• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Siyaset yapacaksan cübbeyi çıkar

Bana cahil diyen o kadar yürekliyse gelsin beni alıntılasın bende atlayım hemen! Ya varya her yazdığımı her kelimesini bu kadar yanlış anlıyosunuzya pes diyorum size! O zaman beni alıntılayıp yorum yazmayın olur mu?

O kadarını bilemem ama bak her kelimesini yanlış anlamak değil konu.Ben kolay kolay din,kuran-ı kerim,ibadet bu tarz konulara yazmam.Yazamam çünkü.Buradaki çoğu kişiye göre yok denecek kadar az bir bilgi dağarcığına sahibim.Asla da yeltenmem girip konulara ''şöyle kurallara uyulmazsa böyle öttürürler adamı'' tarzı senin yazdıgın gibi bir yorum yazmaya.Yaparsam cahillik ederim.Cahillik kötü bişey değildir ama yarı cahillik kötüdür.Biz senin yazdığını yanlış anlamadık.Sen konuy vakıf olmadan yazdın ki olabilir bilmeyebilirsin ama kalkıp siz anlamıyorsanız ben napayım tarzından yaklaşırsan bu şekilde cevap alırsın.Hele ki sonradan kendinden uzaklaşıp şurda başkalarının lafını kullanırsan iyice inandırıcılıktan uzaklasırsın.Keşke öyle demeseydin de ben böyle bilmiyordum deseydin inan şu raddeye gelmezdi.Ben bir konu hakkında yazacaksam doğrulugunu görmek için önce 2-3 ayrı kaynaktan okuyup öyle yazıyorum.Sana da tavsiye ederim.

O kadarını bilemem ama bak her kelimesini yanlış anlamak değil konu.Ben kolay kolay din,kuran-ı kerim,ibadet bu tarz konulara yazmam.Yazamam çünkü.Buradaki çoğu kişiye göre yok denecek kadar az bir bilgi dağarcığına sahibim.Asla da yeltenmem girip konulara ''şöyle kurallara uyulmazsa böyle öttürürler adamı'' tarzı senin yazdıgın gibi bir yorum yazmaya.Yaparsam cahillik ederim.Cahillik kötü bişey değildir ama yarı cahillik kötüdür.Biz senin yazdığını yanlış anlamadık.Sen konuy vakıf olmadan yazdın ki olabilir bilmeyebilirsin ama kalkıp siz anlamıyorsanız ben napayım tarzından yaklaşırsan bu şekilde cevap alırsın.Hele ki sonradan kendinden uzaklaşıp şurda başkalarının lafını kullanırsan iyice inandırıcılıktan uzaklasırsın.Keşke öyle demeseydin de ben böyle bilmiyordum deseydin inan şu raddeye gelmezdi.Ben bir konu hakkında yazacaksam doğrulugunu görmek için önce 2-3 ayrı kaynaktan okuyup öyle yazıyorum.Sana da tavsiye ederim.

ben kime iftira atmışım söyler misin. yada iftira attığım yazıyı göster bana . bende merak ettim kime attım diye. ben kavgalara girmiyorum söz sataşmalarına girmiyorum . sadece bu . kimseye iftira atmadım. heryerde yazıyorsun bunu yok şöyle cevap vermeyin yok böyle. sen kendine bak. hakkıma girdiğini de söylemek istiyorum.

Evet yediremiyoruz çünkü bizim haklarımız ayakkabı kutularında , Bilal in sıfırlayamadıklarında :9: Cumhurbaşkanlı seçiminde de yediremiycez biz kendimize. Hak yedirmek isteyenler önden buyursun :51:

Aynen öylee başkaları oy veriyor yok o kazanacak zaten neden başkasına vereyim diye oy vermiyoruz hayır yani 30 mart ile bu konunun ne alakası var her yerde halaa alakasızca hazmedemeniz de ohh nasıl aldıkta bilmem ne yahu biz biliyorduk zaten bu seçimleri de alacağını başbakan ne derse arkasını aramadan oy verenlerin çoğunluğunu bizde akp li olup zafer nidaları atardık ama boş yani bunlar ben hakkımı aramaktan paramın ve ölen gençlerin hesabını sormaktan yana kullandım oyumu hakkımı aramaktan yana tek kişide kalsam böyle olacak

ben kime iftira atmışım söyler misin. yada iftira attığım yazıyı göster bana . bende merak ettim kime attım diye. ben kavgalara girmiyorum söz sataşmalarına girmiyorum . sadece bu . kimseye iftira atmadım. heryerde yazıyorsun bunu yok şöyle cevap vermeyin yok böyle. sen kendine bak. hakkıma girdiğini de söylemek istiyorum.

Mune'nin uyarısını hatırlamıyor musun ? Tartışın ama iftira atmayın uyarısını ?
Yoktan bir durumu var edecek kadar gözüm dönmedi benim.Reel ortamı geçtim şu sanal ortamda yok yere birinin ne kadar fikir olarak ters düşsem de günahını alacak kadar da.Kimseye de yok yere demem.

p.s: Ama şimdi muhtemelen ben orda oyle demek ıstememıstıme baglayacaksan yazma lutfen.

