• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan istedi, o söyledi: Ne mutlu müslümanım diyene...

ay çok korktum.
yalnız üzerine alınmakla doğru bir davranış sergiledin.
bak bunu sevdim.hep böyle ol canımı ye. :)
ben kibe basmam .
sen böyle mutlusun bozmayalım. :)
Bu diye hitap edince saz arkadaşlarının olmadığını anlayacak kadar takva ehliyim cicim ben (!)

kahvaltıya misafirlerim var,koştururkenn sana cevap yazmak durumunda bırakıyorsun. senin yüzünden sucukları yakacağım. bir dur ya:)
Offf ekmek banmak istiyorum !

O kadar önemli işinin arasında beni ihmal etmediğin için teşekkürler

konuya kilit gelmeden en de yazayım bari.
ne var yani sözü değiştirip söylediyse. Üstelik söylediği yerin ana öznesi Necip Fazılsa...
Necip Fazıl'ı dualarla anıyorum. çok severim ve saygı duyarım kendisine.
Nuri Pakdil' i de aynı şekilde.
ben bu konuda bu kadar tartışılabilecek hiçbirşey göremedim nedense.
Ne mutlu Türküm diyene; deseydi eğer bu sefer malum çevreler ırkçı diye nitelemeyecek miydi?
Her şekilde kötü bir yan bulmaya çalışan çevreler yine kendini belli etmiş zaten.
Büyütülecek birşey yok kanımca...
Nuri Pakdil'in savunduğu görüşler ortada çünkü.
böyle bir tavır sergilemesi gayet normal.
Edebiyatını da severim üstelik kendisinin.
Çokta güzel selam vermiş hem :)

neyse çekileyim ben konu daha da alevlenmeden...

Ben bu söze olumsuz eleştiri yazdım .

Lakin şunu da dile getirmezsem vicdanım rahat etmez .

Eğer aslı değişip ; Ne mutlu .... versiyonları başka şekillerde değiştirildiğinde kimseyi rahatsız etmiyor da ; noktalı kısıma müslümanlık gelince şalterler atıyorsa ; bu kadar samimiyetsiz bakış açısı ile aynı tarafta gözükmek beni bu slogandan kat be kat fazla rahatsız eder.

Vicdan rahatlaması mesaj 1 bölüm 899237 .

Sevmeyenler , çok yerinde olmuş o da bundan gurur duyar eminim

dı.
. eklenmesi gerekirdi ,evet.
, ilk okuduğumda,
aa kk, öldüğünü bilmiyor sanırım diye bir şaşkınlık nidası atmadım değil:)
necip fazıl yaşasaydı,duymaması mümkün değil zaten. tasvip etmediğim görüşleriyle duymasa şaşardım.
aynı kafa çünkü
tencere kapak olayı:)

Kendi beyninle.dusundugun.için bunu hata sanıyorsun, halbuki orada di ekini unutmusum ben yazım hatası ama seninki .. Ne hatası?

İşte onu anlamak nasib olmayınca onu sevenleri DE anlamak nasib olmuyor :))))

El ham du.lil lah ona kapak tencere ocak ne varsa işte olabilmek...

Bu ''''hakaretin'"''bana iltifattir..

Kendi beyninle.dusundugun.için bunu hata sanıyorsun, halbuki orada di ekini unutmusum ben yazım hatası ama seninki .. Ne hatası?

İşte onu anlamak nasib olmayınca onu sevenleri DE anlamak nasib olmuyor :))))

El ham du.lil lah ona kapak tencere ocak ne varsa işte olabilmek...

Bu ''''hakaretin'"''bana iltifattir..
ne hakareti. artık herşeyi hakaret olarak görüyorsunuz. aa kız kurusu yazdı bana hakaret etti diyeceksiniz az kaldı artık. bak bakalım hakaret varmı o mesajımda. yada göster hakareti.

olmaz ,
ille bizle uğraşacaklar.
Türk kelimesinden nefret ediyorlar çünkü.
Atatürk kelimesini bile kullanmıyor,Gazi Mustafa Kemal diyor.
Cumhuriyet sonrasını kabul etmiyor haşmetmaa

Senin şöyle bir problemin var bayaan

Ataturk ile turkluk farklı şeyler ataturku sevmemek turklu sevmemene aynı şeyler değil ben vatanıma tek bir.kelime ettirm üye olduğum.ilk günden beri vatan askimdir paylaşımlarım incelemiş dindir gerçi öncelere inip:))

Ataturk.olmadan da turkluk vardiiii cook once evet vatanıma aşığım vatanıma canımı veririm senin sizin gibi lafla değil.

Ben vatanıma seviyorum onu ve sözlerini sevmek.zorunda
ne hakareti. artık herşeyi hakaret olarak görüyorsunuz. aa kız kurusu yazdı bana hakaret etti diyeceksiniz az kaldı artık. bak bakalım hakaret varmı o mesajımda. yada göster hakareti.

Tecauluarif de yaparmış

Back