Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

insallah cecosum...hepbirlikte

mutlu olman güzel. tam yol devam..:KK16:
Tşk ederim canım inşl :KK16::KK16:
ton balıklı salata harika bir menü canım :KK56::KK56:
meleqe gelince o anlamıyor :KK4: ben ona neler diyorum yeme içme diye ama tınlamıyor :KK19: bitki çayı sevmez maden suyu içmez ama şekerli çaydan ve zerodan vazgeçemez...büyücek öqrencek doqruyu yanlış küçük kısçem o benim büyücek daa :KK33::KK33::KK33::KK33:

100 qram 100 qramdır canım eline 100 qramlık bişey al giden kilonu daha iyi analiz edersin :KK34: tamam bana uyar müsait olursam gelirim bende :KK8::KK8:

canım yürüyüş çok fazydalı acaip sıkılaştırıyor ve vücudun her yeri çalışıyor..yürüşlere daha yeni yeni başlıyoruz 4-5 hafta geçince nasıl sıkılaştıqını görüceksin tatlım:KK34:

gönül rahatlıqıyla tüketebilirsin cnm...arkasında karbonuda mutlaka yazıyordur dikkat ederek yersin :KK34:
Evet ablacımmm bu günlük kursa yürümem olmasa çok kilo alırdım kaçamaklarımı örtüyor çoğu zaman da :KK34:
kızcelerım spor demısken dun aksam jıllen 30 day da 1 ayımı tamamladım. burda tabıkı olculerle konusmak ısterdım ama salak gıbı en basta olcu almadıfgım ıcın malesef sukadar ıncelmısım dıyemıyorum ama kıyafetlerımden aynadakı goruntumden anlayabılıyorum mesela hıc sıkmadan 38 lıkralıya gİrebılıyorum :21::21::21::21: onun dısında selulıtlerımde azalma kalcamda ve gobek kısmımda toparlanma var yururken azda olsa sallanan yerlerım :KK1::KK1::KK1: sabıtlendı hıc sallanmıyor. ve kendımı cokk zınde hıssedıyorum. sımdı jıllen rıppede gecıcem yanında gobek egzersızı eslıgınde :KK16::KK16::KK16::KK16: kısacası ben memnun kaldım karnımı daha gerGIN kendımı daha fıt hıssedıyrum :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
tebrik ederimmmm :KK8::KK8:

Bizlerde küçük yaşlarda hayatimizi değişrebilseydik... Bugun kaybettiklerimize içimiz sizlamazdi..Ama hayat böyle yaşarak öğreniyoruz... Şekere son..:KK20::KK20:

Tebrikler....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende uykumu almadın ödülünü aldım.. 400gr gitmis...:KK16:

Dün neler yedim;
Bir kasik keten tohumu (keten tohumu hakkinda neler düsünüyorsunuz hergün devam edeyim mi?)
elma sirkesi ilik su

Kahvaltı
bir ad. kayisi yumurta
2 dilim salam
beyaz peynir
dukan ekmeği
1 fincan sekersiz cay

Ögleyemegi
izgara kirmizi et
bir kase yağsız balzamik sirkeli marul ve domates karısımı

1 bardak sekersiz cay

aksam
canim kahvalti istedi.
bir ad kayisi yumurta
1ad. satalık
3 tane yesil zeytin
Beyaz peynir
3 fincan yesil cay

3 litre su

bende bugün çöreotuna başladım herşeyi deniyorum haftaya da keteni denerim :KK56: :KK76::KK76::KK76:

Bu arada bende simiti çok severim ARzu ablacım bunu duyduğum çok ii oldu sorucam hep unutuyordum bende

banucum gazan mübarek olsun canim, simdiden sehit düsen sinirlerin icin Allah rahmet eylesin:KK9::KK9: ama unutma canim sehitler ölmez:KK9: ne yalan söyleyeyim, bende heyecanla aksami bekliyorum:KK9::KK9:

benim kayinvalidemde geliyor türkiyeden nisanin 26 sinda.baskininda böylesine sahit olmadim 40 beden pantolonum var artik icine giremesemde :KK9::KK9: almis cidden :KK52::KK52:bana 40 beden pantolon almis :KK52:acik acikta söyledi bu haziran basinda o pantolonu giyiceksin yoksa seni paralarim dedi :KK22: peki ben ne yaptim bilin bakalim , bu telefon konusmasinin üzerine gidip bir tatli kasigi ballikaymak yedim :KK52:kacamak yaptigim günleri kayip gün ilan ediyorum o yüzden bugünümde kayip gün, her ne kadar sabahki listeme uysamda kayip gün iste genede :KK14::KK14:

nuhancim hasta olmamak icin ne yapman gerektigini mutlaka cok iyi biliyorsundur, lütfen ihmal etme ,kendini acil bakima al, dilerim hastalanmazsin :KK16:

kendime acaip kizginim,ne zaman baski altinda hissetsem kendimi ben diyetimi böyle delemem ki ya , ne yapicam ben :KK25:

Bugün ki menüme gelinceee
Aç karnına 2-3 bardak suyla 1 çay çaşığı çörekotu
Kahvaltı: 1 dil. zeytinlik ekmek (çok güzeldiiii:KK56:)

Ara: yarım salatalık

Öğlen: Poğaça 1 dl. peynir 1 dl kek 1 bardak şekersiz çay (7 çeşit vardı şerbetli tatlıları makarna salatasını vs çıkardım en zararsız zararlılar bunlardı :KK1:)

Ara: yok

Akşam: Bi kase yoğurt yarım kase çorba

Ara: 1 kupa yeşil çay

1.5 saat yürüyüş ve 2 lt su:KK76:

hee bide 3 tane misket gibi saray lokumu yedim tatlı değildi onun çok kalorisi olduğunu sanmıyorum küçücüklerdi zaten bugün kaçamak günü oldu cumartesileri böyle iştee

Sah Gizem, kaçamak olmuş...:KK20: ondan bişe olmaz, ben hergün yiyorum :125:diyim mi? :KK62: çok içimden geldi nolur.. (espiri yapitim anlaşıyordur umarim)

Ahfa seninde saray lokumların afiyet olsun... yaramasın..:KK16:

Bugün ki menüme gelinceee
Aç karnına 2-3 bardak suyla 1 çay çaşığı çörekotu
Kahvaltı: 1 dil. zeytinlik ekmek (çok güzeldiiii:KK56:)

Ara: yarım salatalık

Öğlen: Poğaça 1 dl. peynir 1 dl kek 1 bardak şekersiz çay (7 çeşit vardı şerbetli tatlıları makarna salatasını vs çıkardım en zararsız zararlılar bunlardı :KK1:)

Ara: yok

Akşam: Bi kase yoğurt yarım kase çorba

Ara: 1 kupa yeşil çay

1.5 saat yürüyüş ve 2 lt su:KK76:

Ahfa, poğaça, kek, zeytin ekmek yerine yemek yeme durumun yok mu?

Tşk ederim canım inşl :KK16::KK16:

Evet ablacımmm bu günlük kursa yürümem olmasa çok kilo alırdım kaçamaklarımı örtüyor çoğu zaman da :KK34:

tebrik ederimmmm :KK8::KK8:

bende bugün çöreotuna başladım herşeyi deniyorum haftaya da keteni denerim :KK56: :KK76::KK76::KK76:

Bu arada bende simiti çok severim ARzu ablacım bunu duyduğum çok ii oldu sorucam hep unutuyordum bende
simit yenmezmi yaaa harika bişiii :KK56::KK56::KK56: her cuma bildirimden sonra koşa koşa simit alırdım ve afiyetle yerdim...80in altına ineyim yine alıcam :21:
banucum gazan mübarek olsun canim, simdiden sehit düsen sinirlerin icin Allah rahmet eylesin:KK9::KK9: ama unutma canim sehitler ölmez:KK9: ne yalan söyleyeyim, bende heyecanla aksami bekliyorum:KK9::KK9:

benim kayinvalidemde geliyor türkiyeden nisanin 26 sinda.baskininda böylesine sahit olmadim 40 beden pantolonum var artik icine giremesemde :KK9::KK9: almis cidden :KK52::KK52:bana 40 beden pantolon almis :KK52:acik acikta söyledi bu haziran basinda o pantolonu giyiceksin yoksa seni paralarim dedi :KK22: peki ben ne yaptim bilin bakalim , bu telefon konusmasinin üzerine gidip bir tatli kasigi ballikaymak yedim :KK52:kacamak yaptigim günleri kayip gün ilan ediyorum o yüzden bugünümde kayip gün, her ne kadar sabahki listeme uysamda kayip gün iste genede :KK14::KK14:

nuhancim hasta olmamak icin ne yapman gerektigini mutlaka cok iyi biliyorsundur, lütfen ihmal etme ,kendini acil bakima al, dilerim hastalanmazsin :KK16:

kendime acaip kizginim,ne zaman baski altinda hissetsem kendimi ben diyetimi böyle delemem ki ya , ne yapicam ben :KK25:

