- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Müdürüm açıkca saldırı var burada.
Faşist demek ne demek ..
Atatürk'ü seviyorsan, politikayı eleştiriyorsan faşistsin
Her şeye susup Ya Rabbi şükür dersen vatanseversin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müdürüm açıkca saldırı var burada.
Faşist demek ne demek ..
Atatürk'ü seviyorsan, politikayı eleştiriyorsan faşistsin
Her şeye susup Ya Rabbi şükür dersen vatanseversin
bu ülkedeki yaBancı sadece turistlerdir. onlarıda ilgilendirmez şanımız,bayrağımız.bayrağımızın heryerde olmasıNeden bukadar fasistsiniz anlamiyorum
Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.
Neden bukadar fasistsiniz anlamiyorum
Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.
Neden bukadar fasistsiniz anlamiyorum
her yer bayrak evet, ama o bayrakları asanlar vatandaşlar. Bunun faşizmle ne ilgisi var onuda anlamadım
amerikada da her yer bayrak, çok uluslu bi devlet olarak, başka milletten olanlarda kapısına amerikan bayrağı asıyor, ve tanrı amerikayı korusun diye ant içiyor okullarda, kimsenin gocunduğu alındığı yok yani
bence kendini ayrıştıran, kesinlikle ülkemizdeki "pkk yandaşları" ki evet zaten kendilerini ayrıştırmaları gerekir! nedenlerini söylememe gerek yok sanırım
evet Zimbabve Türkiyeyi tanıdı....
yabancı birisi olarak "değerlerine ne kadar çok önem veriyorlar" derim ayrıca bayrağından, uyruğundan bu kadar çok rahatsız olan bir hükümet görmedim...
yaşınızın genç olduğunu düşünüp sizin adınıza da diğerleri gibi çok üzülüyorum..merakımı giderin ne olur neye değer verir sizin bu türkiyeyi ilerleten tek adamınız???
her yer bayrak evet, ama o bayrakları asanlar vatandaşlar. Bunun faşizmle ne ilgisi var onuda anlamadım
amerikada da her yer bayrak, çok uluslu bi devlet olarak, başka milletten olanlarda kapısına amerikan bayrağı asıyor, ve tanrı amerikayı korusun diye ant içiyor okullarda, kimsenin gocunduğu alındığı yok yani
bence kendini ayrıştıran, kesinlikle ülkemizdeki "pkk yandaşları" ki evet zaten kendilerini ayrıştırmaları gerekir! nedenlerini söylememe gerek yok sanırım
Tam türkiye demi yaşıyorsun diye soracaktım ki meğer burada yaşananlardan çok uzaktasınHanimlar ben kimseye saldirmak istemedim, belki yanlis kelimeleri kullanmis olabilirim kusura bakmayin)
Bana göre herseyin abartisi zarar, extremistlere karisiyim (yanlis yazmis olabilirim)
Ve Basbakana gelince bence yapdigi bi cok sey var, misal yaslilara sigorta yapmasi yasam standartlarini degisdirmesin, yani türkiyenin eski haline bakinca ilerlemis diyemezmiyiz? Benim merak ettigimde erdoganin yönetimi neden bukadar elesdiriliyor? Yani herseye acigim ama daha dogru düzgün bi cevap duymadim.