cecocum yaptıklarının aynından bende istiyorumbenim duvarlarım silinecek.camlar kapılar halılar perdeler dolaplar,içleri anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm ben nasıl yapcam bukadar temizliği yardımcı almazsam olmayacak sanki
Günün ilk bildirimi benden;
Boy: 177
Başlangıç: 92.4
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 75.5
Giden: 500
Toplam Giden:16.9
Spor: 240 dak.
Bugun olmadı inşallah haftaya 74lü bişe olur...
hepinizden patır patır kilolar gitsin.
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
kilo bildirimi
başlangıç 90
geöen hafta 83
bu hafta 80.3
qiden 2700
toplamda 9700
hedef 58
boy 165
beden 44
spor 150 dk
Günaydın KızlarBildirimimi yapayayim
Başlangıç Kilo:67 kilo
Geçen Hafta:55 kilo
Bu hafta:54.900
Toplam:12 kilo
Beden:36
Spor:Her gün yapmaya çalışyorum ama Şu ana kadar toplam dakika 120 dakika Koşu bandıla yürüyüş su şişleri ile kol hareketleri
konrdinasyon hareketleri Hergün 30 dakika yapmaya çalışıyorum
Birde Hafta Başı 55.900 dü PAzar günü kahvaltı olayından kaçamaklardan dolayı şimdi iim aslında eski kiloma göre beden olarak bir farklılık yok hala 36 yım abartmasam mmı boyuma göre kilom normal sağlıklı kilom zaten buuu takmasammı bu kadar kafaya diye düşünüyorum Spor yaparak sıkılısıyorummmm Siz nediyorsunuz bu konuya düşüncelerinizi alayimmmm????
Melek bu gidişle valla Arzu seni geçecekkkkk canımmmm baksana 2 haftaya senle aynı kilo da bu hızlaMaşallah Arzuuu
Melek bu gidişle valla Arzu seni geçecekkkkk canımmmm baksana 2 haftaya senle aynı kilo da bu hızlaMaşallah Arzuuu
3 günlük canımo 150 dakıkalık spor gunluk 15o dakıkamı? :O:
niye herkesten 1,5 2 kilo gidiyoda benden 300 500 gr gidiyo anlamıyorumki...lk başlarda iyi gidiyodu ama şimdi gramlarla düşüyorum.yanlış yada eksi olan ne artık kilo veremiyorum.çok zor oluyo..yüzme kursuna yazılıcam.hafta içi sağlık raporunu alırsam eğer diğer haftada kayıtları yaptırırım.haziranda kurs başlıyomuş.her sene tatilde millet yüzerken ben öküz gibi sadece ayaklarımı suya sokabiliyorum.su fobimi yenmem lazım artık.yüzmeyi öğrenmem lazım (((((
niye herkesten 1,5 2 kilo gidiyoda benden 300 500 gr gidiyo anlamıyorumki...lk başlarda iyi gidiyodu ama şimdi gramlarla düşüyorum.yanlış yada eksi olan ne artık kilo veremiyorum.çok zor oluyo..yüzme kursuna yazılıcam.hafta içi sağlık raporunu alırsam eğer diğer haftada kayıtları yaptırırım.haziranda kurs başlıyomuş.her sene tatilde millet yüzerken ben öküz gibi sadece ayaklarımı suya sokabiliyorum.su fobimi yenmem lazım artık.yüzmeyi öğrenmem lazım (((((
cıgdemcım bıde ben su ankı kılomdan cok cok rahatsız deılım ya ondan agırdan alıyorum ama tabı 65 olsam daha super oluryavas yavasta gelıcem ınsallah o kıloya allahın ıznı ıle allaha sukur 90 kıloluk o hantal halımden kurtuldum ya bunada bınlerce sukur
Canım benim Arzunun dediği gibi bünyeden bünyeye fark ediyor.Boşver 300-500 gramda olsa gidiyor önemli olan oo Metobolizmanın hızlandır canım benimmm İstedikten sonra yüzmeyi de öğrenirsin yeterki iste canım
Şu anki halinden menmum olmana sevinidmmm canım benimmm 65 te inşallah olursun canım benimmmmm
90 kılo halımdekı azmım devam etseydı coktannnnn 65 olmustum ama memnun olunca ınsan sımarıor ve agırdan alıyor sanırım
Menmum oluncaaaa evet küçük kaçamaklara izin veriyorsun hayır diyemiyorsun canım benim senin boyun kaç fotoğraflarada uzun boylu ya benziyorsun
3 günlük canım
tatlım bu bünyeyle ilgili bişey...ben tam anlamıyla başlayalı 4 hafta falan oldu bu şekilde gitmesi normal..rütuna baqlayınca qram qram gidicek