Erdoğan ‘lan’ demedi, ‘yav’ dedi, o kadar da kibar bir zat yani

Burda ben, siz, diğerleri illa ki hemfikir olacak diye birşey yok, zaten belki de mutlaka hemfikir olmamız lazım ısrarı yüzünden insanlar birbirine giriyordur, birazda dayatmacılık fikrinden.
Ama gördüğünüz gibi aynı düşünmesek orta yolu bulamasak bile konuşabiliyor olmak, eleştiriyi eleştiriyle yorumlamak, hakaret etmekten, kavga çıkarmaktan çok daha fazla şey kazandırıyor bize, en önemlisi birbirimizi Tanıma imkanı buluyoruz, sizi tanıyabilmek hangi partiye oy vereceğinizden daha değerli benim için

Cımbızlıyım, gıcığım falan ama şeker kadınım yahu bu kısmı okumayın, pek bir ukalalık gibi oldu

O okypete , kusuruma bakma, hakkını helal et, valla gitti topik ama bu hatunların ettikleri kavgalardan sonra şöyle tatlı tatlı sohbet edesileri gelmiş
Böyle yargılanmadan, yaftalanmadan muhabbet etmek iyi geliyor aslında ama farkında değiller, birbirlerini görünce hemen kılıçları kuşanıyorlar

Arada bir birbirinizi rakip Seçmen olarak görmeyi bırakıp insan olarak tanımaya çalışın hanımlar

rica ederim mune ben zaten şaka yapıyorum ikidir..
böyle konuşarak bazı şeyleri anlamak , belirsizlikleri ortadan kaldırmak güzel oldu

Zaten üsluplarınız çok benziyor. Yalnız sizin mantığa göre kadın dediğin başka adamın ağzına öpücükler kondurma lafını bile geçirmemeli, çok enteresan.

Yüzde 85 ısınsa sonuçları çok çılgın olurmuş demek ki.

Bütün mesele bu değilmi zaten.Geçen yazdım gene yazayım.Herbirimiz karın deşen Jack olduk,Birbirimizi bu kadar yersek düşman napmaz

Din tartışmayı doğru bulmuyorum ben bunu bi kaç ay önce yaşadık.

Polemik de serbest olmasın onu da yaşadık bizim hatunlar polemiği küfür ve hakaret ile karistiriyorlar çünkü. Bence cezalar olmalı

abla beni alintilamissin ama 23 nisan mesajımi gormemissin

19 mayısda ben alacam kadiş
Müdürüme sevgiler bu arada

Aptal aşık arkadaşım ben cevap yazmicam..işte sana cevapp.. ama iyi okuu..
Konu Sahibi : okypete

1. Mune Administrator Yönetici
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    12.639
    Beğendikleri:
    4.548
    Ödül Puanları:
    288
    27.01 dedi:
    sevgili @@Mune
    öncelikle Elhamdülillah ve çok şükür ki bende müslümanım. İslama dayanan konularda deşmeden irdelemeden kabul ettiğim konular vardır bende tartışmaya açık tutamadığım. neysekı ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
    diğer konuya gelince biri demiş ağzına öpücükler kondurayım vermiş malzemeyi , yapma ayıptır günahtır vs .. konu ılerledı ve madem herkes bu kadar rahat bende rahatca konustum yanı. sevıye denız sevıyesıne ındı sonuc olarakk..
    neyse kolay gelsin size..
    Ama bakın ağzını öpeyim bizde artık kalıplaşmış bir tabir oldu, bana da bazen hay ağzını öpeyim diyorlar, şimdi bana yazan kişi eşcinsel mi? Ya da ben öp yavrumm, öp kuzummmm dediğimde Sapık mı oluyorum, o yorumu okudum, özür dilerim ama üyenin yazdığı resmen abartıldı, he böyle yorumlara hemen şu yapıştırılıyor, bunlar var ya zaten kocalarını bırakıp başkanlarına gidecekler deyip bazı Seçmenlerin söylediği sözleri yapıştırıyorlar ve akabinde onun haremine girin o zaman gibi yorumlar yazıyorlar, bu Yorumları hatırlayanlar hangi topikte olduğunu söylerler size, ben o kadar çok konu geziyorum ki hangisinde yazıldı bilmiyorum ama haremine girin o zaman yazıldığını biliyorum, bunlar ayıp Şeyler.

