• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: "Kürdistan bölgesindeki kardeşlerimizi de selamlıyoruz"

inş şu seçimlerden sonra tayyip ve yandaşlarını daha fazla görmeyiz. ama ne yapıp edip yine başa gelecekler :ssz: bide bi sözüne daha takıldım dağdakiler inecek ceza evleri boşalacak gibi. çok sinirlendim

Dünya Türkiyeyi kurtuluş savaşıyla tanımıştı zaten :ssz:
Şimdilerde ise 3 tarafı denizlerle çevrili, sahibinden satılık ülke olarak tanınıyoruz dünya çapında:ssz:

Ayrıca faşistlikle ırkçılığı karıştırmayalım -kaldı ki burada ırkçılık yapan bir arkadaş ta yok hani-..

Faşistler hayatın her alanında kendisi gibi olmayana tahammül gösteremezler..Bu tahammülsüzlük ata sporudur onların..

Bildiniz mi kim bunlar? :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bukadar fasistsiniz anlamiyorum
Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.
bu ülkedeki yaBancı sadece turistlerdir. onlarıda ilgilendirmez şanımız,bayrağımız.bayrağımızın heryerde olması
ne güzel.ülkesini seven herkes bundan onur duyar
faşistlik ülkemin parçalanmamasını istemek ise evet faşistim.:72:

Son düzenleme:
Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.

her yer bayrak evet, ama o bayrakları asanlar vatandaşlar. Bunun faşizmle ne ilgisi var onuda anlamadım

amerikada da her yer bayrak, çok uluslu bi devlet olarak, başka milletten olanlarda kapısına amerikan bayrağı asıyor, ve tanrı amerikayı korusun diye ant içiyor okullarda, kimsenin gocunduğu alındığı yok yani

bence kendini ayrıştıran, kesinlikle ülkemizdeki "pkk yandaşları" ki evet zaten kendilerini ayrıştırmaları gerekir! nedenlerini söylememe gerek yok sanırım

Son düzenleme:

evet Zimbabve Türkiyeyi tanıdı....

yabancı birisi olarak "değerlerine ne kadar çok önem veriyorlar" derim ayrıca bayrağından, uyruğundan bu kadar çok rahatsız olan bir hükümet görmedim...

yaşınızın genç olduğunu düşünüp sizin adınıza da diğerleri gibi çok üzülüyorum..merakımı giderin ne olur neye değer verir sizin bu türkiyeyi ilerleten tek adamınız???

her yer bayrak evet, ama o bayrakları asanlar vatandaşlar. Bunun faşizmle ne ilgisi var onuda anlamadım

amerikada da her yer bayrak, çok uluslu bi devlet olarak, başka milletten olanlarda kapısına amerikan bayrağı asıyor, ve tanrı amerikayı korusun diye ant içiyor okullarda, kimsenin gocunduğu alındığı yok yani

bence kendini ayrıştıran, kesinlikle ülkemizdeki "pkk yandaşları" ki evet zaten kendilerini ayrıştırmaları gerekir! nedenlerini söylememe gerek yok sanırım

Ayrıca Amerikalılar her çektikleri filmde bayraklarını mutlaka biryerlere sokuştururlar (alt mesaj)

kimse kusura bakmasın,ülkemizde asllan bayrağımızın çokluğundan bir tek rahatsız olan sınıf vardır. onlarında kimler olduğunu söylememe gerek bile yok.:ssz:
ben anlıyacağımı anladım bazı yazılardan:51:

kürdistan diye bir bölge olduğunu bende ingilterede ıraklı birinden öğrenmiştim. madem var tüm kürtler oraya gitsin ve refah içinde yaşasın. neden bizim topraklarımızda kendilerince bir savaş veriyorlar. ve neyin savaşını veriyorlar. ekmek elden su gölden. daha ne bekliyorlar bizden anlamıyorum. hem bizim vergimizle karnını duyracaksın hemde yemek yediğin kabı pisleyeceksin. o toprakları almak için. kürt bölgesi yapmak için orada bulunanların tamamını öldürseler ben hiç üzülmem. bilmem kaçıncı yüzyıla gelmişiz bu hala neyin kavgasıdır anlamıyorum. insanca yaşamayı bir öğrenemedik gitti. zamanında ermenilerden almışız bu toprakları yada a dan b den bugün hiçbiri bizden önceki sahipleri bile hak iddia etmezken sonradan görme bir topluluğun almaya çalışması kendince bir savaş vermesi cehaletlerindendir.

evet Zimbabve Türkiyeyi tanıdı....

yabancı birisi olarak "değerlerine ne kadar çok önem veriyorlar" derim ayrıca bayrağından, uyruğundan bu kadar çok rahatsız olan bir hükümet görmedim...

yaşınızın genç olduğunu düşünüp sizin adınıza da diğerleri gibi çok üzülüyorum..merakımı giderin ne olur neye değer verir sizin bu türkiyeyi ilerleten tek adamınız???

