Allah var, Allah her zaman var, her zaman yar.. En ufak suphemiz yok elhamdülillah..Allah üzerinden gitmeyın hanımefendı . Belki inanmıyorsunudur birşey dıyemem .
Ama bu laf üzerinden Sapma sapan capsler yapılıyor. Yok dünya üzerinde insan sıfatına konuşmuş bırıını Allah yerıne koymalar .
Allah yok mu ? Demek istiyor bu dalga geçenler ?
İnanmıyorsanız lafım size değil . Ben farklı inanışlara saygılıyımdır. Kimseın inanışı benı ılgılendırmez. Ama bir çok inannışın oldugu yerde böyle şeyler paylaşılırsa yorumumu yaparım.
He bu arada azcık sakin . Ne bu hiddet bu celall ?
Orasi oyle ama 3 cocukla bogazicini kazanan bir kadin , sadece sabahlara kadar soru cozup sinavi kazanan 17 yasindaki veletten daha degerli gozumde , daha bilincli daha akli basinda ki kazanabipmis diye dusunurum ama dusunmemem lazimmis anladim :)
Allah var, Allah her zaman var, her zaman yar.. En ufak suphemiz yok elhamdülillah..
Yapilan terbiyesiz yorumlar, capsler filan zaten basitlik gostergesi..
Fakat şahsım adına ben de bu cumleyi zerre samimi bulmuyorum.. Tam bir tevekkül ve teslimiyet icinde soylenmis bir söz mü Allah aşkına? Aksine, zaten ne dese mutlak doğru olarak gören bir topluluğa karşı söylenmiş, halkin manevi duygularini kullanmaya çalışan bir cümle gibi geldi bana duyduğum an..
Elbette Rabbimiz var ama Rabbimiz tedbirsizce, akilsizca davranmamizi ve sonra işleri O'na birakmamizi istemiyor.. Önce tedbir, sonra tevekkül diyor, hadis-i şeriflerde de bu durum açıkça görülür..
Haddini aşan edepsizce yaklasimlara karşıyız, o apayri bi konu.. Ama birilerinin de bu oyunları bırakması lazim artik.. Daha dun secim zamani bi tanidigim bana diyor ki "muhafazakar biri Erdoğan'i desteklemiyorsa mutlaka altinda bi sey vardir, mutlaka" Ne demektir bu? Ne hadsizliktir? Erdoğan taraftari degil diye dinsiz veya vatan haini mi bunca insan? Benim cevabim da şu "Islami hassasiyeti oldugunu iddia edip bi insana bunca TAPILIYOR ise, ben de onun altinda bi şey ararim"
"Din sizin tekelinizde degil, haddinizi bilin" diye haykirmak istiyorum yuzlerine..
Doların bir iki hafta içinde 10 doları bulacağını söyleyenler var, umarım olmaz(( ama böyle acayip açıklamalar yapmaya devam ederlerse ne yazık ki tablo iyi gözükmüyor
Muhafazakar kelimesinden ben de hoşlanmıyorum.. Benim icin doğru olan her şeyin tanimi İslam ve bu dinin Rabbi de Peygamberi de belli.. Kimsenin dini tekeline alma hakki yok.. Hele baskalarini dinden dışlama haddi asla yok..Ben artik muhafazakar tanımını asla kabul etmiyorum bu yüzden. Bana göre muhafazakarlık bir akım bir cemaat gibi bir oluşum, başında da bir lideri var hepsi ona biat ediyor.
Doların bir iki hafta içinde 10 doları bulacağını söyleyenler var, umarım olmaz(( ama böyle acayip açıklamalar yapmaya devam ederlerse ne yazık ki tablo iyi gözükmüyor
https://www.gazeteduvar.com.tr/yaza...dara-kim-gelirse-gelsin-imfye-gitmek-zorunda/
Tekrar bu yazıyı paylaşıyorum !
https://www.gazeteduvar.com.tr/yaza...dara-kim-gelirse-gelsin-imfye-gitmek-zorunda/
Tekrar bu yazıyı paylaşıyorum !
Konu Hdpye gelecekse çözüm sürecinden bahsedelim istersen olur mu?Yok daha neler. Konu Pkk ya gelecekse eğer CHP nin hdpkk ya kazandırdığı oylardan da bahsedelim.
Basortusune gelmis konu gene.. Basortusu yedirirsiniz cocuklariniza tum sulaleniz issiz kaldiginda.Kimseyi alintilamak istemiyorum ama. Sizin secimleriniz yüzünden bu sikıntıları cekmek zoruma gidiyor nedemek? Yani oylar bir partiye verildigine göre iyi olarak görüldügü icin verilmis. Pardonda diger partiler bundan dahami iyi? Daha önce neler yapildigini , hastaneden borcunu odemeden cocugunu almadigini, kuruluslara basörtülü girilemedigini gördük . Birakin allah askina. Hür bir milletiniz ama basa oyle birileri geliyor ki basindaki Allah adina olan örtüyü cikarip atiýor. Ben hic bir partiyi savunmuyorum. Atatürk olsaydi böyle olmazdi.
Ya ne alakasi var ? Ne kadar ayip bir soyleneminiz var . Ben suan ki partiyi savunmuyorum dedim size. Hani herkes istedigini giyebiliyor ya ondan bahsediyorum. Madem herkes istedigini giyip , takabiliyor. Basa gelen kimse buna karisamaz bundan bahsediyorum. Ayrica böyle dusunuldukden sonra biz ilerileri cok goremeyiz eminim.Basortusune gelmis konu gene.. Basortusu yedirirsiniz cocuklariniza tum sulaleniz issiz kaldiginda.
Sizin basortunuz ugruna ulke bugun bu halde.. AKPyi yillarca tum rezilliklerine ve beceriksiz yonetimine aldirmadan sirf basortunuz ugruna iktidarda tutmadiniz mi? Yillarca yazdik ucuruma gidiyor ulke diye, hep ayni terane ile geldiniz: basortusu. simdi niye kiziyorsunuz yuzunuze vurulunca? Bu ulkenin bu hale gelmesinin sebebi siz ve sizin gibi dusunerek AKPyi destekleyenler.. Siz daha hic birsey gormediniz, 15 yil oncesini mumla arayacaksiniz, cunki bu ulke artik varlik savasi vermekte..Ya ne alakasi var ? Ne kadar ayip bir soyleneminiz var . Ben suan ki partiyi savunmuyorum dedim size. Hani herkes istedigini giyebiliyor ya ondan bahsediyorum. Madem herkes istedigini giyip , takabiliyor. Basa gelen kimse buna karisamaz bundan bahsediyorum. Ayrica böyle dusunuldukden sonra biz ilerileri cok goremeyiz eminim.