benim kv bana böyle bişey dicek (kesinlikle diyemez :KK20::KK20:) oyarım onuu :KK14::KK14:

nuhancim anlasiliyor canim saka yaptigin , minik bir kacamak biliyorum yani insanlar pastalar börekler yiyor, onuda biliyorum ama benim kizdigim sey sebepsiz yere yemis olmam, yani canim cekmemisti tatli, karnimda ac degildi.yani tamamen pisbogazliliktan yedim yani kizdigim sey bu.demek ki ben aylardir kilo veriyorum ama bu mantigi degistirmezsem verdiklerimin hepsini geri alicam demektir bu .bosuna ugrasmisim demek ben haftalardir , mantik degismeli önce:KK31:

arzucum sen tabi benim gecmisteki tecrübelerimi bilmedigin icin kayinvalideme kizdin simdi anliyorum seni ama ben biliyorum kesinlikle kötü niyeti yok kalbinde.inan bana özannemden daha cok hakki gecmistir bana kayinvalidemin ve gene biliyorum ki beni gercekten hic sahip olamadigi kiz evladi yerine koyuyor.üzerimde baski yaratip zayiflamama destek vermeye calisiyor, motive etmeye calisiyor ama geri tepti bugün resmen:KK31:

engel olamayip yaptigim seylerden ders cikarmayi ögrenmistim zamaninda, bu olaydanda ders cikarip tekrar yapmiycam bir daha.o bir tatli kasigi bugün pisbogazliligim yüzünden yedigim son tatli kasigi olucak:KK15:

selamün aleyküm:KK3:
ayy eve daha yeni girdimmm:KK52:

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:

Tam spor salonu için hazırlanacaktim sizlere bir selam vereyim dedim :KK3:
Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor :KK1:
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım :KK76::KK76::KK76:

Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum :KK34:
Akşam KV bizde olucakmış galiba ama gece de olsa uğrayacağım inşallah :KK54:
yine engel oldum banuşaaa,bisikletten indiii:KK14:
:KK54:

:KK1: :KK1: :KK1: Benim Kv gelecekte kaza bela olmayacak duyda inanma :KK60:
Bakalım bu seferki bir araya gelişimizde yine ne çamlar devirip beni delirtecek :KK60: az sonra..... :KK1: :KK1: :KK1:
çekirdeğimi aldım çitleyerek bekliyorum kvni:KK1: şaka tabi çekirdek neym yok:KK76:
ayy ne getirdi sana çok merankk ediyorum:KK1:
şeytanları kapıp gelmese:26: hacılar bide taşlamaya şeytan bulamıcak:KK52: ay tövbe yarabbim:KK30:

Sah Gizem, kaçamak olmuş...:KK20: ondan bişe olmaz, ben hergün yiyorum :125:diyim mi? :KK62: çok içimden geldi nolur.. (espiri yapitim anlaşıyordur umarim)

Ahfa seninde saray lokumların afiyet olsun... yaramasın..:KK16:
imdakkk poliss:KK30:

nuhancim anlasiliyor canim saka yaptigin , minik bir kacamak biliyorum yani insanlar pastalar börekler yiyor, onuda biliyorum ama benim kizdigim sey sebepsiz yere yemis olmam, yani canim cekmemisti tatli, karnimda ac degildi.yani tamamen pisbogazliliktan yedim yani kizdigim sey bu.demek ki ben aylardir kilo veriyorum ama bu mantigi degistirmezsem verdiklerimin hepsini geri alicam demektir bu .bosuna ugrasmisim demek ben haftalardir , mantik degismeli önce:KK31:

arzucum sen tabi benim gecmisteki tecrübelerimi bilmedigin icin kayinvalideme kizdin simdi anliyorum seni ama ben biliyorum kesinlikle kötü niyeti yok kalbinde.inan bana özannemden daha cok hakki gecmistir bana kayinvalidemin ve gene biliyorum ki beni gercekten hic sahip olamadigi kiz evladi yerine koyuyor.üzerimde baski yaratip zayiflamama destek vermeye calisiyor, motive etmeye calisiyor ama geri tepti bugün resmen:KK31:

engel olamayip yaptigim seylerden ders cikarmayi ögrenmistim zamaninda, bu olaydanda ders cikarip tekrar yapmiycam bir daha.o bir tatli kasigi bugün pisbogazliligim yüzünden yedigim son tatli kasigi olucak:KK15:
öyle durumlarda yeme canımcım tam tersi etki etsin artık sende,inadına yeme..bence arada bir,sadece çok keyif aldığımız bir anda yada çok sevdiğimiz birileriyle yapalım ufak kaçamakları ki kendimizi ödüllendirmiş olalım,değsin.öyle ota,p.ka yersek ooo işimiz var:nazar:

