Burda ben, siz, diğerleri illa ki hemfikir olacak diye birşey yok, zaten belki de mutlaka hemfikir olmamız lazım ısrarı yüzünden insanlar birbirine giriyordur, birazda dayatmacılık fikrinden.Mune
2009 dan bu yana burdayım 2006 da kullandıgım nıckımı kaybettım..
ama yıllarca hıc bır yonetıcıyle ters dusmek bıyana selam sabahım olcak bır durumum bıle olmadı..
bıraz partızan olabılırım ama cok canım acıdıgı ıcındır bılesın..
hala hem fıkır olamadık ama sevdım senıüslubundandır zannımca..
hadı ısın basından aşkındır tutmayım senı. kolay gelsin..
O okypete sende kusurumuza bakmıcan artık
rica ederim mune ben zaten şaka yapıyorum ikidir..O okypete , kusuruma bakma, hakkını helal et, valla gitti topik ama bu hatunların ettikleri kavgalardan sonra şöyle tatlı tatlı sohbet edesileri gelmiş
Böyle yargılanmadan, yaftalanmadan muhabbet etmek iyi geliyor aslında ama farkında değiller, birbirlerini görünce hemen kılıçları kuşanıyorlar
Arada bir birbirinizi rakip Seçmen olarak görmeyi bırakıp insan olarak tanımaya çalışın hanımlar
Benn onuun ağzınaa....varyaaa..öpücükler kondurayım dicem ama olmazkii dukacımm.. koca adam eee evlidee.. ee bende evliyimm...yüzde ..75 buçuk seviyorumm ben bu adamıı beeeyaaa napamm...lan da dese,, sert çıkışlarda yapsa yakışıyor bu adamaa..yeri geldimi yumuşak,, yeri geldimii sert olacak erkek dediğin..dedim yaa yüzde 75 buçuk kanım ısınmış bu adamaaa..
Bütün mesele bu değilmi zaten.Geçen yazdım gene yazayım.Herbirimiz karın deşen Jack olduk,Birbirimizi bu kadar yersek düşman napmazO okypete , kusuruma bakma, hakkını helal et, valla gitti topik ama bu hatunların ettikleri kavgalardan sonra şöyle tatlı tatlı sohbet edesileri gelmiş
Böyle yargılanmadan, yaftalanmadan muhabbet etmek iyi geliyor aslında ama farkında değiller, birbirlerini görünce hemen kılıçları kuşanıyorlar
Arada bir birbirinizi rakip Seçmen olarak görmeyi bırakıp insan olarak tanımaya çalışın hanımlar
Din tartışmayı doğru bulmuyorum ben bunu bi kaç ay önce yaşadık.Alıntıladığım arkadaşlar ve yönetimin uygulamalarına Katılan veya Katılmayan herkese cevap olsun bu yorum.
27.01,
Siz üsluptan ceza aldınız, bilmem neresinin kılıyım diyenleri destekliyorsunuz, ben gözümle okudum siz nerenizde okudunuz gibi bir yorum hoş değildir, siyaset polemiksiz olmaz evet ama bununda bir adabı Olmalı.
Aklındakini dile getirmekten sakınmayan biriyim, o yüzden şimdiden hepinizden özür dilerim ama gördüklerimi yazayım, Cumhurbaşkanıyla, AKP'yle ilgili bir topik Açılıyor, sevenlerinin üstüne tabii size bilmem nerenize bilmem ne yapanlar müstahak, yetmemiş biraz daha ...... koysunlar yorumu yapılıyor, yetmiyor, taraflar gruplaşıp birbirine dalıyor.
Burda bana adlı adınca yazdırtmayın Yorumları, yalnız bu her iki tarafında yaptığı birşey, bakıyorsun diğer tarafta heee demek hepiniz CHP'lisiniz, ğılıçtaroğlu, SGK'yı soyan, dinsiz vs gibi yorumlar yapıyorlar.
Sorarsanız AKP'li birinin söylediği söz vurgulanıyor ama içten içe laf sokulmuş oluyor mu oluyor, diğer taraf keza öyle, nerden vursamda alt etsem, dur Atatürk'e saydırayım, bunların yumuşak Karnı Atatürk denip sataşılıyor.
Hiiiiççç kusura bakmayın siyaset tartışmak böyle olmaz, belaltı vurarak siyaset yapılmaz.
Din konusu mu valla onda da kusura bakmayın, Müslümanlar Ateistlere sövüyor, Ateistler Müslümanlar'a laf sokuyor, öyle laf sokuyor diyorum ama yumuşatarak anlatıyorum, burda peygamberimize bile neler sövüldü, Hz. İsa hakkında neler yazılıp çizildi, kimsenin kimseye inanç konusunda saygısı yok, saygı olmayan bir yerde din konuşulmaz, banlıyoruz da ne oluyor, dönünce aynı Saygısızlık devam ediyor.
