Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah
1kaşık Yoğurt
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 çay bardağı kefir
Beyaz Peynir
Tel Peynir
5 adet Zeytin
1 avuç Çiğ Badem

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle
Güveç te türlü (Patatesler yenmedi)
Kıvırcık

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Ciğer Sote
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Kızlarr tam karatay tarzı olmamaış demi ona yakın ben zaten ona yakın yapmaya çalışacam:KK52: Bu akşam yoğurt mayalayacam gine allahım ne kadar zevkli şeymiş ya kendi yoğurtunu kefirini yapmak yada ben seviyorummmm:KK24::21: Birde kefir mayasıyla konuşuyorum akşamları mayaladınmı ne yapıyorsun diye :KK53::KK52: eşim de kafay mı yedin sen diyor sonuçta oda canlı değilmi :KK33::KK36:

Sabah
1kaşık Yoğurt
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 çay bardağı kefir
2 adet Haşlanmış Yumurta
Beyaz Peynir
Tel Peynir
5 adet Zeytin
1 avuç Çiğ Badem

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle
Güveç te türlü (Patatesler yenmedi)
Kıvırcık

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Ciğer Sote
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Kızlarr tam karatay tarzı olmamaış demi ona yakın ben zaten ona yakın yapmaya çalışacam:KK52: Bu akşam yoğurt mayalayacam gine allahım ne kadar zevkli şeymiş ya kendi yoğurtunu kefirini yapmak yada ben seviyorummmm:KK24::21: Birde kefir mayasıyla konuşuyorum akşamları mayaladınmı ne yapıyorsun diye :KK53::KK52: eşim de kafay mı yedin sen diyor sonuçta oda canlı değilmi :KK33::KK36:

bugünki menüm kızlar..

sabah
sucuklu omlet
1 dilim t. buğday ekmeği
1 zeytin

öğlen
mercimek çorbası

akşam
yarım but
salata
ayran

3 litre su
1 form çay
1 yeşilçay

bugün temizlik yaptım aralar yok bugünlük bu kadar

cidem, yoğurt kefir mayalama durumunların için tebrikler...
Az önce benimde köy yoğurdu, peyniri, tereyağı ve sütü kayinvalide adayım tarafimdan gönderildi.Hepsi organik ve hepsi süper güzel ve lezzetli. KV. demden allah razı olsun.

Bugun çok mutluyum. 42 bedenin içine artik giriyorum. 2008 yilinin subat ayında giydigim bir pantolona girdim. Elbise dolabimdaki 46,44 beden tüm kiyafetlerimi kaldırıp, 42 beden 3 adet panton çikarattim. Fakat hiç üst yok. Yarın kendime 1-2 tsort alıp hedefime ulaşıncaya kadar bunlarla idare etmeyi planlıyorum. Allah, zayifkken giyilen kiyafetlere yeniden girme başarısıni ve mutluğunu herkese nasip etsin.:KK16::KK16:

cok tesekkür ederim kizlar. haklisin nuhancim fena nazarlara geldim.Allah herkesi nasil biliyorsa öyle yapsin diyorum artik :KK31:

Ayse ablacim sinavlarinda basarilar dilerim cok.ve güzel bir nisan merasimi olmasini dilerim, gerci senin gibi bir kayinvalidenin eli degicek hazirliklara mutlaka hersey gönlünüze göre olur o yüzden:KK16: arada bir ceeee yap ama lütfen.bir telefon kadar yakin olmayan bizleri sevindir.:KK54:

