tamam olaya genel baktığım için biraz fevri davrandım amacım arkadaşıda kırmak değil,olamaz da...
Bizim de amacımız sizi kırmak değil emin olun, lütfen yanlış anlamayın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam olaya genel baktığım için biraz fevri davrandım amacım arkadaşıda kırmak değil,olamaz da...
Saygılı üslubunuzdan dolayı takdir ettim doğrusu :) Hangi kanalı izlediğiniz yeterince anlaşıldı ama tabii ki özgür bir tercih, kimse size izlemeyin diyemez :) O kadar cümle yazdım, özellikle de neyi yanlış bulduğumu vurguladım. Mamafih cevabınız bir öncekinden farksız. Sizden bana faydalı, aydınlatacak bir bilgi gelmeyecek gibi görünüyor, yine de fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum.
Evet buradaki herkes de buna tepki veriyor zaten
bizler de buna kızıyoruz yani doğu bölgesindeki insanları koruyoruz biz de
keşke herkes sizin gibi düşünse, İzmir'de doğdum büyüdüm annem ve babam doğulu diye benden uzaklaşanlar vardı.
babamın vatan aşkını bilmeyen yokmuş (ben tanımadım bebekken vefat etmiş)
içimizde ki kanayan yara deşildikçe çok üzülüyorum.
nedir doğulu,batıl ayrımı anlamıyorum.
yazıklar olsun böyle düşünen zihniyete,kahrolsunlar...
benim demek istedigimi hala anlamadiniz varya ona yanarim
TÜRKIYEDE kürdistan diye biryer yokkkk,yok bölge filanda yok,bunu kafasinda kuranlarda unutsun
TÜRKIYE TÜRKIYE kalacak hep
Erdoganin kast ettigi kürdistan irakta ,umarim busefer anlatabildim
Evet yazıklar olsun. İnsanları Allah eşit yaratmışken birileri doğu batı diye ayırma haddini kendinde buluyor.
O tür insanlar cevrenizde çoksa muhattap almayın bence.
benim demek istedigimi hala anlamadiniz varya ona yanarim
TÜRKIYEDE kürdistan diye biryer yokkkk,yok bölge filanda yok,bunu kafasinda kuranlarda unutsun
TÜRKIYE TÜRKIYE kalacak hep
Erdoganin kast ettigi kürdistan irakta ,umarim busefer anlatabildim
keşke herkes sizin gibi düşünse, İzmir'de doğdum büyüdüm annem ve babam doğulu diye benden uzaklaşanlar vardı.
babamın vatan aşkını bilmeyen yokmuş (ben tanımadım bebekken vefat etmiş)
içimizde ki kanayan yara deşildikçe çok üzülüyorum.
nedir doğulu,batılı ayrımı anlamıyorum.
yazıklar olsun böyle düşünen zihniyete,kahrolsunlar...
Kesinlikle size katılıyorum,
Bir bayrak altında yaşayan farklı kültürden, farklı mezhepten, farklı inaçdan olan insanlarımızı; doğulu-batılı, Türk-Kürt , Alevi-sünni, açık-kapalı, inanan-inanmayan.... Diye ayırıp, bugun ülkemizi bölünme noktasına getiren bu zihniyeti bende şiddetle kınıyorum, kahrolsunlar....
Lise yıllarında, bırakın aynı sınıfı, aynı sırada oturup, birlikte okuduğum insanın bile ne mezhebini, ne dinin, ne inançını... Hiçbirşeyini bilmeden kardeşde okuduk. Bugun ilkokullarda bile küçüçük çoçuklar birbirlerini mezheplerini, inançlarını, kürtmüsün-türküsünü olayına girip, irdelemeye başlamışlar ya, daha ne diyelim... Bizi bu hale getirenler utansın.
Hakkımızda hayırlısı artık, Allah sonumuzu hayretsin...
Kürdistan yazın vikipediye bir bakın rica ederim, ne yazıyor orada?
"Türkiye'nin Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin bir kısmını, Irak Cumhuriyeti'nin kuzeyini (Kürdistan Bölgesel Yönetimi) ve civarları, İran İslam Cumhuriyeti'ın Kürdistan, Batı Azerbaycan, Kirmanşah ve Luristan eyaletlerini, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesini (Laçın, Zengilan, Kubadlı, Kelbecer) ve Suriye'nın kuzeydoğusunu kapsar."
Bu ifade aynen geçmekte. Kimse bunu bir yerden uydurmuyor. Selahattin Demirtaş bangır bangır özerk kürdistan diye bağırıyor, Başbakan Iraktaki bölgesel yönetimi selamlamak istiyorsa KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİNİ SELAMLIYORUM der, KÜRDİSTANI selamlıyorum diyemez! Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı böylesi bir konuda hassas davranmak zorundadır! Kürdistan diye bir şey yok! Kürt Bölgesel Yönetimi var. Ben sizin anlatmak istediğinizi anladım da olaya sizin kadar yüzeysel bakamıyorum kusura bakmayın, fazlasıyla hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu keza.
Neyi anlamak istemiyorsunuz? Biz de biliyoruz oldugunu. Ama sinirlarini bizim topraklarimizi da icine alarak memleketimi bolme hayalleri kuranlara selam gondermenin ozellikle kurdistan demenin geregi olmadigini ankatmaya calisiyoruz.
TÜRKIYENIN dogu tarafini gecelim orda öyle bir yer yok,anlatmak istedigim sadece Erdogan
Erdogan kürdüstani niye selamlamasin,iraktaki kürdistani selamliyor niye uzatsin okadar
Erdogan birsey dedimi cekecek cok yer ariyorsunuz
MEMLEKETI kimse bölemez hayal etmeyide biraksinlar gerceklesmiyecek birsey
sizde beni anlamiyorsunuz Erdogan kürdistan dediyse bunu TÜRKIYE icin demedi
Kesinlikle hayır, ben yapılan doğruyu söylerim, yanlışı da söylerim. Erdoğan bir şeyler diyor da, siz çekmemek için, görmemek için taklalar atıyorsunuz. Benim belli bir siyasi görüşüm yoktur hanımefendi ekleyeyim, desteklediğim parti/şahsiyet yoktur. Doğruyu desteklerim yanlışı eleştirim. Merak ediyorum sizin de eleştirileriniz nerede başlayacak.
nereden biliyorsun erdoğanla konuştun ya da düşüncelerini mi okudun?
kimse bölemez, o zaman barzani neden geldi seçimler yaklaşmışken?
Erdogani karalamak icin taklalari siz atiyor olmayasiniz
Erdoganin yanlislarida var ben bunlarida biliyorum ama TÜRKIYEYI bölmek gibi bir amaci olamaz buna cesaret edemez
peki siz nerden biliyorsunuz bana degilde size söylemis demekki
barzanin gelmesi birsey degistirmez,ziyaret edebilir baska ülkelerdende ziyaret edildigi gibi
o kadar eminsin ki ondan sordum. 'diyarbakır bir yıldız olacak' 'ben büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım' diyen bir adamdan bahsediyoruz.
sen bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorsan barzaninin kim olduğunu bilmiyorsun demektir.