• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Siyaset yapacaksan cübbeyi çıkar

Ben bu bolumde boyle bir yoruma rastlamadim. Gozumden kacmis olabilir tabi..

Aksine burada hukumet karsiti hemen hemen herkesin siyasi idamlara karsi oldugunu gordum..

Ha elbette yargilanmali diyen cok oldu(ben dahil)..Ama asilmali diyene rastlamadim.

Hal boyle olunca bu tur ithamlar iftiraya girer evet.

Bu arada anayasa mahkemesinin de kural ihlali yapan devletin bir "muessesesi" oldugunu ogrendim ya, gozum acik gitmem artik.

Valla kendi kendimi sorgulamama sebep oldu hakkıma giriyorsun yorumu ama hükümet karşıtlarının asılsın dediklerini gördük deyince bu ithama girmiyor artık dediğin gibi.En ateşli seçim sürecinde bile kimse ağzına almadı böyle bir söylemi alacagını da zannetmem.

Ne diyosun med bide sizden daha iyi yorumlayabiliyorum,siz lafımı çarpıtıp yanlış anlıyorsunuza döndü bile olay.O geçti zaten.Boşver.Ama sanırım bu daha neler göreceğimizin garantisi niteliğindeydi.

Kendileriyle bu kadar çelişmeyi nasıl başarıyorlar:ssz:
$BlOAt6_IIAAa0WF.jpg

Valla kendi kendimi sorgulamama sebep oldu hakkıma giriyorsun yorumu ama hükümet karşıtlarının asılsın dediklerini gördük deyince bu ithama girmiyor artık dediğin gibi.En ateşli seçim sürecinde bile kimse ağzına almadı böyle bir söylemi alacagını da zannetmem.

Ne diyosun med bide sizden daha iyi yorumlayabiliyorum,siz lafımı çarpıtıp yanlış anlıyorsunuza döndü bile olay.O geçti zaten.Boşver.Ama sanırım bu daha neler göreceğimizin garantisi niteliğindeydi.

allahım ya . neden yalan söyleyim neden çarpıtıyım. sen söyledin demiyorum ki hatırlamıyorum ama konuşuldu hatta bazıları öyle bile olsa asılmasını doğru bulmayız dediler. artık inanıp inanmama senin sorunun. 10. sayfaya kadar baktım ama bulmam mümkün değil gibi. inşallah hatırlayan yazar. daha ne deyim. artık bana da alıntılayıp yazma . kendi bildiğin yolda ilerle.

allahım ya . neden yalan söyleyim neden çarpıtıyım. sen söyledin demiyorum ki hatırlamıyorum ama konuşuldu hatta bazıları öyle bile olsa asılmasını doğru bulmayız dediler. artık inanıp inanmama senin sorunun. 10. sayfaya kadar baktım ama bulmam mümkün değil gibi. inşallah hatırlayan yazar. daha ne deyim. artık bana da alıntılayıp yazma . kendi bildiğin yolda ilerle.

Ya boşver sen arkadaşım onların laflarının sonları gelmez uzatıkça uzatır haklı çıkmaya çalıştıkça çalışır....
Söylenecek en güzel laf ''edepli edebinden susar edepsizse ben susturdum zanneder'' de gitsin..!

Ya boşver sen arkadaşım onların laflarının sonları gelmez uzatıkça uzatır haklı çıkmaya çalıştıkça çalışır....
Söylenecek en güzel laf ''edepli edebinden susar edepsizse ben susturdum zanneder'' de gitsin..!

bu kadar güzel bir laf olamazdı .
az ve öz olaya nokta koymuşsun .. işte budur :46::46:

Bu da ders olmus olsun ozaman sana.Bir lafi soyleyeceksen iyi dusun once.Lafin kime nereye gidecegini tart kafanda insanlari da zan altinda birakma sonra boyle ık mık yapma.Hala afaki konusuyorsun yok yalan mi soyleyecegim yok buralarda biyerde yok baktim bulamadim falan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakaret etmeden yazmayı bilmiyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Hakaretsiz düşüncelerini ifade etme adına seve seve yardımcı olabilirim:34:

Bir de nacizane tavsiye bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmazsanız sizin hakkınızda daha hayırlı olur.

sagol arkadaşım artık cevap vermek istemiyorum. zaten ne düşünürse düşünsünler .

kelimelerinize dikkat edin bence. burada kimseye edepsiz diyemezsiniz. hoş kibledim sizi.:ssz:

Lütfen hepiniz sözlerinize dikkat edin.
Karşılıklı söyledikleriniz hiç hoş değil...

