canim benim yag yakimi icin nasil kullaniliyor bilmiyorum ben sindirim sorunu icin kullandim hep
ilk hamileligimde cok ciddi kabizlik sorunlari yasamistim:26: neredeyse bagirsak dügümlenmesine kadar gidicekti o kadar ciddiydi.bende o zamanlar yasadigim sorunu psikolojik olrak sanki her an yasicakmisim gibi algiliyorum
(( bunun korkusundan doktorun o zamanlar söylediklerini hala yapiyorum , o yüzden yani.
migren ataklarim benim dogumlarimla beraber tamamen kesildi Allah a cok sükür.ilk hamileligimden beri migren ataklarim olmuyor.ama cekenlerin halinden sanki kendi canim aciyormus gibi hissediyorum hala, bilirim korkunc günler yasatir, o lanet olasica agri.adet dönemlerimde yasadigim normal basagrilari kaldi sadece, normal yasantima devam etmeme engel olmuyorlar.ama tabiki arada 1 saat uzanip enseme ve gözlerime soguk kompres yapmak cok ise yariyor oda ayri . birde simit demeyin sakin, ben bayilirim simite, 2 degil 4 tane bile yiyebilirim yani o kadar fena ama neyse ki Allah ima gene cok sükürler olsun almanyada benim yasadigim yerde o sokak simitlerinden yok
bu arada birsey daha sorayim bari, adet dönemlerinize yakin sizlerinde istahi artiyormu? benim o zamanlarda aklim yemekten baska birseye calismiyor ve inanilmaz zorlaniyorum o dönemleri atlantmakta , ve ne kötü ki canim hep yagli seyler istiyor o zamanlar, kizartmalar v.s sizler bir care biliyormusunuz bu istah acilmasina :26: