- 20 Nisan 2010
- 2.010
- 1
- 156
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
- #3.241
Herkese Günaydın; Bende birisi 16, diğeri 21 yaşında oğlu olan bir anneyim sizlerin arasına katılmak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler de aynı. herşeyi yemiyorlar Sebzeyi hele hele.. habire hamur işi, pizza, çiğ börek patates kızartması köfte olacak hiç sesleri çıkmıyor hepimize kolay gelsin. Bende çocuklar bilgisayardan kalkarlarsa oturabiliyorum
selam güzeller,nedense hiç siteye giresim yok inanın ki:78:
pisi eltimle ben iyiyiz ,ergenlerle uğraşıp duruyoz işte tahmin edersiniz
oğluşum bu yıl çok zorluyo beni,kızçeme göre daa zor olcak gibi bu dönem,
rabbime şükürler olsun,çok iyiym artık,kocişimin düzenli gidip geldiği bi işi var,
hayatımız düzene girince bende dipçik gibin oldum maş.
hepinizi teek tek öpüorum,özledim muhabbetlerinizi bea![]()
Herkese Günaydın; Bende birisi 16, diğeri 21 yaşında oğlu olan bir anneyim sizlerin arasına katılmak istedim
rabbime şükürler olsun,çok iyiym artık,kocişimin düzenli gidip geldiği bi işi var,
saolasın ablacım herkesleri gönlünce olsun her bişeler,bende çok öpüorumselam canım benim iyi olmanız çok sevindim ama arada uğrayın özledik eltileri eşinin işine çok sevindim inş herşey gönlunüzce olur çok öpüyorum eltine selam![]()
roşummmmmmmmmmmmmm canım nerdesin özledim seni ,kısmetsizkedimide çok özledim. naz etme arada bir olsa uğrayın,çok alıştık birbirimize.
Benimkiler de aynı. herşeyi yemiyorlar Sebzeyi hele hele.. habire hamur işi, pizza, çiğ börek patates kızartması köfte olacak hiç sesleri çıkmıyor hepimize kolay gelsin. Bende çocuklar bilgisayardan kalkarlarsa oturabiliyorum
sunay ablacım,begocum,senakerem,yenacım ,filizcim,kızlar günaydın nasılsınız.![]()
canlarım hepinize günaydın bakıyorum hareketlenmeye başladı çok güzel çok özledim hepinizi çok çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Gözünüz aydın roşum...
Çok sevindim..
Günaydın canlar,
Rabbim yuvanızdan huzuru,
bedeninizden sağlıgı eksiltmesin.
roşumm,
çok özür dikkatimden kaçmış ,
eşinin yeni işi hayırlı olsun inşaAllah daim olur.