• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: "Kürdistan bölgesindeki kardeşlerimizi de selamlıyoruz"

Araştîrmak isteyenler için söyleyelim bazı tarihçilere gòre Atatürk e yüksek dozda kinin ilacı kc i iflasa götürdüğü için kc yetmezliğinden vefat etmiştir........zaten öyle bir adamın boşta bırakılmayacağı akla ve mantığa da daha yatkın duruyor
Ayrıca Atatürk olmasaydı da olurdu argumanlarını çok kafaya takmamak gerekir ne olacağını büyük ihtimalle bizzat yaşayarak òğrenecekler

Bu tür iddialar hakkında zamanında bir çok belge çıkmıştı..Hadi eceliyle öldü diyelim, o hayata hangi vücut ve organ dayanır?
Ayrıca bunun konuyla alakası nedir?

Çok enteresan yorumlar okuyorum bazen cidden..

Bu tür iddialar hakkında zamanında bir çok belge çıkmıştı..Hadi eceliyle öldü diyelim, o hayata hangi vücut ve organ dayanır?
Ayrıca bunun konuyla alakası nedir?

Çok enteresan yorumlar okuyorum bazen cidden..

Yorumların hepsini okumamıştım......lakin bòylesi devlet adamları hiçbirzaman eceliyle ölmemiş.........Atatürk ün ölümü de çok erken........eceliyle ölse de benim için ya da fikirlerini benimseyen insanlar için değişen birşey olmayacaktı.............bazı insanların değersizleştirme çabaları çok komik cidden

bu insanlar neden gözyaşlarını tutamamış ya, ona da şaşırdım, bu ülkede reyhanlı için ağlanmadı, şehitler için ağlanmadı, ne için ağlandı?

myanmar için ağlandı, mısır için ağlandı, oralardanda mülteci kabul edilmese bari en azından
:27::27:

ahmet kaya ya neden bu kadarı sahip çıkılıyor sence? bi araştıralım istersen o da zamanında kime nasıl destek vermiş.kara kaşına kara gözüne ya da güya haksızlığa uğramasına ( bana göre haksızlığa falan da uğramamıştır orası ayrı) sebep mi adı dillerden düşürülmüyor.başbakan ona vefa borcunu ödüyor hepsi bu.ama bunu başka türlü yansıtıyorlar tabii.

ayrıca susayım diyorum bi türlü yapamıyorum,şu konuda başbakan aleyhine bi şey demeyeyim diyorum ama olmuyor.acaba şehitlerimizi için 3-5 kelle derken de böyle duyarlı mıydı kendileri hiç mi vicdan sızlamamıştı?! vallahi dayanamıyorum şu olanlara,bu barış süreci falan değil

şehit ailelerine vefa borçlarını ödediler de, SÖZDE kürdistan haritası önünde apoyu özledim diye şarkı söyleyen hain ahmet kaya kaldı.

Baydemir, Türkiye Kürdistanı ifadesini kullandı

5N 1K'ya katılan Osman Baydemir canlı yayında ilk kez Türkiye Kürdistan'ı kavramını kullandı.

CNN Türk’te yayınlanan gazeteci Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5N 1K programına katılan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir Kürdistan sözünü genişleterek canlı yayında ilk kez Türkiye Kürdistanı dedi. Osman Baydemir, " Nasıl bu zamana kadar Kuzey Irak derken Kürdistan dediysek, Türkiye’nin güneydoğusuna da Türkiye Kürdistanı dememizde hiç bir mahsur yoktur" şeklinde konuştu.

Baydemir, Trkiye Krdistan ifadesini kulland - Hrriyet GNDEM

Ne yazacağımı bilemiyorum, daha doğrusu kendimi frenliyorum...

Vatan elden gitti bile,doğusu batısı kalmadı artık..
Olmayan bir bölgeyi selamladı ya,yazıklar olsun diyorum ..
Haberi dinlerken bile..
Eşim boşuna mı 2 yıl doğuda dağlarda görev yaptı dedim..
Ya şehit olsaydı,ya gazi olsaydı eşim.
Hesabını verebilecekmiydin bana soruyorum ..

şehit ya da gazi olsaydı, istatistiki veriden öteye gitmeyecekti.senin eşinin orda çalıştığı alayın, ya da tugayın, ya da bölgenin generalleri bugün ya silivridedir, ya hasdalda. askerin ne ölüsünü ne dirisini istemiyorlar.

Vatan elden gitti bile,doğusu batısı kalmadı artık..
Olmayan bir bölgeyi selamladı ya,yazıklar olsun diyorum ..
Haberi dinlerken bile..
Eşim boşuna mı 2 yıl doğuda dağlarda görev yaptı dedim..
Ya şehit olsaydı,ya gazi olsaydı eşim.
Hesabını verebilecekmiydin bana soruyorum ..

