• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Siyaset yapacaksan cübbeyi çıkar

Hala mı aynı konu, konuyu mahfettik, yine de konu içeriğiyle ilgili yazmamakta direniyorsunuz, olan yeliz_nur'un konusuna olacak.

Konu başlığına yorum yapayım madem.

Din,iman muhabbetine gireceksen de siyaseti bırakacaksın.

Ne diyor Bediüzzaman...Şeytandan ve siyasetten Allah'a sığınırım.:28:

ya başka konudakini diyorsunuz siz. bende buraya bakıyorum:). valla uzun konularda bile her yorumu okuyamıyorum benki,her üyenin mesajını takip edeyim..

Benim yazımı alıntı yapıp yazanlar.. Ne anlıyosanız anlayın,şikayet edildin demişsin et kardeşim istediğin yere et! yazdığım söz bana ait değildi Mevlana sözüydü o an aklıma geldi yazdım! ha yanlış oldu olablir kabul ediyorum... kimsede üstüne almasın özrüm sadece MUNE Hanım'a O'nu zor durumda bıraktığımı düşündüğüm için.

Allahım hale bak ya ülke bölünüyor elden gidiyor bizim tartıstıgımız şeylere bak

vallahi kafayı yememek elde değil ya.

Benim yazımı alıntı yapıp yazanlar.. Ne anlıyosanız anlayın,şikayet edildin demişsin et kardeşim istediğin yere et! yazdığım söz bana ait değildi Mevlana sözüydü o an aklıma geldi yazdım! ha yanlış oldu olablir kabul ediyorum... kimsede üstüne almasın özrüm sadece MUNE Hanım'a O'nu zor durumda bıraktığımı düşündüğüm için.

Şikayet eden benim...
Bir kere bana kardeşim diye hitap etme hakkını size vermiyorum...
Ne güzel değilmi,böyle sözleri bende aklıma getireyim,hemen yazıp karalayım ...

Ben konuşun dedikçe konuşmak yerine nerde ne laf söylenmiş kısmına takılı kaldınız.
Konuşmadığınız gibi topiği de karıştırdınız. Konuya dönelim diyorum fakat yine sen bana onu diyemezsin, falanca şunu dedi derdindesiniz.
Açık kalmasının bir manası kaldı mı? Kalmadı, açık kaldığı sürece sen bana ben sana muhabbeti devam edecek demek ki.

Back