- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.014
Yiyip içtiklerinin hesabına ortak olacak kadar vebal alacak kadar daha gözümüz kapanmadı çok şükürDuze cikinca seni beni atmak sartiyla dahil :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyip içtiklerinin hesabına ortak olacak kadar vebal alacak kadar daha gözümüz kapanmadı çok şükürDuze cikinca seni beni atmak sartiyla dahil :)
Geçenlerde bir yazı okumuştum orda geciyor 'hepimiz kardeşiz ama abi benim derler.' Oyüzden ben de inanmıyorum kardeşiz diyenlere :))Ben kimseyle kardes degilim sevgili Liva.. soyle baksana olaya kpss den 90 alip mulakattan 30 verilerek elenmis biri 60 ile atanan birini nasil kardesi olarak gorur ki? Ya da asgari ucreti poposundan kan damlayarak kazanan birine “canim sen de o paraya iphone alma” deme hakkini kendinde goren parali zihniyetle nasil kardes gorur insan kendini? Dune kadar hatta bu konuda var, kendi partisinden olmayana islam dusmani, vatan haini diyen birileriyle yasasin kardeslik diye bagirabilir misin? Ben yapamiyorum iste o yuzden ben kimseyle kardes degilim, kendi teknemde kendimi kurtarmakla yukumluyum.. isterse 1500 sayfa yazilsin son sayfada yine ayni seyi yazacagim tirnaklarimla :)
Geçenlerde bir yazı okumuştum orda geciyor 'hepimiz kardeşiz ama abi benim derler.' Oyüzden ben de inanmıyorum kardeşiz diyenlere :))
Sizde yine o havadan uzaklaşma şansı var bizde o da yok. Bu les havada yaşamak zorundayız. Yurtdışında yaşayıp burdakilere ahkam kesen sinir bozucu kişisi 'siz de gelin size ne' diye saçmalamis euro alip burda tatile geliyor vatan millet turkusu soyluyor. Kolay sanki yurtdışına gitmek. Keşke yurtdışında oy kullananlari Turkiye'ye gönderseler.Yok ya ne kardesligi, bakma sen simdi biriz, iriyiz, diriyiz diye gezindiklerine yarin ilk is vatan hayiniiggg diye haykirirlar.. hatta simdiden ahlaksiz falan denmis bile.. kardesligi gectim ayni havayi solumak bile eziyet..
Sizde yine o havadan uzaklaşma şansı var bizde o da yok. Bu les havada yaşamak zorundayız. Yurtdışında yaşayıp burdakilere ahkam kesen sinir bozucu kişisi 'siz de gelin size ne' diye saçmalamis euro alip burda tatile geliyor vatan millet turkusu soyluyor. Kolay sanki yurtdışına gitmek. Keşke yurtdışında oy kullananlari Turkiye'ye gönderseler.
Ayyy nerden bildin bizim çoçuk bu sene okula başladı, okul bitsin dönceez inşallahHayir yani daha komigi yurt disinda yasayip tr den yurt disina gitmek isteyenlere de “ay sanki burasi cok mu iyi” diye kotulerler ha bir de sordugunda hepsi hemen donecek ama ah bir cocugun okulu bitse/ emekli olsa/ evini alsa/ isini kursa ya yeminle saka gibi milletiz..
Kendileri evlenip gittikleri icin bilmezler oradaki okullardan kabul almak nedir, calisma izni, oturma izni nedir nasil alinir umurlarinda olmadigi icin bol keseden sallamayi iyi biliyorlar.Sizde yine o havadan uzaklaşma şansı var bizde o da yok. Bu les havada yaşamak zorundayız. Yurtdışında yaşayıp burdakilere ahkam kesen sinir bozucu kişisi 'siz de gelin size ne' diye saçmalamis euro alip burda tatile geliyor vatan millet turkusu soyluyor. Kolay sanki yurtdışına gitmek. Keşke yurtdışında oy kullananlari Turkiye'ye gönderseler.
