Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumleleriniz her biri yazdigimi destekler cinsten :) Akp cumlelerimin hicbirinde gecmedi ? Niye bu işkillenme ? Musluman gibi davranmayi degil de kendimce yasamayi tercih ediyorum.Tavsiyeniz size kalsin.Tesekkurler.
Öyle davranmadıklarını nereden biliyorsunuz?He bide şu var. Din sizin tekelinizdemi? Bu cümlede ayrı bir başlık.
Tabiki akpnin tekelinde değil. Sizde istediğiniz yerde istediğiniz zaman müslüman gibi davranabilirsiniz.![]()
Ne kadar da alınganım yahu, oysaki bu forumda her başlığın altına onlarca kez ak partililere hitaben din sizin tekelinizdemi yazılmamıştı. Ah ben![]()
Öyle davranmadıklarını nereden biliyorsunuz?
"Din sizin tekelinizde mi" diyen biri AKP'ye oy vermeyen dindar biri olamaz mı?
Öyle davranmadıklarını nereden biliyorsunuz?
"Din sizin tekelinizde mi" diyen biri AKP'ye oy vermeyen dindar biri olamaz mı?
AKP'ye oy vermeyen biri dindar olamaz diyorsunuz yani. Bunun üstüne diyecek bir şeyim zaten olamaz.Bu forumda görmedim. Başka yer varmıdır, belki vardır! Ama nadir. Konuyu yabancı bir atasozuyle bitiriyim 'nadir yok gibidir'.
Bu forumda görmedim. Başka yer varmıdır, belki vardır! Ama nadir. Konuyu yabancı bir atasozuyle bitiriyim 'nadir yok gibidir'.
AKP'ye oy vermeyen biri dindar olamaz diyorsunuz yani. Bunun üstüne diyecek bir şeyim zaten olamaz.
Cok talihsiz bir aciklama.Cok hemde.
Bu forumda görmedim. Başka yer varmıdır, belki vardır! Ama nadir. Konuyu yabancı bir atasozuyle bitiriyim 'nadir yok gibidir'.
Yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun. Bu forumda hakkina girdiklerinin hesabını elbet vereceksin.Bu forumda görmedim. Başka yer varmıdır, belki vardır! Ama nadir. Konuyu yabancı bir atasozuyle bitiriyim 'nadir yok gibidir'.
Yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun. Bu forumda hakkina girdiklerinin hesabını elbet vereceksin.