hemide 3 posta,Hiiiii
Daha çamaşırlar var di miiiiii
Yatıcaktım bi de ben bugün
valla evde olsam mısır+çay yapardım okurken
Ya çok hoş şu atışmalar
Sırf atışmalardan dolayı okuyorum bu konuyu
Bende işteyim şimdi , bir yandan müşterilerle ilgileniyorum, bir yandan telefonlara bakıyorum bir yandan da çay içip burayı okuyorumvalla evde olsam mısır+çay yapardım okurken
Ayranı çok kaçırıyorsun şişkinlik ondan oluyor zaar.İçtim yaa geçmiyo
Valla dert oldu...bi ara chp li diye çemkirmiştim sana...nerden biliyorsun dedin...ben de baktım...bu forumun reisi de kazen...neden açık yaptı adam oylamayı...bakın araştırın diye dimi efem
ha seçim sonrasına hazırlık . güle güle kullan. iyi düşünmüşsünTamam yaaa söz
Seçime kadar yokum...
Tek kötülüğünüz bu oluyo bana...
İşim gücüm kalıyo burda hep sizin yüzünüzden...aha da gidiyorum...
Not: normal kına kullanın...hint kınası pahalı...dün kızım minnacık pakete 5 tl vermiş
cdden mi girmicenmi ..Ah marilyn mısırlıoğlu iyi hoş da çok ağır konuşuyor ya...bana kımıl kımıl anlatım lazım...bu arada illa canlı mı izlemeliyim kız
Ne proglamlar var bende
Nalet olsun şu içimdeki cevap verme aşkına
Çocuklar anne sınaaavvv diye beni bekliyor...ben burda cak cak...seçime kadar girmeyeyim diyorum ama işte
kolay gelsin sare benim eşimde özelde çalışıyot onada tatil yok mlsfbu arada resmi bayramda çalışanlara selam olsun
Bu ülkenin resmi bayramlarda çalışacak "kahramanlara da" ihtiyacı varbu arada resmi bayramda çalışanlara selam olsun
Ban kraliçesi olma yolunda ilerler artık.
Ama dur dur o zaman da şiir yazar ablası.
Anaların duasında, Babaların yasında, çocukların Kitabında deyu deyu
sağol canım, benim eşim memur ama o tatillerde daha çok çalışıyorkolay gelsin sare benim eşimde özelde çalışıyot onada tatil yok mlsf
hayır kahraman ilan ederlerken bana sordularmı, ben olmak istedimmiBu ülkenin resmi bayramlarda çalışacak kahramanlara da ihtiyacı var
Herkes resmi tatil yapabilir, önemli olan böylesi günde de çalışabilmek..
Film bitti canım, bitti bitti, bit-ti.Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak
secim sonrasi hazirliklar baslamis sende demekki..iyi iyi sevindimTamam yaaa söz
Seçime kadar yokum...
Tek kötülüğünüz bu oluyo bana...
İşim gücüm kalıyo burda hep sizin yüzünüzden...aha da gidiyorum...
Not: normal kına kullanın...hint kınası pahalı...dün kızım minnacık pakete 5 tl vermiş
hayır kahraman ilan ederlerken bana sordularmı, ben olmak istedimmi
secim sonrasi hazirliklar baslamis sende demekki..iyi iyi sevindim
kız siz de öyle kımıl kımıl tarihçi ne arar? en iyisi fesi kafaya yan takıyo işteAh marilyn mısırlıoğlu iyi hoş da çok ağır konuşuyor ya...bana kımıl kımıl anlatım lazım...bu arada illa canlı mı izlemeliyim kız
Ne proglamlar var bende
Nalet olsun şu içimdeki cevap verme aşkına
Çocuklar anne sınaaavvv diye beni bekliyor...ben burda cak cak...seçime kadar girmeyeyim diyorum ama işte