• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: "Kürdistan bölgesindeki kardeşlerimizi de selamlıyoruz"

Saygılı üslubunuzdan dolayı takdir ettim doğrusu :) Hangi kanalı izlediğiniz yeterince anlaşıldı ama tabii ki özgür bir tercih, kimse size izlemeyin diyemez :) O kadar cümle yazdım, özellikle de neyi yanlış bulduğumu vurguladım. Mamafih cevabınız bir öncekinden farksız. Sizden bana faydalı, aydınlatacak bir bilgi gelmeyecek gibi görünüyor, yine de fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum.

benim demek istedigimi hala anlamadiniz varya ona yanarim :36:

TÜRKIYEDE kürdistan diye biryer yokkkk,yok bölge filanda yok,bunu kafasinda kuranlarda unutsun
TÜRKIYE TÜRKIYE kalacak hep

Erdoganin kast ettigi kürdistan irakta ,umarim busefer anlatabildim

Evet buradaki herkes de buna tepki veriyor zaten
bizler de buna kızıyoruz yani doğu bölgesindeki insanları koruyoruz biz de:34:

keşke herkes sizin gibi düşünse, İzmir'de doğdum büyüdüm annem ve babam doğulu diye benden uzaklaşanlar vardı.

babamın vatan aşkını bilmeyen yokmuş (ben tanımadım bebekken vefat etmiş)

içimizde ki kanayan yara deşildikçe çok üzülüyorum.

nedir doğulu,batılı ayrımı anlamıyorum.

yazıklar olsun böyle düşünen zihniyete,kahrolsunlar...

Son düzenleme:
Hiç satır aralarını okumaya gerek yok....akp gelir gelmez ikiz yasalar adı altında birçok düzenlemeyi meclisten geçirdi........bırakın güneydoğuyu Ankarada ayrı bir devlet kurmak istiyoruz diye bir ayaklanma olsa tsk tek bir mermi atma hakkına sahip olamaz anında bm kuvvetleri seni işgal eder.......çünkü meclisimiz uluslarasî af örgütününde taraf olduğu bir anlaşmaya imza atmış bulunmaktadîr...............Türkiyenin her anlamda eli kolu bağlıdır.........güneydoğu da uygun bir zamanda ayaklanma çıkarılacaktîr

keşke herkes sizin gibi düşünse, İzmir'de doğdum büyüdüm annem ve babam doğulu diye benden uzaklaşanlar vardı.

nedir doğulu,batıl ayrımı anlamıyorum.

Evet yazıklar olsun. İnsanları Allah eşit yaratmışken birileri doğu batı diye ayırma haddini kendinde buluyor.
O tür insanlar cevrenizde çoksa muhattap almayın bence.

TÜRKIYEDE kürdistan diye biryer yokkkk,yok bölge filanda yok,bunu kafasinda kuranlarda unutsun

Kürdistan yazın vikipediye bir bakın rica ederim, ne yazıyor orada?

"Türkiye'nin Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin bir kısmını, Irak Cumhuriyeti'nin kuzeyini (Kürdistan Bölgesel Yönetimi) ve civarları, İran İslam Cumhuriyeti'ın Kürdistan, Batı Azerbaycan, Kirmanşah ve Luristan eyaletlerini, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesini (Laçın, Zengilan, Kubadlı, Kelbecer) ve Suriye'nın kuzeydoğusunu kapsar."

Bu ifade aynen geçmekte. Kimse bunu bir yerden uydurmuyor. Selahattin Demirtaş bangır bangır özerk kürdistan diye bağırıyor, Başbakan Iraktaki bölgesel yönetimi selamlamak istiyorsa KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİNİ SELAMLIYORUM der, KÜRDİSTANI selamlıyorum diyemez! Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı böylesi bir konuda hassas davranmak zorundadır! Kürdistan diye bir şey yok! Kürt Bölgesel Yönetimi var. Ben sizin anlatmak istediğinizi anladım da olaya sizin kadar yüzeysel bakamıyorum kusura bakmayın, fazlasıyla hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu keza.

Evet yazıklar olsun. İnsanları Allah eşit yaratmışken birileri doğu batı diye ayırma haddini kendinde buluyor.
O tür insanlar cevrenizde çoksa muhattap almayın bence.

teşekkür ederim, hiçbiri çevremde olamazlar zaten onlarla nasıl bir paylaşımım olabilir ki kendilerine yetmeyen akılları var..

Neyi anlamak istemiyorsunuz? Biz de biliyoruz oldugunu. Ama sinirlarini bizim topraklarimizi da icine alarak memleketimi bolme hayalleri kuranlara selam gondermenin ozellikle kurdistan demenin geregi olmadigini ankatmaya calisiyoruz.

