- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
çocuklar düşe kalka büyürmüşöpün beni dün öğlenden beri siteye giriyorum düşüyorum delirdim yaaaaaaaaa gecede geldim gene düştümmmmmm
canım çok geçmiş olsungünaaaayyydddınnn kızlarr.herkese güzel bir gün diliyorum.bu gün evdeyim ve orucum.bi süperge tuttum wc yi yıkadım oğlumun karnını doyurdum ve uyudu bebişimm...ben de burdayım.sahur yapmadım tabi :26: akşam da çorba yapıtım (filizcim dünki tarif bebeğim ) bi deköfte yapcam ızgara bana.eşimedekızartıp fırına vericem salça sosluuu tabi patatesli.ee tüm yaptıklarımı anlattım.
bu arada kızlar dün ayaklarımı üşütmüşüm ve karnım çokkkk kötü durumda.gece de uyuyamadım.birazsıck tutayım bari.
special-k kilo vardirir canım önümüzdeki hafta için bende alayım bu aralar ipin ucu kaçtı...merhaba kızlarrrr...
dün akşamki kaçamaktan sonra kilom biraz arttı...kabızlık yüzünden yaaa ne yapacağımı hakkaten şaşırdım artık...
ne yesem içimde kalıyo çok sinir bozucu..vede hemen kilom arttı....
o yüzden bu akşam sadece special k yicem
ayy canım benimm kıyamamm yaaa o masumm duruşlar yokmu bitiyorum o hallerinee2dk mutfağa gittim yeşil çay yapmaya bi geldim oğlum laptopun 6 tane tusunu çıkarmış yaa nasıl yapmış o işi yaa zar zor taktım çok sinirlendim ellerine vurdum şimdi masum masum oturyo yüzünü yere kapatmış
geldim canımmm bu seferde sen yoksun :26:sağol canımm ederim tabi etmemmiii...
sağol tatlım.valla en sinir olduğum şey elbise dolabı düzlemek.canım ben de bu gün işte değilim ama ben de duramıyorum işteeee.
bizim caps lock tuşu yok mesela oğlum sağolsunnn:)))) nasıl yaptığına ben de şaşırdım canım biz uğraşsak yapamayız valla.
kızzzzllaarrrrrrr yarın bildirim günü noluyo size hepiniz kaçamak yapmışsınızzz valla saçınızdan çekicem haaaa.
sena nerde acabaaaa????gelmedi daha hiç bööle yapmazdı.hastamı acaba???
canım ben sıksık alıyorum bimden..ama bebişe bir zararı olurmu bilmiyorumkızlar merhaba bişey sorucam şu BİM de satılan form çayı var adını unuttum , hiç kullanan oldumu aramızda alsammı acaba , emziriyorum ama ben bebeğime etkisi olurmu acaba ........
evet canım kahvenin faydalarını bende duydum(şekersiz olmak kaydıyla)...gögüs kanseinede çok iyi geliyormuş...kızlar kahve içmek iyiymiş hergün ben içiyorum ama sütsüz ve şekersiz iyiymiş ben yarı su yarı sütle yapıyorum zaten 3ü1aradayı bunlar bitsin 2si 1arada alıcam
Eki Görüntüle 329828
buyrun arkdşlar biraz önce çektiğim boydan fotom makyajm bugün hoşuma gtmediğinden yüzümü mozaikledim.
geldim canımmerhabalar bugün arzu ablaya göremedim insallah iyidir bir sorun yoktur..hemen bugünki menümü yazayim :)
kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim kasar peynir
1 kup kahve
ara
1 kuru incir
öglen
1 kase tarhana corbasi
1 servis kasigi sebze yemegi ( icinde az patates vardi )
4 kasik yogurt
2 kasik bulgur pilavi ( yememeliydim ama tutamadim kendimi )
ara
1 kuru incir
aksam
1 kase corba
4 kasik yogurt
aksam acikirsam tarcinli süt icecegim. simdiye kadar 1.5 litre suyumu ictim simdi yesil cayimi iciyorum ve aksama 45 dk. leslie yapacagim
bulgur pilavı yememen gerektiqini bildiqin halde yemen üzücü
Allah kabul etsin canım....çok çok geçmiş olsun bu aradaben geldimm iftarımı yaptım kızlar.başım ağrıyo yani sinüzitim var yanaklarım ve alnım ağrıyo.bi ilacımı alayım.
sena hala gelmemiş.inşş bişey yoktur.
kıss madem okadar merak ettin bir tel açsaydın diiimi amaakızlar sena hiç girmedi topiğe noldu acaba merak ettim:26:
canım çok yoqundum bugün giremedim..evdede deqildim...akşam geldim yemek hazırla çay yap bu saat oldu...
yeme tabi.yarin yersin tartildiktan sonra
arzu gelmedi evet.misafiri olsa girerdi coktan sabahtan beri olmadigina gore evde degil galiba.bi arkadasina gitmistir herhalde.
sabah ilk defa fazladan yattım 9 gibi kalktım(normalde 6dan sonra yatmam)...geç kahvaltı yaptım sonrada duş alıp evden çıktım cnm...buraya gelmem bu saat oldu..bu arada arkadaşada uqradım kuşlarmı söyledi yoksa sanaaa