Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

senın o yaptıklarını yapmış olsaydım eminim 2gün boyunca oturup acaba kac kalorıı harcadım, bu kac kılo eder dıye saatlerce hesaplar yapardm yorgunluk falan kalmazdı valla

Ceco34 ben senin hemde tek başıma kesinlikle bu kadar temzlik yapmam ne kadar temiz kadın yavvvv Bizim evde genel cam silelim koltukları silelim balkonu yıkalayım diyip yıkayan bnm eşim olur

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr

kilo bildirimi
başlangıç 90
geöen hafta 83
bu hafta 80.3
qiden 2700
toplamda 9700
hedef 58
boy 165
beden 44
spor 150 dk

Melek bu gidişle valla Arzu seni geçecekkkkk canımmmm baksana 2 haftaya senle aynı kilo da bu hızla Maşallah Arzuuu

günaydın kızlaaaar
bu sabah 5ı bıyerde ıcemedm
kahvaltdda
1haslanmıs yumurta
7dılım domates-salatallık
1bardak sekersız cay
ama doydum

niye herkesten 1,5 2 kilo gidiyoda benden 300 500 gr gidiyo anlamıyorumki...lk başlarda iyi gidiyodu ama şimdi gramlarla düşüyorum.yanlış yada eksi olan ne artık kilo veremiyorum.çok zor oluyo..yüzme kursuna yazılıcam.hafta içi sağlık raporunu alırsam eğer diğer haftada kayıtları yaptırırım.haziranda kurs başlıyomuş.her sene tatilde millet yüzerken ben öküz gibi sadece ayaklarımı suya sokabiliyorum.su fobimi yenmem lazım artık.yüzmeyi öğrenmem lazım (((((

BENCE kesınlıkle kılon normal sadece koruman yeterlı

Melek bu gidişle valla Arzu seni geçecekkkkk canımmmm baksana 2 haftaya senle aynı kilo da bu hızla Maşallah Arzuuu

canım evet arzu guzel gıdıo aramızda 9 kılo cıvarı kaldı bana yetısmek uzere

o 150 dakıkalık spor gunluk 15o dakıkamı? :O:
3 günlük canım

tatlım bu bünyeyle ilgili bişey...ben tam anlamıyla başlayalı 4 hafta falan oldu bu şekilde gitmesi normal..rütuna baqlayınca qram qram gidicek

cıgdemcım bıde ben su ankı kılomdan cok cok rahatsız deılım ya ondan agırdan alıyorum ama tabı 65 olsam daha super olur yavas yavasta gelıcem ınsallah o kıloya allahın ıznı ıle allaha sukur 90 kıloluk o hantal halımden kurtuldum ya bunada bınlerce sukur

Canım benim Arzunun dediği gibi bünyeden bünyeye fark ediyor.Boşver 300-500 gramda olsa gidiyor önemli olan oo Metobolizmanın hızlandır canım benimmm İstedikten sonra yüzmeyi de öğrenirsin yeterki iste canım

Şu anki halinden menmum olmana sevinidmmm canım benimmm 65 te inşallah olursun canım benimmmmm

90 kılo halımdekı azmım devam etseydı coktannnnn 65 olmustum ama memnun olunca ınsan sımarıor ve agırdan alıyor sanırım

90 kılo halımdekı azmım devam etseydı coktannnnn 65 olmustum ama memnun olunca ınsan sımarıor ve agırdan alıyor sanırım

Menmum oluncaaaa evet küçük kaçamaklara izin veriyorsun hayır diyemiyorsun canım benim senin boyun kaç fotoğraflarada uzun boylu ya benziyorsun

bu aradaa öğlen yemegımı acıklıorm

yumurtalı mantar sote(iiçinde sadece yıııııııımıııııırta ve mantar var yağıda zeytin yağı ve 1corba kasıgı)
1kase yogurt
hatta yarım bardakda ayran var
marul-tere

ayy çok doydum kızlaaaaaaaaaaaar

dünkü menüm kızlar unutmuşum paylaşmayı

kahvaltı
1 yumurta
2 dilim domates
yarım minik salatalık
peynir
form çayı

öqlen
ızgara köfte
ayran

ara
türk kahvesi

akşam
maden suyu

3 litre su

Ben hiçç doymadımm kızlr yemek firması iice saçmaladı bir şişe 4 küp tavuğu mısır ununa bulayıp kızartmış lar birde kişi başı bir adet Salata yedim birde yanıda ama açımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…