- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
Bana cahil diyen o kadar yürekliyse gelsin beni alıntılasın bende atlayım hemen! Ya varya her yazdığımı her kelimesini bu kadar yanlış anlıyosunuzya pes diyorum size! O zaman beni alıntılayıp yorum yazmayın olur mu?
O kadarını bilemem ama bak her kelimesini yanlış anlamak değil konu.Ben kolay kolay din,kuran-ı kerim,ibadet bu tarz konulara yazmam.Yazamam çünkü.Buradaki çoğu kişiye göre yok denecek kadar az bir bilgi dağarcığına sahibim.Asla da yeltenmem girip konulara ''şöyle kurallara uyulmazsa böyle öttürürler adamı'' tarzı senin yazdıgın gibi bir yorum yazmaya.Yaparsam cahillik ederim.Cahillik kötü bişey değildir ama yarı cahillik kötüdür.Biz senin yazdığını yanlış anlamadık.Sen konuy vakıf olmadan yazdın ki olabilir bilmeyebilirsin ama kalkıp siz anlamıyorsanız ben napayım tarzından yaklaşırsan bu şekilde cevap alırsın.Hele ki sonradan kendinden uzaklaşıp şurda başkalarının lafını kullanırsan iyice inandırıcılıktan uzaklasırsın.Keşke öyle demeseydin de ben böyle bilmiyordum deseydin inan şu raddeye gelmezdi.Ben bir konu hakkında yazacaksam doğrulugunu görmek için önce 2-3 ayrı kaynaktan okuyup öyle yazıyorum.Sana da tavsiye ederim.