Özür dilerim, sadece bi sözdü onu yazdım bu kadar üstünde durulacağını bilsem yazmazdım!

Biz düşüncemizi söyleyince iftira oluyo, onlar söyleyince özgürlük(çü) oluyo.. Hey Allah'ım ya...:47:

yok canım herkes kin kusarken kusabilir ,ama bize sıra gelince biz konuşma hakkına sahip değiliz ,sadece belirli bir kesim hakaret hakkına sahip .
neyse canım boşver ,herkes herkesi biliyor ,konu uzamasın boş yere ban gelmesin ..

Telde kib yok.olsa da yapmam zaten hata etmis.Bazilarida desteklemis.Ne guzel.Gormezden geleyim dedim ama baska arkadaslar farketmis.Ozur dilemis kapatalim durumu.Haklidir kendine gore ama iste boyle haksiz duruma dusuluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım herkes kin kusarken kusabilir ,ama bize sıra gelince biz konuşma hakkına sahip değiliz ,sadece belirli bir kesim hakaret hakkına sahip .
neyse canım boşver ,herkes herkesi biliyor ,konu uzamasın boş yere ban gelmesin ..

En çokta buna canı sıkılıyo insanın, nedense Bazı kesiminki görünmüyo onların yazıkları hahaha hihihi gülünüyo, bide yazmış 'özür dilemiş' diye sanki Ona diledim hiiiç üstüne alınmasın o şahıs........!

"donuk zekalılar" da hakaret anlamı içeren bir kelime mamafih en ufak bir tepki görmemiş !!!!

:19: Görünmez canım onların ki neden görünsün ki, görmeyende aynı düşüncede değil mi zaten..............................

En çokta buna canı sıkılıyo insanın, nedense Bazı kesiminki görünmüyo onların yazıkları hahaha hihihi gülünüyo, bide yazmış 'özür dilemiş' diye sanki Ona diledim hiiiç üstüne alınmasın o şahıs........!

:19: Görünmez canım onların ki neden görünsün ki, görmeyende aynı düşüncede değil mi zaten..............................

Hakaret eden haddi aşan banlanır,Mune bu konuda ne görüş tanır ne arkadaş...

Geyikte sohbetin dibine vururuz ama cezada hiç acımaz.Yazdıklarınız gerçekleri yansıtmıyor yani.

Kimseyi de kayırdığı yok.

çılgın anne, zhra,
her iki görüşünde yorumlarını takip ediyorum, farkında değiller ama onlarda aşırıya kaçıyor, ben hepsini görüyor, okuyorum, lakin hiçbirinizi banlayarak susturmak istemediğimden mümkün olduğunca toleranslı olmaya çalışıyorum çünkü konuları ele alıp konuşmanızdan yanayım, hatta iki gündür her iki görüş için bildirimler çoğaldı, ne karşı tarafa ne sizlere uyarı yapmadım, aksine topikte sözlü ikazı tercih ettim, için için niye banlamıyor diye eleştirenlerde vardır.
Ama tabii bu hep böyle gitmez, devam edilirse mecburen banlama devreye girer, ayrıca özür içinde teşekkür ederim, yazımı dikkate aldığınız için sağolun:34: o özür banaydı farklı yorumlanmamalı.

en ufak tepki gösterilmemiş ama burada millet ayağa kalkmış, ne güzel de görürler karşı yorumları ...
en güzel de hataları şıp diye yakalarlar !!

Back