- 23 Kasım 2011
- 496
- 2
Tşk ederim canım inşlinsallah cecosum...hepbirlikte
mutlu olman güzel. tam yol devam..
Evet ablacımmm bu günlük kursa yürümem olmasa çok kilo alırdım kaçamaklarımı örtüyor çoğu zaman daton balıklı salata harika bir menü canım
meleqe gelince o anlamıyor ben ona neler diyorum yeme içme diye ama tınlamıyor bitki çayı sevmez maden suyu içmez ama şekerli çaydan ve zerodan vazgeçemez...büyücek öqrencek doqruyu yanlış küçük kısçem o benim büyücek daa
100 qram 100 qramdır canım eline 100 qramlık bişey al giden kilonu daha iyi analiz edersin tamam bana uyar müsait olursam gelirim bende
canım yürüyüş çok fazydalı acaip sıkılaştırıyor ve vücudun her yeri çalışıyor..yürüşlere daha yeni yeni başlıyoruz 4-5 hafta geçince nasıl sıkılaştıqını görüceksin tatlım
gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin cnm...arkasında karbonuda mutlaka yazıyordur dikkat ederek yersin
tebrik ederimmmmkızcelerım spor demısken dun aksam jıllen 30 day da 1 ayımı tamamladım. burda tabıkı olculerle konusmak ısterdım ama salak gıbı en basta olcu almadıfgım ıcın malesef sukadar ıncelmısım dıyemıyorum ama kıyafetlerımden aynadakı goruntumden anlayabılıyorum mesela hıc sıkmadan 38 lıkralıya gİrebılıyorum onun dısında selulıtlerımde azalma kalcamda ve gobek kısmımda toparlanma var yururken azda olsa sallanan yerlerım sabıtlendı hıc sallanmıyor. ve kendımı cokk zınde hıssedıyorum. sımdı jıllen rıppede gecıcem yanında gobek egzersızı eslıgınde kısacası ben memnun kaldım karnımı daha gerGIN kendımı daha fıt hıssedıyrum
Bizlerde küçük yaşlarda hayatimizi değişrebilseydik... Bugun kaybettiklerimize içimiz sizlamazdi..Ama hayat böyle yaşarak öğreniyoruz... Şekere son..
Tebrikler....
Bende uykumu almadın ödülünü aldım.. 400gr gitmis...
Dün neler yedim;
Bir kasik keten tohumu (keten tohumu hakkinda neler düsünüyorsunuz hergün devam edeyim mi?)
elma sirkesi ilik su
Kahvaltı
bir ad. kayisi yumurta
2 dilim salam
beyaz peynir
dukan ekmeği
1 fincan sekersiz cay
Ögleyemegi
izgara kirmizi et
bir kase yağsız balzamik sirkeli marul ve domates karısımı
1 bardak sekersiz cay
aksam
canim kahvalti istedi.
bir ad kayisi yumurta
1ad. satalık
3 tane yesil zeytin
Beyaz peynir
3 fincan yesil cay
3 litre su
bende bugün çöreotuna başladım herşeyi deniyorum haftaya da keteni denerim
Bu arada bende simiti çok severim ARzu ablacım bunu duyduğum çok ii oldu sorucam hep unutuyordum bende