Son düzenleme:
selamün aleyküm:KK3:
ayy eve daha yeni girdimmm:KK52:

yine engel oldum banuşaaa,bisikletten indiii:KK14:
:KK54:

çekirdeğimi aldım çitleyerek bekliyorum kvni:KK1: şaka tabi çekirdek neym yok:KK76:
ayy ne getirdi sana çok merankk ediyorum:KK1:
şeytanları kapıp gelmese:26: hacılar bide taşlamaya şeytan bulamıcak:KK52: ay tövbe yarabbim:KK30:

imdakkk poliss:KK30:

öyle durumlarda yeme canımcım tam tersi etki etsin artık sende,inadına yeme..bence arada bir,sadece çok keyif aldığımız bir anda yada çok sevdiğimiz birileriyle yapalım ufak kaçamakları ki kendimizi ödüllendirmiş olalım,değsin.öyle ota,p.ka yersek ooo işimiz var:nazar:

Seytanlar ahahahaha yaparmi yapar dermisim:KK60: AYse abla öldüm gülmekten :KK9::KK9: banununki feci bir sey, beklerim her abuk olayi yani :KK30:

kacamaklar konusundada coooookkkkk haklisin ablacim, bak görüceksin artik yüzüm asilmicak yaptigim pisbogazliliklar yüzünden cünkü bir daha hicccc yapmicam:KK15:

xay, hiç gene yakaladım dimi? :KK1::KK1::KK1:
SahGizemcigim, yediklerimize sayadim...

Verdigimiz kiloları geri almamak için bir yöntem varmis... Tabi denemeğim için doğruluğunu bilmiyorum..

Örneğin. İspanakli börek diye ölüyoruz. sadece bir yada iki dilim ispanakli böreği örneğin Salı günü öğle yemeğinde yiyebilir mişiz? Yeni karbonatli gidayi, asla bunun hemen ardindan yani o günün aksam yemeğinde yeniden karbonatlı gida yemiyoruz ve arada bir gün bosluk birakmamız gerekiyormus. Sonra canimiz pizzami istiyor... Persembe günü öğle yemeğinde en fazla 2 parca pizza yiyiyoruz. Gene 1 gün bosluk birakiyoruz. Cumartesi öğle yemeğinde, firinda patates yiyebiliyoruz gibi gibi... Karbonhidratli yiyecekleri bu sekilde az miktarlarda tüketebiliyoruz gibi. Şekerli gidalar, tatlilar, onlari nasil tükeceğiz acaba? Bundan sonra hiç yemiyeceğiz sanirim. Tabi bu yöntem doğru birseymi bunuda bilmiyorum. Ben sadece orada burada okuyup duruyorum.

Son düzenleme:

Verdigimiz kiloları geri almamak için bir yöntem varmis... Tabi denemeğim için doğruluğunu bilmiyorum..

Örneğin. İspanakli börek diye ölüyoruz. sadece bir yada iki dilim ispanakli böreği örneğin Salı günü öğle yemeğinde yiyebilir mişiz? Yeni karbonatli gidayi, asla bunun hemen ardindan yani o günün aksam yemeğinde yeniden karbonatlı gida yemiyoruz ve arada bir gün bosluk birakmamız gerekiyormus. Sonra canimiz pizzami istiyor... Persembe günü öğle yemeğinde en fazla 2 parca pizza yiyiyoruz. Gene 1 gün bosluk birakiyoruz. Cumartesi öğle yemeğinde, firinda patates yiyebiliyoruz gibi gibi... Karbonhidratli yiyecekleri bu sekilde az miktarlarda tüketebiliyoruz gibi. Şekerli gidalar, tatlilar, onlari nasil tükeceğiz acaba? Bundan sonra hiç yemiyeceğiz sanirim. Tabi bu yöntem doğru birseymi bunuda bilmiyorum. Ben sadece orada burada okuyup duruyorum.

