- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
bir de bir şey demek istiyorum lütfen bunu yazanı ben değil de ne bileyim başka biri yazmış gibi okuyun karşıt görüşlü arkadaşlar,burada bana,saraylıma,oky e,med e çok çirkin şeyler yapıldı ve bizler bırakın farklı görüşte olmayı birer kadın olarak bunları desteklememeliyiz.bu böyle olmaz.
bugün chp lilere yapılır yarın akp lilere öbür gün mhp lilere.
siyasette bunlara alet olmayalım lütfen.
işte o mesajları beğenenlerde bunu söylese keşkedenmesin tabi, burda bunlar yapıldı oh iyide oldu diyen kimse yok, olamazda zaten
bunu duymak iyi oldu.
çünkü ben yazmayayım ama onun çirkinliğine alet olayım da aynısıdır.
oh olsun dedikleri için beğeniyorlar zaten, o yüzden bunu söyleyemezlerişte o mesajları beğenenlerde bunu söylesej keşke
Kaçırdığım bişey yok değil mi? Yazdıkların bana sanki bişeyler daha demek istiyor gibi geldi. Kırdığım bi durum mu var seni? Bilmek isterim varsa eğer.bunu duymak iyi oldu.
çünkü ben yazmayayım ama onun çirkinliğine alet olayım da aynısıdır.
o yüzden sare topu topu 2 kişi diyemeyizoh olsun dedikleri için beğeniyorlar zaten, o yüzden bunu söyleyemezler
kimlerin beğendiğini görmedim, ama beğeni olduğunu tahmin ediyorum, yine dönüp aynı yere geliyoruz, bunu yapan, onaylayan, alkışlayan, beğenen hep bu görüştekiler demek yanlış, karakter ve kişilik mevzusu. bi olayda biriyle aynı düşüncede olmak için siyasi görüşünün aynı olmasına gerek yok kio yüzden sare topu topu 2 kişi diyemryiz o kadesanın saydığı olaylardaki beğenenleride bu sayıya eklemek gerek. aynı düşündeler çünkü
ama aynı görüşteler. yalanmı.kimlerin beğendiğini görmedim, ama beğeni olduğunu tahmin ediyorum, yine dönüp aynı yere geliyoruz, bunu yapan, onaylayan, alkışlayan, beğenen hep bu görüştekiler demek yanlış, karakter ve kişilik mevzusu. bi olayda biriyle aynı düşüncede olmak için siyasi görüşünün aynı olmasına gerek yok ki
işte onların yaptığı kişisel hırs, gün gelmiştir bende sevmediğim birine, biri laf söyleyince beğenmişimdir hepimiz yapıyoruz bunu inkar etmeyelim,(yapılan çirkinliğe alkış tutmaktan bahsetmiyorum, sıradan mesajlar kastım) tekrar ediyorum, yapılan yanlış, sonuna kadar yanlış, ama siyasi görüşle alakalı değil, kişilikle alakalı.bunu yapanlarda beğenenlerde aynı görüşten demek bana yanlış geliyor. şahsi fikrim.biri kalkıp senin ailene eşine laf etse
kalkıp onu beğenmek değil kafagöz girerim sare. senle karşı görüşte olsamda.
ama git o mesajlara bak onlarca beğeni var o mesajlarda ve hepsi aynı görüşte
ay delireceğim. neden hep aynı görüştekiler diyorum. pes . bin kere yazdım neden hep aynı görüşten çıkıyor ve hep aynı görüşten destek alıyor bu saldırılarişte onların yaptığı kişisel hırs, gün gelmiştir bende sevmediğim birine, biri laf söyleyince beğenmişimdir hepimiz yapıyoruz bunu inkar etmeyelim,(yapılan çirkinliğe alkış tutmaktan bahsetmiyorum, sıradan mesajlar kastım) tekrar ediyorum, yapılan yanlış, sonuna kadar yanlış, ama siyasi görüşle alakalı değil, kişilikle alakalı.bunu yapanlarda beğenenlerde aynı görüşten demek bana yanlış geliyor. şahsi fikrim.
tamam oky, hepimiz beyazgriyiz, apranaxız, onu beğenenleriz.ay delireceğim. neden hep aynı görüştekiler diyorum. pes . bin kere yazdım neden hep aynı görüşten çıkıyor ve hep aynı görüşten destek alıyor bu saldırılar
sen değilsin ama beğenenler var. bu sen olmasanda bu yazıları senin düşündekilerini,yazdıklarını saldırılarını beğenerek arkandayız imajını yok etmez. bunların hangi görüşte olduklarınıda zaten biliyoruztamam oky, hepimiz beyazgriyiz, apranaxız, onu beğenenleriz.
sende mi asmu?koyun sürüsü gibi
Kaçırdığım bişey yok değil mi? Yazdıkların bana sanki bişeyler daha demek istiyor gibi geldi. Kırdığım bi durum mu var seni? Bilmek isterim varsa eğer.
evet kırgınım sana ve iki üç kişiye daha.ama burada konuşmayalım bunu.konu dağılır.Kaçırdığım bişey yok değil mi? Yazdıkların bana sanki bişeyler daha demek istiyor gibi geldi. Kırdığım bi durum mu var seni? Bilmek isterim varsa eğer.
konumu kaldı kadesa. konuşun bizde okuyalım derrmişimm:)evet kırgınım sana ve iki üç kişiye daha.ama burada konuşmayalım bunu.konu dağılır.
konumu kaldı kadesa. konuşun bizde okuyalım derrmişimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?