Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

K
Demogojiyle alt edemezsin beni, benim akrabalarıma getirerek konuyu hassaslaştırmaya çalışıyorsun. At gözlükleriyle bakıyorsun sanki rte masum ah canım çok üstüne geliyolar demişim gübi. Yargının güvenilmez olduğunu senden daha iyi biliyorum

Ama siz ve türevleriniz devletin bi asırdan fazladır sıfırın altında olmasının tek suçlusunu baştakiler zannediyorsunuz, o ajanların zaten bu devleti yönettiklerini baştakilerin hep kukla olduğunu bilmiyorsunuz dimi, rte de kankası orda kaldı diye misilleme yapıyodur farklı değil yoksa

Ama sizin gözünüzde papaz masumsa yinede bakış açınız içler acısı
Kedidir o kedi :)) masum kedi :))

Tum dunyada su an para dolar ve Japon yenine kayiyor, guvenli liman olarak. Boylece dolar ve Yen degerleniyor, Euro, Ingiliz Pound'u, Avustralya ve Kanada dolarlari ve diger para birimleri dolar karsisinda deger kaybediyor. ABD; Almanya, Meksika ve Canada'nin demir celik ihracatinda gumruk vergilerini bir anda arttirdi, Turkiye de bundan etkilendi. Turk ekonomisi populist bir ekonomi oldugu ve ayagina gore yorganini uzatmayan, borc yapilandirmasi kotu yonetilen, kisa vadeli borcu cok yuklu, her bakimdan da disa bagimli bir ulke oldugu icin en cok etkilenen ulke oldu, krize girdi.

Diger yaptirimlar Rusya ve Iran'a.. Iran da uzun zamandan beri suregelen yaptirimlardan ve ambargolardan sonra krize dogru gidiyor. Rusya para birimi de cok deger kaybetti ama krize filan girmedi bizim gibi.

Yani, daha biz direct olarak bizi hedefleyen bir yaptirim gormedik. Rahip Brunson olayinin muzakereleri cozumsuz kaldiginda gorecegiz. Komsuda olmus olay bizi bu kadar etkiledigine gore ABD bizi direkt olarak hedefleyen bir yaptirim uygulamaya girisirse neler olabilecegini tahmin bile edemiyorum ne yazik ki..

Demogojiyle alt edemezsin beni, benim akrabalarıma getirerek konuyu hassaslaştırmaya çalışıyorsun. At gözlükleriyle bakıyorsun sanki rte masum ah canım çok üstüne geliyolar demişim gübi. Yargının güvenilmez olduğunu senden daha iyi biliyorum

Ama siz ve türevleriniz devletin bi asırdan fazladır sıfırın altında olmasının tek suçlusunu baştakiler zannediyorsunuz, o ajanların zaten bu devleti yönettiklerini baştakilerin hep kukla olduğunu bilmiyorsunuz dimi, rte de kankası orda kaldı diye misilleme yapıyodur farklı değil yoksa

Ama sizin gözünüzde papaz masumsa yinede bakış açınız içler acısı
Ne demagojisi, yazdiklarim yalansa yalan dersin. Herkesin bildigi gercekler bunlar. Ulkeyi 16 yildir ben yonetiyor olsaydim mesuliyeti kabul ederdim. Dis borcu 16 yilda 5'e katlayan ben miyim, bastakiler mi? Bu kadar kotu yonetilen ekonominin suclusu yonetim degil de kim? Iran niye yillardir ambargo altinda oldugu halde hala batmadi? Almanya yaptirim yedi, onlar niye krize girmedi? Niye bir tek biz batiyoruz?

Kisaca dostlar, yillardir hic revize etmeden, hic bir vizyonu olmayanlarin uyguladigi Kemal Dervis yasalari iflas etmistir. Bu yil acil 240 milyar dolar borc bulunmazsa ya gene Turkiyeden toprak, maden filan satacagiz, ya da IMFnin kucagina oturup Sam amca'nin (ABD) dayattigi yeni kanunlari meclisten gecirip uygulamaya sokacagiz. Bu kadar parayi bu kadar kisa zamanda geri odemenin baska yolu yok.

