Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Sizin basortunuz ugruna ulke bugun bu halde.. AKPyi yillarca tum rezilliklerine ve beceriksiz yonetimine aldirmadan sirf basortunuz ugruna iktidarda tutmadiniz mi? Yillarca yazdik ucuruma gidiyor ulke diye, hep ayni terane ile geldiniz: basortusu. simdi niye kiziyorsunuz yuzunuze vurulunca? Bu ulkenin bu hale gelmesinin sebebi siz ve sizin gibi dusunerek AKPyi destekleyenler.. Siz daha hic birsey gormediniz, 15 yil oncesini mumla arayacaksiniz, cunki bu ulke artik varlik savasi vermekte..
Yani sizin sececeginiz insanlar dogru bizimkiler yanlis oylemi. :)) ben zatem son oyumu akp ye vermedim isin ironi tarafi bu. Ustune basa basada anlattim savunmuyorum olani söylüyorum diye. Evet ulkecek zor zamanlardan geciyoruz. Siz yazmisiniz 3. Cocugum icin kaygilaniyorum. Madem ülke 15 sene öncede böyleydi, ozman basbakanik dedigi gibi 3 cocuk yapmasaydiniz. Eee sonuc olarak cikmazdayiz. Herkes bakabileceginkadar cocuk yapsin ozaman.

Evet.
Madem konu başörtüsü yemeye geldi.
Herkes elindeki dolarları yesin, belki düşer.

Siyasi partiye oy verdim diye kemer sıkmak zorunda kaldığını zannedenler var bir de.

Aaa evet doğru. Geçmiş gelmiş tüm hükümetler zamanında bir elimiz yağda, bir elimiz baldaydı.

O dönem Abd ve Avrupa'da hastalar, ölüler hastanede rehin kalırdı. Parası olmayan okuyamazdı bile, ne haddine ayrıca.
Çarşaf benzeri giysi giyen, kipa takan Yahudiler okuldan atılıyor, asla devlet kadrolarında çalışamıyorlardı.
İlaç almak hayaldi onlar için.
Hastanelerinde doktor yoktu çünkü hepsi özel muayenehanede para basıyordu.

Her neyse, sabredin az kaldı.

İnce gelecek, dertler bitecek 20 seneye kadar.

Yani sizin sececeginiz insanlar dogru bizimkiler yanlis oylemi. :)) ben zatem son oyumu akp ye vermedim isin ironi tarafi bu. Ustune basa basada anlattim savunmuyorum olani söylüyorum diye. Evet ulkecek zor zamanlardan geciyoruz. Siz yazmisiniz 3. Cocugum icin kaygilaniyorum. Madem ülke 15 sene öncede böyleydi, ozman basbakanik dedigi gibi 3 cocuk yapmasaydiniz. Eee sonuc olarak cikmazdayiz. Herkes bakabileceginkadar cocuk yapsin ozaman.
16 yildir bu ulke AKPden baskasini gormedi, nerden biliyorsunuz kim daha dogru secim olacakti? denediniz mi? Tum yanlislarina eyvallah ettiniz senelerce, onyargilarinizla. Halbuki bugun parti lideri olanlar daha once hic ulke yonetmedi. Ulke batti sonunda.. Kina yakin simdi.
Ayrica her okudugunu ben yazmiyorum, nicklere bakmani tavsiye ederim cevap yazarken.. Bu yastan sonra dogurmaya hic niyetim yok..:KK66:

Ben kimseyle kardes degilim sevgili Liva.. soyle baksana olaya kpss den 90 alip mulakattan 30 verilerek elenmis biri 60 ile atanan birini nasil kardesi olarak gorur ki? Ya da asgari ucreti poposundan kan damlayarak kazanan birine “canim sen de o paraya iphone alma” deme hakkini kendinde goren parali zihniyetle nasil kardes gorur insan kendini? Dune kadar hatta bu konuda var, kendi partisinden olmayana islam dusmani, vatan haini diyen birileriyle yasasin kardeslik diye bagirabilir misin? Ben yapamiyorum iste o yuzden ben kimseyle kardes degilim, kendi teknemde kendimi kurtarmakla yukumluyum.. isterse 1500 sayfa yazilsin son sayfada yine ayni seyi yazacagim tirnaklarimla :)