Ayyy nerden bildin bizim çoçuk bu sene okula başladı, okul bitsin dönceez inşallah
O değilde hükümet çok sakin ve kriz iyice körükleyen açıklamalar geliyor.
Buda 15 temmuz gibi, proje falan olmasınKafamda deli sorular...
Hayir yani daha komigi yurt disinda yasayip tr den yurt disina gitmek isteyenlere de “ay sanki burasi cok mu iyi” diye kotulerler ha bir de sordugunda hepsi hemen donecek ama ah bir cocugun okulu bitse/ emekli olsa/ evini alsa/ isini kursa ya yeminle saka gibi milletiz..
nerde o eski kruvasanlar, işin ustası kalmadı. kabağın patlıcanın tadı yok, meyveler sayıyla alınıyor.
Senden önce ben gidersem "bu arkadaşı almayın o sizi terketti daha önce "dicemMuffinler camur gibi, pancake ler eskisi kadar yuvarlak degil gerci soyle dusunursek bende gittigimde burhan kuzu gibi gelmeyin iceride mevlut var sikulursunuz diyecegim
Senden önce ben gidersem "bu arkadaşı almayın o sizi terketti daha önce "dicem
Kadınlar klubunu hamilelik çocuk eş durumları icin birbirimize yardimci oluniyor diye uye olmuştum. Ancak farklı açılardan da böyle siyasi meseleler hakkında ileri geri konuşmalar sanki uzman gibi, bu ülkenin en üst makamina kim hangi görüş olursa olsun saygı duymayı,evlatlarımıza ogretemedik. Eleştirmek insancıl ama hakaret ironi yaparak ülkeyi küçük düşürucu alaycı sözler kullanmak çok biliyorum edasıyla ezmeye çalışmak,sabahtan akşama kadar sokak ortalarında genc kızın otel odasında sevgilisiyle fantezisini anlatıp sonra ortada kalınca teselli vermeler,kendini güvence altına almadan otel de ne işin var diye soranlar yobaz diye itham etmeler, kocası memesi açık kadına baktı diye kocası aşıp kesenler ama niye memeler meydanda diye soranlari iğrenç mahluk diye belirtmeler. Asıl bu ülkenin gençlerini siz mahvettiniz..yüzüne bakılınca aşık olunan kızı öldürüp yerine erkeklerin gozlerinin içine kadar bakıp oğlanları utandıran kızlar meydana getirdiniz. . Sizinle aynı ülkede aynı kültürde yaşamak bile utanç kaynağı.. bu portaldan artık tiksindim. Ben kimsenin evladına git de iliskiye gir beğenmezsen bay de diyecek ahlaka sahip degilim. Gazi Mustafa Kemal Atatürkum bile nikahı getirmiş ki kadınlar güvence altında aile birliğini koruyabilsin diye. Malesef kizlarimizi kolay gören pislikler şimdi savunmasız varliklara saldırıyor ve bunun musebbibi SİZ AHLAKI SİLENLERDIR! !!
Gitmeyin karpuzu dilimle muz taneyle satiyorlar şaka şaka muzun ilaçsız güvenilir olması paha biçilemez.. bizim yerimize de yiyinnerde o eski kruvasanlar, işin ustası kalmadı. kabağın patlıcanın tadı yok, meyveler sayıyla alınıyor.
Malesef kizlarimizi kolay gören pislikler şimdi savunmasız varliklara saldırıyor ve bunun musebbibi SİZ AHLAKI SİLENLERDIR! !!
Hayir yani daha komigi yurt disinda yasayip tr den yurt disina gitmek isteyenlere de “ay sanki burasi cok mu iyi” diye kotulerler ha bir de sordugunda hepsi hemen donecek ama ah bir cocugun okulu bitse/ emekli olsa/ evini alsa/ isini kursa ya yeminle saka gibi milletiz..
Kendileri evlenip gittikleri icin bilmezler oradaki okullardan kabul almak nedir, calisma izni, oturma izni nedir nasil alinir umurlarinda olmadigi icin bol keseden sallamayi iyi biliyorlar.