Sosyal medyadan normalde akpli olmayan biri demiş ki "Bir sonraki seçimde ben de Akp'ye oy verecem. Madem ülkeyi uçurumun kenarına kadar getirdiniz, ittirirken bir tekme de ben vuracam". Çok hoşuma gitti ironi.

Bu konuda da iyi ki İnce kazanmamış, yoksa ülke batışında ihale ona kalırdı diyenler olmuş. Doğru. Ben de İnce'ye oy vermiştim, şimdi iyi ki kazanmamış diyorum bu sebepten. Millet sinirden ne düşüneceğini şaşırdı artık.
aynen.ömru hayatımda ilk defa inceye oy verdim.iyikide kazanamamış.ihale adamcağıza kalırdı

Yahu doğru olsa da bu papazı masum mu yapıyor??? Yabancı hayranlığı nedir bu kadar ya! Zaten devlet politikaları baştan aşşağı yıllardır kötü ama böyle olması ajanları masumlaştırıyor mu neredeyse ah papaza yazık oldu diyeceksiniz
Yahu papazın fetö örgüt üyesi olmakla suçlandığını ve düne kadar fetönün milli gurur olduğunu siz benden iyi biliyorsunuz
Eğer fetö terör ise daha önce onlarla olanlar neydi
Ben bir ayrım göremiyorum

Onlar kandirildik diye sacma sapan bir bahane ile yargidan yirtti, ceremesini halk cekti. Yuzbinlerce insan bunlarin actirdigi, pohpohladigi okullara cocuklarini gonderdigi icin isinden ekmeginden oldu, ise de giremiyorlar. Kirmizi kurdelasini kendileri keserek kutlamalarla actiklari Bank Asya'ya para yatiran halk da oyle, tutuklananlar, isinden edilenler, cogu yargisiz infaz edildi, hala issizler.. Ama bunlara laf yok, onlar kandirilmis.. Kendi yarattiklari sucun ceremesini halka odettiler.

bizim köyümüzde yok netcez şimdi.
Ithal kurufasulye ve ithal patates yiyecen el mecbur.. Eskiden kurufasulye pilav fakir yemegi idi, artik hem pahalli hem ithal.. Patates de savastaki Suriyelilerden aliniyor. Onlar bile ihrac ediyor bize ya, kiyametin kopmasi yakindir.

Ekonomik soruşturma başlatılmış sanırım,dolar hakkında provokatör şeyler yazanlar için. 346 tane hesap belirlenmiş. Bu soruşturma olunca dilekce falan geliyor mu acaba:işsiz:

Ne demagojisi, yazdiklarim yalansa yalan dersin. Herkesin bildigi gercekler bunlar. Ulkeyi 16 yildir ben yonetiyor olsaydim mesuliyeti kabul ederdim. Dis borcu 16 yilda 5'e katlayan ben miyim, bastakiler mi? Bu kadar kotu yonetilen ekonominin suclusu yonetim degil de kim? Iran niye yillardir ambargo altinda oldugu halde hala batmadi? Almanya yaptirim yedi, onlar niye krize girmedi? Niye bir tek biz batiyoruz?
Ben bunları senden daha iyi biliyorum şşş sakinnn!!!
Git çok biliyorumlarını bilmeyenlere anlat!
Ben suçsuz dediğiniz papaZdan bahsediyorum sen bla Bla saçmalıyorsun, ne kadar salgırsanız ya, sizin gibi hemen düşmanlaşıp ötekileştirmeye çalışanlar hep ezber konuşuyor, git bi kaç hesaptan daha öğren eksik bilgilerin tamamla
PAPAZ SUÇSUZ MU SİZCE?

