Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Belki adam hiristiyan, belki onun tanrısının cinsiyeti var, belki o insan şeklinde tehazür ediyor yaratıcısını, nedir yani bunu bu kadar abartmak, internet ucu açık dünya , milyonlarca şey var böyle, okuduğunuzu herşeyi böyle kaldırıyor musunuz sırf sizin inancınızla eşleşmiyor diye ! Mesela inek yemeyi bıraktınız mı sırf hındukara hakaret oluyor diye?
Ama siz daha önceki yorumuumu okumamışsınız.

Ben kendı inanışıma ters oldugunu o yüzden burda paylaşıldıysa tepkimi gösterceğimi , kendısıının inancı yoksa saygı duydugumuda söylemiştim .

olsun okumamışsın tekrar yazayım .

Dolar bir iki haftada resmen 4lerden 6:32 ye gelmiş. Şaka gibi ama sanırım 7 olacak:KK43:((

Dolar bir iki haftada resmen 4lerden 6:32 ye gelmiş. Şaka gibi ama sanırım 7 olacak:KK43:((
7 de rahatlar philly cim.. bir krize kadar daha normal seyreder ama asla ve asla gerileme olmayacak bundan eminim..

20180810_162031.png

Ama siz daha önceki yorumuumu okumamışsınız.

Ben kendı inanışıma ters oldugunu o yüzden burda paylaşıldıysa tepkimi gösterceğimi , kendısıının inancı yoksa saygı duydugumuda söylemiştim .

olsun okumamışsın tekrar yazayım .

Hayır siz anlamıyorsunuz bence. Sen " Allah bizi kurtarsın, Allah bizi affetsin, Allah'a şükür" derken de kendi inancınıza göre doğru bir şey söylüyor olabilirsiniz ama söylediğiniz seyler din içine girer, ve bu söylemlerinizi baska insanlar anlamsız bulabılır ve varoluşlarına inançlarına karşı bir şey gibi görüp tepki gösterebilir. Bunun sonu yok, sen " ama benim inancıma ters." Diye tepki gösterirsen ve onun" özgürlük alanı içinde olan" eleştirme hoşlanmamama ya da pratik yapmama yhak alanına girersen, o da gelir seninkine girer. " bu söylenen söz" inancıma aykırı kaldırırın der... dünyada milyarlarca insan var, dinlere mesafeli olan ve epey de esprisini yapan... o kadar abartmayın bence, rahat olun, hiç bir yaratıcının bizlerin korumasına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum...

Bugün noluyro yahu :KK70: :KK70: Herkes benım mesajlarıma bır asabıyetle cevap verıyor oysakı kımsyeı korumadım :KK70:

Lütfen azcık sakın .
Ben kımseyı kırmıyorum sizde kırmayın .

Karikatür çok çok çok çok yanlış . Büyük ihtimalle inancı olmayan biri yapmış .
O karikatür çizen kişiye rabbım hidayet versin . . Başka dencek bir söz yok . Birde Mune Mune den belki karikatürü kaldırmasını isteyebılırız sadece bu .
Ben seni kırmam minnoşum :):KK19:
Tabiki farklı düşünceler olacak saygıyla herşey çözülür

Aptal demeyelim de, birine körü körüne inanmak anlamındaki inanç insanın objektif bakışını engelliyor. Objektif bakmadığında böyle her sözünde her hareketinde bir keramet arar hale getiriyor insanı. Zamanında fetöye inananlarda böyleydi. Her dediğini tövbe emir kabul edip her hareketinde keramet arıyorlardı. Orda yanıldılar, burda da yanılacaklar. Çünkü allahtan başkasının kusursuz olmadığını insanoğlu tarihte hep gördü görecek.

Bir de iktidarı eleştirdiğin zaman inanmayan, dini yok sayan yada vatana ihanet içerisindeymiş gibi bir muamele görüyorsun. Akp = İslam oldu, böyle bir dönemdeyiz.
Konuda ki yorumlardan da anlaşılacağı üzere cümleler Allah hidayet etsin size şeklinde sonlandırılıyor :/

Düşünün bir ülkede kaos var ve ülkeyi yöneten çıkıp diyor ki bizim Allah ımız var.
Önce deveyi bağladık mı diye düşünen yok.
İşi ehline verdik mi diye sorgulayan yok.

Bir de iktidarı eleştirdiğin zaman inanmayan, dini yok sayan yada vatana ihanet içerisindeymiş gibi bir muamele görüyorsun. Akp = İslam oldu, böyle bir dönemdeyiz.
Konuda ki yorumlardan da anlaşılacağı üzere cümleler Allah hidayet etsin size şeklinde sonlandırılıyor :/

Düşünün bir ülkede kaos var ve ülkeyi yöneten çıkıp diyor ki bizim Allah ımız var.
Mesela şunu merak ediyorum ; Kredi kartı borcunu Allahla nasıl ödeyebilirsiniz

O iş öyle değil işte
Ben bizzat muhafazakar bi insanım :) Ailem ablam annem falan da öyle. Ben başından beri mevcut iktidar hakkında aynı görüşteydim fakat ailemde artık benim gibi düşünüyor. Hani islam düşmanı falan değiliz. Hepimiz gayet namazında niyazında hakka hukuka dikkat eden insanlarız çok şükür :)
Ülkenin şu gidişatı içimi parçalıyorken bunları söylüyorum diye gerçek hayatımda vatan haini ilan edildim. Burda islam düşmanı ilan ediliyorum. Ama ben biliyorum kendimi

Sen, eşin, baban, oğlun, dostun bu dolar sebebiyle iflas vermek zorunda kalan şirketlerinizden çıkartıldığınızda o zaman bizim neye düşman, neye dost olduğumuzu anlayacaksınız.
Allah ede de sonumuz venezuella olmasın. Bir araştırın lütfen. Youtubeda izleyebilirsiniz Venezuellada hayat diye.

öğlen yemeğini yeyip aç kalırız zırvalaması yapanlar aşırı minnoş değil mi ya, yerim yerim..

Tatildeyim sinirimi bozmayayım dedim ama dayanamadım.

Bir tek senin mi Allahın var be adam? Benim günde 12 saat eşek gibi çalışan kocamın yok mu? Senden daha mı az müslümanız Biz? Bütün işimiz dolarla, kan ağlıyor millet reisicumhur hala din üzerinden kandırmaya devam.

Yemin ederim bu millete bunlar bile fazla. Ey cehalet sen ne büyük mutluluksun!!

Yalnız o dalga geçmiyor.

Bu söz buyuk bır söz.
Bir sürü caps paylaşılıyor.
Allahımız var Elhamdülillah .
Bunu paylaşarak neyi ima ediyorsunuz ?
Bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denır. Adamda ona istinaden birşey söylemiş . Dalga konusu olsun dıye değil .

e onların da Allahı var, hatta aynı Allah.. çok iyi tanıdığım hristiyanlar var god dediği zaman pıtr pıtır göz yaşı döken, çalmayan - çırpmayan, kul hakkından korkan.. hadi bakalım şimdi ne olacak?

X