10 yıla kadar böyle ayrımlar yoktu.:ssz: Herkes birdi.

Ufak tefek pürüzler var mıydı,elbet vardı.

Bi süre laik-antilaik...Şimdi de yok açılım,yok özerklik,yok bilmem ne...

Herkesi kucaklayan çalışmalar yap.

İşsizim diyen romanlara iş ver.

Cem evi istiyorum diyene cem evi aç,kilise isteyene kilise...

Ama niye bu bölme çabası ? :40:

Niye belli bir kısmı kendine mal etme çabası ? :40:

nedir doğulu,batılı ayrımı anlamıyorum.

Kesinlikle size katılıyorum,
Bir bayrak altında yaşayan farklı kültürden, farklı mezhepten, farklı inaçdan olan insanlarımızı; doğulu-batılı, Türk-Kürt , Alevi-sünni, açık-kapalı, inanan-inanmayan.... Diye ayırıp, bugun ülkemizi bölünme noktasına getiren bu zihniyeti bende şiddetle kınıyorum, kahrolsunlar....

Lise yıllarında, bırakın aynı sınıfı, aynı sırada oturup, birlikte okuduğum insanın bile ne mezhebini, ne dinin, ne inançını... Hiçbirşeyini bilmeden kardeşde okuduk. Bugun ilkokullarda bile küçüçük çoçuklar birbirlerini mezheplerini, inançlarını, kürtmüsün-türküsünü olayına girip, irdelemeye başlamışlar ya, daha ne diyelim... Bizi bu hale getirenler utansın.
Hakkımızda hayırlısı artık, Allah sonumuzu hayretsin...

Kesinlikle size katılıyorum,
Bir bayrak altında yaşayan farklı kültürden, farklı mezhepten, farklı inaçdan olan insanlarımızı; doğulu-batılı, Türk-Kürt , Alevi-sünni, açık-kapalı, inanan-inanmayan.... Diye ayırıp, bugun ülkemizi bölünme noktasına getiren bu zihniyeti bende şiddetle kınıyorum, kahrolsunlar....

Lise yıllarında, bırakın aynı sınıfı, aynı sırada oturup, birlikte okuduğum insanın bile ne mezhebini, ne dinin, ne inançını... Hiçbirşeyini bilmeden kardeşde okuduk. Bugun ilkokullarda bile küçüçük çoçuklar birbirlerini mezheplerini, inançlarını, kürtmüsün-türküsünü olayına girip, irdelemeye başlamışlar ya, daha ne diyelim... Bizi bu hale getirenler utansın.
Hakkımızda hayırlısı artık, Allah sonumuzu hayretsin...

Aynen...:6: 4 yıl boyunca her şeyimizi paylaştığım arkadaşımın Alevi olduğunu öğrendim.:32: O da öyle dolmuş ki bazı sebeplerden,Aleviyim isteyen irtibatını kessin diye...:50:

Kürdistan yazın vikipediye bir bakın rica ederim, ne yazıyor orada?

"Türkiye'nin Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin bir kısmını, Irak Cumhuriyeti'nin kuzeyini (Kürdistan Bölgesel Yönetimi) ve civarları, İran İslam Cumhuriyeti'ın Kürdistan, Batı Azerbaycan, Kirmanşah ve Luristan eyaletlerini, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesini (Laçın, Zengilan, Kubadlı, Kelbecer) ve Suriye'nın kuzeydoğusunu kapsar."

Bu ifade aynen geçmekte. Kimse bunu bir yerden uydurmuyor. Selahattin Demirtaş bangır bangır özerk kürdistan diye bağırıyor, Başbakan Iraktaki bölgesel yönetimi selamlamak istiyorsa KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİNİ SELAMLIYORUM der, KÜRDİSTANI selamlıyorum diyemez! Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı böylesi bir konuda hassas davranmak zorundadır! Kürdistan diye bir şey yok! Kürt Bölgesel Yönetimi var. Ben sizin anlatmak istediğinizi anladım da olaya sizin kadar yüzeysel bakamıyorum kusura bakmayın, fazlasıyla hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu keza.

TÜRKIYENIN dogu tarafini gecelim orda öyle bir yer yok,anlatmak istedigim sadece Erdogan

Erdogan kürdüstani niye selamlamasin,iraktaki kürdistani selamliyor niye uzatsin okadar

Erdogan birsey dedimi cekecek cok yer ariyorsunuz

Neyi anlamak istemiyorsunuz? Biz de biliyoruz oldugunu. Ama sinirlarini bizim topraklarimizi da icine alarak memleketimi bolme hayalleri kuranlara selam gondermenin ozellikle kurdistan demenin geregi olmadigini ankatmaya calisiyoruz.