bak buda ögrenmemiz gereken seylerden iste görüyormusun:KK31: yani kiloyu veriyoruz sorun yokta, geri kalan hayatimizi hep dikkat ederek beslenicezde sahi biz geri kalan hayatimizda hic tatli filan yemicekmiyizki. ya nuhan sen simdi deli diceksin belki bana biliyorum ama :KK1::KK1: kizim ben varya ineyim 60 kiloya naaa suraya yaziyorum gözüm tatli filan görmez kendimi aynada seyretmekten :KK60:

bak buda ögrenmemiz gereken seylerden iste görüyormusun:KK31: yani kiloyu veriyoruz sorun yokta, geri kalan hayatimizi hep dikkat ederek beslenicezde sahi biz geri kalan hayatimizda hic tatli filan yemicekmiyizki. ya nuhan sen simdi deli diceksin belki bana biliyorum ama :KK1::KK1: kizim ben varya ineyim 60 kiloya naaa suraya yaziyorum gözüm tatli filan görmez kendimi aynada seyretmekten :KK60:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: aynen benimde, insanın kendine güveni geliyor. Ben iskeden toplantiya gideceğim zaman ne giyeceğim sendromu yaşiyordum ve görüsmelered ezik ezik duruyordum. Simdi kendime güvenim geldi. Kenidimi daha güçlü hissediyorum. Eminim sonuca varinca daha da güçlü olacağım. Napalim 40 yila bir tatlarina bakarız... eger esikisi gibi yersek bu emekler boşa gider...hem ben şişko halimle hiç mutlu değildim. yemememiz lazim..

Son düzenleme:

polis:KK30:
süpermiş bu yöntem:KK1:

bende aynen:KK1: bi laf vardır,kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş insan.şu lavobalarda aynada resim çeken kızlara sinir olurum,bide paylaşırlarya:KK1:
ben bugünn lavobada resim çektim kendime:KK30:
ay baktım boy aynası,kendimi bide ince gördümki:KK76: çektim valla:KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: aynen benimde, insanın kendine güveni geliyor. Ben iskeden toplantiya gideceğim zaman ne giyeceğim sendromu yaşiyordum ve görüsmelered ezik ezik duruyordum. Simdi kendime güvenim geldi. Kenidimi daha güçlü hissediyorum. Eminim sonuca varinca daha da güçlü olacağım. Napalim 40 yila bir tatlarina bakarız... eger esikisi gibi yersek bu emekler boşa gider...hem ben şişko halimle hiç mutlu değildim. yemememiz lazim..
bugün spora giderken eşofmanım yerine daha dar,pantolon tarzı eşofmanımı giydim bi değişik geldim gözüme,çok beğendim baya incelmiş görünüyorum çok hoşuma gitti:21::KK1:

SahGizem, Kilolari verdim Şimdi koruyorum diye bir günlük açabiliriz.....:KK1::KK1::KK1:
ayy ivitt mutlaka açmalıyız:KK1:

polis:KK30:
süpermiş bu yöntem:KK1:

bende aynen:KK1: bi laf vardır,kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş insan.şu lavobalarda aynada resim çeken kızlara sinir olurum,bide paylaşırlarya:KK1:
ben bugünn lavobada resim çektim kendime:KK30:
ay baktım boy aynası,kendimi bide ince gördümki:KK76: çektim valla:KK1:

bugün spora giderken eşofmanım yerine daha dar,pantolon tarzı eşofmanımı giydim bi değişik geldim gözüme,çok beğendim baya incelmiş görünüyorum çok hoşuma gitti:21::KK1:

ayy ivitt mutlaka açmalıyız:KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çok sevindim.... böyle incelmek süper güzel bir duygu di mi?... bu yılın en güzel, en şık, en zarif KV. si sen olacaksın...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: çok sevindim.... böyle incelmek süper güzel bir duygu di mi?... bu yılın en güzel, en şık, en zarif KV. si sen olacaksın...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
canım benim teşekkür ederim,inşallahh:KK16:
sende yılın en zarif en güzel gelini olacaksınnn:KK19::123::119::KK54:

iyi akşamlar:KK3:
bu haftaki yeni menümün ilk günü .
dışarıda olduğum için uygulayamadım,eşim ve oğlum mantı sipariş edince bende ettim ,gerçi 2 öğün bir öğün olmuş oldu:KK1:

menüm:KK56:

sabah:KK56:

1 bardak ılık zencefilli kür
kahvaltı:KK56:
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
1 tatlı kaşığı bal

ara:KK56:
3 badem
2 ceviz

öğlen:KK56:

dışarıdaydım öğle ve akşam yemeğim beraber oldu tek öğünde.
saat 5 gibi
1 porsiyon mantı
1 sade soda

şekersiz türk kahvesi
yanında 1 minik lokum

akşam:KK56:
eve gelince
2 kuru kayısı
1 hurma
3 kaşık yoğurt

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 30 dk

X