Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnnnn
Hoşgeldin
İlk bildirimi ben yapayım 63 ü görebilmenin gururuyla haftaya bugün 62 i görmenin inancıyla subaneke dinimiz amin
güüünayyydııııınn kızlaaaar
haftasonu bolll cıııslı geçti
umarım toparlarım
yeni gelenler hoş geldiniiiz
gunaydın benımde oyle oldu malesef pazar gunu offf bu hftasonlarını napcezkıııı
AYYYY ne guzellll darısı basıma bende 65 ı bı goreyım bole carsaf carsaf resımler koycemmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrrrr
canımmm yaa aynen öyle,ben işyerimden pc ye giriyom evde yok,buraya gelince daha motive oluyorum listelere bakıyom falan,bide ben biraz kilo verdim ya gevşedim salak gibihafta sonları tatilya diyette tatile giriyo sankiii
ha bide regl oldum,bi şişkinlik sorma gitsin, bu hafta + görmesem iyi:18:
kızlar gevşemek yok hem sizler yarışta değilmisiniz bakim
amin tatlım darısı başınaa
saqol ilknurcum bugün daha iyiyimGEÇmiş oçsun canım hava bugün çok güzeldi aldanma by havalara dikkat et kendine..
teşekkürler tatlım hadi basalım gazaaaDikkat et ablacım kendinee. Bende de vardı cısslar ama tam gaz devammm
boooll iradeler canım bu iş bu yaza kadar bitecek kiloları çıkarıyoruz hayatımızdangünaydın kızlar allahın izniyle bugün itibariyle diyetie başlamış bukunmaktayım ve çok mutluyum sabah kahvaltımı yaptım
Sabah
2 kupa su
2 tam buğday ekmeği çok kızarmış az daha yanıyordu
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay
Ooooo maşallah subhanallahhh bu hafta rakiplerimiz dişlii napsak gece gündüz yemesekmi birinci omak içinherrkese günaydın bu hafta ben birinciyim ikinci kim olacak acaba..şöyleki.cumartesi sabah eksideydim veee devam ediyor eksilmeler..kahvaltım 1 haşlanmış yumurta.peynir domates salatalık 4 zeytin 1dilim ekmek..kahvaltıma haşlanmış yumurtayı ekledim..çünki farkettimki çok tok tutuyor..şimdilik kaçıyorum 1- 2 saate gelirim
güzel menü günaydın
hoşgeldinnnnn
günaydın..hadi bakalım start.
teşekkür ederim çiğdemcim iyim bugüngünaydın geçmiş olsun canım benim boğazlarım acıdığında ada çayı içiyorum işe yarıyor sanada öneririm
evet ısyerınde daha guzel motıve oluyor evde olmuyr. ben 90 kılo ıle ılk basladıgımda pazar dahıl hıc bozmuyordum ne ketunmusum hatta o kaar abartıyodumkı pazarları gec kalkılıyor ya ben saat kurup erkenden kalkıp kahvaltımı yapıodum ogun atlamayım dıye hey gıdı gunler heyyyy ama allaha sukur emeklerımın meyvesını aldım
yarıs olmadı sanırım ılknurcum kaldı yanı
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrr
baharı özlemişiz yaa ne güzel bir hava sahilemi gitsek ne
yaa böyle havaları gördükçe her ne hikmetse daha çok diyet yapasım geliyor içim kıpır kıpır oluyor daha çok hayal kuruyorum felan
OFF kızlar hıcmı hıc keyfım yok dun kahvaltı hazırlarken cok derın bır sekılde parmagımı kestım tum gun sızladı agrısından duramadım gecede cok agrıdı bugun allaha sukur sızısı gectı ama hala parmagın bulundugu ele dokunamıyorummm
saqol ilknurcum bugün daha iyiyim
teşekkürler tatlım hadi basalım gazaaa
boooll iradeler canım bu iş bu yaza kadar bitecek kiloları çıkarıyoruz hayatımızdan
Ooooo maşallah subhanallahhh bu hafta rakiplerimiz dişlii napsak gece gündüz yemesekmi birinci omak için
teşekkür ederim çiğdemcim iyim bugün
niye kalmışş kuzuu yarışıyoruz hemde tam gazzz
OFF kızlar hıcmı hıc keyfım yok dun kahvaltı hazırlarken cok derın bır sekılde parmagımı kestım tum gun sızladı agrısından duramadım gecede cok agrıdı bugun allaha sukur sızısı gectı ama hala parmagın bulundugu ele dokunamıyorummm
Geçmiş olsun bebeğim
ahh canım yaaa çok geçmiş olsun
bende dün sahikden dönerken elimin üstünü çalıya kaptırdım iki yerden fena çizildi akşam çok acıyordu şimdi hafiflemiş..
cok sagol ılknurcummmm
canımmm kıyamam sanada gecmıs olsunnn