Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hoşgeldin Filiiiiiz..Allah bağışlasın evlatlarını..ergenlerini...
Nabeeer...??nerelrdesinz yine gaccaklar..ayıp ama yaptığınız aaaa..Benim büyük ergen evde bugün...
Akşam yemği derdine düştüm ne pişirsem diye...Ayırım yapıyolar ya zorlanıyorum..kimin gönlene göre hangi menü..
Mastr şef unvanı vercklr sanki?..:31:

Benimkiler de aynı. herşeyi yemiyorlar Sebzeyi hele hele.. habire hamur işi, pizza, çiğ börek patates kızartması köfte olacak hiç sesleri çıkmıyor hepimize kolay gelsin. Bende çocuklar bilgisayardan kalkarlarsa oturabiliyorum

Benimkiler de aynı. herşeyi yemiyorlar Sebzeyi hele hele.. habire hamur işi, pizza, çiğ börek patates kızartması köfte olacak hiç sesleri çıkmıyor hepimize kolay gelsin. Bende çocuklar bilgisayardan kalkarlarsa oturabiliyorum

aramıza hoşgeldin canım benimde kızım 28 oğlum 26 yaşında allah hepimizin çocuklarını bağışlasın inş
bego nasılsın canım benim artık kimseler uğramıyor bende bakıyorum kimse yok onun için yazmıyorum öpüldünüz iyi akşamlar:70::71:

:3:selam güzeller,nedense hiç siteye giresim yok inanın ki:78:
pisi eltimle ben iyiyiz ,ergenlerle uğraşıp duruyoz işte tahmin edersiniz:15:
oğluşum bu yıl çok zorluyo beni,kızçeme göre daa zor olcak gibi bu dönem,
rabbime şükürler olsun,çok iyiym artık,kocişimin düzenli gidip geldiği bi işi var,
hayatımız düzene girince bende dipçik gibin oldum maş.
hepinizi teek tek öpüorum,özledim muhabbetlerinizi bea:29:

rabbime şükürler olsun,çok iyiym artık,kocişimin düzenli gidip geldiği bi işi var,

selam canım benim iyi olmanız çok sevindim ama arada uğrayın özledik eltileri eşinin işine çok sevindim inş herşey gönlunüzce olur çok öpüyorum eltine selam:70:

Herkese Günaydın; Bende birisi 16, diğeri 21 yaşında oğlu olan bir anneyim sizlerin arasına katılmak istedim

Filizcim hoş geldin,Yavrularını Allah bağışlasın.güzel günlerini görürsün inşaAllah.

roşummmmmmmmmmmmmm canım nerdesin özledim seni ,kısmetsizkedimide çok özledim. naz etme arada bir olsa uğrayın,çok alıştık birbirimize.

selam canım benim iyi olmanız çok sevindim ama arada uğrayın özledik eltileri eşinin işine çok sevindim inş herşey gönlunüzce olur çok öpüyorum eltine selam:70:
saolasın ablacım herkesleri gönlünce olsun her bişeler,bende çok öpüorum:16:
roşummmmmmmmmmmmmm canım nerdesin özledim seni ,kısmetsizkedimide çok özledim. naz etme arada bir olsa uğrayın,çok alıştık birbirimize.

ooy çiçeem çiçeem,buralardayım aslında bakıorum pek haraket yok ses etmeden gidiorum,
nazıma naz katasım var heral:23:
ne muhabbetler ederdik demi,arıyorum aslında,geçen yıl eşim evdeydi ondan sebep pc ye oturamazdım,şimdi pc emrimde benim cnm istemio,insanoğlu işte ne garip:89:

Hoşgeldin canım...

Gözünüz aydın roşum...
Çok sevindim..

sunay ablacım,begocum,senakerem,yenacım ,filizcim,kızlar günaydın nasılsınız.:70:

Merhaba canım...

canlarım hepinize günaydın bakıyorum hareketlenmeye başladı çok güzel çok özledim hepinizi çok çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:70::1::nazar:

Günaydın canlar,
Rabbim yuvanızdan huzuru,
bedeninizden sağlıgı eksiltmesin.

roşumm,
çok özür dikkatimden kaçmış ,
eşinin yeni işi hayırlı olsun inşaAllah daim olur.

Back
X