bahar temizligin hayirli olsun canim, kolay gelsin simdiden,sen bir cirpida halledersin ben eminim, hamarat hatunum benim
Cecocum sen köklü bir temizilğe girişmişsin... kolay gelsin...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün inanılmaz yoruldum hatta şu an inanın parmaklarım bile ağrıyor
Saat 11de halılarımı almaya geldiler ( halı yıkamadan ) ondan sonra hemen yarım saatcik komşu ablamla kahve faslı yapıp direk işlere giriştik Sağ olsun büyük kızımda biraz yardım etti ( tabi daha çok kardeşini kızdırıp bir şeyi 5 kere söyledikten sonra getirdi ama olsun en azından arada 2 tur eksik atmış oldum ev içinde )
Yaptıklarımı sayayım
Salonun ve balkonun camını sildim ( tüller makinede yıkanırken ) tabi bu seferde temiz tülü asmadan duvarlarıda sileyim bari dedim hadiiiiiiiii salonun duvarlarını sildim tabi kollarım koptu o ayrı
Koltukları zaten daha rahat olsun diye ortaya çekmiştim hadi altlarınıda sildim iki posta ( sani bir kerede temiz olmayacakmış gibi )
Koltuk kolçaklarını ve sandalyelerimi tek tek sildim :26:
Kızın odadaki oyuncaklarını ayıklayıp bazılarını yıkadım bazılarını attım
Bir ara küçük kuzu huysuzlanınca onu uyuttum ve sonrada bütün ne kadar cerceve ve ıncık cıncık varsa tozlarını aldım. Koltuk minderlerini yıkamaya atmadan evvel kirçözle birer posta sildim şu andada makinede yıkanıyorlar
Sırt minderleri bitince ( 10 dakika sonra ) hemen oturma minderlerini atacağım ve salonumun işi bitmiş olucak Allahın izniyle
Yarında inşallah Yatak odasının duvarlarını, camını ve bütün yastık yorganları bir suda geçirip orayıda akşama kadar bitiririm
Tabi sabahtan kızkardeşimle dışarda kahvaltıya gideceğiz ( Bildirime kesin yetişirim o yüzden şu anda yapmıyorum ama pek fark yok şimdilik )
Cumartesi günüde eşim hazır evde yokken mutfağı bir kaldırayım diyorum FAyanslar, dolap içleri, yerler falan
Kız sağ olsun bugün odasınıda aradan çıkardı akşam üzere babasıyla
Banyoyuda nasılsa Cumartesi yada pazar aradan çıkarttımı yaz temizliğim bitmiş olucak inşallah
Bu arada dün gecede tam yatacakken eşim birşey söyledi ( ki şimdi iyi diyorum ) sinirlerimi tepeme çıkarttı bende sırf aynı anda yatmamak için biriken ütülerimide aradan çıkarmış oldum o sinirle
İnanılmaz yoruldum ama heryer tertemiz olunca o yorgunluğuma deydi diyorum
Biliyorum bu aralar düzenli menü paylaşımı yapmadım ama söz kızlar pazartesi itibariyle yine her gün yediğim herşeyi yazıcağım buraya hatta fırsat buldukca resimli paylaşımda bulunurum
Sağ olun kızlar yaaa
İnanılmaz yoruldum ama o tertemiz evin kokusu yorgunluğu bir nebzede olsa azaltıyor
Birde benim çok cins bir huyum var normalde hep normal temizlik yaparken çok çoşkulu olmam hatta köklü temizliğe bile kaç gündür salladığım gibi bir türlü başlayamam ama başladığım an kimse beni tutamaz ille en ince ayrıntıya kadar gireceğim
O saydığım işler hariç birde peteklerimi temizledim üstündeki bütün ince ayrıntılara kadar girdim araları elimde bez tırnaklayarak nasıl temizlediysem az daha uğraşsam yeni diye satılacak kıvama geldi bir ara acaba peteğin ön panelini de söküp içinide süpürgeyle alıp silsemmi diye bile geçirdim tabi tekrar bir araya getiremezsem yada bozulursa eşimle papaz olmayalım diye vazgeçtim
Anam şu anda bunu yazarken gözüm ışığa takıldı ( salonda avizem yok o yuvarlak enerji tasaruslardan var hani halka gibi olanlardan ) bir onların tozunu almayı unuttum artık sabah inşallah masayı ortaya çekip onuda yaparım
Aslında ruhumda tembellik var ama anamında dediği gibi canın istedimi domuz gibi yapıyorsun hep öyle der bana ki haksızda sayılmaz