Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bende işlerimi toparlıyorum kızlar işler, fuar sonrası topladım baya o bahaniye vakit geçiyorrr ama burdan sıklıdıım artık iş olarakkkk yeni gelen müdür yardımcısı na çok sinirleniyorum egosu yüksek biri ukalla biri aman bizim iş yerine doğruıu düzgün biri alınmaz kiiii:KK47: Buraya girenlerin çoğunluğu arıza tip oluyor...:KK50:Hayırlısı ..
Havada çok güzellll 1 haftadır eşimi sahile inmek istiyorum hep bahane ediyor inmemek için bakalım bu akşammm inecek mi çook üşengeç biri :KK47:

O sahile inmeyen seriden bendede var bitane :KK14::KK14::KK14:

e o zaman neden sohbet etmiyorsun iş güç çokkenmi laflıcann :KK4: bak hava çok güzel koçişle efnan çatalcaya gittiler ben koçişe kızdım gitmedim yoksa beni burda bulmazdım gymetimi bil :KK23::KK23::KK23:

canım ben miqrenim tuttuqunda bulantı ve ataqı atlatmanın yolunu buldum...sokak simitleri varya ondan alıp yiyorum...midenin tıka basa dolması gerekiyor ataqın atlatılması için...ama sulu gıdalarla deqil katı olanlarla..simitte çok iyi bir tercih hem yaqsız (bulantı yapmıyor) hemde kuru....hatta 2 tane bile ydqiim olur midemi doldurmak için..sonra aqrı kesici+aspirin alıp vurup kafayı yatıyorum kalktıqımda geçmiş oluyor...mutlaka midenizi dolu tutun yoksa kolay kolay geçmiyor canım..
tatlım keten tohumu bütün olarak yenildiqinde yaq yakımına etkisi olmuyor dedi doktor...ancak bütün yenirse mutlaka çiqnenmesi lazım yoksa işe yaramaz dedi..susam şeklinde olduqu için dişlerimizin arasına kaçıyor ve ezilmiyor...bir ara peribiyotik keten tohumlu müsli yemiştim onun içindekide bütündü çiqneyemeden gitti mideye :KK9: birde bazı yerlerde keten tohumunu kavurup tüketiyorlarmış buda etkisini tamamen kaybediyormuş..

canim benim yag yakimi icin nasil kullaniliyor bilmiyorum ben sindirim sorunu icin kullandim hep:KK9: ilk hamileligimde cok ciddi kabizlik sorunlari yasamistim:26: neredeyse bagirsak dügümlenmesine kadar gidicekti o kadar ciddiydi.bende o zamanlar yasadigim sorunu psikolojik olrak sanki her an yasicakmisim gibi algiliyorum :KK43:(( bunun korkusundan doktorun o zamanlar söylediklerini hala yapiyorum , o yüzden yani.

migren ataklarim benim dogumlarimla beraber tamamen kesildi Allah a cok sükür.ilk hamileligimden beri migren ataklarim olmuyor.ama cekenlerin halinden sanki kendi canim aciyormus gibi hissediyorum hala, bilirim korkunc günler yasatir, o lanet olasica agri.adet dönemlerimde yasadigim normal basagrilari kaldi sadece, normal yasantima devam etmeme engel olmuyorlar.ama tabiki arada 1 saat uzanip enseme ve gözlerime soguk kompres yapmak cok ise yariyor oda ayri . birde simit demeyin sakin, ben bayilirim simite, 2 degil 4 tane bile yiyebilirim yani o kadar fena ama neyse ki Allah ima gene cok sükürler olsun almanyada benim yasadigim yerde o sokak simitlerinden yok :KK9::KK9:

bu arada birsey daha sorayim bari, adet dönemlerinize yakin sizlerinde istahi artiyormu? benim o zamanlarda aklim yemekten baska birseye calismiyor ve inanilmaz zorlaniyorum o dönemleri atlantmakta , ve ne kötü ki canim hep yagli seyler istiyor o zamanlar, kizartmalar v.s sizler bir care biliyormusunuz bu istah acilmasina :26:

