Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

İnanilir gibi degil.
Hala Kilicdaroglunu deviremeyen Erdogani mi devirecek buyrun falan yapiliyor
24 haziran secimlerinden once dahi burada o kadar yazildi cizildi, kim gelirse gelsin ekonomi patlayacak diye 100 lerce sayfa.
Hem
Rahat olun ekonomi patlasa da, catlasa da Erdogan i siz varken kimse deviremez aqaksgd

Bende kimseyi alintilamak istemiyorum

Lutfen her duydugunuznici ici bos habere inanmayin. Abd ile görüşmeleri karamalamak icin ortaya atilmis bir yalan ve iftira kampanyasidir. Heyetin tümü son derece ingilizce bilen ve anadili gibi konusan kisilerden olusmaktadir.

Turkiye diye bir ulke kalmaz bunlar 20 sene daha basta kalirsa.. ABDnin mandasi oluruz.

Ikbal Gürpınar diye bir sunucu vardi kizlar eskiden epeyce de severdim twitterda bir videosuna denk geldim
Son mesajimda da yazdigim gibi bunlarin ortak ozelligi vatan=tayyip erdogan

Bu kadin da ayni kafayla su an yillarin yolsuzluğu, hırsızlığı, beceriksizliği, kaynaklarin peskes cekilmesi vs yuzunden düştüğümüz çukuru evirip cevirip canakkale savasiyla kurtulus savasiyla denk tutuyor

Bir de konusmanin arasina tekbir, ayet sıkıştırıyor

Ya sabir Ya sabir

peki buna dayanarak ben de sizi din düşmanı ilan edeyim o halde, ne dersiniz? din düşmanlarıyla aynı saftasınız çünkü.
Yaklasik 4 senedir buralardayim, aktif de bir uyeyim fakat siyasette tek bi yorumum yoktur.. Yalniz, su yorumu gorunce tepem atti.. Ne demek ya bu? Akp'li olmayan, Erdoğan'i desteklemeyen veya yanlis yaptiklarini soyleyen herkes din düşmanı mı? Bi de bunu cikarttiniz ha son donemde, bi haddinizi hududunuzu bilin.. Devletin, ulkenin, dahasi ISLAM'in sahibi sizler degilsiniz ve kimseyi dinsizlikle, vatan hainliği ile yaftalayamazsiniz..
Ne de güzel soylemis Ali Şeriati..

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-11-00-45-40.png
    97,4 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Lutfen her duydugunuznici ici bos habere inanmayin. Abd ile görüşmeleri karamalamak icin ortaya atilmis bir yalan ve iftira kampanyasidir. Heyetin tümü son derece ingilizce bilen ve anadili gibi konusan kisilerden olusmaktadir.

Bunu baya bir güven ile söylüyorsunuz. Bilemedim. Mevcut hükümette dil bilimi ortada. Diploma bile gerekmiyor artik. Yani inglizce bilmemelerine sasirmam acikcasi.

Birak dil bilimi, sunum bilimi bile yok yani neyi konusuyoruz daha.

Kadınlar klubunu hamilelik çocuk eş durumları icin birbirimize yardimci oluniyor diye uye olmuştum. Ancak farklı açılardan da böyle siyasi meseleler hakkında ileri geri konuşmalar sanki uzman gibi, bu ülkenin en üst makamina kim hangi görüş olursa olsun saygı duymayı,evlatlarımıza ogretemedik. Eleştirmek insancıl ama hakaret ironi yaparak ülkeyi küçük düşürucu alaycı sözler kullanmak çok biliyorum edasıyla ezmeye çalışmak,sabahtan akşama kadar sokak ortalarında genc kızın otel odasında sevgilisiyle fantezisini anlatıp sonra ortada kalınca teselli vermeler,kendini güvence altına almadan otel de ne işin var diye soranlar yobaz diye itham etmeler, kocası memesi açık kadına baktı diye kocası aşıp kesenler ama niye memeler meydanda diye soranlari iğrenç mahluk diye belirtmeler. Asıl bu ülkenin gençlerini siz mahvettiniz..yüzüne bakılınca aşık olunan kızı öldürüp yerine erkeklerin gozlerinin içine kadar bakıp oğlanları utandıran kızlar meydana getirdiniz. . Sizinle aynı ülkede aynı kültürde yaşamak bile utanç kaynağı.. bu portaldan artık tiksindim. Ben kimsenin evladına git de iliskiye gir beğenmezsen bay de diyecek ahlaka sahip degilim. Gazi Mustafa Kemal Atatürkum bile nikahı getirmiş ki kadınlar güvence altında aile birliğini koruyabilsin diye. Malesef kizlarimizi kolay gören pislikler şimdi savunmasız varliklara saldırıyor ve bunun musebbibi SİZ AHLAKI SİLENLERDIR! !!

Son düzenleme:

Yanlış geldin herhalde :)))) ateşin falan mı var? Köyüne dön bence rahat edersin!

