Erdoğan: İsrail ve Türkiye’nin birbirine ihtiyacı var

İşte o ayrımı yapamayan kişiler var burada,takım tutar gibi parti tutarsa olacağı budur işte.
Buradan atıp tutmak çok kolay,ama iş bel altı ve aileye gelince içlerindeki kötülük fışkırıyor bir anda.
Bunların günlük yaşamlarındada nasıl olduklarını merak ediyorum..

bunu duymak iyi oldu.

çünkü ben yazmayayım ama onun çirkinliğine alet olayım da aynısıdır.
Kaçırdığım bişey yok değil mi? Yazdıkların bana sanki bişeyler daha demek istiyor gibi geldi. Kırdığım bi durum mu var seni? Bilmek isterim varsa eğer.

o yüzden sare topu topu 2 kişi diyemryiz o kadesanın saydığı olaylardaki beğenenleride bu sayıya eklemek gerek. aynı düşündeler çünkü
kimlerin beğendiğini görmedim, ama beğeni olduğunu tahmin ediyorum, yine dönüp aynı yere geliyoruz, bunu yapan, onaylayan, alkışlayan, beğenen hep bu görüştekiler demek yanlış, karakter ve kişilik mevzusu. bi olayda biriyle aynı düşüncede olmak için siyasi görüşünün aynı olmasına gerek yok ki

ama aynı görüşteler. yalanmı.

biri kalkıp senin ailene eşine laf etse
kalkıp onu beğenmek değil kafagöz girerim sare. senle karşı görüşte olsamda.

ama git o mesajlara bak onlarca beğeni var o mesajlarda ve hepsi aynı görüşte

Kendilerinin haklıntafar oldunu sayan bir iki yoruma bakıp karşı tarafı vatan haini ilan edip Karşı tarafın canını yakmak için masum bir çocuğun ölümünü isteyecek kadar bazen basitleşen insanlar bular
Geçiniz diyorum

biri kalkıp senin ailene eşine laf etse
kalkıp onu beğenmek değil kafagöz girerim sare. senle karşı görüşte olsamda.

ama git o mesajlara bak onlarca beğeni var o mesajlarda ve hepsi aynı görüşte
işte onların yaptığı kişisel hırs, gün gelmiştir bende sevmediğim birine, biri laf söyleyince beğenmişimdir hepimiz yapıyoruz bunu inkar etmeyelim,(yapılan çirkinliğe alkış tutmaktan bahsetmiyorum, sıradan mesajlar kastım) tekrar ediyorum, yapılan yanlış, sonuna kadar yanlış, ama siyasi görüşle alakalı değil, kişilikle alakalı.bunu yapanlarda beğenenlerde aynı görüşten demek bana yanlış geliyor. şahsi fikrim.

ay delireceğim. neden hep aynı görüştekiler diyorum. pes . bin kere yazdım neden hep aynı görüşten çıkıyor ve hep aynı görüşten destek alıyor bu saldırılar

ay delireceğim. neden hep aynı görüştekiler diyorum. pes . bin kere yazdım neden hep aynı görüşten çıkıyor ve hep aynı görüşten destek alıyor bu saldırılar
tamam oky, hepimiz beyazgriyiz, apranaxız, onu beğenenleriz.

tamam oky, hepimiz beyazgriyiz, apranaxız, onu beğenenleriz.
sen değilsin ama beğenenler var. bu sen olmasanda bu yazıları senin düşündekilerini,yazdıklarını saldırılarını beğenerek arkandayız imajını yok etmez. bunların hangi görüşte olduklarınıda zaten biliyoruz

konu ve başlık nerelere kadar gelmiş..

bir kaçsene önce israili boykot et emri veren hükümet, şimdi de ihtiyaç var diyor..

hayvan çifliği ve z.livaneli son ada kitabını okumanızı tavsiye ederim..
koyun sürüsü gibi.. önüne geleni sorgulamadan kabul eden %49 luk bir halk..

Kaçırdığım bişey yok değil mi? Yazdıkların bana sanki bişeyler daha demek istiyor gibi geldi. Kırdığım bi durum mu var seni? Bilmek isterim varsa eğer.

evet kırgınım sana ve iki üç kişiye daha.ama burada konuşmayalım bunu.konu dağılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…