Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Onlarin dolari varsa bizim Allahimiz var ne demek biri aciklasin.. 90 senede Turkiyenin yaptigi 80 milyar dis borcu 16 senede 453 milyara cikaranlar bu borc karsiligi olarak Allahi mi gosteriyorlar, tovbe tovbe..
Bu lafin dogrusu onlarin dolari varsa bizim TLmiz var olacak.. O da yakinda tuvalet kagidi olacak bu gidisle.. MB bankasi dolar basmiyor, TL basiyor. Dolayisiyla bu borc TL'ler dolara cevrilerek odenecek. Odenmezse adamlar ister papazi ister, ister on tane daha us kurar. Eyy demekle borc odenmiyor, bas yerden kalkmiyor, once borcunuzu odeyeceksiniz. Direneceklermis.. Neye direneceksiniz, elalem parasini yedirir mi size.. Batagin icindesiniz, sacma sapan konustukca, naralar savurdukca batiyorsunuz, dolar ucuyor, borc katlaniyor.
Yol yapti.. Marmaray yapti.. Borc ile fahis fiyatlara yapilanlari odeme zamani. Borc gule gule gelir, aglaya aglaya donermis.. O hesap. Zamaninda demistik dememe bilmem ki gerek var mi?

ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ OZELLİKLE BİRKAÇ ARKADAŞI BIMERE VE CIMERE YAZDIM SABAH İLK İŞİM BUNU YAPMAK OLDU. GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN.ARTIK AĞZINDAN KÖPÜKLER ÇIKARAK MAHKEMEDE NASIL CUMHURBAŞKANINA HAKARET EDİLMİŞ ANLATIRSINIZ. YAZDIKLARINIZ ARTIK ISTESENIZDE GERI DONUSU MEVCUT DEGIL CUNKU COKTAN OKUNAN YERLERE ULASMISTIR. ZATEN LİNK VE AÇILAN BAŞLIKTA DAHİL OLMAK ÜZERE.. DEMOKRASI DİYE KENDİNİZİ YIRTARKEN ASIL DİKTATÖRLÜĞÜ YAPTIGINIZ GERÇEĞİ ASLA SAKLAYAMAZSINIZ . BUNDAN SONRASI İŞ DEVLETİNDIR. BU REZALET İÇERİĞİ OLAN PORTALI BİR DAHA OKUMAYİ GEÇİN GÖRMEK DAHI İSTEMİYORUM.TEZ ZAMANDA HESABIMIN İPTALİNİ İSTİYORUM.

Hanim teyze sen ne zaman Cumhurbaskani oldun la biz direkt senden nefret ediyoruz.. neyse zaten banlanacaksin neyin havasi allasen.. kaldi ki en ufak hakarette banliyorlar zaten ama sen hobi olarak sikayet et tabi, cimerin bimerin de tusunu bozdunuz lan

Yaa boşver teyzesi sen. Hadi iyisin o bag de yedek listesinde ilk sıradasın

tuşların bozulduğunu bir an gözümde canlandırdım da
Ya gerçekten tuşlar bozuldu valla yani onlar için aynı parti düşüncesinde olmamak vatan hainliği hey allahım ya biz hain onlar vatan sever nerde kaldı bizim hepimiz kardeşiz deyişimiz bölündük resmen Allah gerçekten yardımcımız olsun kötü günler geliyor ülkeye ekonomik savaşı bırakın bu kadar dik kafalı olursak silah savaşından korkuyorum Can'ım cennet vatanım cehenneme dönmez inş

tatlım herkes tırnaklarını içine çekecek olay bitecek...ama gelişme var maşallah...sayfanın başlarına gidersen daha bi kavgacı uyumsuz yazılar var 80 .ci sayfadan beri sizin gibi paylaşımlar yapmaya başladı insanlar...inşallah 100 .sayfada ( bir kaç sayfa daha yazsınlar içlerini iyice döksünler )YAŞASIN BİRLİK ,BERABERLİK der insanlar

Ben kimseyle kardes degilim sevgili Liva.. soyle baksana olaya kpss den 90 alip mulakattan 30 verilerek elenmis biri 60 ile atanan birini nasil kardesi olarak gorur ki? Ya da asgari ucreti poposundan kan damlayarak kazanan birine “canim sen de o paraya iphone alma” deme hakkini kendinde goren parali zihniyetle nasil kardes gorur insan kendini? Dune kadar hatta bu konuda var, kendi partisinden olmayana islam dusmani, vatan haini diyen birileriyle yasasin kardeslik diye bagirabilir misin? Ben yapamiyorum iste o yuzden ben kimseyle kardes degilim, kendi teknemde kendimi kurtarmakla yukumluyum.. isterse 1500 sayfa yazilsin son sayfada yine ayni seyi yazacagim tirnaklarimla :)

Bölündük işte keşke bölünmeseydik iyiydi ama malesef bölündük en çok zoruma giden o zaten neyse tırnaklar iş başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…