Sende benim yazdıklarıma cevap verebilde öyle konuş bir yaa.
Ne acısı ben vatandaşlık görevimi yaptım valla vicdanım da rahat o kadar gencin katiline, alevi bunlar deyip küçücük çocuğa mezhep ayrımı yapıp annesini yuhalatan, kuranda bile açıkça cennet anaların ayakları altında yazarken insanlara nefret besleten, terörist ilan eden, gözüyle görmediği şeyleri olmuş gibi anlatan, halkı ikiye bölen, paracıkları oğluna istifleyip sonra yok et diyen ortaya çıkınca da montaj diye meydanlarda bağırıp hiçbir kuruma analiz ettirip montaj olduğunu belgelerle ispatlayamayan, çocuklarının birine çürük raporu alıp birine bedelli askerlik yaptıran ama yoksulun çocuğu ölürken üç beş kelle diyen, bu ülkeyi bölenlerle, yüzlerce şehidimizin katiliyle masaya oturup anlaşan, pkk bayrakları açılırken ses etmeyip ,türk bayrağı açanı yerlerde sürükleyen, benim başörtülü bacım dayak yedi derken, camide içki içtiler derken görüntü var deyip bir sene olacak nerdeyse o görüntüleri gösteremeyen ama başı açıkları perdesiz ev bilmem nedir diye niteleyen, kendi bakanı cenazeye gidenlere nekrofili derken bunu kınamayan alkış tutan, kızlı erkekli kalanları ihbar edin deyip o çocukların ailesi yokmuş gibi namus bekçiliğine soyunan bilmem ne yerine koyan, maddi durumuna bakmadan Allah rızkını verir deyip 3 çocuk yapın diyen ama asgari ücret alanlarla da simit çay yeseler deyip maaşın yarısıyla ancak 3 kişilik ailenin simit çay yiyebileceğini gösteren,milletvekili maaşlarını azaltmak şöyle dursun son model makam araçları veren, faturalarını meclisten ödeten, benzin fiyatlarından dem vurunca dalga geçer gibi porcheye binmesinler diyebilen,çocuklara tecavüz edip öldürenler, karısına şiddet uygulayanlar öldürenleri iyi halden en az cezayo aldırıp hakkını arayan sırf kamu malına zarar vermiş gençleri emriyle öldüren sonra da hakettiler diyen, benim yüzde ellim diyerek sadece kendi ne oy veren halkı halktan sayan vs vs... bir adama oy vermem. Önce bana insan olarak oy verip vermememe bakmaksızın saygı duyacak, düşüncelerimi eleştirilerimi özgürce söylememi sağlayacak, kutuplaştırmayacak, ölene de saygı duyup hatalıyım diyebilecek, Atatürk'ün mirasına sahip çıkacak gidip Atatürk Orman çiftliğine babasının malı gibi başbakanlık konutu yapmayacak, cumhuriyetin şahsiyetlerine iki ayyaş demeden önce şu an başbakan olabilmesini bile onlara borçlu olduğunu bilecek. milli bayramları kutlayabilecez o zaman benden oy isteyecek. Daha sayayım mı yani.. Benim oy vermeme nedenlerim bunlar ve ülkem içinde Allah katında da böyle bir kişiye oy vermediğim için vicdanım rahat kazanmış olması o yüzden beni hiç ilgilendirmiyor benim katkım yok bunda hiç olmazsa.