• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Tarih kitaplarında ellerine bira tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Erdoğan: Tarih kitaplarında ellerine bira tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Tarih kitaplarında Atatürk Orman Çiftliği'nde ellerine bira şişeleri tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz" dedi. Akıllara Mustafa Kemal'in manevi kızı Ülkü Adatepe'nin fotoğrafı geldi.
cropped_content_cumhurbaskani-erdogan-istanbulda-konustu_akds4ada9xx6693.jpg

Cumartesi, 05 Mart 2016

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı Yeşilay Zümrüanka Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmasında “Tarih kitaplarında Atatürk Orman Çiftliği'nde ellerine bira şişeleri tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz” dedi.

Erdoğan’ın bu sözleriyle "iki ayyaş" çıkışına benzer olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe’yle Atatürk Orman Çiftliği'nde çektirdiği fotoğrafın kastedildiği iddia edildi.

393160.jpg

Erdoğan, "Aileler sağlığa faydalı diyerek ilkokul çocuklarına birayı sevdirmeye çalışmıştır. Bunlar bu ülkede yaşandı. Tarih kitaplarında Atatürk Orman Çiftliği'nde ellerine bira şişeleri tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz" diye konuştu.

Erdoğan alkol kullanımıyla ilgili şunları söyledi:

"Çağdaşlaşmayı, alkol kullanmakla, zararlı alışkanlıkları teşvik etmekle, tek tip bir hayat tarzına sahip olmakla özdeş hale getirenler var. Bu ne yeni bir tavırdır ne de ülkemize münhasırdır. Bakınız daha önce de ifade etmiştim. İstanbul'un işgali sırasında gençlerin işgal güçleri tarafından alkol kullanmaya teşvik edildiğini gören bir avuç kahraman bağımlılıkla savaşmak için Yeşilay çatısı altında toplanmıştır. Tek parti döneminin jakobenleri Batılılaşma ve modernleşme adına alkol kullanımını teşvik etmişlerdir."

http://haber.sol.org.tr/turkiye/erd...bira-tutusturulmus-cocuklar-gorursunuz-148104

Ataturk Orman Ciftliginde he mi? :KK53: Bir gun de dogru soylesen.. Goren duyan iyi musluman olmanin sartlarindan biri de iyi yalan soylemek sanir..:-)
Bol keseden atınca rahat ediyormuş içi.
Hiçbir fırsatı kaçırmıyor çamur atmak için.
Çok enteresan bir vaka.

Bol keseden atınca rahat ediyormuş içi.
Hiçbir fırsatı kaçırmıyor çamur atmak için.
Çok enteresan bir vaka.
O resim bira fabrikasinda cekilmis, cocuk gercekten biranin tadina bakmis mi bilemem, ben bakmistim o yaslarda.. Adamin hedefi sadece Ataturk degil, sarayini da aklamak.. Verdigi mesaj bu: Ataturk Orman Ciftliginde alkolikler cocuklara icki iciriyorlardi, bizim sayemizde artik bu orman dindar muslumanlarin eline gecti. Dindarlik alkol icmeyip tesetture girmekten ibaret olunca atip tutmak bile sevap.. Haa.. sahi AKPye oy veren alkolikler haric..:KK53: Onlar hala dindar.

Erdoğan, "Aileler sağlığa faydalı diyerek ilkokul çocuklarına birayı sevdirmeye çalışmıştır. Bunlar bu ülkede yaşandı

Bu gerçek mi ya?

Erdoğan, "Aileler sağlığa faydalı diyerek ilkokul çocuklarına birayı sevdirmeye çalışmıştır. Bunlar bu ülkede yaşandı

Bu gerçek mi ya?
Babam ben küçükken alkol alırdı ama bir kere bile sağlığa faydalı, gel bir yudumda sen iç demedi, aksine sigaraya başladığımı görünce en çok kızan içmemem için elinden geleni yapanda ailemdir.

Bunu ancak çok özür dilerim kendini bilmez insanlar yapar, tıpkı ayakları fren pedalına bile değmeyen çocuklarına kamyon sürdürenler gibi.

Babam ben küçükken alkol alırdı ama bir kere bile sağlığa faydalı, gel bir yudumda sen iç demedi, aksine sigaraya başladığımı görünce en çok kızan içmemem için elinden geleni yapanda ailemdir.

Bunu ancak çok özür dilerim kendini bilmez insanlar yapar, tıpkı ayakları fren pedalına bile değmeyen çocuklarına kamyon sürdürenler gibi.

Hiçbir anne baba böyle bir şeyi yapmaz diye düşünüyorum.... kendini bilmezler her dönemde var tabii bunu o dönemin tamamina yüklemek yanlış

Aman sen de hic bise bilmiyon..:KK53:

452045-3-4-54d2d.jpg

Hem bu gunah bile degil, bak gunah olan ne:

934d14ca-38ff-41bf-824c-3c5216a284a9111220141013049767583.jpg

:KK70::KK70: Yeni Turkiyenin yeni Islam kurallari boyle.. Belki bunlar da Kurani ISID gibi yeniden yazma arzusunda olabilirler.:KK53:
aslında sevdim ben bu işi..
başını örttükten ve alkol kullanmadıktan sonra her şey serbest anladığım kadarıyla.....

Back