Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba canlarım özlüyorum sizi yaa:KK17: kızlar 2 yıldır 6lı rakamlara gelmek için ugrastım meger ne kadar kolaymış diyet yapmak güzel bişey gün gün gram gidiyor hafta haftada kg eksiliyor :KK8:simdiden herkez sen zayıfladın mı ne falan demeye basladı cok seviniyorum acayip midem küçüldü hemen doyuyorum :KK12:
bu arada kaç gündür ilk defa bi akşam diyete cıss ekledim nişana gitmiştik yemek zorunda kaldım ama ertesi gün daha hafif bi menüyle dengeledim inş cuma günü yüzüm güler simdilik kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum
:KK19:

Bitanem benimm, o kadar seviniyorum ki, kendim kilo vermiş gibi :KK54:
Eminim görüntüde çok fark etmiştir, çıtır olmaya doğru gidiyoruzz ben de toparladım artık :KK15:
Üniversitede ve sonraki hayatımızda çıtır olucaz meryemcimmm inşallahh :21:

Merhaba çıtırlar

İnşallah herkes iyidir. Ben tatlı yiye yiye kilo aldım tam 1 kilo :KK56: Çok bol su içiyorum. Bir umut belki hızlı kilo almam diyorum. Cuma günü bildirim yaparım inşallah

günaydın kızlarrrr herkese merhabalarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
işe gitmeden bi bakıyım dedim işlere gömülünce zor oluyor...bugün girme imkanım olur diye düşünüyorum patron olmucak sanırım....
ayy kızalr korkunç bir kabus gördüm bu gece :KK30::KK30::KK30: bizim melek ben topiqe gelmiyorum diye beni msnden ve faceden silmiş nasıl oluyorsa kkdanda silmiş :KK53::KK53::KK53: okadar üzümüşümki kahrımdan uyandımm :KK5::KK5::KK5::KK5: melekkkkkkkkkkkkkk bidaha bnm rüyama bu şekilde gelmee :KK20::KK20: canım seni özlüyoruz daha sık gel topiqe falan demek için gir rüyamaa :KK23::KK23::KK23:
neyse kızalr işyerindende girmeye çalışıcam çok özledim burada onlıne olmayı...inşallah gün içinde görüşürüz çıtırlarr :KK34:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: cılgınnnnnn delımısın kızımmm senı sılermıyım hıc sadece gelemıyosun dıye kızarım ancakkk :KK19: hem nerdesın sen aksamları kacak gocek gırıp bakıyorum gelmısmısın dıye ama nerdeeeeeeeeee bak daha sık gel artıkın ozluyoruz hem dıyetten ne haber rapor ıstıommmmm:KK37::KK37::KK37: bende rapor verecem tabıkı :KK30::KK30::KK30::KK30:
canım annemler bizdelerdi akşamalrı hep yoğun geçti dün akşam kardeşime gittiler inşallah daha sık girerim artık:KK34:
diyet annem varken biraz aksadı ama tam faaliyet devam tabee :KK14::KK14: bu iş bitecek melekcim başka çaresi yok....yaza kadar eski bedenimi geri istiyorum...ee sen nasılsın bakalım tel melde kalmadı artık kedinin iqere baktıqı gibi birbirimize bakıp duruyoss :KK23::KK23:
Merhaba çıtırlar :KK16:
Nasılsınız bakalımm :KK31:
tatlım ben kendi adıma iyiyim yoqunum hepsi bir arada :KK14::KK14: sen nsılsın neler ypıyosun anlat bakalım :KK34:
merhaba canlarım özlüyorum sizi yaa:KK17: kızlar 2 yıldır 6lı rakamlara gelmek için ugrastım meger ne kadar kolaymış diyet yapmak güzel bişey gün gün gram gidiyor hafta haftada kg eksiliyor :KK8:simdiden herkez sen zayıfladın mı ne falan demeye basladı cok seviniyorum acayip midem küçüldü hemen doyuyorum :KK12:
bu arada kaç gündür ilk defa bi akşam diyete cıss ekledim nişana gitmiştik yemek zorunda kaldım ama ertesi gün daha hafif bi menüyle dengeledim inş cuma günü yüzüm güler simdilik kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum
meryemcim sende artık işin sırrını çözenler kervanına katıldın....kilo almaktan bile korkma artık....ikstir sende :KK34:
Merhaba çıtırlar

