- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Hayır o değil kastım birşeyi yapıyor olmak bazı törenler konuşmalar onu sevmek onuniçin ölüp bittiği anlamına yada seve seve yaptığı anlamına gelmez.
açıklamasını yaptım neyin köşesini yaşıyorsunuz halen.
Zira aksini düşünsem ben kendisini sevip oy vermezdim.
Hayır o değil kastım birşeyi yapıyor olmak bazı törenler konuşmalar onu sevmek onuniçin ölüp bittiği anlamına yada seve seve yaptığı anlamına gelmez.
Demiş ya konuşmasının başında ve diyordur da mutlaka sözkonusu oldukça saçma bir ayrıntı.haber.Ölüp bitsin demiyoruz ki,illada sevsinde demiyoruz..
Burada neden demiyor sorusu var..
1 kere bile olsa konuşmasında bahsetse mesela..
Yakışır başkanıma desin :)O zaman şu alttaki haber başlıklarını okuyup Erdoğan'ın Atatürk ile ilgili bu 10 Kasım'da söylediklerine bakmanı rica ediyorum.
Umarım bunları sonuna kadar okursunuz.. Ata ile ilgili çok güzel mesajları var Cumhurbaşkanımızın Ayılır bayılır mı bilmem ama takdir ettiğini söylüyor.Yalan mı konuşuyor yani??
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-endiselerini-gundemden-cikarmaliyiz.875398/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hurbaskani-erdogandan-10-kasim-mesaji.875123/
Demiş ya konuşmasının başında ve diyordur da mutlaka sözkonusu oldukça saçma bir ayrıntı.haber.
Gazi mustafa kemal demesi daha hoş değilmi ayrıca.Başında demiş olabilir oda mecburiyetten bana göre,sonraki konuşmalarında varmı peki...
Ben hiç duymadım..
Gazi mustafa kemal demesi daha hoş değilmi ayrıca.
Mutlaka vardır ben dikkat etmedim bu haberi görene kadar aklıma bile gelmedi hitabın altında art niyet aramak.
Hem demiş yani demiyor olsa bir kez dahi olsa demez öyle bir artniyeti olsa demi.
Dediğim gibi. o kadar ince takipte değilim hiçbir siyasiyi..Dikkat edin ama her törende böyle yada başka konuşmalarındada bu tutum içinde..
Yazık günah ne yapsın bu adam daha başka :)söylese mecburiyetten, söylemese linç.
Dediğim gibi. o kadar ince takipte değilim hiçbir siyasiyi..
Yazık günah ne yapsın bu adam daha başka :)
Onlar beni ilgilendirmez tıpkı benim yorumumun sizi ilgilendirmediği gibi ben size değil köşe yazarına yazdım ne demeye alındınızBu mantığı göre Kemal kılıçdaroğlu ile alay ederek 'keMAL' yazanlar Nasıl bir ulvi zeka fışkırması yaşıyorlardır?
Mantığa gel
Zira aksini düşünsem ben kendisini sevip oy vermezdim.
Atatürkçüğüm dese yine yaranamaz size
Sen çok saldırgan oldun bu günlerdeBize hic bir turlu yaranamaz zaten, bize yaranırsa sizin gibileri kaybeder..koydurtmayın bana eski videoları, eski demecleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?