Arzucum hosgeldin, dinlenip gelmissin ne güzel cok sevindim :KK16:

banucum harikasin kuzum inan.sen buraya gelmeye basladigindan beri daha bir istikrarli gitmeye basladin farkediyormusun? eskiden bazi haftalari yerinde sayarak gecirirdin, simdi 2-3 haftadir mutlaka eksi görüyorsun tartida nasil seviniyorum bunun icin bilemezsin inan.böyle devam et bebegim, annenleri böyle etmene az kaldi :KK53::KK53::KK53: :)) birde okudum ama anlamadim, tasiniyormusunuz kuzum ? birde bebek mi var :KK52: hayirlisi insallah :KK16:

merhaba hatunlar, sanki aylar gecmis gibi geldi , ben pazartesi aksami hastaneye kaldirildim.antibiyotiklere cevap vermeyince ve atesim düsmeyip dahada cikinca (esim termometrede 40.8° gördügüne yemin ediyor) esim ambulans cagirmis,cuma sabahina kadar hastanede kaldim.hastalik cigerlerede inince oksijen destegi almak zorunda kaldim.cuma sabahi kayinvalidem gelince türkiyeden esimle beni hastaneden almaya geldigi gibi dogruca evine götürdü birde firca yedik, beceriksizler bir yalniz biraktim sizi, basiniz hastaliktan kalkmadi diye.bugün kizin okulu var diyip ancak evimize dönebildik.daha iyiym cok sükür simdi.halsizlik var ama cok normal, bir haftaya kendimi toparlarim Allahin izniyle.cok yorgunum ben gidip zibarayim.yeniden aranizda olabilmek cok güzel:KK16::KK16:
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim biran önce şifasnı versin inşallah..
kızlaaar merhaba bende katılmak istıyoruuuuuuuuuuuuuuuum :KK43:
hoşgeldin canım :KK71:
Arzu nerelerdesin merak ettim seni gelmiyorsun iki gündür?

geldim cnm :KK3:

iyiakşamlar kızlarr :KK3::KK3:
1-2 gündür topiqi ihmal ettim inşallah bundan sonra hep birlikteyiz:KK34:

ve bugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqinden tost
meyve çayı

öqlen
ızgara balık
domates
salatalık

ara
8 tane can erik

akşam
türk kahvesi

3 litre su
2 km yürüyüş
ve aletli jimnastik :KK8::KK8:

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü Öldüm bittim valla :26:
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu :KK60:

Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı :KK76: :KK76: :KK76:

kızlaaar merhaba bende katılmak istıyoruuuuuuuuuuuuuuuum :KK43:

Eee aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz :KK34:

Az önce benimde köy yoğurdu, peyniri, tereyağı ve sütü kayinvalide adayım tarafimdan gönderildi.Hepsi organik ve hepsi süper güzel ve lezzetli. KV. demden allah razı olsun.

Bugun çok mutluyum. 42 bedenin içine artik giriyorum. 2008 yilinin subat ayında giydigim bir pantolona girdim. Elbise dolabimdaki 46,44 beden tüm kiyafetlerimi kaldırıp, 42 beden 3 adet panton çikarattim. Fakat hiç üst yok. Yarın kendime 1-2 tsort alıp hedefime ulaşıncaya kadar bunlarla idare etmeyi planlıyorum. Allah, zayifkken giyilen kiyafetlere yeniden girme başarısıni ve mutluğunu herkese nasip etsin.:KK16::KK16:

