Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim biran önce şifasnı versin inşallah..cok tesekkür ederim kizlar. haklisin nuhancim fena nazarlara geldim.Allah herkesi nasil biliyorsa öyle yapsin diyorum artik
Ayse ablacim sinavlarinda basarilar dilerim cok.ve güzel bir nisan merasimi olmasini dilerim, gerci senin gibi bir kayinvalidenin eli degicek hazirliklara mutlaka hersey gönlünüze göre olur o yüzden arada bir ceeee yap ama lütfen.bir telefon kadar yakin olmayan bizleri sevindir.
Arzucum hosgeldin, dinlenip gelmissin ne güzel cok sevindim
banucum harikasin kuzum inan.sen buraya gelmeye basladigindan beri daha bir istikrarli gitmeye basladin farkediyormusun? eskiden bazi haftalari yerinde sayarak gecirirdin, simdi 2-3 haftadir mutlaka eksi görüyorsun tartida nasil seviniyorum bunun icin bilemezsin inan.böyle devam et bebegim, annenleri böyle etmene az kaldi :)) birde okudum ama anlamadim, tasiniyormusunuz kuzum ? birde bebek mi var hayirlisi insallah
merhaba hatunlar, sanki aylar gecmis gibi geldi , ben pazartesi aksami hastaneye kaldirildim.antibiyotiklere cevap vermeyince ve atesim düsmeyip dahada cikinca (esim termometrede 40.8° gördügüne yemin ediyor) esim ambulans cagirmis,cuma sabahina kadar hastanede kaldim.hastalik cigerlerede inince oksijen destegi almak zorunda kaldim.cuma sabahi kayinvalidem gelince türkiyeden esimle beni hastaneden almaya geldigi gibi dogruca evine götürdü birde firca yedik, beceriksizler bir yalniz biraktim sizi, basiniz hastaliktan kalkmadi diye.bugün kizin okulu var diyip ancak evimize dönebildik.daha iyiym cok sükür simdi.halsizlik var ama cok normal, bir haftaya kendimi toparlarim Allahin izniyle.cok yorgunum ben gidip zibarayim.yeniden aranizda olabilmek cok güzel
hoşgeldin canımkızlaaar merhaba bende katılmak istıyoruuuuuuuuuuuuuuuum
Arzu nerelerdesin merak ettim seni gelmiyorsun iki gündür?
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim biran önce şifasnı versin inşallah..
hoşgeldin canım
geldim cnm
kızlaaar merhaba bende katılmak istıyoruuuuuuuuuuuuuuuum
cidem, yoğurt kefir mayalama durumunların için tebrikler...
Az önce benimde köy yoğurdu, peyniri, tereyağı ve sütü kayinvalide adayım tarafimdan gönderildi.Hepsi organik ve hepsi süper güzel ve lezzetli. KV. demden allah razı olsun.
Bugun çok mutluyum. 42 bedenin içine artik giriyorum. 2008 yilinin subat ayında giydigim bir pantolona girdim. Elbise dolabimdaki 46,44 beden tüm kiyafetlerimi kaldırıp, 42 beden 3 adet panton çikarattim. Fakat hiç üst yok. Yarın kendime 1-2 tsort alıp hedefime ulaşıncaya kadar bunlarla idare etmeyi planlıyorum. Allah, zayifkken giyilen kiyafetlere yeniden girme başarısıni ve mutluğunu herkese nasip etsin.
cidem, yoğurt kefir mayalama durumunların için tebrikler...
Az önce benimde köy yoğurdu, peyniri, tereyağı ve sütü kayinvalide adayım tarafimdan gönderildi.Hepsi organik ve hepsi süper güzel ve lezzetli. KV. demden allah razı olsun.
Bugun çok mutluyum. 42 bedenin içine artik giriyorum. 2008 yilinin subat ayında giydigim bir pantolona girdim. Elbise dolabimdaki 46,44 beden tüm kiyafetlerimi kaldırıp, 42 beden 3 adet panton çikarattim. Fakat hiç üst yok. Yarın kendime 1-2 tsort alıp hedefime ulaşıncaya kadar bunlarla idare etmeyi planlıyorum. Allah, zayifkken giyilen kiyafetlere yeniden girme başarısıni ve mutluğunu herkese nasip etsin.
Günaydın kızlarrrr
Melekkkiiimmmmm Günaydın kader arkadaşım benimmmmmmm
gunaydın cıgdemcımm
günaydın kızlar nasılsınız...
Melek bizim burda vapur seferi yok metro seferi yok metrobüs seferi yok onlar bile çalışmıyor Ama biz çalışıyoruz .. Dünde bir müşteir aradı yarın tatilmisiniz hayır değiliz maalesef dedim kadında neden maalesef sizin tatil olmamamınız bizi mutlu ediyor dedi yaaaa offff