- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
canım sağolasın.tekrar hoşbulduk....vallahergün yeni yeni huylar çıkıyo.allah biz annelere sabır versin.ama topiğinin takipcisiyim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarım....bu arada bu gerçekten doğru..bi tarafları çok enerjik diğer taraftan son derece yorgun...5- Ergen kendini yorgun hissedebilir, buna bağlı olarak çalışmaya karşı isteksizdir. Vücut enerjisi âdeta büyümeye harcanıyor gibidir.
6- Ergen yaşadığı bedensel değişimlere bağlı olarak çekinebilir ve kendini saklama ve bu değişimlerden çevreyi haberdar etmeme isteği içinde olabilir
günaydın ,cumanız mübarek olsun allah hepimizin evlatlarını kötülüklerden korusun ,bizleri onların hastalığıyla derdiyle sınamasın,p.tesi okullar açılıyor inş.düşük notlar bu dönem yükselir rabbim zihin açıklığı versin hepinize hayırlı cumalar...
maruflum aynen pc sırayla oturuyoruz ,ben bile onlarla çocuk oluyor pc kavgası yapıyorum.:roflol:
roşum dikkat etde kızımız Annesini kıskanmasınyerimsenibenbiz onların gönlünü almayı iyi biliriz,:1hug:
murgizinannesi,siz bizlere göre daha deneyimlisiniz çocuklarınız büyümüş,engin tecrubelerinize ihtiyacımız var,:1hug:
hani istediklerini hep yaptırmak isterler ve sonunda'da hep onların dediği olur, nedense yapmazsak güven kaybındanmı korkuyoruz ne,aslında alıştırmak lazım her istediklerinin her zaman olmayacağına,bunu nasıl başardınız.?
örneğin büyük oğlum benden harçlık ister, bende kıyamam veririm babadan ayrıca alırlar,
ben yok dediğim zaman kötü Anne oluyorum,sonuçta ben çalışan Anne değilim,harçlık verdinmi iyisin ,senden daha güzeli yok,ama her defasında unutuyorlar,
benim endişem aslında, ilerki yıllarda evlendikleri zaman bizlerden uzaklaştıkları zaman demesinlerki Anne sen bana ne yaptınki, bir nevi nankörlük yapmalarından korkuyorum,
çünkü yapılan iyilikler çabuk unutuluyor,
buda yine ergenliğin getirdiği şeyler,doyumsuzluk ve unutmamı diyelim adına ,
çocuklarımızı yetiştirirken çok dikkat ediyoruz iyi bir insan olmalarına,
çevremden çok terbiyeli evlatlarınız var derler ,buna mutlu oluyoruz,ev içinde arada bir delilikleri olmalı diye düşünüyorum.:1hug: