• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Siyaset yapacaksan cübbeyi çıkar

" donuk zekalılara " neden tepki yok neden uyarı yok biri bana bunu açıklayabilir mi ?
hakaretten sayılmıyorsa eyvallah o zaman sık sık kullanırız bu kelimeyi !

Hakaret eden haddi aşan banlanır,Mune bu konuda ne görüş tanır ne arkadaş...

Geyikte sohbetin dibine vururuz ama cezada hiç acımaz.Yazdıklarınız gerçekleri yansıtmıyor yani.

Kimseyi de kayırdığı yok.

Ahhh ben bunu görmemiştim, görsemde fark etmez, aynı görüş lafına sadece öyle olsun bakalım der geçerim.
Beni bilen bilir, bilmeyene de anlatmaktan yoruldum, artık anlatmam.
SevdaLinka, Rosemarys, Pepe, Saraylım, Medcezir, Rengina, albunea, dejavu, chess, Angry buraya bir yazmaya başlarsa aldıkları cezaları, banlarıyla Dünya turu attırırlar:34:

" donuk zekalılara " neden tepki yok neden uyarı yok biri bana bunu açıklayabilir mi ?

Valla iğneyi kendinize,çuvaldızı başkasına batırın alaraey.

Şurada birkaç kişi var,gerçekten daha ne kadar anlayış bekliyorlar yönetimden bilmiyorum.

Her iki görüşten de...Daha ne kadar nefret,ne kadar hakaret kusulmalı ?

Şurada birkaç kişi var,gerçekten daha ne kadar anlayış bekliyorlar yönetimden bilmiyorum.

aynen iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın...
yönetim değil ben sizlere soruyorum aynı tepkiyi neden göstermediniz diye ?

ben artık eski ceza sisteminin bir an evvel geri gelmesini istiyorum. millet iyice saldı kendini.
dip not.
her 2 taraf içinde diyorum bunu..

alaraey,
burda sözlere girersek size bir sürü söz yazarım, onlar neden ceza almadıysa donuk zekalılarda ondan ceza almadı.

Sebep mi? Bir daha yazayım, topiğe herkes için uyarı yapmayı tercih ettim, konuşulsun, konuşun, farklı düşünceleri savunsanızda hepiniz düşüncenizi yazın istedim.

Ama bakınız az evvel ki mesajımda da ne dedim, bu böyle gitmez, devam edilirse banlanma kaçınılmaz dedim.

Ne zamandır çoğunuz banlanmıyorsunuz, tek taraflı olsa yemin ederim anlayacağım ama her iki tarafta susturulmuyor.

Lakin anlıyorum ki ille de ban gerekiyormuş. O zaman herkes yazdıklarını on kere kontrol ederek yazsın artık.

aynen iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın...
yönetim değil ben sizlere soruyorum aynı tepkiyi neden göstermediniz diye ?

Benim gocunacak bir şeyim yok,ceza sisteminde herkesin ne seviyede konuştuğunu gördük.:34:

Sizin yazdıklarınızın yanında devede kulak kalıyor çünkü.

ben artık eski ceza sisteminin bir an evvel geri gelmesini istiyorum. millet iyice saldı kendini.
dip not.
her 2 taraf içinde diyorum bunu..

oky,
patronları bekliyorum, çok ağır bir durum olmadıkça müdahale etmiyorum biliyorsun.
Sistem devreye girsin o zaman da banlandım şikayetleri olacak, aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık ama inan sistem devreye girsin bu bölümün elşmden çekeceği var, o zaman isteyen gitsin yönetime şikayet etsin beni, banladı, attı, mune şu görüşte o yüzden beni susturdu diye.

çılgın anne, zhra,
her iki görüşünde yorumlarını takip ediyorum, farkında değiller ama onlarda aşırıya kaçıyor, ben hepsini görüyor, okuyorum, lakin hiçbirinizi banlayarak susturmak istemediğimden mümkün olduğunca toleranslı olmaya çalışıyorum çünkü konuları ele alıp konuşmanızdan yanayım, hatta iki gündür her iki görüş için bildirimler çoğaldı, ne karşı tarafa ne sizlere uyarı yapmadım, aksine topikte sözlü ikazı tercih ettim, için için niye banlamıyor diye eleştirenlerde vardır.
Ama tabii bu hep böyle gitmez, devam edilirse mecburen banlama devreye girer, ayrıca özür içinde teşekkür ederim, yazımı dikkate aldığınız için sağolun:34: o özür banaydı farklı yorumlanmamalı.
ben yazımda sizi kastetmemiştim zaten :) ben hakaret edenler için söylemiştim ,neyse iyi oldu açıklama yapmış oldunuz böylece :))

alaraey,
burda sözlere girersek size bir sürü söz yazarım, onlar neden ceza almadıysa donuk zekalılarda ondan ceza almadı.

Sebep mi? Bir daha yazayım, topiğe herkes için uyarı yapmayı tercih ettim, konuşulsun, konuşun, farklı düşünceleri savunsanızda hepiniz düşüncenizi yazın istedim.