İnşallah herkes iyidir. Ben tatlı yiye yiye kilo aldım tam 1 kilo :KK56: Çok bol su içiyorum. Bir umut belki hızlı kilo almam diyorum. Cuma günü bildirim yaparım inşallah

okadar yedin sadece 1 kilomu aldın maşallah canımm o kiloyuda sen deqil benim yeqen almıştır bitanem :nazar::nazar::nazar:

okadar yedin sadece 1 kilomu aldın maşallah canımm o kiloyuda sen deqil benim yeqen almıştır bitanem :nazar::nazar::nazar:
Ben daha kilo almayacaktım ama ah o tulumba tatlısı yok mu. Aş mı eriyorum anlamadım. Bir yandan deli gibi turşu istiyor canım. Bir yandan da tulumba. İlk iki ay tatlıdan soğumuştum şimdi her tatlıya atlayasım var :KK56:

canım annemler bizdelerdi akşamalrı hep yoğun geçti dün akşam kardeşime gittiler inşallah daha sık girerim artık:KK34:
diyet annem varken biraz aksadı ama tam faaliyet devam tabee :KK14::KK14: bu iş bitecek melekcim başka çaresi yok....yaza kadar eski bedenimi geri istiyorum...ee sen nasılsın bakalım tel melde kalmadı artık kedinin iqere baktıqı gibi birbirimize bakıp duruyoss :KK23::KK23:

aynen yaaa:KK43::KK43::KK43: ozledım eskı sohbetlerımızı bebem su ısı bırak dıcem bak artık :KK19::KK19: o derece yanı :21::21::21:

Canım bende seni özledim ama tebrik ederim seni kilo vermene çok sevindim. :KK16:

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Türk kahvesi
1 adet Mandalina

Öğlen
1 yk zeytinyağlı kereviz
1 kepçe Çorba
Salata

Ara
Bir avuçdan biraz fazla beyaz leblebi(35 Kalori falandır)
Bİr fincan Fitre Sütlü kahve

Akşam
Biraz karışık ne yapcam tam emin değilim ama

1 Kepçe Tavuk suyuna şehriye Çorbası
Mantar sote
Salata, Yoğurt

Ara
Bir kupa Light Sütlü Nescafe
Limon damlatılmış Soda

Bitanem benimm, o kadar seviniyorum ki, kendim kilo vermiş gibi :KK54:
Eminim görüntüde çok fark etmiştir, çıtır olmaya doğru gidiyoruzz ben de toparladım artık :KK15:
Üniversitede ve sonraki hayatımızda çıtır olucaz meryemcimmm inşallahh :21:

ay canım ya cok tesekkür ederim senin içinde cok sevindim
inşallah Edacım cıtır günler bizi bekliyor :KK12:

tatlım ben kendi adıma iyiyim yoqunum hepsi bir arada :KK14::KK14: sen nsılsın neler ypıyosun anlat bakalım :KK34:

meryemcim sende artık işin sırrını çözenler kervanına katıldın....kilo almaktan bile korkma artık....ikstir sende :KK34:

evet Arzu ablacım bende bu işi çözdüm bir günde bile 900 gram verebiliyorum bu süper bişey hergün basküle cıkıyorum ve muhakkak gram olarak eksilmiş oluyorum :KK17:İKSİR BENDE:21: diyorlar ya hep kilo vermek kolay korumak zor die ondan korkum var baya :KK31:
Canım bende seni özledim ama tebrik ederim seni kilo vermene çok sevindim. :KK16:

cok tesekkür ederim canım benim inşallah bende senin gibi 5li rakamları görürüm :KK19:

evet Arzu ablacım bende bu işi çözdüm bir günde bile 900 gram verebiliyorum bu süper bişey hergün basküle cıkıyorum ve muhakkak gram olarak eksilmiş oluyorum :KK17:İKSİR BENDE:21: diyorlar ya hep kilo vermek kolay korumak zor die ondan korkum var baya :KK31:

cok tesekkür ederim canım benim inşallah bende senin gibi 5li rakamları görürüm :KK19:

