- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.386
Hemi de tertemizhanmadi delirdin mi annem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemi de tertemizhanmadi delirdin mi annem
yediğin ekmeğin buğdayından giydiğin donun lastiğine kadar dışarıdan alıyorsun nasıl dolarla doymuyorsunyok vallahi dolar ile doymuyorum.
Zaten siz biz diye diye bu haldesiniz nankör ve hadsizsiniz! Burası müslüman bir ülke beğenmiyorsanız koşun gidin amerikaya. Resmen türk müslüman düşmanlığı yapa yapa şekilsizleştiniz. Bu halktan bir halt olmazsa bu ülkede hangi yüzle bulunuyorsunuz. Körü körüne kimseyi savunmuyorum ancak nankörlükte yapamam yapılanları göz ardı edemem ama sizin zihniyetinizdekiler inkar eder! Siz inançsız olabilirsiniz her işinizi önce Allah rızası için yapmayabilirsiniz ancak yapana dil uzatma hakkınız yok. Yazıklar olsun beter olun diyen dilinizi Rabbim ne yapar görürsünüz..
Hemen kağıdı bıçaklıyorum, sen kimsin de bize afra tafra yapıyorsun eeyyyy dolarFetöcü diye içeri alınmadığına dua et pampa imha et hemen
Yazmayın o zaman kenarda gülün hadiYahu su mesaja cevap yazacagim ama gulmekten yazamiyorum
Sen şimdi sanıyorsundur ki biz tarım ülkesiyizyok vallahi dolar ile doymuyorum.
Önce tamamen "gavur" yapımı olan teknolojik aletleri (telefon, bilgisayar, televizyon vs) bir kenara bırak, gel öyle konuşalım.işte dinsizler. helak oluşlarına şahit olmak öyle çok isterim ki..
Elbette ben para kazanmasin harcanmasin demiyorum. Size daha fazla aciklama yapabiliyor olmayi isterdim.ama asla bunun maddi karşılığını alamaz? enayi mi o zaman bu adam? tabi ki alacak. siz istiyorsunuz ki para kazanmasın hepimizin gönlünü bir tutsun hoş tutsun mümkün değil. 50 kişiye hitap etmiyor bu adam 85 milyon+ kişiye hitap ediyor
Yazmayın o zaman kenarda gülün hadi
bunlar olmazsa nasıl iletişim kuracağız? eh keşke çıkarmasalardı da hiç tanışmasaydık bu illetlerle. takdir edersiniz ki bir kez tanışan bağımlısı oluyor. bu da ‘ameriganın’ oyunuÖnce tamamen "gavur" yapımı olan teknolojik aletleri (telefon, bilgisayar, televizyon vs) bir kenara bırak, gel öyle konuşalım.
hani atamız dedikleri diriliş ertuğrul mu en son abd vatandaşı olabilsin diye karısıyla çocuğunun doğumuna amerikaya gitmişti adam oradan başlasın fethetmeye korku salmayaTabi tabi, o ara sen atın ve kafana geçirdiğin pilav tencerenle çöken batıyı kuşatırsın bile.. hey yavrum hey, Ertuğrulu Amerikadan çağırın gelsin fetihe gidiyorsunuz
inanır mısınız bilmiyorum ama ne facebook hesabım var ne twitter. sadece instagram var orda da siyasetle işim yok güler çıkarım. kimseden etkilenmiyorum, aynı tip cümleleri kurduğumu nerden çıkardınız? yeterince cevap mı alamıyorsunuz? yaklasık 10 kişiye aynı anda aynı şeyleri anlattığım için olabilir mi?Elbette ben para kazanmasin harcanmasin demiyorum. Size daha fazla aciklama yapabiliyor olmayi isterdim.
Benim yazdiklarinizdan anladigim kadariyla feysbuk twitter gibi trol dolu olan sayfalardan cok etkileniyorsunuz. Cunku savunma biciminiz bile hep ayni cumlelerle. Birilerinin sizin dusuncenizi yonetmesi icinize siniyormu? Insanlara karsi savunma mekanizmasi gelistirmeden once bir dinleyin.
Helak oluşlarını izlemek istiyorsan onlara para kazandırmamakla başla işe Burada ancak ahkam kesersiniz, biz de güleriz çünkü. Ancak ahkam kesebildiğiniz için de onların piyonu olmaktan öteye geçemiyorsunuz zaten yüzyıllardır. Neyse, konuyu inatla dine sarmışsın da herkes önce dönüp kendisine baksın olur mubunlar olmazsa nasıl iletişim kuracağız? eh keşke çıkarmasalardı da hiç tanışmasaydık bu illetlerle. takdir edersiniz ki bir kez tanışan bağımlısı oluyor. bu da ‘ameriganın’ oyunu
eşim özel sektörde işçi. babam bizzat özel sektörde patron. iş bizim. sizin kadar dert etmiyoruz üstesinden geliriz. ha evet zorlanırız ama geliriz şu saatten sonra yazacaklarımız doları düşürmüyor farkındaysanız? Allah kimseyi aç açıkta bırakmasın gerisi hallolur ailem bana bunu öğretti.Yok ya cidden bak beni guldurerek sevaba girdiniz
Esim ozel sektorde calisiyor Iki aylik bebegim var Sabahtan beri dovizi takip ediyorum endiseleniyorum Kendi veya esi ozelde calisanlar ne demek istedigimi anlarlar Tabi ekonomiyi batirip hala din ve milliyetcilik nutku atan basta baskan erdogan ve beceriksiz tayfasina da icimden cok mubarek dualar ediyorum
Bu kadar moral bozuklugunda bazi mesajlar yuzumu gulduruyor Aslinda kara mizah gibi ama olsun
Ha onlara para kazandırmamak için teknolojik alet almamak da yetmez bu arada. Yediğin yemek bile onların ülkelerinden geliyor. Dolarla hem debunlar olmazsa nasıl iletişim kuracağız? eh keşke çıkarmasalardı da hiç tanışmasaydık bu illetlerle. takdir edersiniz ki bir kez tanışan bağımlısı oluyor. bu da ‘ameriganın’ oyunu
Bu nasıl bir karikatür Allah aşkına? İyice bi tuhaf oldu millet.
he aynen ilk sayfada da direkt dini açmışım zaten. bazen cümlelerinizin nerelere kaydığının farkında olmuyorsunuz. din bizim hassas noktamız sizin değil aramızdaki fark buHelak oluşlarını izlemek istiyorsan onlara para kazandırmamakla başla işe Burada ancak ahkam kesersiniz, biz de güleriz çünkü. Ancak ahkam kesebildiğiniz için de onların piyonu olmaktan öteye geçemiyorsunuz zaten yüzyıllardır. Neyse, konuyu inatla dine sarmışsın da herkes önce dönüp kendisine baksın olur mu