Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım diğer konuda, sosyal medyadan bakanların, bir değil bi kaç gönderiyle yoğun bi şekilde ahmet kayayı anmaları, anmalarına kesinlikle bişey demiyorum, ahmet kayayla alakalı negatif bi duygumda yok yanlış anlaşılmasın
ama ülkemizde hangi yazar, şair, sanatçı bu yoğunlukta anıldı, mesela nazım hikmet anıldı mı
işte tek tük, oydu buydu derken ben tüm bunları anlamlandırmakta zorluk çekiyorum
ahmet kaya ya neden bu kadarı sahip çıkılıyor sence? bi araştıralım istersen o da zamanında kime nasıl destek vermiş.kara kaşına kara gözüne ya da güya haksızlığa uğramasına ( bana göre haksızlığa falan da uğramamıştır orası ayrı) sebep mi adı dillerden düşürülmüyor.başbakan ona vefa borcunu ödüyor hepsi bu.ama bunu başka türlü yansıtıyorlar tabii.
ayrıca susayım diyorum bi türlü yapamıyorum,şu konuda başbakan aleyhine bi şey demeyeyim diyorum ama olmuyor.acaba şehitlerimizi için 3-5 kelle derken de böyle duyarlı mıydı kendileri hiç mi vicdan sızlamamıştı?! vallahi dayanamıyorum şu olanlara,bu barış süreci falan değil
sence? millet bak ne güzel şehit haberi gelmiyor terör sorunu bitti sanıyor ya eskiden terörist diye geçen şahıslar şimdi alkışlarla göz yaşlarıyla karşılanıyorlar.bize az bile de neyse.
2 bayram önce şehitliğe gitmiştim annemin 20 yaşında şehit edilen öğrencisinin mezarını ziyaret etmiştik..duygularımı anlatamam tabii.
siyasi yorum yapmıycam umrumda da değil ama tek bildiğim şu anda o mezarlarda yatan gencecik insanların kemikleri sızlıyor ve aileleri de bir o kadar üzgün.barış olsun şehit haberleri gelmesin hepimizin isteği bu ama bu kadar da değil artık.adam peşmerge kıyafeti ile geliyor millet o şarkı söylerken ağlıyor falan.yok artık ya!
dün haberleri izledim,ah dedim sadece o kadar!
Nazım anılamaz. Çünkü Nazım vatan hainiydi,komünistti. (!)
10-15 yıl önce Ahmet Kaya ''Kürtçe şarkı söyleyeceğim.''dediğinde herkes çatal kaşık fırlatıyordu,şimdi yöneten kesim fanatiği oldu adamın.
Aynen öyle,bize gerçekten az bile yapılıyor.
10-15 yıl sonrasını göremiyorum,görmek istemiyorum.
Nazım'ın suçu memleket sevdası ve memlekete dair güzel günlere dair şiirler yazmaktı zaar,malum vatan hainlerinin değer gördüğü eller üstünde tutulduğu bir dönemdeyiz.
"apo barış ve özgürlük savaşçısıdır.terörist değildir terörist olan Türkiye devletidir inanın bana" diyen şivan perver dün alkışlarla peşmerge kıyafetiyle bu ülkeye getirildi başbakanın yanında durdu o şarkı söyledi bu ülkenin başbakanın eşi ağladı.yazklar olsun,utanıyorum!
Tam 5 kere yazdım yazdım sildim yazdım yazdım sildim.
Elim bir türlü cevaplaya gitmedi gitmiyor.
Belirtmek istediğim bir şey var.
Aynı bayrak altında bile doğudakiler batıdakiler,türkler kürtler diye ayırıyorsunuz ya,helal olsun hepinize !
Bu arada Doğuluyum/Kürdüm
Kadesa abla ben sana yazmadım bunu.İlk bir kaç sayfada yorum dikkatimi çekti onlara yazdım.ne alaka? kürtlere kim ne demiş burada gelip bi msj yazıp da milleti suçlu çıkarma.mesela benim 3-4 msjm var ne kürtlükten bahsettim ne bi şey dedim..bende karadenizliyim lazım ne oldu şimdi neyin vurgusunu yaptık? bak bu msjnla ayrım yapan sensin farkında bile değilsin.sakın bu konuyu kürt halkına ya da doğudaki insanlara hakaret ediliyor ayrım yapılıyor olayına çevirmeyin,bahsedilen teröristlerdir şu kesim bu kesim değil.
