• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan neden ‘Atatürk’ demekten kaçınıyor?

Kemal Kılıçdaroğlu na da genelde sayın kılıçdaroğlu deniliyor yoksa Kemal isminden nefret edildiği için mi ismi alınmıyor ağza :KK17: Hadi bunuda tartışın bay çok zeki köşe yazarları .. Bende Atatürk için Mustafam diye bahsediyorum yoksa bende mi Ata kabul etmiyorum onu, ölürüm ben be onun için ..

Kemal Kılıçdaroğlu na da genelde sayın kılıçdaroğlu deniliyor yoksa Kemal isminden nefret edildiği için mi ismi alınmıyor ağza :KK17: Hadi bunuda tartışın bay çok zeki köşe yazarları

Bu mantığı göre Kemal kılıçdaroğlu ile alay ederek 'keMAL' yazanlar Nasıl bir ulvi zeka fışkırması yaşıyorlardır?

Hepsini geç de hilafeti kaldırdı diye Atatürk'e kin besleyenler gidip IŞİD liderinin halifeliğini tanısın çok meraklılarsa Halifeliğe.

Benim kanaatimde Hz Ali'den sonra halifeliğin kutsallığı Muaviye ile birlikte bitmiştir. Halifelik Peygamberimizin vekili yahu, şimdi hangi adam ona vekil olmaya layık olacaktı da halifelik kaldırıldı diye kahroluyorsunuz?

Keza saltanatta iyiki kalkmış. Şimdi gidip seçim yapıp istediğini seçebiliyorsun. O zaman sırf padişahın oğlu diye gelene boyun eğecektin.

Laikliğin önemini anlamak için gidip İran'a, Irak'a, Suriyeye, Arabistana, Malezyaya bakın. Hem misler gibi müslümanlığınızı yaşıyorsunuz hala daha Atatürk dininizi bitirmiş, ateizmi getirmiş muamelesi yapıyorsunuz.

Kimbilir belki Allah (CC) Atatürk'ten razıdır, belki hayır için Onu vesile kılmıştır, herşey de hayır var diye inanıpta bu hayırda ne şer ararsınız?

Mekanın cennet olsun Atam, Rabbim senden binlerce kez razı olsun.

ataturk demıs dememıs dıye takılmak yerıne en once kanayan bı yaramız var onu durduralım
bazı vatandaslar ataturku sorguluyor
şoklardayım
sayesinde bu bızım vatanımız dıyebılecek bı topraga, bı vatandaslıga sahıbız
surda ozgurce yazıp cıkıp konusabılıyor, ıstedıgımızı gıyınebılıyoruz
bı sahıp tarafından deger bıcılıp köle olarak satılmıyoruz...
bu ulkenın cocukları, ataturkun ızınden gıden genclerız.

herkesın benım gıbı dusundugunu sanıyordum...
yanılmışım
adamın kemıklerı sızlıyordur

sımdı dusundumde
herhangı bı er gıbı davransaydı, tehtıtlere boyun egıp hayatını kahramanlık ıcın degıl de nefes alim yeter ile sınırlı bıraksaydı

bız suan neydık kımdık?

Benim bi arkadaş ta cin diyemez, ödü kopar..
Bazıları korktugu seylerin ismini zikredemiyor iste:KK14:

Gerci cumhurbaskanlık yemini ederken seve seve soylemek zorunda kalıyorlar..canlarım ya:KK53:

Son düzenleme:
Yazıda mantık dışı bir fikir bulamadım bende :KK14:

Erdoğan'ın ; ara sıra cımbızla çeksek bulacağımız ''Atatürk'' hitabı olsa da , genel olarak Gazi Mustafa Kemal diye hitap ettiği , doğru mudur ... doğrudur .

Bunun mutlak bir sebebi olması gerekmez ama bir sebebi var ise de bu yazıda yazılan maddeler gayet olası .

Hayır o değil kastım birşeyi yapıyor olmak bazı törenler konuşmalar onu sevmek onuniçin ölüp bittiği anlamına yada seve seve yaptığı anlamına gelmez.
Zira aksini düşünsem ben kendisini sevip oy vermezdim.:cool:

Back