MEMLEKETI kimse bölemez hayal etmeyide biraksinlar gerceklesmiyecek birsey

sizde beni anlamiyorsunuz Erdogan kürdistan dediyse bunu TÜRKIYE icin demedi

TÜRKIYENIN dogu tarafini gecelim orda öyle bir yer yok,anlatmak istedigim sadece Erdogan

Erdogan kürdüstani niye selamlamasin,iraktaki kürdistani selamliyor niye uzatsin okadar

Erdogan birsey dedimi cekecek cok yer ariyorsunuz

Kesinlikle hayır, ben yapılan doğruyu söylerim, yanlışı da söylerim. Erdoğan bir şeyler diyor da, siz çekmemek için, görmemek için taklalar atıyorsunuz. Benim belli bir siyasi görüşüm yoktur hanımefendi ekleyeyim, desteklediğim parti/şahsiyet yoktur. Doğruyu desteklerim yanlışı eleştirim. Merak ediyorum sizin de eleştirileriniz nerede başlayacak.

MEMLEKETI kimse bölemez hayal etmeyide biraksinlar gerceklesmiyecek birsey

sizde beni anlamiyorsunuz Erdogan kürdistan dediyse bunu TÜRKIYE icin demedi

nereden biliyorsun erdoğanla konuştun ya da düşüncelerini mi okudun?

kimse bölemez, o zaman barzani neden geldi seçimler yaklaşmışken?

Kesinlikle hayır, ben yapılan doğruyu söylerim, yanlışı da söylerim. Erdoğan bir şeyler diyor da, siz çekmemek için, görmemek için taklalar atıyorsunuz. Benim belli bir siyasi görüşüm yoktur hanımefendi ekleyeyim, desteklediğim parti/şahsiyet yoktur. Doğruyu desteklerim yanlışı eleştirim. Merak ediyorum sizin de eleştirileriniz nerede başlayacak.

Erdogani karalamak icin taklalari siz atiyor olmayasiniz
Erdoganin yanlislarida var ben bunlarida biliyorum ama TÜRKIYEYI bölmek gibi bir amaci olamaz buna cesaret edemez

nereden biliyorsun erdoğanla konuştun ya da düşüncelerini mi okudun?

kimse bölemez, o zaman barzani neden geldi seçimler yaklaşmışken?

peki siz nerden biliyorsunuz bana degilde size söylemis demekki

barzanin gelmesi birsey degistirmez,ziyaret edebilir baska ülkelerdende ziyaret edildigi gibi

İşgüzzarlık...oy toplama çabaları..çaresizlik..acizlik..kürdistan hayaliyle yanıp tutuşan kesimin ağzına bir prmak bal çaldı şimdi o..sonra o balı kaşıkla yer nasılsa..alıştık biz bunlara..ve hunharca savunan insanlar da bunun kaymağı oluyor..o da afiyetle yiyor işte...benimde bir çok kürt arkadaşım var..severim..aynı evi paylaştım aynı kaptan yemek yedim..dertleştim güldüm ağladım..yok insanların aklında böle şeyler..ama bazı sütü bozuklar zorla oldurtmaya çalışıyor ve de oluyor..amaaaaaaaaaaaa çooooooooooook beklerlerrr..Sayın Tayyip Erdoğan kürdistan desin dursun konuşmak parayla değil nasılsa hele boş konuşmak hiçç...

Erdogani karalamak icin taklalari siz atiyor olmayasiniz
Erdoganin yanlislarida var ben bunlarida biliyorum ama TÜRKIYEYI bölmek gibi bir amaci olamaz buna cesaret edemez

peki siz nerden biliyorsunuz bana degilde size söylemis demekki

barzanin gelmesi birsey degistirmez,ziyaret edebilir baska ülkelerdende ziyaret edildigi gibi

o kadar eminsin ki ondan sordum. 'diyarbakır bir yıldız olacak' 'ben büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım' diyen bir adamdan bahsediyoruz.

sen bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorsan barzaninin kim olduğunu bilmiyorsun demektir.

o kadar eminsin ki ondan sordum. 'diyarbakır bir yıldız olacak' 'ben büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım' diyen bir adamdan bahsediyoruz.

sen bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorsan barzaninin kim olduğunu bilmiyorsun demektir.

barzanin kim oldugunu biliyorum ve hala kimse TÜRKIYEYI bölmeye cesaret edemezde diyorum
Erdogan ilimli davraniyor diye barzaniye VATANIMIZI vericek
bukadar büyütmeyelim derim

kac defa daha diyecem :36:

Back