canim benim yag yakimi icin nasil kullaniliyor bilmiyorum ben sindirim sorunu icin kullandim hep:KK9: ilk hamileligimde cok ciddi kabizlik sorunlari yasamistim:26: neredeyse bagirsak dügümlenmesine kadar gidicekti o kadar ciddiydi.bende o zamanlar yasadigim sorunu psikolojik olrak sanki her an yasicakmisim gibi algiliyorum :KK43:(( bunun korkusundan doktorun o zamanlar söylediklerini hala yapiyorum , o yüzden yani.

migren ataklarim benim dogumlarimla beraber tamamen kesildi Allah a cok sükür.ilk hamileligimden beri migren ataklarim olmuyor.ama cekenlerin halinden sanki kendi canim aciyormus gibi hissediyorum hala, bilirim korkunc günler yasatir, o lanet olasica agri.adet dönemlerimde yasadigim normal basagrilari kaldi sadece, normal yasantima devam etmeme engel olmuyorlar.ama tabiki arada 1 saat uzanip enseme ve gözlerime soguk kompres yapmak cok ise yariyor oda ayri . birde simit demeyin sakin, ben bayilirim simite, 2 degil 4 tane bile yiyebilirim yani o kadar fena ama neyse ki Allah ima gene cok sükürler olsun almanyada benim yasadigim yerde o sokak simitlerinden yok :KK9::KK9:

bu arada birsey daha sorayim bari, adet dönemlerinize yakin sizlerinde istahi artiyormu? benim o zamanlarda aklim yemekten baska birseye calismiyor ve inanilmaz zorlaniyorum o dönemleri atlantmakta , ve ne kötü ki canim hep yagli seyler istiyor o zamanlar, kizartmalar v.s sizler bir care biliyormusunuz bu istah acilmasina :26:
ben ce büyük bir kayıp canım sizin alaman sokaklarında bizim o çıtııırrrr çııtııııırrrrrrrrr simitlerimizin olmayış :KK14::KK14: haftada bir kendime ödül olarak simit alıyordum önceden..80in altına ineyimde yine başlicimmm :KK8::KK8::KK8:
canım reql dönemlerinde iştah artar özellikle tatlı krizleri oluşur...krizleri atlatmak içinde içine 1 çubuk tarçın atılmış süt içiyoruz :KK34:
neden kızdın kız kocaya :KK23::KK23::KK23::KK23: taş olursun wallahhh :KK33::KK33::KK33::KK33:

hahahahahahahhhhhh:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
istediqini konuşan istemediqini işitir :KK6::KK6:

Sahgizemim sağol.. bende birara disari çikip keten tohumu alayim...
Migren cidden cidi bir sorur bened doktaar gitmedim ama 4-5 aydir aynı sornular bendede var. bened biberiey deniyim... çok mersi enginsena..

melekuguzhan , canım kizma yok, sohbete davet var..

ben ce büyük bir kayıp canım sizin alaman sokaklarında bizim o çıtııırrrr çııtııııırrrrrrrrr simitlerimizin olmayış :KK14::KK14: haftada bir kendime ödül olarak simit alıyordum önceden..80in altına ineyimde yine başlicimmm :KK8::KK8::KK8:
canım reql dönemlerinde iştah artar özellikle tatlı krizleri oluşur...krizleri atlatmak içinde içine 1 çubuk tarçın atılmış süt içiyoruz :KK34:

hahahahahahahhhhhh:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
istediqini konuşan istemediqini işitir :KK6::KK6:

valla güzelim benim kazancim o citir citir simitin burda olmayisi yoksa ben havami alirdim, kilo verme maceramda:KK9::KK9::KK9: ay bak bu sene türkiyeye gelememize ragmen bir sonraki tatilden korkmaya basladim simdiden :KK9::KK9:nasil seviyorum bir bilsen.neyse 2014 te ben 38 beden bir hatun olucam o zaman cektigim bunca eziyeti bir simit ugruna feda etmem diye düsünürüm insallah :KK9::KK9:

