• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan muhtarlara balkabağında aşure ikram etti

Sarayın muhtarlarla aşk yaşaması bir yana da padişah misali halkı toplayacağım diyorsa işçileri, taşeronları, diğer meslek gruplarına el atsın bari, hiç değilse işe yarar bir hamle olur.
Her boşlukta bir grup muhtarı toplayıp şakşakçılık yaptırıyor.

Ben servis yapmasını hoş buldum ya. Keşke hep böyle sevimli işler yapsa. Doğal olsa.

Dün senin Kılıçdaroğlu heykelinde haber değildi.. dünde söylemiştim..
Ayrım yapmayalım :KK69:

Msjlarin devamini oku . Sana gore haber değeri tasiyan konulara yorum yap . Haber degeri tasimiyorsa okumadan es gec . Lutfen. ..

Msjlarin devamini oku . Sana gore haber değeri tasiyan konulara yorum yap . Haber degeri tasimiyorsa okumadan es gec . Lutfen. ..

Sakin ol atarlı ergen.. Ben sana öylemi konuşmuşum.. O seviyenin sonuna da "lütfen"i kondurmuşsun ya , takım elbisenin altında ki spor ayakkabı gibi , yalnız kalmış :KK53:

emrin olur gülüm baaaş üstüne :KK59:

Sakin ol atarlı ergen.. Ben sana öylemi konuşmuşum.. O seviyenin sonuna da "lütfen"i kondurmuşsun ya , takım elbisenin altında ki spor ayakkabı gibi , yalnız kalmış :KK53:

emrin olur gülüm baaaş üstüne :KK59:

Uslublariniza sizde dikkat edn . Cunku sıktı

Uslublariniza sizde dikkat edn . Cunku sıktı

İlk mesajınla son mesajın arasında ki seviye farkını bulduktan sonra , sonucu 5 le çarp.. Oldu mu Cimcime..

Ben gayet düzgün bişey yazmışım , atarlanan sensin. Sonrada bana üslüptan bahsetme emi..
Emir kipiyle , senli benli konusup 2. msjında 2.cogul kişi yapmışsın beni.

Ahanda benim aşurem bakalım hangisinin tadı daha güzel :KK76::KK76:
Araya reklam alayım dediydim :KK53::KK53:
20151027_155020.webp

Back