Yahu papazın fetö örgüt üyesi olmakla suçlandığını ve düne kadar fetönün milli gurur olduğunu siz benden iyi biliyorsunuz
Eğer fetö terör ise daha önce onlarla olanlar neydi
Ben bir ayrım göremiyorum
E tamam doğru ben onları savundum mu? Sadece baştakileri kötülemek için bana ajanları masumlaştırmak çok acı geliyor, zaten bunları birbirinden ayırmamalıdınız, ama bizde bi yabancı aşıklığı var onlar hep masum sadece ve sadece bizim kötülerimiz kötü, bu bakış acısı beni delirtiyor çok sığ. Bunların hepsi kollektif şirket birbirlerinin çıkarlarını düşünen, arada böyle çelme takıyolar işte kendi aralarında, olan bize oluyor

Ithal kurufasulye ve ithal patates yiyecen el mecbur.. Eskiden kurufasulye pilav fakir yemegi idi, artik hem pahalli hem ithal.. Patates de savastaki Suriyelilerden aliniyor. Onlar bile ihrac ediyor bize ya, kiyametin kopmasi yakindir.
kıyamet turkiyenin başına 16 yi l önce koptu zaten

Ekonomik soruşturma başlatılmış sanırım,dolar hakkında provokatör şeyler yazanlar için. 346 tane hesap belirlenmiş. Bu soruşturma olunca dilekce falan geliyor mu acaba:işsiz:
Turkiye'de boyle olmak gerekiyor.

501236-3-4-82d9e.jpg

Haberin kaynagi ne?

Cok merak ediyorum çiftçi isyanda eğitim darmadağınık fabrikalar kapanıyor uretim yok emekliler ac is yok ya meyve sebze ateş pahasi yawww bu akp kim oy verdi verenin vijdani rahatmi
Bende anlamıyorum hani yapılan anketler gerçeği yüksek oranda yansıtır derler yaa

Anket yapıldı ince önde gitti

Yorumlarda cogunluk vermeyenler

Bu verenler çifter çifter mi kullandı ki ://

Ben bunları senden daha iyi biliyorum şşş sakinnn!!!
Git çok biliyorumlarını bilmeyenlere anlat!
Ben suçsuz dediğiniz papaZdan bahsediyorum sen bla Bla saçmalıyorsun, ne kadar salgırsanız ya, sizin gibi hemen düşmanlaşıp ötekileştirmeye çalışanlar hep ezber konuşuyor, git bi kaç hesaptan daha öğren eksik bilgilerin tamamla
PAPAZ SUÇSUZ MU SİZCE?
Papazin suclu olup olmadigi hala mechul, yargi asamasinda. Suclulugu ispat edilene dek sen hakim gibi hukum veremezsin suclu diye, soyledigim bu, nesini anlamadiysan..

Benim sahsi fikrimi sorarsan Devletin izni ile acilmis Bank Asya'ya para yatiranlar, cocugunu FETO nun o zamanki Milli Egitim Bakanliginin onayi ile acilmis okullarinda okutanlar ne kadar suclu ise o kadar suclu.

FETO ile dirsek temasinda bulunanlar iceri atilacaksa once ABDdeki evine kadar gidip ziyaret edenler, fikir teattisinde bulunanlar, sofrasina oturanlar tutuklanmali, sence haksiz miyim? Bu yapilmiyorsa yargi nalinci keseri gibi sadece bir kesime yontuyordur, boyle bir adalet olamaz.

30szt08a_ist_izm_ant_trb_-yeni-1.jpg

Daha burda yazmayanlar var. Et, sut, peynir, yogurt vb. gibi.. Allahtan sira, kuyruk filan yok, bol bol gonderiyorlar..
Peki Turkiye'nin Moldova'dan domuz ithal ettigini biliyor muydunuz?:KK70:

Son düzenleme:
X