Polemiksiz olmaz diyorsunuz ya, 1 sene önce Nisan ayında burda polemiği serbest bıraktık, 1 hafta dayanabildi üyeler, o günlere Şahit olanlar yazsın, serbest olsun diye çırpınanlar bile özelden bana ne olur Mune hepimizi banla, dayanamıyorum artık Mesajı attı, çünkü neden, o polemikler senin partin var yaaa diye Başlayan çok afedersiniz mahalle kavgalarına döndü.
Konular ilerlemedi, olduğu yerde sayıp elini beline koyup birbirinin saçını yolan kadınlar grubuna döndü.
Sitenin Kuralları bunlar, polemik, hakaret, küfür vs yasak. Kurallar değişmeyecek, esnemeyecek.
Benden bu kadar, elimde cımbız gezerim, kurallara uymayanları da banlarım.
K.İ.B butonuna basın bildirin, sanmayın ki her Kiblendiğinizde banlanıyorsunuz, ben kimin kurallar sebebiyle, kimin Şahsi garez nedeniyle bildirim yaptığını anlayacak kadar Tecrübe sahibiyim, kriterim site Kuralları, kurallara uyan hiçbir yoruma Şahsi garezi Olanları mutlu etmek için uyarı vermedim.
Amaaa karşısındaki aşağılayan, hakaret eden, Saygısızlık yapanı da affetmem, adım Hıdır, elimden gelen budur.
Din tartışmayı doğru bulmuyorum ben bunu bi kaç ay önce yaşadık.
Polemik de serbest olmasın onu da yaşadık bizim hatunlar polemiği küfür ve hakaret ile karistiriyorlar çünkü. Bence cezalar olmalı
abla beni alintilamissin ama 23 nisan mesajımi gormemissin
Aptal aşık arkadaşım ben cevap yazmicam..işte sana cevapp.. ama iyi okuu..Zaten üsluplarınız çok benziyor. Yalnız sizin mantığa göre kadın dediğin başka adamın ağzına öpücükler kondurma lafını bile geçirmemeli, çok enteresan.
Yüzde 85 ısınsa sonuçları çok çılgın olurmuş demek ki.
Parkon bizi yolmazsa alırsın abla19 mayısda ben alacam kadiş
Müdürüme sevgiler bu arada
Din tartışmayı doğru bulmuyorum ben bunu bi kaç ay önce yaşadık.
Polemik de serbest olmasın onu da yaşadık bizim hatunlar polemiği küfür ve hakaret ile karistiriyorlar çünkü. Bence cezalar olmalı
abla beni alintilamissin ama 23 nisan mesajımi gormemissin
anam bir an noliir dedim adımı okuyunca. kalpten götürecektin beniAptal aşık arkadaşım ben cevap yazmicam..işte sana cevapp.. ama iyi okuu..
Konu Sahibi : okypete
Mune Administrator Yönetici
Özel Mesaj At
Beğenildi:
12.639
Beğendikleri:
4.548
Ödül Puanları:
288
27.01 dedi: ↑
sevgili @@Mune
öncelikle Elhamdülillah ve çok şükür ki bende müslümanım. İslama dayanan konularda deşmeden irdelemeden kabul ettiğim konular vardır bende tartışmaya açık tutamadığım. neysekı ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
diğer konuya gelince biri demiş ağzına öpücükler kondurayım vermiş malzemeyi , yapma ayıptır günahtır vs .. konu ılerledı ve madem herkes bu kadar rahat bende rahatca konustum yanı. sevıye denız sevıyesıne ındı sonuc olarakk..
neyse kolay gelsin size..
Ama bakın ağzını öpeyim bizde artık kalıplaşmış bir tabir oldu, bana da bazen hay ağzını öpeyim diyorlar, şimdi bana yazan kişi eşcinsel mi? Ya da ben öp yavrumm, öp kuzummmm dediğimde Sapık mı oluyorum, o yorumu okudum, özür dilerim ama üyenin yazdığı resmen abartıldı, he böyle yorumlara hemen şu yapıştırılıyor, bunlar var ya zaten kocalarını bırakıp başkanlarına gidecekler deyip bazı Seçmenlerin söylediği sözleri yapıştırıyorlar ve akabinde onun haremine girin o zaman gibi yorumlar yazıyorlar, bu Yorumları hatırlayanlar hangi topikte olduğunu söylerler size, ben o kadar çok konu geziyorum ki hangisinde yazıldı bilmiyorum ama haremine girin o zaman yazıldığını biliyorum, bunlar ayıp Şeyler.
Yani birde birkaç seçmenin söylediği bencede hoş olmayan, sevgilerini gösterdiklerini zannettikleri sözleri baz alıp tüm oy verenlere aynı zihniyettteler muamelesi yapılamaz.
Bu hem AKP hem CHP hemde diğer partilerin seçmenleri için geçerli bir durum, insanların tümünü birkaç kişinin yaptığı veya söylediklerini baz alıp aynı kefeye koymamalılar.