Ohhhh Afiyetler olsun Nüketciğim :KK1:
Valla benim KV öyle birşeyler olsada yollamaz :KK1: hayır öyle bir takıntı oldu ki artık bende bana özel birşey yollasa inan acaba zehirlimi diye düşünürüm :KK60: Okadarını cesaret edemez ama ne bileyim :26: kadın bende paranoyaya sebep olucak :KK1:
Ne güzel kadıncağız bir sürü şey yollamış :KK16: Allah ondan razı olsun ve mutluluğunuzu daim kılsın ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada ben sana boşuna fıstık demiyorum :KK1: ohhh ne güzelne güzel eskilerde oluyor şimdi yaz için ne güzel rengarenk yeni cicilerde alırsın :KK1:
VAlla ben geçen gece doktora giderken Etek giyeyim dedim ( malum ya altan muayene edeyim derse diye :KK1: ) bir tane çok beğendiğim 46 beden eteğim vardı üsttende giysem fermuarı kapanmazdı ( altan geçmezdi bile :KK1: ) anam dur onu giyeyim bari dedim veeeeeeeeeeeee :KK76: :KK76: :KK76: etek oldu ( altı bol olduğu için bel sadece önemli olanıydı :KK34: ) ve fermuarı da çok rahat kapandı :KK34:
İnanılmaz sevindim :KK34: hee pantalon henüz olmuyor tabi 46 beden ama olsun o bile beni mutlu etti :KK34:
İnşallah bende yakında senin gibi 42yede girebileceğim günleri görürüm :KK34: valla inan artık 42 olsam razı geleceğim sonuçta o beden bulunuyor ama daha üstü bulunsada hoş durmuyor :KK34:
Rabbim inşallah sanada banada daha fazla kilo vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnn
Tabi bu dua tüm topikdaşlarımız içinde geçerli :KK34:

gunaydın kızlar

dunku menum

sabah
1 dılım uno denge 6
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
az antep 3 p
salatalık 4 p

ogle
semızotu yemegı 4 p
az cacık 4 p
3-5 tavuk kalamar 3 p

ara
yesıl erık 10p
1 adet salatalık 4 p

aksam
1 adet ıclı kofte 10 p

2,5 lt su

50 p ıle gunu kapamısım :KK6::KK6:

herkese gunaydin :KK3: :KK16:
mutlu huzurlu guzel gunler islerin sikintisindan hastaliktan anca gelebildim. herkesin isci bayrami kutlu olsun.bizim gibi isci olup ta calisanlarin allah yardimcisi olsun.
3 gundur bogazlarim sisti halada aciyor birde halsizlik ayakta zor duruyorum ama maalesef calismak zorundayim ustune bide 2.5 saatlik baska sehire yollamaya calisiyorlar.bakalim uzaklasabildigim kadar uzaklastiriyorum yolculugu cunku korkuyorum karsilasacagim manzaradan. neyse diyete donelim
dunku menuden baslayalim

sabah
2dlm ekmek kasarli tost - cay

ara
3 ad cizi

ogle
ezogelin corba 2 ks

ara 5 cizi

aksam
tavuk suyu corba

ara sicacik sut
ve bol bol uyku halsizlikten ama gecmiyo bakalim zaman lazim herhalde herkese iyi gunler optum.

Amin Canımmmm o duygu bambaşka istediğin kiyafetlerinin içine girmek çok güzel bir duygu Benim kv. Yozgatta sağolsun gittiğim zaman her şeyimi verir ama onlar gelemedi bir türlü gelsseeler de bnm tereyağım fallanda gelse sağolsun valla köyde olması ii oluyor bu şekilde her şeyi organiği geliyor.. Hem uzak olunca okadar çok da krışamıyorlar:KK52:

gunaydın cıgdemcımm :nazar::nazar::nazar::nazar:

Melek bizim burda vapur seferi yok metro seferi yok metrobüs seferi yok onlar bile çalışmıyor:KK9: Ama biz çalışıyoruz .. Dünde bir müşteir aradı yarın tatilmisiniz hayır değiliz maalesef dedim kadında neden maalesef sizin tatil olmamamınız bizi mutlu ediyor dedi yaaaa :KK47: offff

günaydın kızlar nasılsınız...

gunaydın bebem ıyıyız sen nasılsın :KK16::KK16::KK16:

Melek bizim burda vapur seferi yok metro seferi yok metrobüs seferi yok onlar bile çalışmıyor:KK9: Ama biz çalışıyoruz .. Dünde bir müşteir aradı yarın tatilmisiniz hayır değiliz maalesef dedim kadında neden maalesef sizin tatil olmamamınız bizi mutlu ediyor dedi yaaaa :KK47: offff

sorma banka kapalı heryer kapalı tel bıle calmıo bızde burdayız :KK43::KK43:

X