ergenlik çağı

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
mrb kızım 10 yaşında ve sanırım ergenlik çağına girmeye başladı fakat ben ona karşı nasıl davranıcağımı bazı konularda kestiremiyorum bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

mrb kızım 10 yaşında ve sanırım ergenlik çağına girmeye başladı fakat ben ona karşı nasıl davranıcağımı bazı konularda kestiremiyorum bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Ergenlik çağını yeni bitirmiş bi genç kız olarak diyebilirim ki kızınıza güven verin. Onunla her konuyu konuşabilin, dersleri,hayatı,erkek arkadaşı,sınıfı vs. Yani size rahatlıkla içini dökebilmesini sağlayın. Asla yalnız olduğunu hissine kapılmasına izin vermeyin her zaman arkanızda olduğunuzu hissetmeli. Sizi sinirlendiren hareketleri elbette olucaktır doğrusunu tatlı dille anlatın. Hayat tecrübenizin olduğunun farkına varsın ve dediklerinizin doğru olduğunu içten içe anlasın ve asla kavga yoluna gitmeyin. Her zaman dengenizi koruyun. Kız çocukları babalarına yakınlık duyar" dedikleri bende geçerli ve onunla her türlü konuyu konuşabildim hep yanımda olduğunu hissettim asi davranışlarım oldu şuan ben bile hatırlıyorum ama zaten duruluyoruz...

haklısın ama ben eşimden 10 yıldır ayrıyım fakat eşim geçen yıl evlendi bu yüzden çocuğum biraz daha içine kapandı bende ailemle yaşıyorum ben her şeyine anlayışla karşılamaya çalışıyorum onunla vakit geçiriyorum sürekli fakat annem her şeye karışıyor bu yüzden kızımda gel git ler oluyor

Back