Ayni gemide değiliz hic olmadık

16 yildir bu ulke AKPden baskasini gormedi, nerden biliyorsunuz kim daha dogru secim olacakti? denediniz mi? Tum yanlislarina eyvallah ettiniz senelerce, onyargilarinizla. Halbuki bugun parti lideri olanlar daha once hic ulke yonetmedi. Ulke batti sonunda.. Kina yakin simdi.
Ayrica her okudugunu ben yazmiyorum, nicklere bakmani tavsiye ederim cevap yazarken.. Bu yastan sonra dogurmaya hic niyetim yok..:KK66:
Evet yanlis yazmisim. Fakat 16 sene oncesinide biliyoruz. Dedigim gibi ben bir partiyi savunmuyorum.kardeslik olsun . Birlik olsun beraber atlatalimmbu gunleri :)

Kimseyi alintilamak istemiyorum ama. Sizin secimleriniz yüzünden bu sikıntıları cekmek zoruma gidiyor nedemek? Yani oylar bir partiye verildigine göre iyi olarak görüldügü icin verilmis. Pardonda diger partiler bundan dahami iyi? Daha önce neler yapildigini , hastaneden borcunu odemeden cocugunu almadigini, kuruluslara basörtülü girilemedigini gördük . Birakin allah askina. Hür bir milletiniz ama basa oyle birileri geliyor ki basindaki Allah adina olan örtüyü cikarip atiýor. Ben hic bir partiyi savunmuyorum. Atatürk olsaydi böyle olmazdi.
Merhaba utangac akpli. Nasılsın?

Evet.

Siyasi partiye oy verdim diye kemer sıkmak zorunda kaldığını zannedenler var bir de.

Aaa evet doğru. Geçmiş gelmiş tüm hükümetler zamanında bir elimiz yağda, bir elimiz baldaydı.

O dönem Abd ve Avrupa'da hastalar, ölüler hastanede rehin kalırdı. Parası olmayan okuyamazdı bile, ne haddine ayrıca.
Çarşaf benzeri giysi giyen, kipa takan Yahudiler okuldan atılıyor, asla devlet kadrolarında çalışamıyorlardı.

Butun yazdiklarin yalan.. O zamanlar bugunki gibi devlet hastaneleri asistanlara teslim degildi, tam tersine.. Hepsinde doktorlar, hatta profesorler vardi. AKP disarda muayenesi olanlara ssk ve devlet hastanelerinde calismayi yasaklayinca hepsi isi birakti.

Bir kisi calisir, tum aileyi bakardi. Kitaplar boyle pahalli degildi, ici bos da degildi. Ilac eczaneden degilse de hastaneden ayni gun aliniyordu. Turkiyede iken esim calisti, iki cocuk okuttu, hem de girdigi her is buna yetiyordu. Etimizi de yedik, muzumuzu da.. Evimizi de aldik. Kredi cekmeden, mutshitten senetle.. Faizsiz..

Turkiyenin bu iktidarla 20 sene sonrasi icin bir gelecegi yok. Butun ipleri ABD ve Israile verdikleri icin bu isin sonu manda olmak.

Milyonlarca Suriyeliyi vatandaşın sırtına yüklediler. Benim anamın babamın vergisiyle, bedava eğitim sağlık üstüne maaş. .Bu bile aklı selim bir vatandaşın biraz tepkisini çekerdi. Şimdi noldu, Suriyelilerden en çok çeken yine yandaş vatandaş. Çünkü hiçbir Suriyeli bağdat caddesinde yaşamıyor. Suriyeli gençler parkta çekirdek çıtlarken, yandaşların evlatları sınıra gidiyor.

Dolar 10 TL'yi gececek gibi duruyor. Hala kuyrugu dik tutmaya calisiyorlar. Hala kendileri cok iyi biliyormus gibi davraniyorlar. Onlarin tuzu kuru cunku. Onlar her halukarda maaslarini misliyle alacaklar. Damat beyefendi de kayinbabasinin dediklerini taklit ediyor. Ayni seyleri soyleyip duruyorlar. Daha dibe batilacak bu bence iyi gunleri Turkiye'nin. Yazik yazik ulke batarken hala hot zot mahalle kabadayilari gibi konusan bir cumhurbaşkanı var. Bir yerden patlak verecekti. Secim oncesi zaten belliydi. Papaz sadece sebeplerden bir tanesi.

Evet.

Bir elim yagda bir elim baldaydi.
Tisikkirlir iyi iksimlir

X