• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan neden ‘Atatürk’ demekten kaçınıyor?

Ha bunlarla gelin bana..Ataturk dusmanlarından oy alamaz yoksa:KK14:

Ama napcan be canım.."seve seve" mecbur iste huzurunda ayakta saygı durusunda bulunup her torende ismini anmaya:KK45:
Napalım med olacak bunlar :)Ben kendimden biliiyorum ilkokulda bile saygı duruşlarında içimden tövbe ederdim ama dışarıdan kimse bilmezdi :)
Ah içerisi ...

Sen çok saldırgan oldun bu günlerde :KK59:
Hani bi kadın vardı, vara yoka saldırıyordu panter pınarmıydı neydi o_O
Daha çok uyumalısın :KK51:

Espiri kabiliyeti olmayınca bi insanda boyle goruntuler cıkıyor iste ortaya :70:

Ataturkun verdigi haklarla, Ataturk cumhuriyetinde sizin gibi minnaklara da yer veriyoruz, hadi yine iyisiniz:KK59:

Napalım med olacak bunlar :)Ben kendimden biliiyorum ilkokulda bile saygı duruşlarında içimden tövbe ederdim ama dışarıdan kimse bilmezdi :)
Ah içerisi ...

Hay Allah, bosuna tovbe etmissin..onurlu insanlar icin sergilenen onurlu davranıslar icin tovbe edilmez ki..

İmana ters ne varsa sergileyenlerin pesinden gidiyorsan onun icin tovbe et ama bak, dunya kadar insanın hakkı var zira..Allah affetsin ne diyelimo_O

Espiri kabiliyeti olmayınca bi insanda boyle goruntuler cıkıyor iste ortaya :KK70:

Ataturkun verdigi haklarla, Ataturk cumhuriyetinde sizin gibi minnaklara da yer veriyoruz, hadi yine iyisiniz:KK59:

Hay Allah, bosuna tovbe etmissin..onurlu insanlar icin sergilenen onurlu davranıslar icin tovbe edilmez ki..

İmana ters ne varsa sergileyenlerin pesinden gidiyorsan onun icin tovbe et ama bak, dunya kadar insanın hakkı var zira..Allah affetsin ne diyelimo_O
Amin ecmain.gönlü geniş insan seni :KK60:

Onlar beni ilgilendirmez tıpkı benim yorumumun sizi ilgilendirmediği gibi ben size değil köşe yazarına yazdım ne demeye alındınız

Neden ilgilendirmesin ki?
Burası bir forum.
Eleştiriye açık değilseniz hiç yazmayacaksınız, yazıyorsanız da size soru sorulduğunda 'üstünüze neden alındınız' demeyeceksiniz.
Ayrıca üstüme alınma mevzusu değil olay, yazınızı gördüm sordum.
Fakat anlıyorum ki, çalışmadığınız yerden sormuşum ;)

Saçmalamış . Bir daha yazmak istedim çunku bu haber bile yanlı olduğu için , sırf yanlı olduğu için destekleyenler var.
Eminim ki izlememişsiniz bile konuşmayı.
Atatürk lafını da ben Tayyip ten çok duydum ayrıca.
Sırf sivri zekayım diyeceğim diye köşe kafalı köşe yazarlığı yapmakta bu olsa gerek.
Adam sanki yeni bir buluş yapmış gibi saçmalamış.

Neden ilgilendirmesin ki?
Burası bir forum.
Eleştiriye açık değilseniz hiç yazmayacaksınız, yazıyorsanız da size soru sorulduğunda 'üstünüze neden alındınız' demeyeceksiniz.
Ayrıca üstüme alınma mevzusu değil olay, yazınızı gördüm sordum.
Fakat anlıyorum ki, çalışmadığınız yerden sormuşum :KK66:
Ne alaka Allah aşkına .. Benim keMal diye bir kelime kullandığımi gördünüz mü ki bana bu soruyu soruyorsunuz gidin o kelimeyi söyleyenlere sorun .. Sizi ilgilendiren bir yorum değil di benim yorumum bu nedenle bana cevap vermeniz gerekmiyor demem eleştiriye kapalı olduğum anlamına gelmiyor çünkü beni eleştirmek değil yaptığınız başka insanların kullandığı kelimeyi bana sormak eleştiri olmuyor ben herhangi bir konuda çalışmam hanımefendi siz sanırım çalışıp ezberliyor ve burda gelip paylaşıyorsunuz .. Çocukça cümleler ile gelmeyin bana sizi ilgilendirmeyen yorumlarıma da cevap vermeyin ..

Şimdide başında demiş ama mecburiyetten demiş deniyor.

Guler misin ağlar mısın , tartışılan konuya bakın.
Tayyip amca sen neymişsin böyle. Her sözün saatlerce tartışılıyor.

Ne alaka Allah aşkına .. Benim keMal diye bir kelime kullandığımi gördünüz mü ki bana bu soruyu soruyorsunuz gidin o kelimeyi söyleyenlere sorun .. Sizi ilgilendiren bir yorum değil di benim yorumum bu nedenle bana cevap vermeniz gerekmiyor demem eleştiriye kapalı olduğum anlamına gelmiyor çünkü beni eleştirmek değil yaptığınız başka insanların kullandığı kelimeyi bana sormak eleştiri olmuyor ben herhangi bir konuda çalışmam hanımefendi siz sanırım çalışıp ezberliyor ve burda gelip paylaşıyorsunuz .. Çocukça cümleler ile gelmeyin bana sizi ilgilendirmeyen yorumlarıma da cevap vermeyin ..
He şimdi anlaşıldı alakayı kuramadınız.
İnsanlar kelimelere takılı kalmamalı diyorsunuz ya, kelimelerin içinden kelime türeten partilileriniz hakkında da bu kadar objektif misiniz görmek istedim ama cıks olmadı.
Kusura bakmayın ama çocukça bir tavır içine giren sizsiniz :)
Ben sayısalcıyım, ezber bilmem.
Ama matematik ya da tarih Hakkında araştırmayı severim.
Üzgünüm emrinize karşı geleceğim malum çelişkiler daima ilgi alanım olmuştur.
Üstüne gitmeden de edemiyorum. :)
Dediğim gibi sorularım ile karışınızda olurum gene ara ara.
:KK66:

He şimdi anlaşıldı alakayı kuramadınız.
İnsanlar kelimelere takılı kalmamalı diyorsunuz ya, kelimelerin içinden kelime türeten partilileriniz hakkında da bu kadar objektif misiniz görmek istedim ama cıks olmadı.
Kusura bakmayın ama çocukça bir tavır içine giren sizsiniz :)
Ben sayısalcıyım, ezber bilmem.
Ama matematik ya da tarih Hakkında araştırmayı severim.
Üzgünüm emrinize karşı geleceğim malum çelişkiler daima ilgi alanım olmuştur.
Üstüne gitmeden de edemiyorum. :)
Dediğim gibi sorularım ile karışınızda olurum gene ara ara.
:KK66:
Eleştiri ve sorulara herdaim açığım ama başkalarının hataları beni ilgilendirmiyor bunu size anlatabilmek adına başka yorum daha yazmam gerekiyor mu acaba ?

akit gazetesini severim deyip Atatürke olan sevgisinden bahsetmekte ayrı bir çelişki olsa gerek:KK59:

Back