Erdoğan istedi, o söyledi: Ne mutlu müslümanım diyene...

Din tüccarları.
Tüccar kime denir? Ticaret yapan insana. Ticaret niçin yapılır? Kar elde etmek icin.
Yani elde var olana yenisini eklemek için. Cogaltmak icin. Nuri Pakdil'in bu sözü onun temsil ettiği davaya yeni insanlar ceker mi? En azindan Suraya, kk siyasete bir bakın. Bu görüşe muhalif olup bu soze sempati duymuş bir kişi görebiliyor musunuz? Yoksa görüşe sempati duyan ama söze , soylenmeseydi de olurdu, diyenleri mi görüyorsunuz?
Yani ortada davaya yeni katılmış kar gözüyle bakabilcegimiz kimse yok değil mi?
Yani bu insanlar zara ugruna inandığı davayi satacak insanlar degil galiba. Tam tersine elestirileceklerini bile bile bildiği dogruyu her şartta soyleyecek insanlar. Boylelerine de tüccar degil eskilerin tabiri ile 'Dava Adamı' derler.

Uzuun uzun bir şey yazmak istemiyorum şimdi. Akp nin politikası din tüccarlığı. Başta yazdığınız tanımla bilmeyenler de aydınlanabilir. Evet tanım da cuk oturmuş zaten bu politikaya. Din tüccarları.

İsteyen istedigi seyden mutlu olur ve bunu dile getirmekte ozgurdur. Bu anlamda tek elestirim keske musluman olmaktan duydugu mutlulukta samimi olabilseydi. Ben soyledigi cumlelerde zerre samimiyet goremedim.Safi dikkat cekmek icin, toplumun bazi kesimlerini galyana getirmek icin soylenmis sozler oldugunu dusunuyorum. Ayrica dini siyasete alet edenlerden de hic hazzetmiyorum. Musluman olmaktan mutluluk filanda duyamiyorum ne yazikki artik.Muslumanligin bu kadar ayak alti edildigi bi donemde, muslumanim diyenlerin bu kadar kotu olduklari bir dunyada bu yuzden mutlu olabilenleri dr anlamiyorum.

necip fazıl öldü yalnız. gurur duyması için yaşaması gerekirdi.
bu küçük belkide büyük detayı yazmadan duramadım.:)
Oky -di yazmayınca algilayamamani normal karsilayamadim biran :)

O da ogrenseydi gurur duyardi diyor

Kaldı ki bence de duyardi yani öyle böyle değil :)

Oky -di yazmayınca algilayamamani normal karsilayamadim biran :)

O da ogrenseydi gurur duyardi diyor

Kaldı ki bence de duyardi yani öyle böyle değil :)
Sevmeyenler , çok yerinde olmuş o da bundan gurur duyar eminim

dı.
. eklenmesi gerekirdi ,evet.
, ilk okuduğumda,
aa kk, öldüğünü bilmiyor sanırım diye bir şaşkınlık nidası atmadım değil:)
necip fazıl yaşasaydı,duymaması mümkün değil zaten. tasvip etmediğim görüşleriyle duymasa şaşardım.
aynı kafa çünkü
tencere kapak olayı:)

Dini inanç ne zamandan beri slogan oldu ya. Şimdi bir slogan atıcam ama alkoş istiyorum. Resmen insanları gaza getirmeye çalışıyosunuz. hayır zaten savaş var doğuda. Demirtaş açıklama yapıyor. Kürt direnişidir bu. Zaferle sonuçlanacak Kürt devleti küllerinden yeniden doğacak diyor. Enerjinizi demirtaşa kullansanıza biraz. Neden ulusalcı kesimle uğraşıyorsunuz hala. Türklük kavramıyla uğraşıyodunuz. Müslümanım diye bağırıyosunuz da türkiye elden gidiyor.

Ciks Ciks

Kafa sallama efekti mode on

olmaz ,
ille bizle uğraşacaklar.
Türk kelimesinden nefret ediyorlar çünkü.
Atatürk kelimesini bile kullanmıyor,Gazi Mustafa Kemal diyor.
Cumhuriyet sonrasını kabul etmiyor haşmetmaa

Hasmetmaa değil o Hasmetmeab

Şimdi oky gibi koskoca kk kadınları bunu bilmiyor mu deyip nida atasim geldi

Nidaaaaaaa (!)

:))))))))))))))))))))))
Günah sevap meselesiyle bir tuttun .
Komik
Gülecegine hatandan ders al ve git yazını orijinali ile düzelt !

Bu ne aymazlik, bu ne ben bencilik felan filan daha sonra ;

Ne günahı ne sevabı ?

Ne bir tutması ?

Alo orasi neresi ?

Bu sitede maymunluk yapılabilecek bir sayfa varsa arkadaşa yer gösterin.Yolunu şaşırmış herhalde.

Ah k.i.b sen ne güzel seysin

Narin parmaklarim ile hemen görevimi hasmetmeab vari durusumla gerçekleştireyim haha

Kim ne derse desin
Kilometrelerce uzakta yasasamda
Ne Mutlu Türk'üm diyene

Ah k.i.b sen ne güzel seysin

Narin parmaklarim ile hemen görevimi hasmetmeab vari durusumla gerçekleştireyim haha
ay çok korktum.
yalnız üzerine alınmakla doğru bir davranış sergiledin.
bak bunu sevdim.hep böyle ol canımı ye. :)
ben kibe basmam .
sen böyle mutlusun bozmayalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…