Hala anlamadiniz mi? Onlarin vatan dedigi Tayyip ve surekasi. Devlet dedikleri de Tayyip ve surekasi. Millet dedikleri de Tayyip ve surekasi. Islam dedikleri de Tayyip ve surekasi. Ama onlarin Islamiyet diye yedirmeye calistiklari AKP dini oyle bir din ki calmak, cirpmak, rusvet, yolsuzluk, kul hakki yenmesi, torpil, adam kayirma, ayrimcilik, nefret, kindarlik, hersey mubah.. Onlar icin baska turlu bir din, hatta Islamiyet tanimi, ya da vatan yok.

Tayyip ve surekasi aleyhine yazan herkes bu yuzden vatan haini, terorist ve dinsiz.. Hatta Allah bile onlarin tekelinde, onlarin yaninda olmayan herkes Allahsiz. Turkiyenin krize girmesi, insanlarin ac, issiz ve dahi evsiz kalmasi, surunmesi umurlarinda bile degil. Onlar buna razi.. Yeter ki vatan yerine koyduklari, din yerine koyduklari reislerine zeval gelmesin, koltugunda sonsuza dek otursun. Iste vatanseverlik ve Islamiyet onlarin gozunde bundan ibaret..

Yanlış geldin herhalde :)))) ateşin falan mı var? Köyüne dön bence rahat edersin!

Saygi duymayi cocuklarimiza ogretemedik derken haddi olmayan seylere agiz tadiyla karisip linc edemediginden yakinmis hanim teyze.. halbuki soyle agzindan kopukler saca saca suclamalar yapsa rahatlayacak.. sen cocuguna bir sey ogretme zaten hanim teyze allah korusun milleti senin zihniyetinden.. kibleyin gecin..

hepsine tamam da bu denli kini hakedecek ne yapmış olabilir hükümet? baksana para kazanmayı haketmediğini dahi söyleyen var şaka gibi. çantayı haketmiyormuş bu nankörlüktür.

Hesap zaten spam yemiş galiba ama yine de belki okuyorsunuzdur diye yazmak istiyorum. Yeterli puanı 4 kere almasına rağmen atanamadığı için intihar etmiş ve intihar ederken cebinde sadece 6 tl olan öğretmen adayını biliyor musunuz mesela, şu yazdığınız şeyi yazarken sizin adınıza ben utandım ben suçlu hissettim. Açlıktan ölen kübra bebek, içeride çocuğuna ısınması için fön makinası verip yan odada artık dayanamayarak intihar eden anne, somada ambulansa bindirilirken "çizmelerimi çıkarayım mı?" sorusu sizi düşünmeye itti mi hiç?lütfen yazarken düşünün ya, benim başımı yastığa koyarken canım acıyor bahsederken gözlerim doluyor bir de bu olayların olmasına asıl sebebiyet verenler ve onun tarafında olan herkes umarım vicdanınız biraz var ise hic ama hiç susmaz..

Arkadaşın zihni dünyasında herkes pembe panjurlu evde yaşıyor, herkes mutlu, orospular, pezevenkler, keşler, katiller ve hırsızlar yok ve dahi mutsuz insan yok, herkes mutlu... ve o dünyada seks yok, sevişmek yok, ihanet yok.. o dünyada erkekler kadınların yanağını öpüyor ve hamile kalıyorsun, öperek hamile kalmanın verdiği Sevinçle, adeta bir koyun gibi kırlara koşuyorsun...sonra sahne değişiyor ve kendine bir kurban arıyor seyirci, her ahlaklı kadın ve erkek gibi, mahalleli kendi günahlarını unutturacak bir kurban, arkasından konuşacakları bir " orospu " ararlar kendilerine, bu orospu kah sadece sevgilisi olan bir kadın, kah sokak ortasında öpüşen bir çift, kah kürtaj olan başka bir kadın... asıl günahkarların günahsızları taşladığı bir dünya ile, herkesin mutlu olduğu pembe bir dünya arasında gidip gelirler...

Bu arada asıl komedi ne biliyor musunuz, ekonomi yerlerde ve Amerika ile olan gerginlik ekonomiyi daha da beter hale getirdi, siz burada ne güzel boş boş sıkıyordunuz" dünya lideri, Türkiye'nin saygınlığını arttırdı, asrın lideri, dünya bizi kıskanıyor " ahaha ne oldu, heyet üstüne heyet yolluyorsunuz Amerika ile arayı düzeltmek için:))) hani IMF e borç vermıstınız, ekonomi çok iyiydi, hani dünya korkuyordu, adamlar bir kükredi, ilk uçakla ayaklarına gittiniz :)))) daha da gideceksiniz, sizi yaratanlar onlar ! Ciğerinizi biliyorlar o yüzden...

IMF' e borç verdik diyordunuz, harıl harıl kredi yani borç arayışına girdiniz,daha da gireceksiniz, hayat öyle bir şeydir ki, asla abartmaya, dalga geçmeye, ayıplamaya gelmiyor, kınadığınız herşeyi ve daha kötüsünü bir bir yaşayacaksınız... ama ne yazık ki bedeli bütün ülke ödeyecek, keşke sadece sizler ödeseniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…