Napalım med olacak bunlar :)Ben kendimden biliiyorum ilkokulda bile saygı duruşlarında içimden tövbe ederdim ama dışarıdan kimse bilmezdi :)Ha bunlarla gelin bana..Ataturk dusmanlarından oy alamaz yoksa
Ama napcan be canım.."seve seve" mecbur iste huzurunda ayakta saygı durusunda bulunup her torende ismini anmaya
Sen çok saldırgan oldun bu günlerde
Hani bi kadın vardı, vara yoka saldırıyordu panter pınarmıydı neydi
Daha çok uyumalısın
Napalım med olacak bunlar :)Ben kendimden biliiyorum ilkokulda bile saygı duruşlarında içimden tövbe ederdim ama dışarıdan kimse bilmezdi :)
Ah içerisi ...
Amin ecmain.gönlü geniş insan seniEspiri kabiliyeti olmayınca bi insanda boyle goruntuler cıkıyor iste ortaya
Ataturkun verdigi haklarla, Ataturk cumhuriyetinde sizin gibi minnaklara da yer veriyoruz, hadi yine iyisiniz
Hay Allah, bosuna tovbe etmissin..onurlu insanlar icin sergilenen onurlu davranıslar icin tovbe edilmez ki..
İmana ters ne varsa sergileyenlerin pesinden gidiyorsan onun icin tovbe et ama bak, dunya kadar insanın hakkı var zira..Allah affetsin ne diyelim
Amin ecmain.gönlü geniş insan seni
hakedene hakettiği gibi yazıyor. helal olsunSen çok saldırgan oldun bu günlerde
Daha çok uyumalısın
Onlar beni ilgilendirmez tıpkı benim yorumumun sizi ilgilendirmediği gibi ben size değil köşe yazarına yazdım ne demeye alındınız
Ne alaka Allah aşkına .. Benim keMal diye bir kelime kullandığımi gördünüz mü ki bana bu soruyu soruyorsunuz gidin o kelimeyi söyleyenlere sorun .. Sizi ilgilendiren bir yorum değil di benim yorumum bu nedenle bana cevap vermeniz gerekmiyor demem eleştiriye kapalı olduğum anlamına gelmiyor çünkü beni eleştirmek değil yaptığınız başka insanların kullandığı kelimeyi bana sormak eleştiri olmuyor ben herhangi bir konuda çalışmam hanımefendi siz sanırım çalışıp ezberliyor ve burda gelip paylaşıyorsunuz .. Çocukça cümleler ile gelmeyin bana sizi ilgilendirmeyen yorumlarıma da cevap vermeyin ..Neden ilgilendirmesin ki?
Burası bir forum.
Eleştiriye açık değilseniz hiç yazmayacaksınız, yazıyorsanız da size soru sorulduğunda 'üstünüze neden alındınız' demeyeceksiniz.
Ayrıca üstüme alınma mevzusu değil olay, yazınızı gördüm sordum.
Fakat anlıyorum ki, çalışmadığınız yerden sormuşum
He şimdi anlaşıldı alakayı kuramadınız.Ne alaka Allah aşkına .. Benim keMal diye bir kelime kullandığımi gördünüz mü ki bana bu soruyu soruyorsunuz gidin o kelimeyi söyleyenlere sorun .. Sizi ilgilendiren bir yorum değil di benim yorumum bu nedenle bana cevap vermeniz gerekmiyor demem eleştiriye kapalı olduğum anlamına gelmiyor çünkü beni eleştirmek değil yaptığınız başka insanların kullandığı kelimeyi bana sormak eleştiri olmuyor ben herhangi bir konuda çalışmam hanımefendi siz sanırım çalışıp ezberliyor ve burda gelip paylaşıyorsunuz .. Çocukça cümleler ile gelmeyin bana sizi ilgilendirmeyen yorumlarıma da cevap vermeyin ..
Eleştiri ve sorulara herdaim açığım ama başkalarının hataları beni ilgilendirmiyor bunu size anlatabilmek adına başka yorum daha yazmam gerekiyor mu acaba ?He şimdi anlaşıldı alakayı kuramadınız.
İnsanlar kelimelere takılı kalmamalı diyorsunuz ya, kelimelerin içinden kelime türeten partilileriniz hakkında da bu kadar objektif misiniz görmek istedim ama cıks olmadı.
Kusura bakmayın ama çocukça bir tavır içine giren sizsiniz :)
Ben sayısalcıyım, ezber bilmem.
Ama matematik ya da tarih Hakkında araştırmayı severim.
Üzgünüm emrinize karşı geleceğim malum çelişkiler daima ilgi alanım olmuştur.
Üstüne gitmeden de edemiyorum. :)
Dediğim gibi sorularım ile karışınızda olurum gene ara ara.
Yok yok anladım ben anlayacağımı.Eleştiri ve sorulara herdaim açığım ama başkalarının hataları beni ilgilendirmiyor bunu size anlatabilmek adına başka yorum daha yazmam gerekiyor mu acaba ?
Anlıyorum seni bebişimSenin agzından mantık lafını isitince bana gulme geldi beybisl
Panter EmelSen çok saldırgan oldun bu günlerde
Daha çok uyumalısın
Yok yok panter pınarPanter Emel
Atatürkçüğüm dese yine yaranamaz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?