Yani birde birkaç seçmenin söylediği bencede hoş olmayan, sevgilerini gösterdiklerini zannettikleri sözleri baz alıp tüm oy verenlere aynı zihniyettteler muamelesi yapılamaz.
    Bu hem AKP hem CHP hemde diğer partilerin seçmenleri için geçerli bir durum, insanların tümünü birkaç kişinin yaptığı veya söylediklerini baz alıp aynı kefeye koymamalılar.

Yine beni konuya yazmak ihtiyacında hissettirdiniz ben mesela reşit Olduğumdan bu yana belli bir parti fanatiği değilimdir, yani bunca Yıldır verdiğim oylara baksalar bu kadın falanca partili diyemezler, hele CHP'ye hiç oy vermedim, hayatımda bir defa geçerli oy attım o da 18 doldurur doldurmaz olan ilk seçimde rahmetli Özal'a, o zamanlar onu çok seviyordum, öldüğünde ağladım ama seneler geçti yav bazı icraatleri de ne fenaymış dedim, yani insanların Düşünceleri yıllar içinde değişebiliyor, bugün sever yarın belki yaptığı da yanlıştı der ama sevdi diye ya da nefret ediyor diye kimse hor görülmeyi hak etmiyor.

Bu sefer kaçtım, yazmayayım, konu gerçekten çöktü gitti yahu

23 Nisan'da kürkümü ve cımbızımı istiyorsun değil mi? Şirinler gibi Mavi olayım derken Gri olma kuzucum, 23 Nisan'da renk rondunda oynamayasın mazallah, hep gridir elbiselerim, ben griyi pek çok severim

anam bir an noliir dedim adımı okuyunca. kalpten götürecektin beni

23 Nisan'da kürkümü ve cımbızımı istiyorsun değil mi? Şirinler gibi Mavi olayım derken Gri olma kuzucum, 23 Nisan'da renk rondunda oynamayasın mazallah, hep gridir elbiselerim, ben griyi pek çok severim
bilmemmi ,geçen gün grilendimdi. ama gri bana yakışıyor arada.:)

Yok abla son ban firtinasina yakalandıktan sonra gayet sevgi doluyum ben

Hah, bakın başka üsluptan birinin mesajını yollama gereği duymuşsunuz. Ben bu üslupla daha iyi anlaşırım, iyi olmuş.

Ağzını öperim bir deyimdir, ancak ''Erkek dediğin sert olur, bayılıyorum Erdoğan'a'' yazan insanın hayat görüşü bu deyimi günlük hayatta bir erkek için kullanmayı kaldıramaz.

İstiyorsanız deneyiniz.

Yoksa benim hayat görüşüme göre herkes öpüşsün, sevişsin. İstediği deyimi kullansın.

Yalnız siz siyaset başlıklarına girip pasta başlıklarına gelinmesi talebini ''Erkek dediğin x olur.'' tanımlamalarıyla harmanladığınızda, normalde tasvip etmeyeceğiniz hareketleri ve deyimleri bu adam için seve seve kullandığınızı anlamak inanılmaz kolay oluyor.

Mune 'un yaptığı birkaç seçmen yüzünden hepsini aynı kefeye koymak eleştirisini ise makul bulabilirim. Yalnız aynı kefeye konmak istemeyen insan, ya da o düşüncede olmayan insan aynı partiden de olsa o seçmeni eleştirir, desteklemez.

Yani tutup da ''Erdoğan'ın haremine bile girerim.'' ve benzeri şeyler yazanların altında 6 like görürsem, 6sını da aynı kefeye koyarım. Hiç de gocunmam.

Üslup eleştirisi ile ilgili bir başlıkta tutup da ''Ayyyg elin pasta yapalımmm, ne iş bulacaktnııız gızzz bu lafı etmeeeeesee'' yazılmasını da çok ironik buluyor ve Mune 'a soruyorum.

Bu mesajlarda herhangi bir kural ihlali yok mudur? Ben pasta başlığına gidip siyaset tartışalım, bu pastalar olmasa ne konuşacaksınız vs yazsam uygun olur mu?

Üstelik istesem de bu üslupla bir şey yazamam. Sessiz harf tekrarı/ laubali yazılar falan takdir mi ediliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…