Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki horonla vals kıyas edilemez benim nazarımda.kendi kültürümün dansı her zaman öndedir.ama bu platformda vals yapan sevenler var kalkıp da kucaktan kucağa geziyorlar dersen her cevabı alırsın istediği her sözü söyleyen istemediği sözleri işitmeye mahkumdurHoron ille de erkekli kızlı tepilmiyor ki
Kadın kadina çok teperdik horonu yurtlarda
Ayrıca vals dediğin dans türünü bizim ülkemizde her kesim yapabilecek kadar elit değil
Kacinizin kocası izin verir ?
Tamam hadi vals bir sanat lakin bu sanatın saltanati senin ülkende hala geleneğin olan folklorunden çoook uzakta
Valsi yapan kaç koca cikarirsin şu siteden oky ?valsi kocanla yapacaksın zaten..
Şampanya pahalıymış alamazlarsizce cumhuriyet vals yapıp şampanya patlatıp tokuşturmakla kutlamak mı demek
Bumudur yani
Bunun içinmi bu kudurukluk
şerefe şikerrrr:)sizce cumhuriyet vals yapıp şampanya patlatıp tokuşturmakla kutlamak mı demek
Bumudur yani
Sahi hayal sen bilirsin...latife hanım neden boşamış atayı ?Cumhuriyet bayramı cumhuriyet balolarında kutlanıyormuş.
Bu bir gelenek.
Her sene de yapılıyor.
Atatürk'ün yanındaki de eşi latife hanım.
Bunu bilmeyip kudurukluk demenin anlamı yok ki :)
Hayır öyle bir söyleniyor ki, gören de cumhuriyet öncesi saraylarda padişahlar tüm kutlamaları halk ile yapıyordu.
Cumhuriyet kurulunca sanki farklı oldu herşey.
Tango yapiyoz biz saylanmaz mıValsi yapan kaç koca cikarirsin şu siteden oky ?
Benim koca izmir'li o kadar da anlayış sahibi adamdır gel vals yapalım desem mal mal yüzüme bakar :)))
O nu da yapmaz bizimki :)Tango yapiyoz biz saylanmaz mı
kurslar var gider öğrenirsin. arkadaşım tango kursuna yıllarca gitti. çok karı koca vardı gelen. arada onunla giderdim. isteyen öğrenir. zaten ordada bilenler vals yapıyor.Valsi yapan kaç koca cikarirsin şu siteden oky ?
Benim koca izmir'li o kadar da anlayış sahibi adamdır gel vals yapalım desem mal mal yüzüme bakar :)))
Reisin o konuşmada Atatürk'ü anması Hakkında ne düşünüyorsun apranxxcığım?Şampanya pahalıymış alamazlar
Ekonomik güç yok
sizce cumhuriyet vals yapıp şampanya patlatıp tokuşturmakla kutlamak mı demek
Bumudur yani
Kursların var olduğuna dair şüphemiz yok onu yaptıracak kocaya dair şüphelerim varkurslar var gider öğrenirsin. arkadaşım tango kursuna yıllarca gitti. çok karı koca vardı gelen. arada onunla giderdim. isteyen öğrenir. zaten ordada bilenler vals yapıyor.
zorla kalk vals yap diyen yokki
sahi okuma yazma biliyorsun değil mi sen.Sahi hayal sen bilirsin...latife hanım neden boşamış atayı ?
Sahi hayal sen bilirsin...latife hanım neden boşamış atayı ?
Cumhuriyet bayramı cumhuriyet balolarında kutlanıyormuş.
Bu bir gelenek.
Her sene de yapılıyor.
Atatürk'ün yanındaki de eşi latife hanım.
Bunu bilmeyip kudurukluk demenin anlamı yok ki :)
Hayır öyle bir söyleniyor ki, gören de cumhuriyet öncesi saraylarda padişahlar tüm kutlamaları halk ile yapıyordu.
Cumhuriyet kurulunca sanki farklı oldu herşey.