Lutfen her duydugunuznici ici bos habere inanmayin. Abd ile görüşmeleri karamalamak icin ortaya atilmis bir yalan ve iftira kampanyasidir. Heyetin tümü son derece ingilizce bilen ve anadili gibi konusan kisilerden olusmaktadir.Evet bilmiyorlarmis. Hatta onlarin ardindan tercümanlar ile bir ucak yollamislar ve o ucak rötar yapmis ve bizimkiler biraz magdur olmus. Anliyoruz fakat konusamiyoruz demisler.
Ve bende aynisini düsünüyorum, yine AKP kazanirdi, yine kazanirdi. Ben daha AKP'nin rahat 20 yildir basta kalir diye düsünüyorum. Yada Erdogan ölene kadar. Damatta Erdogan'in mimikleri olabilir fakat millet Erdogan icin oy veriyor zaten. Bu toplum Jet Fadili gördükten sonra halen tosuna para verdiler. Yani hersey ortada.
Turkiye diye bir ulke kalmaz bunlar 20 sene daha basta kalirsa.. ABDnin mandasi oluruz.Evet bilmiyorlarmis. Hatta onlarin ardindan tercümanlar ile bir ucak yollamislar ve o ucak rötar yapmis ve bizimkiler biraz magdur olmus. Anliyoruz fakat konusamiyoruz demisler.
Ve bende aynisini düsünüyorum, yine AKP kazanirdi, yine kazanirdi. Ben daha AKP'nin rahat 20 yildir basta kalir diye düsünüyorum. Yada Erdogan ölene kadar. Damatta Erdogan'in mimikleri olabilir fakat millet Erdogan icin oy veriyor zaten. Bu toplum Jet Fadili gördükten sonra halen tosuna para verdiler. Yani hersey ortada.
Yaklasik 4 senedir buralardayim, aktif de bir uyeyim fakat siyasette tek bi yorumum yoktur.. Yalniz, su yorumu gorunce tepem atti.. Ne demek ya bu? Akp'li olmayan, Erdoğan'i desteklemeyen veya yanlis yaptiklarini soyleyen herkes din düşmanı mı? Bi de bunu cikarttiniz ha son donemde, bi haddinizi hududunuzu bilin.. Devletin, ulkenin, dahasi ISLAM'in sahibi sizler degilsiniz ve kimseyi dinsizlikle, vatan hainliği ile yaftalayamazsiniz..peki buna dayanarak ben de sizi din düşmanı ilan edeyim o halde, ne dersiniz? din düşmanlarıyla aynı saftasınız çünkü.
Lutfen her duydugunuznici ici bos habere inanmayin. Abd ile görüşmeleri karamalamak icin ortaya atilmis bir yalan ve iftira kampanyasidir. Heyetin tümü son derece ingilizce bilen ve anadili gibi konusan kisilerden olusmaktadir.
Bilmukabele.Sizinle aynı ülkede aynı kültürde yaşamak bile utanç kaynağı..
Kadınlar klubunu hamilelik çocuk eş durumları icin birbirimize yardimci oluniyor diye uye olmuştum. Ancak farklı açılardan da böyle siyasi meseleler hakkında ileri geri konuşmalar sanki uzman gibi, bu ülkenin en üst makamina kim hangi görüş olursa olsun saygı duymayı,evlatlarımıza ogretemedik. Eleştirmek insancıl ama hakaret ironi yaparak ülkeyi küçük düşürucu alaycı sözler kullanmak çok biliyorum edasıyla ezmeye çalışmak,sabahtan akşama kadar sokak ortalarında genc kızın otel odasında sevgilisiyle fantezisini anlatıp sonra ortada kalınca teselli vermeler,kendini güvence altına almadan otel de ne işin var diye soranlar yobaz diye itham etmeler, kocası memesi açık kadına baktı diye kocası aşıp kesenler ama niye memeler meydanda diye soranlari iğrenç mahluk diye belirtmeler. Asıl bu ülkenin gençlerini siz mahvettiniz..yüzüne bakılınca aşık olunan kızı öldürüp yerine erkeklerin gozlerinin içine kadar bakıp oğlanları utandıran kızlar meydana getirdiniz. . Sizinle aynı ülkede aynı kültürde yaşamak bile utanç kaynağı.. bu portaldan artık tiksindim. Ben kimsenin evladına git de iliskiye gir beğenmezsen bay de diyecek ahlaka sahip degilim. Gazi Mustafa Kemal Atatürkum bile nikahı getirmiş ki kadınlar güvence altında aile birliğini koruyabilsin diye. Malesef kizlarimizi kolay gören pislikler şimdi savunmasız varliklara saldırıyor ve bunun musebbibi SİZ AHLAKI SİLENLERDIR! !!
Kadınlar klubunu hamilelik çocuk eş durumları icin birbirimize yardimci oluniyor diye uye olmuştum. Ancak farklı açılardan da böyle siyasi meseleler hakkında ileri geri konuşmalar sanki uzman gibi, bu ülkenin en üst makamina kim hangi görüş olursa olsun saygı duymayı,evlatlarımıza ogretemedik. Eleştirmek insancıl ama hakaret ironi yaparak ülkeyi küçük düşürucu alaycı sözler kullanmak çok biliyorum edasıyla ezmeye çalışmak,sabahtan akşama kadar sokak ortalarında genc kızın otel odasında sevgilisiyle fantezisini anlatıp sonra ortada kalınca teselli vermeler,kendini güvence altına almadan otel de ne işin var diye soranlar yobaz diye itham etmeler, kocası memesi açık kadına baktı diye kocası aşıp kesenler ama niye memeler meydanda diye soranlari iğrenç mahluk diye belirtmeler. Asıl bu ülkenin gençlerini siz mahvettiniz..yüzüne bakılınca aşık olunan kızı öldürüp yerine erkeklerin gozlerinin içine kadar bakıp oğlanları utandıran kızlar meydana getirdiniz. . Sizinle aynı ülkede aynı kültürde yaşamak bile utanç kaynağı.. bu portaldan artık tiksindim. Ben kimsenin evladına git de iliskiye gir beğenmezsen bay de diyecek ahlaka sahip degilim. Gazi Mustafa Kemal Atatürkum bile nikahı getirmiş ki kadınlar güvence altında aile birliğini koruyabilsin diye. Malesef kizlarimizi kolay gören pislikler şimdi savunmasız varliklara saldırıyor ve bunun musebbibi SİZ AHLAKI SİLENLERDIR! !!
Yanlış geldin herhalde :)))) ateşin falan mı var? Köyüne dön bence rahat edersin!
hepsine tamam da bu denli kini hakedecek ne yapmış olabilir hükümet? baksana para kazanmayı haketmediğini dahi söyleyen var şaka gibi. çantayı haketmiyormuş bu nankörlüktür.
Saygi duymayi cocuklarimiza ogretemedik derken haddi olmayan seylere agiz tadiyla karisip linc edemediginden yakinmis hanim teyze.. halbuki soyle agzindan kopukler saca saca suclamalar yapsa rahatlayacak.. sen cocuguna bir sey ogretme zaten hanim teyze allah korusun milleti senin zihniyetinden.. kibleyin gecin..