Tüccar kime denir? Ticaret yapan insana. Ticaret niçin yapılır? Kar elde etmek icin.Din tüccarları.
Uzuun uzun bir şey yazmak istemiyorum şimdi. Akp nin politikası din tüccarlığı. Başta yazdığınız tanımla bilmeyenler de aydınlanabilir. Evet tanım da cuk oturmuş zaten bu politikaya. Din tüccarları.Tüccar kime denir? Ticaret yapan insana. Ticaret niçin yapılır? Kar elde etmek icin.
Yani elde var olana yenisini eklemek için. Cogaltmak icin. Nuri Pakdil'in bu sözü onun temsil ettiği davaya yeni insanlar ceker mi? En azindan Suraya, kk siyasete bir bakın. Bu görüşe muhalif olup bu soze sempati duymuş bir kişi görebiliyor musunuz? Yoksa görüşe sempati duyan ama söze , soylenmeseydi de olurdu, diyenleri mi görüyorsunuz?
Yani ortada davaya yeni katılmış kar gözüyle bakabilcegimiz kimse yok değil mi?
Yani bu insanlar zara ugruna inandığı davayi satacak insanlar degil galiba. Tam tersine elestirileceklerini bile bile bildiği dogruyu her şartta soyleyecek insanlar. Boylelerine de tüccar degil eskilerin tabiri ile 'Dava Adamı' derler.
Necip Fazıl'ın Adnan Menderes'e yazdığı mektupları okusana.Necip Fazıl bir bakış açısıdır
Bir duruş bir temsildır
Onu anlamak herkesin kârı değil
Sevmeyenler , çok yerinde olmuş o da bundan gurur duyar eminim
Oky -di yazmayınca algilayamamani normal karsilayamadim biran :)necip fazıl öldü yalnız. gurur duyması için yaşaması gerekirdi.
bu küçük belkide büyük detayı yazmadan duramadım.:)
Sevmeyenler , çok yerinde olmuş o da bundan gurur duyar eminimOky -di yazmayınca algilayamamani normal karsilayamadim biran :)
O da ogrenseydi gurur duyardi diyor
Kaldı ki bence de duyardi yani öyle böyle değil :)
Ciks CiksSevmeyenler , çok yerinde olmuş o da bundan gurur duyar eminim
dı.
. eklenmesi gerekirdi ,evet.
, ilk okuduğumda,
aa kk, öldüğünü bilmiyor sanırım diye bir şaşkınlık nidası atmadım değil:)
necip fazıl yaşasaydı,duymaması mümkün değil zaten. tasvip etmediğim görüşleriyle duymasa şaşardım.
aynı kafa çünkü
tencere kapak olayı:)
:)))Ciks Ciks
Kafa sallama efekti mode on
olmaz ,Dini inanç ne zamandan beri slogan oldu ya. Şimdi bir slogan atıcam ama alkoş istiyorum. Resmen insanları gaza getirmeye çalışıyosunuz. hayır zaten savaş var doğuda. Demirtaş açıklama yapıyor. Kürt direnişidir bu. Zaferle sonuçlanacak Kürt devleti küllerinden yeniden doğacak diyor. Enerjinizi demirtaşa kullansanıza biraz. Neden ulusalcı kesimle uğraşıyorsunuz hala. Türklük kavramıyla uğraşıyodunuz. Müslümanım diye bağırıyosunuz da türkiye elden gidiyor.
:))))))))))))))))))))))Hasmetmaa değil o Hasmetmeab
Şimdi oky gibi koskoca kk kadınları bunu bilmiyor mu deyip nida atasim geldi
Nidaaaaaaa (!)
Gülecegine hatandan ders al ve git yazını orijinali ile düzelt !:))))))))))))))))))))))
Günah sevap meselesiyle bir tuttun .
Komik
ay çok korktum.Ah k.i.b sen ne güzel seysin
Narin parmaklarim ile hemen görevimi hasmetmeab vari durusumla gerçekleştireyim haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?