Köye de dönmesin toplumdan izole bir kampa yerleştirsinler bu ve bunun gibileriYanlış geldin herhalde :)))) ateşin falan mı var? Köyüne dön bence rahat edersin!
Neden herkes birbirini yiyor. Birde tek türkiye tek yürek diyorlar. Savas ilk önce kendi icimizde cikacak. Biri demis atatürk sayesinde biride demis dinimiz sayesinde turkiye kurtuldu. Rabbim ulu önder ataturku vesile kilmis türkiye kurtulsun diye. Su yazilanlari gorse Atam kemikleri sızlar. Nasil insanlar olduk , birbirimizin acigini arar, laf sokan , aciyla mutluluk duyan..
Olan olmus ne yapacagiz? Birbirimizi yiyince dolarmi dusecek.
Bazilari kör cahil.
ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ OZELLİKLE BİRKAÇ ARKADAŞI BIMERE VE CIMERE YAZDIM SABAH İLK İŞİM BUNU YAPMAK OLDU. GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN.ARTIK AĞZINDAN KÖPÜKLER ÇIKARAK MAHKEMEDE NASIL CUMHURBAŞKANINA HAKARET EDİLMİŞ ANLATIRSINIZ. YAZDIKLARINIZ ARTIK ISTESENIZDE GERI DONUSU MEVCUT DEGIL CUNKU COKTAN OKUNAN YERLERE ULASMISTIR. ZATEN LİNK VE AÇILAN BAŞLIKTA DAHİL OLMAK ÜZERE.. DEMOKRASI DİYE KENDİNİZİ YIRTARKEN ASIL DİKTATÖRLÜĞÜ YAPTIGINIZ GERÇEĞİ ASLA SAKLAYAMAZSINIZ . BUNDAN SONRASI İŞ DEVLETİNDIR. BU REZALET İÇERİĞİ OLAN PORTALI BİR DAHA OKUMAYİ GEÇİN GÖRMEK DAHI İSTEMİYORUM.TEZ ZAMANDA HESABIMIN İPTALİNİ İSTİYORUM.
niye kapansın ki ala alaNeden hâlâ konu kapanmıyor
Yaa boşver teyzesi sen. Hadi iyisin o bag de yedek listesinde ilk sıradasınHanim teyze sen ne zaman Cumhurbaskani oldun labiz direkt senden nefret ediyoruz.. neyse zaten banlanacaksin neyin havasi allasen.. kaldi ki en ufak hakarette banliyorlar zaten ama sen hobi olarak sikayet et tabi, cimerin bimerin de tusunu bozdunuz lan
Yaa boşver teyzesi sen. Hadi iyisin o bag de yedek listesinde ilk sıradasın
Öle deme yaa, Sansın bol olsun inşallah...Sus sus hayatimdaki tek atimlik sansi cantayla tuketmis olabilirim
Öle deme yaa, Sansın bol olsun inşallah...
cimerin bimerin de tusunu bozdunuz lan
Ya gerçekten tuşlar bozuldu valla yani onlar için aynı parti düşüncesinde olmamak vatan hainliği hey allahım ya biz hain onlar vatan sever nerde kaldı bizim hepimiz kardeşiz deyişimiz bölündük resmen Allah gerçekten yardımcımız olsun kötü günler geliyor ülkeye ekonomik savaşı bırakın bu kadar dik kafalı olursak silah savaşından korkuyorum Can'ım cennet vatanım cehenneme dönmez inştuşların bozulduğunu bir an gözümde canlandırdım da
tatlım herkes tırnaklarını içine çekecek olay bitecek...ama gelişme var maşallah...sayfanın başlarına gidersen daha bi kavgacı uyumsuz yazılar var 80 .ci sayfadan beri sizin gibi paylaşımlar yapmaya başladı insanlar...inşallah 100 .sayfada ( bir kaç sayfa daha yazsınlar içlerini iyice döksünler )YAŞASIN BİRLİK ,BERABERLİK der insanlarYa gerçekten tuşlar bozuldu valla yani onlar için aynı parti düşüncesinde olmamak vatan hainliği hey allahım ya biz hain onlar vatan sever nerde kaldı bizim hepimiz kardeşiz deyişimiz bölündük resmen Allah gerçekten yardımcımız olsun kötü günler geliyor ülkeye ekonomik savaşı bırakın bu kadar dik kafalı olursak silah savaşından korkuyorum Can'ım cennet vatanım cehenneme dönmez inş
Ya gerçekten tuşlar bozuldu valla yani onlar için aynı parti düşüncesinde olmamak vatan hainliği hey allahım ya biz hain onlar vatan sever nerde kaldı bizim hepimiz kardeşiz deyişimiz bölündük resmen Allah gerçekten yardımcımız olsun kötü günler geliyor ülkeye ekonomik savaşı bırakın bu kadar dik kafalı olursak silah savaşından korkuyorum Can'ım cennet vatanım cehenneme dönmez inş
tatlım manikürün gelmiş :)isterse 1500 sayfa yazilsin son sayfada yine ayni seyi yazacagim tirnaklarimla :)
tatlım manikürün gelmiş :)
Düne kadar vatan haini ilan edilenlerle aynı gemide olmak istemek sevdaya dahil mi