Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Siyasette bireyselliği aşalı çok oldu. Verilen her oy,ağızdan çıkan her cümle bir zihniyeti temsil ediyor artık.
Aksini dusunmediginizden adım gibi emin olmasam yazmazdım zaten.
peki buna dayanarak ben de sizi din düşmanı ilan edeyim o halde, ne dersiniz? din düşmanlarıyla aynı saftasınız çünkü.

Yok tatlim cok acayip bir yorum yaptin, yani sozlere karsilik veremedim. O neydi giz. Bence yavas ol azicik. Din dusman ne demek gercekten sasiriyorum. Nicin ulkede Boyle bir karsilik var bir dusunmek lazim. Gercekten din dusmanlari Mi yoksa karsit dusünce Mi, gunaha girmenin boylesi

Yok tatlim cok acayip bir yorum yaptin, yani sozlere karsilik veremedim. O neydi giz. Bence yavas ol azicik. Din dusman ne demek gercekten sasiriyorum. Nicin ulkede Boyle bir karsilik var bir dusunmek lazim. Gercekten din dusmanlari Mi yoksa karsit dusünce Mi, gunaha girmenin boylesi
e arkadaş beni ‘tüp kuyrukları’ zırvası yapan kesime dahil etti, verdiğim oy sonucu. ben de ona verdiği oy sonucu din düşmanı zırvası yaptım. kısasa kısas:bicak:

DA307A98-96C1-48F9-B492-A1A2F4EDC7AF.jpeg

Sen, eşin, baban, oğlun, dostun bu dolar sebebiyle iflas vermek zorunda kalan şirketlerinizden çıkartıldığınızda o zaman bizim neye düşman, neye dost olduğumuzu anlayacaksınız.
Allah ede de sonumuz venezuella olmasın. Bir araştırın lütfen. Youtubeda izleyebilirsiniz Venezuellada hayat diye.

e arkadaş beni ‘tüp kuyrukları’ zırvası yapan kesime dahil etti, verdiğim oy sonucu. ben de ona verdiği oy sonucu din düşmanı zırvası yaptım. kısasa kısas:bicak:

Yine de dini karistirmamak lazim, hassas konudur. Baska bir boyuttur. Bir gorusu savunmamanin karsilik boyle bir tanimlamayla sonlandirilmamalidir.
Tanriyla araya hicbir sey girmemeli.misal Aliyi savunmamanin karsiligi Tanrisizlik olmamali. Geride kalan hersey medeni bir sekilde tartisilabilir

Sen, eşin, baban, oğlun, dostun bu dolar sebebiyle iflas vermek zorunda kalan şirketlerinizden çıkartıldığınızda o zaman bizim neye düşman, neye dost olduğumuzu anlayacaksınız.
Allah ede de sonumuz venezuella olmasın. Bir araştırın lütfen. Youtubeda izleyebilirsiniz Venezuellada hayat diye.
peki siz de araştırın kıyamet alametleri diye. hepsi olması gerekenler önüne ne kadar geçersen geç bunlar yaşanacak. ve öyle ki bundan sonra pek yüzümüzün gülmesini de beklemeyin.

biz henüz gelişmekte olan bir ülkeyiz. amerika ise gelişmiş bir ülke. o yüzden onların elinde. gelişmekte olduğumuz için bu saydığınız nedenler gün yüzüne çıkıyor.
Gelismekte olan bir ulke miyiz? Inanin ben ilkokuldayken yani bundan 25 sene oncesinde bu kavram kullaniliyordu. Hala gelisemedik mi?
Ayrica dunya deviyiz super gucuz diyenler baska gezegenden geldi sanirim

X