Yine beni konuya yazmak ihtiyacında hissettirdinizben mesela reşit Olduğumdan bu yana belli bir parti fanatiği değilimdir, yani bunca Yıldır verdiğim oylara baksalar bu kadın falanca partili diyemezler, hele CHP'ye hiç oy vermedim, hayatımda bir defa geçerli oy attım o da 18 doldurur doldurmaz olan ilk seçimde rahmetli Özal'a, o zamanlar onu çok seviyordum, öldüğünde ağladım ama seneler geçti yav bazı icraatleri de ne fenaymış dedim, yani insanların Düşünceleri yıllar içinde değişebiliyor, bugün sever yarın belki yaptığı da yanlıştı der ama sevdi diye ya da nefret ediyor diye kimse hor görülmeyi hak etmiyor.
Bu sefer kaçtım, yazmayayım, konu gerçekten çöktü gitti yahu
bilmemmi ,geçen gün grilendimdi. ama gri bana yakışıyor arada.:)
23 Nisan'da kürkümü ve cımbızımı istiyorsun değil mi? Şirinler gibi Mavi olayım derken Gri olma kuzucum, 23 Nisan'da renk rondunda oynamayasın mazallah, hep gridir elbiselerim, ben griyi pek çok severim
23 Nisan'da kürkümü ve cımbızımı istiyorsun değil mi? Şirinler gibi Mavi olayım derken Gri olma kuzucum, 23 Nisan'da renk rondunda oynamayasın mazallah, hep gridir elbiselerim, ben griyi pek çok severim
bilmemmi ,geçen gün grilendimdi. ama gri bana yakışıyor arada.:)
geçen hafta.Hangi ara gri oldun okicim hayırdır
geçen hafta.
bundan sonra kimse ediler banlanmıyor demesin.hiç farkımız yok üyelerden işte. örnek bendeniz..
ben edilerin en yaramazıyım o ayrı:)
Aptal aşık arkadaşım ben cevap yazmicam..işte sana cevapp.. ama iyi okuu..
Konu Sahibi : okypete
Mune Administrator Yönetici
Özel Mesaj At
Beğenildi:
12.639
Beğendikleri:
4.548
Ödül Puanları:
288
27.01 dedi: ↑
sevgili @@Mune
öncelikle Elhamdülillah ve çok şükür ki bende müslümanım. İslama dayanan konularda deşmeden irdelemeden kabul ettiğim konular vardır bende tartışmaya açık tutamadığım. neysekı ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
diğer konuya gelince biri demiş ağzına öpücükler kondurayım vermiş malzemeyi , yapma ayıptır günahtır vs .. konu ılerledı ve madem herkes bu kadar rahat bende rahatca konustum yanı. sevıye denız sevıyesıne ındı sonuc olarakk..
neyse kolay gelsin size..
Ama bakın ağzını öpeyim bizde artık kalıplaşmış bir tabir oldu, bana da bazen hay ağzını öpeyim diyorlar, şimdi bana yazan kişi eşcinsel mi? Ya da ben öp yavrumm, öp kuzummmm dediğimde Sapık mı oluyorum, o yorumu okudum, özür dilerim ama üyenin yazdığı resmen abartıldı, he böyle yorumlara hemen şu yapıştırılıyor, bunlar var ya zaten kocalarını bırakıp başkanlarına gidecekler deyip bazı Seçmenlerin söylediği sözleri yapıştırıyorlar ve akabinde onun haremine girin o zaman gibi yorumlar yazıyorlar, bu Yorumları hatırlayanlar hangi topikte olduğunu söylerler size, ben o kadar çok konu geziyorum ki hangisinde yazıldı bilmiyorum ama haremine girin o zaman yazıldığını biliyorum, bunlar ayıp Şeyler.
Yani birde birkaç seçmenin söylediği bencede hoş olmayan, sevgilerini gösterdiklerini zannettikleri sözleri baz alıp tüm oy verenlere aynı zihniyettteler muamelesi yapılamaz.
Bu hem AKP hem CHP hemde diğer partilerin seçmenleri için geçerli bir durum, insanların tümünü birkaç kişinin yaptığı veya söylediklerini baz alıp aynı kefeye koymamalılar.
Yine beni konuya yazmak ihtiyacında hissettirdinizben mesela reşit Olduğumdan bu yana belli bir parti fanatiği değilimdir, yani bunca Yıldır verdiğim oylara baksalar bu kadın falanca partili diyemezler, hele CHP'ye hiç oy vermedim, hayatımda bir defa geçerli oy attım o da 18 doldurur doldurmaz olan ilk seçimde rahmetli Özal'a, o zamanlar onu çok seviyordum, öldüğünde ağladım ama seneler geçti yav bazı icraatleri de ne fenaymış dedim, yani insanların Düşünceleri yıllar içinde değişebiliyor, bugün sever yarın belki yaptığı da yanlıştı der ama sevdi diye ya da nefret ediyor diye kimse hor görülmeyi hak etmiyor.
Bu sefer kaçtım, yazmayayım, konu gerçekten çöktü gitti yahu