Ama bakınız az evvel ki mesajımda da ne dedim, bu böyle gitmez, devam edilirse banlanma kaçınılmaz dedim.

Ne zamandır çoğunuz banlanmıyorsunuz, tek taraflı olsa yemin ederim anlayacağım ama her iki tarafta susturulmuyor.

Lakin anlıyorum ki ille de ban gerekiyormuş. O zaman herkes yazdıklarını on kere kontrol ederek yazsın artık.

hayır mune ben cezadan bahsetmiyorum bandan da bahsetmiyorum
ben tepkiden bahsediyorum , bakın bir sayfa geride yazılan tepki yorumlarına
ama nedense bu sözün söylendiği konuda en ufak biri tepki gösterilmemiş ,kimse dememiş yazdıklarına biraz dikkat diye ..

ben yazımda sizi kastetmemiştim zaten :) ben hakaret edenler için söylemiştim ,neyse iyi oldu açıklama yapmış oldunuz böylece :))

Yok farkındayım da valla içime doğmuş, mahsus banlamadığımı sananlarda varmış:)))

Neyse valla konu dağıldı, bende sebep oldum buna, toparlayalım hemen:1:

oky,
patronları bekliyorum, çok ağır bir durum olmadıkça müdahale etmiyorum biliyorsun.
Sistem devreye girsin o zaman da banlandım şikayetleri olacak, aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık ama inan sistem devreye girsin bu bölümün elşmden çekeceği var, o zaman isteyen gitsin yönetime şikayet etsin beni, banladı, attı, mune şu görüşte o yüzden beni susturdu diye.
gerçekten mune senin durumunda zor ama yani abartıldı artık bazı şeyler. bir şeyide doğru kullanmayı beceremiyoruz..
bu rahatlık bizi aşıyor ya. biz kaldıramıyoruz bunu.
şurada sezarın hakkını sezara veririyorum. senin kadar şu bölümde tarafsız davranan hiç bir kimse olamazdı.

ama nedense bu sözün söylendiği konuda en ufak biri tepki gösterilmemiş ,kimse dememiş yazdıklarına biraz dikkat diye ..
o zaman sanada derim senin fikrince yazan ve hakaret edenlere sen dikkat dedinmi diye.. eğer bir şeyi örnek gösterirsen önce aynaya bakacaksın ben yaptımmı bunu diye.

Son düzenleme:
o zaman sanada derim senin fikrince yazan ve hakaret edenlere sen dikkat dedinmi diye.. eğer bir şeyi örnek gösterirsen önce aynaya bakacaksın ben yaptımmı bunu diye.

hala karşı taraf suçlamaları değil mi ?
ben hakaret avcısı değilim ! ki olsam o yorumda yazardım bakın bakın hakaret ediyor diye !
bugün gördüğüm olay ve sonuç durum bundan ibaret işte ...

Tepki, inanın ki bazen ufacık bir yanlış anlamaya da tepki veriliyor, bazen de ağır sözlere ses çıkarılmıyor.
Bu lafım her iki taraf içinde geçerli, o yüzden aslında bu tepki verdiniz vermediniz sözlerini yazarken herkes tekrar düşünmeli.
Bir tarafın ağır bulduğuna diğerleri gülebiliyor, alkışlayabiliyor, bana garip geliyor ama oluyor işte.
Yani ne olursa olsun bir fikri savunabilirsiniz ya da size aykırı geliyordur eleştirirsiniz fakat eleştiri yaparken kendimizi ifade edecek çokta güzel sözcüklerimiz var, onları tercih etmek yerine karşı tarafı yermek için söz söylemek, bilmiyorum ben şahsen kimseye yakıştıramıyorum.
Aslında bunu tartışmak veya aaa sen bunu söyledin senin gibi düşünenler tepki göstermedi, özür dilemelisin çabuk gibi sözleri de manasız buluyorum.

hala karşı taraf suçlamaları değil mi ?
ben hakaret avcısı değilim ! ki olsam o yorumda yazardım bakın bakın hakaret ediyor diye !
bugün gördüğüm olay ve sonuç durum bundan ibaret işte ...
parmağıyla gösteren ben değilim. mesajlarına bir daha bak. :ssz:

Ahhh ben bunu görmemiştim, görsemde fark etmez, aynı görüş lafına sadece öyle olsun bakalım der geçerim.
Beni bilen bilir, bilmeyene de anlatmaktan yoruldum, artık anlatmam.
SevdaLinka, Rosemarys, Pepe, Saraylım, Medcezir, Rengina, albunea, dejavu, chess, Angry buraya bir yazmaya başlarsa aldıkları cezaları, banlarıyla Dünya turu attırırlar:34:

Beni unutmussun Mune :19: oysa ki tüm cezalarim siyasiydi:23:

parmağıyla gösteren ben değilim. mesajlarına bir daha bak. :ssz:

bir parmak gösterilmişse bunu yapan tek ben değilim , sizinde dönüp bakmanız gereken yorumlarınız var iki sayfa geride !
uzatmanın anlamı yok görünen köy klavuz istemez iki konuda ki hakarette karşılaştırılsın ve tepkilerde :ssz:

Back