Son düzenleme:
bildiğim konuyada yazarım bilmediğim konuyada kime ne ?? hani özgürdük biz , biliyorsa da bilmiyorsa da yazmak istiyorsa yazsın sözüm ona özgürlükçüler :))
görmezden gelmek bu kadar mı zor !!! tabi görmezden gelmek gücünü gösteremiyorsa o ayrı :)))))))

bilgi ölçerci hanım :)) iki yorumdan bilgi ölçtüğünü düşünüyor neyse avunsun burda kendine görev edinmiş napsın :51:

Öyle bişey yazıyosun ki resmen ortayı kesip kendi kaleme ters köşe gol at diyosun sonra gelip lolo yapıyorsun olmaz kii ama aaaaa :1:

Bilgi ölçerci hanım hı ? ahaha iyi bulmuşsun aferin :ssz:

He şöylee aferinn tekrardan.

Hadi şimdi kapıyı kapat çıkarken :ssz:

Vayy ironiyi de biliyormuş hellalll.:52:

Hadi canım hadi sefa ile :3:

ah tabi ironiyi kk aleminde bilmeyen var mı yahu dillere pelesenk olmuş :9:
ama kapı kapandı neden girdin ki tekrar olmadı böyle tekrar kapatıyorum :27:

Ben içerideydim sana kapıyı çek kapat dedim farkındaysan kulagın kapıda beni dinliyosan ben napam be canım :52:
Hadi örtt valla kitlicem şimdi.Onu demeye kalmayacak kitlenecek zaten de zorluyoruz şu anda :1:

ay sen oyun oynuyorsun demek kapılarla felan aç kapat kapıyı dinle gibi :52:
evet şimdi kilitlenecek hadi ben kaçtım sen oyununa devam et :27:

Mune'nin uyarısını hatırlamıyor musun ? Tartışın ama iftira atmayın uyarısını ?
Yoktan bir durumu var edecek kadar gözüm dönmedi benim.Reel ortamı geçtim şu sanal ortamda yok yere birinin ne kadar fikir olarak ters düşsem de günahını alacak kadar da.Kimseye de yok yere demem.

p.s: Ama şimdi muhtemelen ben orda oyle demek ıstememıstıme baglayacaksan yazma lutfen.

evet hatırladım şimdi. ben sadece o yazıda için söylememiştim diğer yazılarda da bahsedilmişti işte başbakan asılmalı yok yargılanmalı diye. mune de o yazıya bakmıştı sadece. of tartışmayı sevmiyorum o yüzden yazamadım bi daha da unuttum. ama iftira atmadım. bunu böyle bil. kaç yerde yazdın yine bişey söylemedim . hak konusuna gelince gerçekten girdin hakkıma. ben başbakanımızı seviyorum. ama bu ülkenin vatandaşlarını da seviyorum kim ve ne olursa olsun. laf sataşmalarına gireriz kavga ederiz ama en ufak kin duymam.

Kapıyı kapat diyen benim açan sensin.Gelmeyesin diye kitleyecek olan benim.Ne oyunu allansen ? Devreler yandı sende :1:
Hadi şutlanmadan sende bende bye:3:

evet hatırladım şimdi. ben sadece o yazıda için söylememiştim diğer yazılarda da bahsedilmişti işte başbakan asılmalı yok yargılanmalı diye. mune de o yazıya bakmıştı sadece. of tartışmayı sevmiyorum o yüzden yazamadım bi daha da unuttum. ama iftira atmadım. bunu böyle bil. kaç yerde yazdın yine bişey söylemedim . hak konusuna gelince gerçekten girdin hakkıma. ben başbakanımızı seviyorum. ama bu ülkenin vatandaşlarını da seviyorum kim ve ne olursa olsun. laf sataşmalarına gireriz kavga ederiz ama en ufak kin duymam.

Şöyle yapalım ozaman pembe.Sen o konuda bahsettiğin ''asılsın'' yazılan yorumu nerden geçti söyle ya da söyleme şu platformda bunu diye kimse söyle bende diyeyim ki içim rahatladı bu ithamdan kurtuldum ve senden özür dileyeyim.Hiç te gocunmam senden özür dilemeye.
Ne olursa olsun burda atışır,kavga ederiz.He gün gelir insanız hepimizin birbirine yardımı dokunabilir.Önce insanız birbirimizin yardımına da koşarız.

Şöyle yapalım ozaman pembe.Sen o konuda bahsettiğin ''asılsın'' yazılan yorumu nerden geçti söyle ya da söyleme şu platformda bunu diye kimse söyle bende diyeyim ki içim rahatladı bu ithamdan kurtuldum ve senden özür dileyeyim.Hiç te gocunmam senden özür dilemeye.
Ne olursa olsun burda atışır,kavga ederiz.He gün gelir insanız hepimizin birbirine yardımı dokunabilir.Önce insanız birbirimizin yardımına da koşarız.

Ben bu bolumde boyle bir yoruma rastlamadim. Gozumden kacmis olabilir tabi..

Aksine burada hukumet karsiti hemen hemen herkesin siyasi idamlara karsi oldugunu gordum..

Ha elbette yargilanmali diyen cok oldu(ben dahil)..Ama asilmali diyene rastlamadim.

Hal boyle olunca bu tur ithamlar iftiraya girer evet.

Bu arada anayasa mahkemesinin de kural ihlali yapan devletin bir "muessesesi" oldugunu ogrendim ya, gozum acik gitmem artik.

Back