Yeğenim askerdeyken uykusuz geceler geçirdim, şehit haberi var dendiğinde yüreğim ağzımda dinledim haberleri,
Neyse ki sağ salim döndü, ama o zaman ve daha öncesinde ve sonrasında şehit olan aileler ne durumdaydı,
Düşünemiyorum bile, onları anlıyorum desem bile anlayamadığımın farkındayım.
Tarifsiz bir acı...
Şimdi bakıyorum da bunun için miydi onların acıları..
Bu kadar kolay mı herşey......

Son düzenleme:
şehit ya da gazi olsaydı, istatistiki veriden öteye gitmeyecekti.senin eşinin orda çalıştığı alayın, ya da tugayın, ya da bölgenin generalleri bugün ya silivridedir, ya hasdalda. askerin ne ölüsünü ne dirisini istemiyorlar.

Orduya bunca yıl hizmet verdi,ne için bu vatan için..
Şimdi ne oldu,orduyu sindirmek tek amaçlarıda bu ..

Yeğenim askerdeyken uykusuz geceler geçirdim, şehit haberi var dendiğinde yüreğim ağzımda dinledim haberleri,
Neyse ki sağ salim döndü, ama o zaman ve daha öncesinde ve sonrasında şehit olan aileler ne durumdaydı,
Düşünemiyorum bile, onları anlıyorum desem bile anlayamadığımın farkındayım.
Tarifsiz bir acı...
Şimdi bakıyorum da bunun için miydi onların acıları..
Bu kadar kolay mı herşey......

Hiç kolay değil.
Gece çalan telefona bakmak desem yeterli gelir herhalde.

şivan perver teröristiyle ibrahim tatlısesin birlikte söylediği sayın başbakanın salya sümük ağladığı o meriiiiiiii meriiiiiiiiiiiiiiiiiiii oy bvldjxgldxl meriii zdfhldgl jhfsfgdg şarkısı aslına bir şarkı değil pkklılar için yazılmış bir ağıtmış ayrıca..ey büyük Allah'ım nolur sen fırsat verme..emellerine ulaşamadan bir şey olsun ama öyle bir şey olsun ki...sen bilirsin Allah'ım..nolur artık şun insanları savunmak için yırtınmayın..yıllarca bu ülkenin ekmeğini hep birlikte yedik yaşadık tek bayrak altında..fitne soktular böldüler..ne kürdistanı ne türiye kürdistanı...içimden neler söylemek geliyor ah bir bilseniz..böyle sayfalar dolusu öfkemi kusmak istiyorum şuraya lanetler yağdırmak istiyorum...içim soğumuyor.. soğumuyor..hazmedemyorum...gidip yakalrına yapışıp suratlarına tükürmek istiyorum bazılarının..ve daha neler..kim duyacak kim kurtarac ülkeyi..kim nerde ..?? gelsin artık her kimse bıktık artık yeter bu taviz bu yüzsüzlük artık yeter..!! kimsenin umrunda değil olanlar..:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: ben ülkemi geri istiyorum..tek parça halinde !!!!:47:

Neden bukadar fasistsiniz anlamiyorum
Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.

Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.

Pardon da bunun faşistlikle ne alaksı var saçmalamayın Allah aşkına ya ..körmüsünüz sağır mı ?? adam kürdistan hayalleri kurdurtuyor..erdoğanın yönetimiyle ilerledik diyosunuz ya şaşıp kalıyorum..gerçemkten..ilerlemeyelim arakadaş !!! ne ilerlemesinden bahsediyosun..iki köprü 1000000 tane yol..bi marmaray..al sana ilerleme...!! ülke ne durumda görmüyomusunuz siz adam türkiye kürdistanı diyor ya bu ne demek..!! faşistim arkadaş o zaman ben..ilerlemeylim hiçbiryere..kalalım aha tam da burda böle :53::53:ama kürdistan olayıda hekesin içinde patlasın..tamammı faşistim !! kürtçe konuşulmasın...bayrak :72:bu..ve Ne Mutlu Türk'üm diyene deme zorunluluğu gelsin !!! Her sabah andımız okunsun..Devlet nişanından ;TC ve Atatürk çıkarılmasın...yeter ya yeterr bu ne..tükürse Şifa olsun diyeceksiniz..Ya Rabbi şükür diceksiniz yeter...

Erdoğan mı Türkiye'yi ilerletti!
Geriye götürüyor olmasın sakın.
Sizde haklısınız tabi,Türkiye'yi erdoğan sayesinde tanıdı tüm dünya.
Öncesinde bilinmeyen bir ülkeydik değilmi,onun eserleri bizi bu duruma getirdi.
Bayrağımızı her yerde görmekten gurur duyarız hanımefendi,bayrak bir ulusu temsil eder ..

Back