Ergen gebelik sonucum

Bsraa78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
11
2
30
Merhaba erken gebelik testi yaptım Predictor diye. Silik çizgi çıktı. Anlamıyorum normal testte yaptım o da silik çıktı. Gebelik şüphesi var mıdır halâ emin olamıyorum. Tecrübeli olanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_9998.jpeg
    158,9 KB · Görüntüleme: 82
Tatlım ben 100 değer ile öğrendiğim de daha da silikti varla yok arası gibi senin ben burdayım diye bağırıyor

Merhaba erken gebelik testi yaptım Predictor diye. Silik çizgi çıktı. Anlamıyorum normal testte yaptım o da silik çıktı. Gebelik şüphesi var mıdır halâ emin olamıyorum. Tecrübeli olanlar bakabilir mi
Aynı testle öğrendim sizden daha silikti hayırlısı olsun hamilesiniz

bacım testin sesi taa bize geldi diyorki pazartesi git kan verde varolduğumu gör artık anne kadınnnn diyo maşallahhh sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim

2 çizgi var nasıl yoktur diye düşündüm diyorsunuz şaşılacak şey doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…