Bol keseden atınca rahat ediyormuş içi.Ataturk Orman Ciftliginde he mi?Bir gun de dogru soylesen.. Goren duyan iyi musluman olmanin sartlarindan biri de iyi yalan soylemek sanir..
O resim bira fabrikasinda cekilmis, cocuk gercekten biranin tadina bakmis mi bilemem, ben bakmistim o yaslarda.. Adamin hedefi sadece Ataturk degil, sarayini da aklamak.. Verdigi mesaj bu: Ataturk Orman Ciftliginde alkolikler cocuklara icki iciriyorlardi, bizim sayemizde artik bu orman dindar muslumanlarin eline gecti. Dindarlik alkol icmeyip tesetture girmekten ibaret olunca atip tutmak bile sevap.. Haa.. sahi AKPye oy veren alkolikler haric..Bol keseden atınca rahat ediyormuş içi.
Hiçbir fırsatı kaçırmıyor çamur atmak için.
Çok enteresan bir vaka.
Aman sen de hic bise bilmiyon..Ayakkabı kutuları aklıma geldi birden ..
Babam ben küçükken alkol alırdı ama bir kere bile sağlığa faydalı, gel bir yudumda sen iç demedi, aksine sigaraya başladığımı görünce en çok kızan içmemem için elinden geleni yapanda ailemdir.Erdoğan, "Aileler sağlığa faydalı diyerek ilkokul çocuklarına birayı sevdirmeye çalışmıştır. Bunlar bu ülkede yaşandı
Bu gerçek mi ya?
Sıkıntı alkolsüz kafayı bulanlarda..Alkol iyidir ya alkolden kime zarar gelmiş.
Babam ben küçükken alkol alırdı ama bir kere bile sağlığa faydalı, gel bir yudumda sen iç demedi, aksine sigaraya başladığımı görünce en çok kızan içmemem için elinden geleni yapanda ailemdir.
Bunu ancak çok özür dilerim kendini bilmez insanlar yapar, tıpkı ayakları fren pedalına bile değmeyen çocuklarına kamyon sürdürenler gibi.
aslında sevdim ben bu işi..Aman sen de hic bise bilmiyon..
Hem bu gunah bile degil, bak gunah olan ne:
Yeni Turkiyenin yeni Islam kurallari boyle.. Belki bunlar da Kurani ISID gibi yeniden yazma arzusunda olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?