Kadesa abla ben sana yazmadım bunu.İlk bir kaç sayfada yorum dikkatimi çekti onlara yazdım.
Yoksa senin yorumlarını beğenen biriyim.
Hakaret ediliyor falan diye birşey de yazmadım..
Ben zaten onu yazanlara yazmıştım.ama bak kişi yorum yazdık öyle bi yazmışsın ki sanki burada oturmuşuz kürt halkına saydırmışız ya da ayrım yapmışız terar oku msjını.
konuda bu tür msjlar varsa da o onların hatası,burada tepki gösterilen şey başka aslında yoksa doğu-batı diye bi şey yok.
Ben zaten onu yazanlara yazmıştım.
Üstünüze alınmanıza/alınmalarına sebep olduysam özür dilerim.
1 2 yorum okudum kan beynime sıçradı.
bende dayanamadım size cevap veriyim Atatürk eceliyle öldüDayanamıcam..
"Misakı milliye dokunuluyor, bölünemez bütünlüğe dokunuluyor" dediğimizde bizlere uzaylı muamelesi yapılıp gülünüyordu.
Bu vatan hepimizin halbuki, nice kanlar döküldü bu vatan uğruna..Emperyalist sırtlanların ağzından alındı bu ülke..Neden bu düşmanlık?
Şu an tüm sinir katsayım yükseldi..
Çok yazık..
Hala bu ülkeyi bu hale getirenlere oy veriliyorsa, Atatürk ve silah arkadaşları boşuna girmiş o toprağın altına..
Dayanamıcam..
"Misakı milliye dokunuluyor, bölünemez bütünlüğe dokunuluyor" dediğimizde bizlere uzaylı muamelesi yapılıp gülünüyordu.
Bu vatan hepimizin halbuki, nice kanlar döküldü bu vatan uğruna..Emperyalist sırtlanların ağzından alındı bu ülke..Neden bu düşmanlık?
Şu an tüm sinir katsayım yükseldi..
Çok yazık..
Hala bu ülkeyi bu hale getirenlere oy veriliyorsa, Atatürk ve silah arkadaşları boşuna girmiş o toprağın altına..
kürklerde bizim kardeşimiz bunu kimse inlkar etmediki biz yıllardır bu topraklarda beraber yasadık birbirimizden kız alıp verdik. bu vatan üzerinde yaşayan insanları kürt türk diye ayıranlar utansın...Tam 5 kere yazdım yazdım sildim yazdım yazdım sildim.
Elim bir türlü cevaplaya gitmedi gitmiyor.
Belirtmek istediğim bir şey var.
Aynı bayrak altında bile doğudakiler batıdakiler,türkler kürtler diye ayırıyorsunuz ya,helal olsun hepinize !
Bu arada Doğuluyum/Kürdüm
O yorumları alıntılayıp üyeleri üstüme çekmek istemiyorum.
Ama çoğu yerde doğu batı kavramı kullanılmış dikkat edersiniz ki.
Yorumumu da buna üzüldüğümü belirtmek için yazdım.
Neden direk burda bana karşı geldiğinizi de anlamadım.
Demek ki bir yorum tersime denk geldi ki yazdım.
Ve yahut şöyle söyleyeyim,burda size göre bütünlük içeripte bana göre ayrımcı gelen bir yorum olmuştur.
Şu yazı ile siz kendiniz zaten ayrımcılık yapıyorsunuz
Allah aşkına konuyu bile anlamamışsınız ki üstüne yorum yapan herkesi zan altında bırakıyorsunuz.
Doğunun verilmemesi gerektiğinden bahsediyoruz ne ayrımı ya hu? Konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim.
Ben ayrımcılık yapmıyorum ne ayrımcılığı yapabilirim allah aşkına
Şu yazı ile siz kendiniz zaten ayrımcılık yapıyorsunuz
Allah aşkına konuyu bile anlamamışsınız ki üstüne yorum yapan herkesi zan altında bırakıyorsunuz.
Doğunun verilmemesi gerektiğinden bahsediyoruz ne ayrımı ya hu? Konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim.