Erdoğan istedi, o söyledi: Ne mutlu müslümanım diyene...

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://haber.sol.org.tr/turkiye/erdogan-istedi-o-soyledi-ne-mutlu-muslumanim-diyene-140680
Erdoğan istedi, o söyledi: Ne mutlu müslümanım diyene...
AKP'nin yayın organlarından Star gazetesinin düzenlediği Necip Fazıl Ödülleri'nde ödül alan şair Nuri Pakdil, Erdoğan'ın istediği üzerine bir "selamlama" konuşması yaptı.

Star gazetesinin düzenlediği Necip Fazıl Ödülleri'nde ödül alan isimlerden olan şair Nuri Pakdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle şu sözleri dile getirdi:

Sevgili arkadaşlar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan benim o ünlü selamlamamı yapmamı istedi.

Onu kırmayarak tekrar ediyorum:

Sevgili arkadaşlar;

Hepinizi anti emperyalist, anti kapitalist, anti sosyalist, anti nazizst, en önemlisi de Türkiye özeline ait olmak üzere anti firavunist bilinçle selamlıyorum.

Ne mutlu, ezeli ebedi ulu önderimiz Hz. Muhammed'in şefaatçisi olanlara.

Şimdi bir slogan atacağım. Çok yoğun bir alkış bekliyorum.

Sloganım şudur: Ne mutlu müslümanım diyene!

Bu konu ustune baya bi yaygara kopacağa benziyor. Ne istiyorlarsa desinler fikir ozgurlugu tamam ama sirf karsit tarafi gaza getirme hareketleri bunlar. Elhamdulillah muslumanim desin cok mutluysa. Neyse hayirlisi bakalim tepkiler ne olacak.
Bu topik patlar

Ve evet düşünce özgürlüğü var, Ne Mutlu Müslüman'ım diyene de diyebilir insanlar.
Ama Ne Mutlu Türk'üm Diyene sözünün altındaki ince düşünce anlaşılmıyor ona üzülüyor insan.
Yoksa Hamd olsun bende Müslümanım, sapla samanı karıştırmamak gerek, biri vatan, diğeri inançla alakalı bir durum.

Maalesef en buyuk sorunlarimizdan biri de bu oldu. Vatanla milliyetle inancı karsit duruma getirdiler. Ya Türk olacaksin ya Müslüman olacaksın diye ayırıldık Elhamdulillah müslümanim ve ne mutlu turkum demek bu kadar zor olmamali.

Erdoğanizm insana neler yaptırıyor ,ne hallere düşürüyor .
Koskoca adamların ettiği sözlere bak.
Vay benim ülkemin haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…