Canım benim bu gidişle bu istikrarla 5 li sayıları görürsün ben sana inanıyorum canım benim

Günaydın herkese tam menü yayınlayan kişi sayısı çoğlamış diyorum bir bakıyorum sadece ben yazmışım offff

Günaydın çıtırlar :KK16:

Dünkü menüm

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta

Öğle
1 adet biber dolması

Ara
1 mandalina

Akşam
3 yemek kaşığı patlıcan közleme

:KK56:

Ben daha kilo almayacaktım ama ah o tulumba tatlısı yok mu. Aş mı eriyorum anlamadım. Bir yandan deli gibi turşu istiyor canım. Bir yandan da tulumba. İlk iki ay tatlıdan soğumuştum şimdi her tatlıya atlayasım var :KK56:
ee olacak okadar bebişimizin canı istiyor annesii :emir_bebek::emir_bebek:

aynen yaaa:KK43::KK43::KK43: ozledım eskı sohbetlerımızı bebem su ısı bırak dıcem bak artık :KK19::KK19: o derece yanı :21::21::21:
işi bırakıcam melekcim burası hiç bana göre deqil bugün yarın biter bu iş yaz kenara :KK34:

almazsın canım iradeni koruduqun üsrece korkma..alsanda dediqim gibi yolu yordamı öqrendin korkma gerisinden :KK34:
Günaydın herkese tam menü yayınlayan kişi sayısı çoğlamış diyorum bir bakıyorum sadece ben yazmışım offff

günaydın canım:KK16: bazen böyle dönemler olabiliyor ama kopmuyoruz hiç için rahat olsun :KK34:

günaydın kızlar herkese hayırlı günlerr :KK16::KK16::KK16::KK16:
dün gece arkadaşımda kaldım gece yarısı kızı rahatsızlandı acile gittiler çok deqişik bir geceydi :KK6:
gece geç yattım bugünse uykum var kahvede içtim açılamadım... akşama kadar böyle gider sanırım..
ee birazda sizler anlatın bakalım ne var ne yok neler yapıyosunuz??
melekkk nirde kaldın quuuuu daha günaydın bile dememişsinn :KK4::KK4:

günaydın kızlar herkese hayırlı günlerr :KK16::KK16::KK16::KK16:
dün gece arkadaşımda kaldım gece yarısı kızı rahatsızlandı acile gittiler çok deqişik bir geceydi :KK6:
gece geç yattım bugünse uykum var kahvede içtim açılamadım... akşama kadar böyle gider sanırım..
ee birazda sizler anlatın bakalım ne var ne yok neler yapıyosunuz??
melekkk nirde kaldın quuuuu daha günaydın bile dememişsinn :KK4::KK4:

GUNAYdın dedımmmmmmmmm kızcem gecmıs sayfaya baksanaaaa:KK23::KK23::KK23::KK23: ben geldım sen gıtmıssın ama :26:

herkese merhaba geçen hafta bildirim yapamadım inşallah bu hafta yapcam hafta sonu nişanlımın tahlilleri için şehir dışına çıktık tabi hastanede olunca hep mdışardan nyedık diyet biraz bozuldu ama kaldığım yerden devam ediyorum.

herkese merhaba geçen hafta bildirim yapamadım inşallah bu hafta yapcam hafta sonu nişanlımın tahlilleri için şehir dışına çıktık tabi hastanede olunca hep mdışardan nyedık diyet biraz bozuldu ama kaldığım yerden devam ediyorum.

Tamamdır canım, o zaman menüleri yazmaya başlaa :21:

X