Son derece komik bir yaklaşım.
Erdoğan zeki biri böyle oyunlara yem etmez kendini. Tanımasa da yazar geçer, beyaz sayfalarda kalacak değil mi nasıl olsa. Ama bunu kendine etiket haline getirip özellikle kullanmadığını sanmıyorum. Adam kimlerin bile tepkisini çekmemek için neler yapıyor. 3-5 cümle için mi zan altında bırakacak kendini. Tanıyor olduğunu “Atatürk” diye yazıca mı tescilleyeceğiz?
Tabi bu da ayrı bir yaklaşım. Bunu hesap edemeyecek biri değil.Genelde Gazi Mustafa Kemal Atatürk diye anılır, sadece gazi Mustafa Kemal olarak değil.
Bunun dikkat çekmesi son derece normal...
Tabi bu da ayrı bir yaklaşım. Bunu hesap edemeyecek biri değil.
Belki de gerçekten takıntısına yapıyordur ama yine de buna yem olacağını sanmıyorum.
Yani bazı şeyler uğruna Barzani'yle bile aynı ortama geldiysek, buna takılı kalmaz bence.
misilleme canım. ben alıştım. devamlı yapıyor :)Adam gayet mantıklı yazmış nesini begenmediniz? Ben de bu "oteki" lafini değişik cemaatten olan kisilerden duymusumdur.
aslında gavurlaştırmadı. çağdaşlaştırdı. kadınlara haklarını verdi.Babama duaciyim valla. Ben boyle ayrimin yapildigi hatta bazilarinin Ataturk dusmani oldugu akrabalarla buyudum.Oyle bir aileden beni Atatürkçü yetistirdi. Benim akrabalarimda Atatürk'ü toprak kabul etmedi de Anitkabirde yatiyor diyerek beni kucucuk yasimda zehirlemeye calisan insanlar vardı.
Memleketi kurtardi ama gavurlastirdi diyerek kafami bulamdirmaya calisanlara firsat vermemis cok şükür.
Bunu sadece Erdoğan yapmiyor yani. Bu toplumda bunu yapanlarin sayısı cok yuksek.
Ne missilleme yapacam ya , kime yapacağım hele ki pehhaber niteliği gormedim neymiş niye gazi mustafa kemal demis atatürk dememiş. Atatürk dese sadece onada bir ton kulp bulunacağı için saçma buldum haberi .
Bende onu merak ediyorum neden demiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?