valla güzelim benim kazancim o citir citir simitin burda olmayisi yoksa ben havami alirdim, kilo verme maceramda:KK9::KK9::KK9: ay bak bu sene türkiyeye gelememize ragmen bir sonraki tatilden korkmaya basladim simdiden :KK9::KK9:nasil seviyorum bir bilsen.neyse 2014 te ben 38 beden bir hatun olucam o zaman cektigim bunca eziyeti bir simit ugruna feda etmem diye düsünürüm insallah :KK9::KK9:

deryacım simitten korkma canım:KK34: benim diyete başlamama vesilen biri vardı selin diye...4 ayda 26 kilo vermiş :nazar::nazar: ve çalışan biri...her sabah 1 simit yemiş ekmek yerine..gün içindede başka ekmek türünden bişey yememiş...sonraları midesi küçülmüş 1 simitin yarısını yiyebilmiş...ve 26 kilo vermiş hemde 4 ayda...onun için korkma simitten..gün içinde başka ekmek vs yeme yeter:KK34:

deryacım simitten korkma canım:KK34: benim diyete başlamama vesilen biri vardı selin diye...4 ayda 26 kilo vermiş :nazar::nazar: ve çalışan biri...her sabah 1 simit yemiş ekmek yerine..gün içindede başka ekmek türünden bişey yememiş...sonraları midesi küçülmüş 1 simitin yarısını yiyebilmiş...ve 26 kilo vermiş hemde 4 ayda...onun için korkma simitten..gün içinde başka ekmek vs yeme yeter:KK34:

4 ayda 26 kilo eeee süpermis, peki güzelim haberin varmi kilosunu koruyabilmis mi? sey yüzünden soruyorum, hani hizli kilo verenler hizli geri alir diyorlar ya herkes, o yüzden soruyorum, bende cok yavas kilo vermiyorum ve kimine göre hizli kilo veriyorum sayiliyor.korunur demi kilo?

4 ayda 26 kilo eeee süpermis, peki güzelim haberin varmi kilosunu koruyabilmis mi? sey yüzünden soruyorum, hani hizli kilo verenler hizli geri alir diyorlar ya herkes, o yüzden soruyorum, bende cok yavas kilo vermiyorum ve kimine göre hizli kilo veriyorum sayiliyor.korunur demi kilo?
canım o arkadaştan uzun süredir haber alamıyoruz naptı ne etti bilmiyorum :KK50::KK50:
kilo korunur korumak iste yeterki...ama kilo verdim nasılsa diyerek ne bulduysan yersen (benim gibi):KK50: verdiklerini alırsın :KK4:
tebrik ederimm harika bir sekilde vermissiniz bende 88 kiloyum bugun diyetime basladimm Insallah bizede nasip olurr bende sozlume soz verdimm :)))

teşekkür ederim canım :KK16:
bende şuanda senin kilona yakınım ve tekrar başladım..madem öyle gel beraber başaralım bu sefer :KK34:

Sahgizemim sağol.. bende birara disari çikip keten tohumu alayim...
Migren cidden cidi bir sorur bened doktaar gitmedim ama 4-5 aydir aynı sornular bendede var. bened biberiey deniyim... çok mersi enginsena..

melekuguzhan , canım kizma yok, sohbete davet var..

kım kıme kızmıs anladımmm :26::26::26:

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:

Tam spor salonu için hazırlanacaktim sizlere bir selam vereyim dedim :KK3:
Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor :KK1:
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım :KK76::KK76::KK76:

Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum :KK34:
Akşam KV bizde olucakmış galiba ama gece de olsa uğrayacağım inşallah :KK54:

Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor :KK1:
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım :KK76::KK76::KK76:

Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum :KK34:

Cecosum artik geceye bir KV hikayesi bekliyorum senden :KK9::KK9::KK9:
Hadi kazasiz belasiz..:KK16:

sabahki yediklerimden sonra ancak midem yeni oldu sandım.tavuk suyu ve kibrik kutusu kadar tavuk haşlaması yedim.ama midem çok bulanıyo.başımda ağrıyo.pufsss:S limon yesem başımın ağrısı geçermiki biraz.bu ara çok fazla ağrı kesici içtim.artık etki etmiyo:S

Bende bu saate kadar neler yedim yazayim...
Tane keten tohumu, elma sirkesi ılıksu.
Kahvaltı
Dukan Ekmegi, Kayisi yumurta, Beyaz Peynir, 3 Tane Yesil Zeytin, 2 fincan sekersiz Cay
Öğle
400gr kadar sütün içine, bir tatlı kaşığı kadar misir nişastası koyup koyutmaya çalıstım. Çok koyuldu diyemem biraz kivam aldı. Tek kisilik cam kaplardan ilkine 2 tane haslanmıs budu didikledim. üzerine 2dis sarimsak, karabiber, kirmizi biber koydum. İkinci kabima, buharda hasladigim karnibaharları koydum. Çakma besamal sosumu üzerine döktüm... Üstlerini kizartacak kadar lihgt kasar peynir serptim. Güzel oldular...

Simdi Ihlamur içececeğim. Hasta olmiyim diye, azicik hissediyorum..
Birazdan da sekersiz turkis kahve
aksami henüz bilmiyorum.

sabahki yediklerimden sonra ancak midem yeni oldu sandım.tavuk suyu ve kibrik kutusu kadar tavuk haşlaması yedim.ama midem çok bulanıyo.başımda ağrıyo.pufsss:S limon yesem başımın ağrısı geçermiki biraz.bu ara çok fazla ağrı kesici içtim.artık etki etmiyo:S

Artik ağri kesici içme lütfen. tam ilk baslarken içecektin.. artık fayda etmez..Sanirim senin diyete bugun mola verip. ekmek gibi birsey yemen gerekiyor diye düsünüyorum. Genede yanlis bir yol göstermek istemem..bilmedim ki...

Cecosum artik geceye bir KV hikayesi bekliyorum senden :KK9::KK9::KK9:
Hadi kazasiz belasiz..:KK16:

:KK1: :KK1: :KK1: Benim Kv gelecekte kaza bela olmayacak duyda inanma :KK60:
Bakalım bu seferki bir araya gelişimizde yine ne çamlar devirip beni delirtecek :KK60: az sonra..... :KK1: :KK1: :KK1:

eyvahhh kv geliyoorr :KK30::KK30::KK30:
canım aqrı kesiciyi aspirinle birlikte içmezsen ataqı atlatamazsın...çok geçmiş olsun bitanem...
:KK1: :KK1: :KK1: Benim Kv gelecekte kaza bela olmayacak duyda inanma :KK60:
Bakalım bu seferki bir araya gelişimizde yine ne çamlar devirip beni delirtecek :KK60: az sonra..... :KK1: :KK1: :KK1:

ayyy hayatım hangi kv kazasız belsız gelip gitmiştir kii :KK6::KK6::KK6:

diyetim artık oturdu menümü iftiharla sunarım efendiimmm :KK42:

kahvaltı
yaqsız sucuklu yumurta
dil peyniri
salatalık
form çayı

ara
şekersiz türk kahvesi:KK14:

öqlen
ızgara çinekop
salata

akşam
k-flaks

3 litre su..

:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Bende, arta kalan karnibaharalarim vardi. üzerine, soğuk sikim zeytin yağ ve limon ekyelerek yedim. Birde 3 çorm akasiği mercimek çorbası oda evde vardi. Normalde benim diyetimde seyir döneminde hiç bakliyat yok :KK43:

birazdan yesil çay demlerim...

X