Hanimlar ben kimseye saldirmak istemedim, belki yanlis kelimeleri kullanmis olabilirim kusura bakmayin)
Bana göre herseyin abartisi zarar, extremistlere karisiyim (yanlis yazmis olabilirim)
Ve Basbakana gelince bence yapdigi bi cok sey var, misal yaslilara sigorta yapmasi yasam standartlarini degisdirmesin, yani türkiyenin eski haline bakinca ilerlemis diyemezmiyiz? Benim merak ettigimde erdoganin yönetimi neden bukadar elesdiriliyor? Yani herseye acigim ama daha dogru düzgün bi cevap duymadim.

Ne alakasi var ben simdi pkklimi oluyorum :) benim demek istedigim suydu, ben yurtdisinda dogdum ve orda yasiyorum yanlis anlamayin ama simdi heryerde alman bayragi asili olsa ve her sabah biz alman marsini söylemek zorunda kalsak, kendinizi bi düsünün nasil hissedersiniz. Benimde düsüncem mesela biri yazmis ya erdogan bayrak veya tabela gibi bisey indirmis diye, bunu cogu iste atatürkü sevmiyor, iste türkiyeyi bölcek diye intepretieren yapiyor bende buna pek anlam veremiyorum, erdogan dinine bagli biri oldugunu glsterdigi icinmi hersey böyle yorumlaniyor acaba?

Ziya Gökalp'in Diyarbakır'ını ne hale getirdiler!
Kurtuluş savaşında hiçbirimiz Arnavut, Çerkez, Kürt, Gürcü, Boşnak, Laz değildik. Kökenimiz nereye dayanırsa dayansın bizim tozumuzu atmak için işbirliği yapan yerli ve yabancı kafirlere karşı aynı cephede yer tutmuş TÜRK'lerdik...
Her eline bayrak diye paçavrayı alıp vatanımıza çökenleri ''buyrun kardeşlerimiz-boş yere kan akmasın'' diye mi karşılayacağız ?
Yazıklar olsun, yediğiniz ekmeğin içtiğiniz suyun sebebini düşünüp şükretmez vatanım üzerine oyunlar oynazsanız-bulamazsınız devamını. Allah'ım çok büyük, vatanımın bayrağımın ezanımın üzerinde oynanan oyunları yerle bir edecek inşallah. Peygamberimizin övgüsünü almış ırkımı öyle bölmek-ötekileştirmek kolay değil!

$uq0p2.jpg

faşist mi?

askerlerin hapiste teröristlerin mecliste olduğu bir ülkede evet faşist olmayı tercih ediyorum bu faşizimse eğer!

Hanimlar ben kimseye saldirmak istemedim, belki yanlis kelimeleri kullanmis olabilirim kusura bakmayin)
Bana göre herseyin abartisi zarar, extremistlere karisiyim (yanlis yazmis olabilirim)
Ve Basbakana gelince bence yapdigi bi cok sey var, misal yaslilara sigorta yapmasi yasam standartlarini degisdirmesin, yani türkiyenin eski haline bakinca ilerlemis diyemezmiyiz? Benim merak ettigimde erdoganin yönetimi neden bukadar elesdiriliyor? Yani herseye acigim ama daha dogru düzgün bi cevap duymadim.
Tam türkiye demi yaşıyorsun diye soracaktım ki meğer burada yaşananlardan çok uzaktasın
Sadece aklıma gelenler
Eğitimin içi boşaldı
Neyimiz var neyimiz yok satıldı
Sırada hastaneler ve okullar var......sanırım böylesi afrika da zor bulunur
Artık hiçbirşey üretmiyoruz......saman dahi dışardan ithal
Artık güvenlik güçlerinin teröristleri öldürmesi yasak......başbakanımızın şehitlerimizle dalga geçmesi ayrı trajedi
Toplanan deprem vergileriyle duble yol yapmışlar van depremzedeleri soğukta dışardalar
Bütün medyayı kendilerine bağladılar
Hakim ve savcıları savunma bakanlığına bağladılar.....kimin ceza alacağına kimin almayacağına biryerde onlar karar veriyor
Ucretimin yaklaşık yüzde altmışbeşi vergi.....karşılığında ne alıyoruz dersen duble yol ve marmaray harici hiçbirşey
Yakında kıdem tazminatı kalkarsa ayvayı hepten yedik kadınlar kulübü kadınlarına bakma sen sanırım hepsi patron.........patronlar bizi sorgusuz sualsiz istediği gibi işten atabilecek belki tatillerede el koyup siradaki işsizlrrle bizi korkutabilecek........bkz avrupanın çini
Şu an işsiz kalanlarda sağlık primini devlet zorla haciz yoluyla alacakmış........var mı almanyalarda işsiz adamı haraca bağlamak yoksa işsizlik maaşımı ödüyor
Sosyal güvenlik kurumu artık bazı hastalıkları ödemeyecekmiş onca vergilere rağmen
Kısaca buralara gelmeni tavsiye etmem.........dindar oldukları için mi bu eleştiriler diyorsan kalbini kırarım

Back